2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım tanışma hikayemiz ve evliliğimiz çok benziyo.. benimde arkadaşım eşimin kuzeniydi ve aynı şeyleri bana diyip geldi tabiki asla dedim... aylarca yalvardı, meğerse eşim resmimi görmüş beğenmiş. aylar sonra tamam dedim arkadaşa sırf senin hatrın için bir kere görüşcem ve birdaha da görüşmiycem bunu bil dedim. ilk görüşmemizde eşim de bana hemen hemen aynı şeyleri dedi. bu işin sonu evlilikle biter.. sonradan bi baktım ki5 ay sonra nişan nişandan 3 ay sonra da evlilik. hayal gibiydi....

slm kızlar ben geldım okuldan azonce cıktım yorgunum alkama yemek yok soyle bır dolandım mutfakta yapacak bırsey bulamadım kocıs gelınce bır cozum buluruz sız ne yaptınız?

bende önceden de koku hassasiyeti vardı. yaz kış evi havalandırırım hep. çok takıntılıyım bu konuda. şimdi daha beter oldum tabi.
k.validemlere gittiğimde ev hep havasız oluyor, eşim de farkında tiksindiğimin. açıyo pencereyi ama hemen kapatıyolar. neymiş cereyan yapıyormuş, hasta olurlarmış...üşüyorlarmış....delircem yaa. allahım sen sabır ver bana

slm kızlar ben geldım okuldan azonce cıktım yorgunum alkama yemek yok soyle bır dolandım mutfakta yapacak bırsey bulamadım kocıs gelınce bır cozum buluruz sız ne yaptınız?

hoşgeldin tatlım.. bende hala yemek yapmadım ve ne yapıcam bilmiyorum. aysozg yapmış yemeğini maşallah,hamarat anniş o. aslında aklımda bişi var ama demiyim hamiş hamiş canımız çekmesin

offf şu maddiyatla ilgili sıkıntılar beni sinir ediyor... bizim de tam sıkıntılı dönemimiz inşallah kolayca atlatabiliriz..

geçer inşalah kızlar.bebeklerimiz berketiyle rızkıyla gelirler inşallah.takmayın kafanıza.borç olmadan olmuyor hiçbir şeyy..eşim gelmek üzereymiş.bu arada ben hala 75 takıyorum ama toparlayıcı sütyenlerden ve en büyük kabını takıyorum.75 D TAKIYORUM KOM MARKANIN.BAŞKASI DA OLMUYOR ZATEN..

hoşgeldin canım. valla bugün ben de yemek yapmadım. biraz makarna var, kahvaltılık da koyarım yeter. çünkü misafir gelcek ve ikramlar hazırladım. onları da yeriz. çok bile :))

canım ebn senin kayınvaldene birşey demiyorum... diğer topikte yazdıklarını okudukça resmen midem kalktı.. Allah sabır versin. iyiki benim kayınvaldem çok titiz. mecburuz görüşmeye gidip gelmeye çünkü

inşallah canım. biz evlendiğimizden beri bi toparlanamadık. eşim herşeyini kendisi yaptı,kayınvaldemlerin alması gereken takılarımı bile kendi aldı. bu yüzden borçlar hala var. çok çabalıyoruz yoruluyoruz ama inşallah herşey yoluna girecek. bebeğimiz uğurlu gelir inşallah...

gerçekten de çok benziyormuş canım.ben bu şekilde evlilik yaptığım için mutluyum zaten sevgili hayatını pek sevmezdim.Allah ta gönlüme göre ve istediğim gibi bir eş nasip etti.sigarası alkolü olmayan abdestli namzlı anasını babasını bilen biri olsun derdim şükürler olsun Rabbime..

ben kimseyle ilişki yaşamamışım zaten.. hep diyordum ki ilk görüştüğüm kişiyle evleneyim. öyle de oldu hamdolsun... Allaha inanmayan erkekten çok korkardım. o konuda da Allah yüzüme güldü şükür..

