2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

maşallah canım hamarat hatunsun işte boşuna demiyorum ben dimi. ben de çıkayım da kocişimle tv keyfi yapayım Allaha emanet olun hepiniz:79:

pff! kızlar 2 gecedir ne oluyor bana anlamıyorum. bu saatlerde hiçbir neden yokken tık diye uyanıyorum. sonra dön sağa dön sola uyuyamıyorum. şimdi kalktım birşeyler yedim geldim buraya. ateş basıo sıcaklanıyorum galiba o yüzden uyanıyorum.Allah hayır etsin

oooooooooo nöbetçiler var bu akşam kızlar napıyosunuz bende evde dolaşmaya çıktım işte napalım bildiğiniz gibi ayak ağrıları

uyuyamıyorum serapçım bende midem çok fena sürekli bir yanma var yastığa koyunca kafamı daha şiddetleniyor ne yapıcam ben ya

uyuyamıyorum serapçım bende midem çok fena sürekli bir yanma var yastığa koyunca kafamı daha şiddetleniyor ne yapıcam ben ya

aynıyım işte kafamı koyduğum gibi başlıyo bide buna ayak ağrısı düşün vay anam vay bak bu saat oldu ben ayaktayım yarın bide mevlüde gidicem ayaktayken giyiceklerimi ütüledim.oooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff oooooooofffffffffffffffffffffff

Herkeslere Günaydın,

amaan bu gece pek çok uyuyamayan varmış benim gibi gelseymişim yalnız kalmayacakmışım ama burda olacağınızı tahmin edemedim. gece uykusuzlukları başladı sanırım yine ben de iki gecedir böyleyim napcaz bilmem eşim başını yastığa koydupu an uyuyo ben döne döneeee sabaha karşı ancak dalabiliyorum ufff kızlar yaaa zor valla halimiz Allah yardım etsin hepimize....

canım ne demek.yeterki gel topiğimize yaz.bencede alışverişe başla artık.insan aldıkça rahatlıyor.yoksa gözünde büyüyor.
valla eşiminde pek gönlü olmuyor artık arabayla çıkmama ama mecburum valla.çıkıcam.kramp değilde karnımız büyüdü ya ani fren yaparsam hava yastığının açılmasından korkuyomuş eşi ama söz dedim 2 ay daha kullanayım daha da kullanmam:)canım südyenin toparlama özelliği var mı benim meme kapları çok büyüdü de.dün baktım bende hiç beğenmedim.koca izmitte emzirme atletide bulamadım.sinir oldum..markası iyi oldu öğrendiğim.ararım olmadı istanbuldan bakarım..
canım bende kayıtlımısın peki facede.değilsem ekleyebilirsin.gönül var mesela bende.ordan bulabilirsin.öbür türlü bulunmuyorum ben.bübchenden herkes memnun canım.çantası aman aman geniş değil ama bi gezmeye gittiğinde ne bileyim çarşıya çıktığında yeteri kadar idare eder.ürünleri normal satış boyutunda.çok büyük değil ama küçük de değil.içinde portatif alt açma bile var.bezine bikaç parça yedek kıyafetine yeter bence.ben 64 e aldım ama 59 a bile piyasada gördüm..bence al derim..

böyle anlatılınca hikaye gibi geliyo insana ama kader kısmet işte ama eşin de yani nasıl emin konuşmul öyle kendinden :) maşallah canım ömür boyu böyle güzel devam eder inşallah...
öyle valla her şey 6 ay içinde oldu benim gibi ince leyen biri için çok çabuk ama çok şükür iyiki de evlenmişim.yüksek lisans için yurt dışına gidecektim her şey ayarlanmıştı.bekle beni dedim bekleyemem gelince evlenmezsin sen beni deyince bende vazgeçtim eğitimimden.:)
maşallah canım..5 yıl flört valla iyi.biz tanışıp evleneli 5 yıl olmadı:)
ahh kaç gecedir ben de öyleydim ama bu gece uyudum nihayetki.bebişler hazırlıyor bizi uykusuzluğa şekerim..

alışıyoruz işte şimdiden canım fena mı:)

herkese günaydıınnn..dün akşam ne güzel yazışıyorduk kızlar ama eşim gelip de çok acıktım diyince aniden çıktım.dün epey kaynattık valla.iyi oldu.bugün balkonlarımı yıkayacağım hava kötü ama olsun.zaten kadınımda gelmiyor çoktandır grip olmuş işler bana kaldı.evim temiz ama.dün südyen baktım ve bulamadım hiç hoşuma gitmedi.bakalım ne yapacağım..kahvaltımı yapıp balkonları yıkadıktan sonra biraz gezicem alışverişe gidicem.eşime sürpriz bir yemek yapıcam onların yöresine ait.dün bebişime tarak ve fırça seti tırnak makası kulak çöpü sebamed sabun banyo süngeri falan aldım ki bunlar bile dünyanın parası tuttu.bebedor marka aldım iyi mi bilmem ama aldım dayanamadım..

kısmetine biri varsa oluyor işte şekerim gerisi boş gerçekten de... ne güzel mutlusun herşey yolunda belki yüksek lisans yapsan bu kadar mutlu olamayacaktın.

alışıyoruz ama zaten ilerde mecbur alışcaz canım ya şimdi bari uyuyabilsek...

canım tarak fırça seti ve tırnak makasını ben de bebedor marka aldım. iyidir inşallah markette görünce dayanamayıp almıştım ben de :)

kızlar nerdesiniz yahu uyuyo musunuzzzz...... iki gündür temmuz annelerine bakıyorum biraz ve her an birileri var sürekli konuşmalar devam ediyor. anında yazıklarına cevaplar geliyor ben burada online olan kişilere bile yazıklarıma zaman zaman cevap alamıyorum bu biraz üzücü...

evet canım bizim topik biraz ağır:)kahvaltı yaptım zorla.midem bulanıyor.kaç kere öğürdüm..

güzelmiş canım beğendim ama netten böyle şeyleri sipariş vermekten korkuyorum.ya olmazsa diye.benim göğüsler biraz sorunlu.sırtım dar meme kaplarım büyük:)denemeden olmuyor..

günaydın hayatım. gece gelseydin ben burdaydım ama çıktım sonradan. zorla uyuttum kendimi.

canım benim eşim de öyle ama ben uyandığımda adamcağız da uyanıyor. ne oldu hayatım neyin var diyor.. ona da üzülüyorum. belli etmemeye çalışıyorum uyandığımı... o daha da kötü bir durum

günaydıııınnn...canım outlette kom a baksaydın orada vardır bence sütyen.. aldıklarınızı da güle güle kullansın tontişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…