inşallah bu defa bana özle olduğumu hissetirecek insanların yanında doğum yapacağım,nefret ettim devlete ait hastaneden bu yaşadıklarım yüzünden...Allah bana yardım etti ama hiç ıkınmadan doğdu bebeğim... ve kuvezde sadece 1 hafta kaldı...Dİlerim sizler rahat ve güzel doğum yağpasınız birde illaki özle istememin diğer nedeni eşimin yaptığı iğrenç şaka... ''sen içerde yumuşacık yataklarda yatarken ben dışarda sandalye tepesinde sabahladım''her ne olursa olsun böyle şaka yapılmamalıydı bana ..bu defa görsün bakalım yumuşak yataktamı yoksa dikenler üzerindemi yatıyorum...ona bu lafını yutturucam...
ay ayy onca sene sonra gerçekten de şaka gibi yaaa.....
yaa ben de anlatıcameşim eskiden ilköğretimde iken benim ablam ile aynı sınıftaydı eşimin erkek kardeşi ile de ben aynı sınıftaydık, eşimle bizim aramızda 3 sınıf fark vardı. sonra farklı liselerde okuduk ben lise 2 deyken eşim üniversitedeymiş ve benim kuzenimin doğum günü partisinde karşılaşmıştık ablama benzetti beni ve tanıdı öyle okuldan falan konuşmaya başladık malum lisedeyiz üniversiteyi merak ediyoruz falan.... derken beni dansa davet etti ama benim o sıralar bir erkek arkadaşım vardı ve davetini de reddettim. aradan yıllar geçti ben üniversiteye gittim geldim tabi eski erkek arkadaşımla da ayrılmıştık. bir gün ben işe giderken yolda karşılaştık ayak üstü öyle selamlaştık o kadar sonra facebook ta eklemişti beni derken mesajlaşmaya başladık ama bana açılamadı hiç, daha önceki dans teklifini reddetmemden ötürü yine aynı şeyi yaşamaktan da çekinmiş. sonra kardeşi sürekli bilgisayarda benim resimlerime bakarken yakalamış onu ve bu işe o el atıvermiş... nişanlısı da benim mahalleden yakın arkadaşımdı ondan benimle konuşmasını ve ağzımı aramasını istemiş ben de şaşkın şaşkın bişey diyemedim amaçık kapı da bıraktım kendisi konuşsun bi derdi varsa dedim sonra numaramı istemişti ve buluştuk bir gün derken işte olan oldu ve evleniverdik....
bu da ilginçmiş... olacağı varsa bi şekilde oluyor herşey insan anlamıyor hiç. baksana yaa kardeşler,ablalar... herkes birbirini tanıyormuş. ben hiç tanımıyordum 7 ayda ne cesaret dimi
ay kıslar ne cok yazmıssınız yaw oku oku bıtmedı yanı tanısma hıkayenız cok guzeldı allah bozmasın canlarm aldıgınız bebek kıyafetlerı cok guzel serapf gule gule gıysın ufaklık ınsallah ay bıde erken dogum yazıları içimi kararttı ya korku geldı valla o anda allah korusun kıslar hele bı ay dah a dayansak olsak bı 8 falan hayırlısıyla bende esımle konustum sımdı ne eksıgın var deıd bende gecelık sutyen dedım bana bırakma onları kendın begen al dedı bende pahalı dedım olsun gıt yarın al dedı :) bebegdıgım gecelıgın kolları uzun ama tül kız demıstı o zaman yazlık gelcek dıye kısa kolda farketmez bu nasılsa tül ınce zaten oyle alıyım dımı kıslar yarın cekerım resımlerını alınca :) benımde bebeişimin dolabıı geldıı az once ıcıne kapıtonem vardı eşımle kestık sımdı kenarlarını dikicem elımle terzıye vermek ıstemedım yavas yavas kendım yaparım bıde dantel dıkıcem kenarınaa gusel olur ınsallahh teyzelerıı
evet canım allah yardımcın olmuş çok şükür yine herşey yolunda gitmiş. eşinin şakası gerçekten de şakayı aşmış biraz canım sanki içeride keyif yapmaktaydın keşke sandalyede oturmak kadar kolay bişey olsa doğum anı...