Kızlar hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. Buraya birkaç gündür yazıyorum ama sıcaklığınız ve samimiyetiniz çok mutlu etti beni, okuldan fırsat buldukça ben de katılmaya çalışacağım inşallah

Benim de karnımın sağ tarafında bazen keskin bir ağrı oluyor. Hani çok koşunca oluşan sıkışma var ya, ona benziyor. Hafta sonu doktor randevum var, bakalım sebebi neymiş :2:

Ben henüz hiç alış veriş yapmadım. Aldıklarınızı gördükçe ben de fikir ediniyorum. Bu hafta sonu hava güzel olursa biraz çarşı pazar gezsem fena olmayacak sanırım :86:

Görüşmek dileğiyle...

hamilelikte herşey normal gelmeye başladı artık bana... çok aşırı olmadıkça ilgilenmiyorum fazla. doktorlar da şaşırıyorlar. normaldir olur diyorlar... önemli değildir canım merak etme

canm benim allah hepimizinkileri inş.foto eklentilerinde problem olmuş ama şimdi düzelmiş olması lazım.südyen belinda emzirme süd.123 beyaz .ii sende kullanabiliyosun arabayı bana aman kasılırsın krap girer diyolar ama alaha şükür şimdilik bişey yok. bende sahile yakınım çok güzel oluyo yaa insan dinleniyo valla geçen haftada hıdıv kasrına kahvaltıya gittik .gez valla doğumdan sonra pek bu kadar rahat olamıycaz .

söyle canım bakalım neresiymiş.... evet ev konusu kötü oldu 22 mayısta neden inat ettiğimi söyleyeyeim ben 22 mayısta 33. haftamda oluyorum ve ilk bebeğimide 33+4 günlükken doğurmuştum...yine çok korkuyorum....
ohh maşallah kızının işleri bitmiş,Allah sağlıkla doğmak nasip etsin inş. canım sabırsızlıkla bekliyorum tarifini...
evet canım canım nedesek ne düşünsek boş..Allah büyüktür karnımızdaki sabilerin yüzü suyu hürmetine rast getirsin işlerimizi... Kiracılara insanlık ettik evi aldığımızda doğurmak üzereydi isteseydik çıkın! diyebilirdik ama demedik büyüsün bebek dedik... Onlarda bizim kadar insansa çıkarlar benim o kadından ne farkım var ki şimdi 21 nisanda doktora gideceğim ve hatta aynı gün alışverişimide yapacağım artık ne gerekiyorsa hepsini alacağım....ondan sonrada çantamı hazırlar bir kenara koyarım benim bebekler sabırsız oluyor çünkü:):)

off canım ne zor seni o kadar iyi anlıyorumki ,ama dediğin gibi zamanı gelince hepsi yaşanıp çözülecek,Allahtan herşeyin hayırlsını diliyorum...Gerekirse bebeği alıp gidersin annenin evine yapacak yok....
ahh pelinn maşallah peline o halde bnim arkadaşımın kızı var Pelin çok güzel ve akıllıo bir çocuk
maşallah herşeyeine annesi çok cici şeyler almışsın ,bende kısmetse 21 nisanda alacağım herşeyini....

valla bilemiyorum canım geçedebilirim okadar iddalı olma ilginç bir şekilde hızlandı kilo almam
evet ne kadar yardımcım olursa olsun başrolde ben varım herşeye ben karar vereceğim Allah büyüktür diyorum... inşallah bir an önce çıkarlar:26:
ben şu yüzden devlet istemiyorum; ,ilk doğumumu devlette yapmıştım,ve erken 33+4 günlükken ,birincisi ebeyi doğurduğuma ikna edemedim,2.cisi doğumhaneye bir atıldım,ne içerden dışarı ne dışardan içeri haber yok,telefon yok bir başıma(benim gibi doğurmak üzere olanlarla ile bir arada) bebeğimin doğmasını bekledim,bakarmısınız dediğimde kimse bakmadı,personel kendi alemindeydi,nöbetçi doktor laylaaylomdu...Bebeği yatakta doğurmaya başladım,ve en sonunda KİMSE GELEMSİN BEN DOĞURDUM''diye seslenince 4 personel birden geldiler tepeme ,o halde beni doğum sandalyesine yürüttüler.. Ve bana ıkınma bebeğin kafası gelmiş diyerek hazırlık yaptılar ve ebeye sadece bebeği çekip çıkarmak kalmıştı(kokrkmayın doğumum çok kolay oldu aslında) anlatmak istediğim bu defa ,yanımda bir yakınım olsun,elimden tutsun doğum anımda olmasın ama sancı çekerken yanımda olsun,birileri benimle sıklıkla ilgilensin,istiyorum.....

