2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım allah yardımcın olmuş çok şükür yine herşey yolunda gitmiş. eşinin şakası gerçekten de şakayı aşmış biraz canım sanki içeride keyif yapmaktaydın keşke sandalyede oturmak kadar kolay bişey olsa doğum anı...

bu da ilginçmiş... olacağı varsa bi şekilde oluyor herşey insan anlamıyor hiç. baksana yaa kardeşler,ablalar... herkes birbirini tanıyormuş. ben hiç tanımıyordum 7 ayda ne cesaret dimi

ay kıslar ne cok yazmıssınız yaw oku oku bıtmedı yanı tanısma hıkayenız cok guzeldı allah bozmasın canlarm aldıgınız bebek kıyafetlerı cok guzel serapf gule gule gıysın ufaklık ınsallah ay bıde erken dogum yazıları içimi kararttı ya korku geldı valla o anda allah korusun kıslar hele bı ay dah a dayansak olsak bı 8 falan hayırlısıyla bende esımle konustum sımdı ne eksıgın var deıd bende gecelık sutyen dedım bana bırakma onları kendın begen al dedı bende pahalı dedım olsun gıt yarın al dedı :) bebegdıgım gecelıgın kolları uzun ama tül kız demıstı o zaman yazlık gelcek dıye kısa kolda farketmez bu nasılsa tül ınce zaten oyle alıyım dımı kıslar yarın cekerım resımlerını alınca :) benımde bebeişimin dolabıı geldıı az once ıcıne kapıtonem vardı eşımle kestık sımdı kenarlarını dikicem elımle terzıye vermek ıstemedım yavas yavas kendım yaparım bıde dantel dıkıcem kenarınaa gusel olur ınsallahh teyzelerıı

bu da ilginçmiş... olacağı varsa bi şekilde oluyor herşey insan anlamıyor hiç. baksana yaa kardeşler,ablalar... herkes birbirini tanıyormuş. ben hiç tanımıyordum 7 ayda ne cesaret dimi

evet canım dediğin gibi olacağı varsa eğer bi şekilde oluyo. dediğin gibi hiç tanımadığın biri ile bile 7 ay içinde evlenebiliyorsun ki hiç insanın aklına gelir mi yani...

bide ben anlatayım hıkayemıı ama kısmayınn :) ben bı işyerıne gırmıstım esımle aynı yerdeydık am abız amele gıbı elemandık esım şeftı bızım basımızda ben o zaman baskasıyla sözluydum eşım cok ciddi bız ıse kızlarla şımarık bı tavırdaydık eşım bıze hep kızardı sınır ederdı bızı bıgun konusmalrımız falan sıklastı ama arkadas gıbı bnım ıcımde farklı nıyet yoktu şakalasıyoduk esımle falan bıgun eşım dedı senı kımse almazsa bana gel ben alıcam senı söz dedı o zamanlarda benım eskısıyle aram bozuktu askerdeydı o cok arıyodu benı sıkmıstı sonra ben ısten cıktım eşım benı faceden buldu nerden aklına geldıysem naber falan artık gecelere kadar konusmaya basladık ben ona anltıyodum durumları eskısıyle olanları oda dınlıyodu ama hıc ayrıl falan demıyodu bana bende o cocugun askerlıgının bıtmesıne 5 ay kala bıraktım onu eşıme dedım ayrıldım dıye eşımde bıkac zaman sonra açıldı bana oyle oyle basladı bızımdee :)

pahalı mahalı ne yapalım canım ihtiyaçlar mecburen alınacak... ama ben gecelik ve pijama takımı için biraz daha bekliycem daha yaza uygun rahat bişey olsun istiyorum. tül bile olsa yazın o sıcağında insanı rahatsız edebilir canım iyi düşün derim. şık olur ama rahat olur muyuz ki...

arkadaşım şu kocalar çok rahatlarına düşkün yahu benim mide yanmalarımın haddi hesabı yok gaviskon şurup alıyorum.yatırmıyo o denli zaten o bitiyo ayak ağrısı başlıyo sanki pusuda bekliyolar valla midesi geçsinde ayak ağrısı vereyim şu kadına sabaha kadar dikelim diye bekliyolar ağlıyorum artık adam da bizim adam da müşterileriyle yediği yemekten sonra benimde midem ekşiyo diyo şurubu beraber içiyoruz diyorum benim mide yanmamın çeyreği sende olsa çocuğu keser atarsın.bunları raptiyeli koltuklarda bekleticen hee

evet canım onlara kalsa kesin katlanamazlardı bu hamilelk olayına sanırım bu yüzden Allah bu görevi biz kadınlara vermiş...

melihacım sana bi soru sormuştum cevap yazmadın... bebek geride çıktı bi gün geri bi gün ilerii falan aklım karıştı anlatsana şu durumu nedir tam olarak...

melihacım sana bi soru sormuştum cevap yazmadın... bebek geride çıktı bi gün geri bi gün ilerii falan aklım karıştı anlatsana şu durumu nedir tam olarak...

unuttum canım kusura bakma yazıyı evet bıgun once gıttım normal cıktı bogun sonra oranın nobetcı doktoruna gıttım bı hafta gerı dedı normaldede zaten bı hafta gerı cıkıyodu kadın oyle dedı zaten nobetcı doktorun bı dovmedıgı kalmıstı nıe geldın neyın var falan

hmmmm o kadının dediğine bakma o zaman canım kendi doktoruna bak sadece diğerlerinin kafanı karıştırmasına izin verme...

anaaaam... iyi kıskançlık yapmadı eşin sonradan. hiç mevzu falan oluyo mu eskisiyle ilgili. ben bi sevgilisini biliyodum her fırsatta önüne çıkarıyordum ilk evlendiğimizde ama artık ben bile unuttum o mevzuyu

anaaaam... iyi kıskançlık yapmadı eşin sonradan. hiç mevzu falan oluyo mu eskisiyle ilgili. ben bi sevgilisini biliyodum her fırsatta önüne çıkarıyordum ilk evlendiğimizde ama artık ben bile unuttum o mevzuyu

ok cnım bnımkı hıc bellı etmez oyle seyıı sevmez eskılerı konusmayı bnden onceydı oldu bıttı der sımdı bn varım bosver derdı o zamanlar bnde acmam hıc :) acarsam delılık ederım zaten cnım ne gerek var dımı

ayyy aman Allah korusun. ne güzel hiçbişey dememiş. ben hiç öyle diyemiyordum benden önceymiş olmuş bitmiş diye. çok kıskançtım yaaaaman ne yapayım olacak okadar

eee ne kadar nişanlı kaldınız... bu arada diğer kızlar ayar olmuştur sana:)

eee ne kadar nişanlı kaldınız... bu arada diğer kızlar ayar olmuştur sana:)

ben ısyerınden cıktıkdan sonra hazıranda basladık cıkmaya aralık soz oldu mart 22 nişan ekım 3 dugun oldu canım ıste bı sene olmadan söz evlılık oldu dıger kıslar kıskanır tgabıı cunku benden ve ondan boyle bsıey beklemıyolardı cunku bız hep tartısıyoduk didişiyoduk bıde ben guzelımm havalıyım dıyee :)

haha:)) bir de mütevazisin bunu da unutma:)) ayyy çok hoş ya. bayılırım böyle hikayelere ... 3 düğün neden yaptınız?kayınvalden sevincinden 3 tane mi düğün yaptı hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…