arkadaşım şu kocalar çok rahatlarına düşkün yahu benim mide yanmalarımın haddi hesabı yok gaviskon şurup alıyorum.yatırmıyo o denli zaten o bitiyo ayak ağrısı başlıyo sanki pusuda bekliyolar valla midesi geçsinde ayak ağrısı vereyim şu kadına sabaha kadar dikelim diye bekliyolar ağlıyorum artık adam da bizim adam da müşterileriyle yediği yemekten sonra benimde midem ekşiyo diyo şurubu beraber içiyoruz diyorum benim mide yanmamın çeyreği sende olsa çocuğu keser atarsın.bunları raptiyeli koltuklarda bekleticen hee
melihacım sana bi soru sormuştum cevap yazmadın... bebek geride çıktı bi gün geri bi gün ilerii falan aklım karıştı anlatsana şu durumu nedir tam olarak...
unuttum canım kusura bakma yazıyı evet bıgun once gıttım normal cıktı bogun sonra oranın nobetcı doktoruna gıttım bı hafta gerı dedı normaldede zaten bı hafta gerı cıkıyodu kadın oyle dedı zaten nobetcı doktorun bı dovmedıgı kalmıstı nıe geldın neyın var falan
hmmmm o kadının dediğine bakma o zaman canım kendi doktoruna bak sadece diğerlerinin kafanı karıştırmasına izin verme...
bide ben anlatayım hıkayemıı ama kısmayınn :) ben bı işyerıne gırmıstım esımle aynı yerdeydık am abız amele gıbı elemandık esım şeftı bızım basımızda ben o zaman baskasıyla sözluydum eşım cok ciddi bız ıse kızlarla şımarık bı tavırdaydık eşım bıze hep kızardı sınır ederdı bızı bıgun konusmalrımız falan sıklastı ama arkadas gıbı bnım ıcımde farklı nıyet yoktu şakalasıyoduk esımle falan bıgun eşım dedı senı kımse almazsa bana gel ben alıcam senı söz dedı o zamanlarda benım eskısıyle aram bozuktu askerdeydı o cok arıyodu benı sıkmıstı sonra ben ısten cıktım eşım benı faceden buldu nerden aklına geldıysem naber falan artık gecelere kadar konusmaya basladık ben ona anltıyodum durumları eskısıyle olanları oda dınlıyodu ama hıc ayrıl falan demıyodu bana bende o cocugun askerlıgının bıtmesıne 5 ay kala bıraktım onu eşıme dedım ayrıldım dıye eşımde bıkac zaman sonra açıldı bana oyle oyle basladı bızımdee :)
anaaaam... iyi kıskançlık yapmadı eşin sonradan. hiç mevzu falan oluyo mu eskisiyle ilgili. ben bi sevgilisini biliyodum her fırsatta önüne çıkarıyordum ilk evlendiğimizde ama artık ben bile unuttum o mevzuyu
ok cnım bnımkı hıc bellı etmez oyle seyıı sevmez eskılerı konusmayı bnden onceydı oldu bıttı der sımdı bn varım bosver derdı o zamanlar bnde acmam hıc :) acarsam delılık ederım zaten cnım ne gerek var dımı
eee ne kadar nişanlı kaldınız... bu arada diğer kızlar ayar olmuştur sana:)
haha:)) bir de mütevazisin bunu da unutma:)) ayyy çok hoş ya. bayılırım böyle hikayelere ... 3 düğün neden yaptınız?kayınvalden sevincinden 3 tane mi düğün yaptı hehehe
ekımın 3 unde dugun oldu cnımm 18 eylul bnım dogum gunumde nikahım kıyuldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?