grup konusu super olur canım benım face de bır kac arkadas eklı cogalırsak daha guzel olur ve daha ıı tanırız bırbırımızı
bende bübchen e karar verdım nette baktım cantasıda guzel sen aldıysan ıcındekı urunler falan nasıl mıktar olarak cantası genıs mı ve son olarak ne kadara aldın canım bılgı verırsen sevınırım

bende alayım o zaman bıran once kremleneyım ..busefer sız benden once gıdeceksınız o zaman ...bıran once gelsın zaman mınıklerımızı gorelım 1 2 gun farketmez artık

pelın ısmı cok guzzel ıı bır secım bence
bız uras ısmıne karar verdık anlamı mutluluk sans talıh ama Kuran da gecıp gecmedıgını nasıl ogrenebılırm kızlar

Eki Görüntüle 172125 bunlarda pamuğuma aldıklarım.
gule gule gıysın canım bebısın

canım markası ne pekı sutyenın ? ohhh senın pek bırsey kalmamıs koltukaltı stık hatırlattıgın ıı oldu onuda ekleyelım lısteye

hazıran annelerını bende okuyrm canım baslarda oraya bende katılıyrdm sagolsunlar hemen cevaplıyorlar ama ben calıstıgım ıcın ordakı sayfaları takıp edemıyrm sohbet cok ılerlemıs oluyordu burdan devam ettım ama burasıda gun gectıkce yavaslıyr ortası yok yanı:) bende oyle bır baskı olmuyr canım ama benım bebıs bır yanda toparlanıyr ama meger o kasılmaymıs sasırdım erken dogumlerı okuyunca bende cok uzuluyrm etkısnden kurtulamıyrm Allah onların yardımcısı olsun ve sabır versın

hamılelıgın her donemı rısklı ve korkuyor ınsan baslarda bos gebelık mı dıs gebelık mı ıkılı test zamanı ıns saglıklıdr derken zaman gecıyr sımdıde erken dogum rıskı ıns heımız sag salım alırız bebeklerımızı kucagımıza ve sanırım bundan sonra bebeklerımızın sorumluluguyla hep bır korku olacak bızde cunku artık anne oluyrz

canm teşekkür ederim hepimiz iyi günlerde sağlıklı bebeklerimizle kullanırız inş.kuş tüyü evet biraz uçuşuyoruz :) bi model daha beyenmiştim.top top tüller üstünde inci vardı büyükleriyle gidenler hep ondan aldılar .bana bunlar daha güzel geldi biraz fiyat farkı ödedim aslında sepette bana kalsın.uçan balon alıcam simlilerden mavi beyaz 3 lü iple sarkıtıcam fikir olsun diyede paylaşıyorum.onlarda güzel duruyo.

gayet iyiymiş canım şartları sevindim senin adına kararlı olman da güzel. evet özel bir durum olursa en güzeli eğitim-araştırma ama normal şartlarda gereksiz...

pelinin bir bitki çeşiti olduğunu öğrenince pelin bitkisi diye aradım çıktı canım. isimara.com veya türk dil kurumunun kişi adları sözlüğüne de istediğin ismi yazarsan anlamını örenirsin canım...

aşırı vermem ben de canımzaten suyu ama günde bir iki kere veririm. annemlere doğum yaptıkları zaman doktorları suyu önerirlermiş eskiden. ben geçen gün tv de de bir doktorun konuşmasını izlemiştim her ne kadar emen çocukların su takviyesine ihtiyacı yok dense de günde iki kere verin su diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…