bende 3 düğün saandım ya pardon. ayyy osmana bakıyorum... çok heycanlı
maşallah canım hamarat hatunsun işte boşuna demiyorum ben dimi. ben de çıkayım da kocişimle tv keyfi yapayım Allaha emanet olun hepiniz:79:
uyuyamıyorum serapçım bende midem çok fena sürekli bir yanma var yastığa koyunca kafamı daha şiddetleniyor ne yapıcam ben ya
canım ne demek.yeterki gel topiğimize yaz.bencede alışverişe başla artık.insan aldıkça rahatlıyor.yoksa gözünde büyüyor.Kızlar hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. Buraya birkaç gündür yazıyorum ama sıcaklığınız ve samimiyetiniz çok mutlu etti beni, okuldan fırsat buldukça ben de katılmaya çalışacağım inşallah
Benim de karnımın sağ tarafında bazen keskin bir ağrı oluyor. Hani çok koşunca oluşan sıkışma var ya, ona benziyor. Hafta sonu doktor randevum var, bakalım sebebi neymiş :2:
Ben henüz hiç alış veriş yapmadım. Aldıklarınızı gördükçe ben de fikir ediniyorum. Bu hafta sonu hava güzel olursa biraz çarşı pazar gezsem fena olmayacak sanırım :86:
Görüşmek dileğiyle...
valla eşiminde pek gönlü olmuyor artık arabayla çıkmama ama mecburum valla.çıkıcam.kramp değilde karnımız büyüdü ya ani fren yaparsam hava yastığının açılmasından korkuyomuş eşi ama söz dedim 2 ay daha kullanayım daha da kullanmam:)canım südyenin toparlama özelliği var mı benim meme kapları çok büyüdü de.dün baktım bende hiç beğenmedim.koca izmitte emzirme atletide bulamadım.sinir oldum..markası iyi oldu öğrendiğim.ararım olmadı istanbuldan bakarım..canm benim allah hepimizinkileri inş.foto eklentilerinde problem olmuş ama şimdi düzelmiş olması lazım.südyen belinda emzirme süd.123 beyaz .ii sende kullanabiliyosun arabayı bana aman kasılırsın krap girer diyolar ama alaha şükür şimdilik bişey yok. bende sahile yakınım çok güzel oluyo yaa insan dinleniyo valla geçen haftada hıdıv kasrına kahvaltıya gittik .gez valla doğumdan sonra pek bu kadar rahat olamıycaz .
canım bende kayıtlımısın peki facede.değilsem ekleyebilirsin.gönül var mesela bende.ordan bulabilirsin.öbür türlü bulunmuyorum ben.bübchenden herkes memnun canım.çantası aman aman geniş değil ama bi gezmeye gittiğinde ne bileyim çarşıya çıktığında yeteri kadar idare eder.ürünleri normal satış boyutunda.çok büyük değil ama küçük de değil.içinde portatif alt açma bile var.bezine bikaç parça yedek kıyafetine yeter bence.ben 64 e aldım ama 59 a bile piyasada gördüm..bence al derim..grup konusu super olur canım benım face de bır kac arkadas eklı cogalırsak daha guzel olur ve daha ıı tanırız bırbırımızı
bende bübchen e karar verdım nette baktım cantasıda guzel sen aldıysan ıcındekı urunler falan nasıl mıktar olarak cantası genıs mı ve son olarak ne kadara aldın canım bılgı verırsen sevınırım
bende alayım o zaman bıran once kremleneyım ..busefer sız benden once gıdeceksınız o zaman ...bıran once gelsın zaman mınıklerımızı gorelım 1 2 gun farketmez artık
pelın ısmı cok guzzel ıı bır secım bence
bız uras ısmıne karar verdık anlamı mutluluk sans talıh ama Kuran da gecıp gecmedıgını nasıl ogrenebılırm kızlar
gule gule gıysın canım bebısın
canım markası ne pekı sutyenın ? ohhh senın pek bırsey kalmamıs koltukaltı stık hatırlattıgın ıı oldu onuda ekleyelım lısteye
hazıran annelerını bende okuyrm canım baslarda oraya bende katılıyrdm sagolsunlar hemen cevaplıyorlar ama ben calıstıgım ıcın ordakı sayfaları takıp edemıyrm sohbet cok ılerlemıs oluyordu burdan devam ettım ama burasıda gun gectıkce yavaslıyr ortası yok yanı:) bende oyle bır baskı olmuyr canım ama benım bebıs bır yanda toparlanıyr ama meger o kasılmaymıs sasırdım erken dogumlerı okuyunca bende cok uzuluyrm etkısnden kurtulamıyrm Allah onların yardımcısı olsun ve sabır versın
hamılelıgın her donemı rısklı ve korkuyor ınsan baslarda bos gebelık mı dıs gebelık mı ıkılı test zamanı ıns saglıklıdr derken zaman gecıyr sımdıde erken dogum rıskı ıns heımız sag salım alırız bebeklerımızı kucagımıza ve sanırım bundan sonra bebeklerımızın sorumluluguyla hep bır korku olacak bızde cunku artık anne oluyrz
öyle valla her şey 6 ay içinde oldu benim gibi ince leyen biri için çok çabuk ama çok şükür iyiki de evlenmişim.yüksek lisans için yurt dışına gidecektim her şey ayarlanmıştı.bekle beni dedim bekleyemem gelince evlenmezsin sen beni deyince bende vazgeçtim eğitimimden.:)böyle anlatılınca hikaye gibi geliyo insana ama kader kısmet işte ama eşin de yani nasıl emin konuşmul öyle kendinden :)maşallah canım ömür boyu böyle güzel devam eder inşallah...
maşallah canım..5 yıl flört valla iyi.biz tanışıp evleneli 5 yıl olmadı:)Bende anlatayım eşimle nasıl tanıştığımı
eşimin ailesiyle birlikte bizim mahallemizde oturuyordu,ve eşimle aramızda 6 yaş var,kardeşleriyle(şuanki görümcem ve kayınbiraderimle) sohbetimiz vardı hep birlikteydim onlarla ama evlerine pek gitmezdim...o da zaten sürekli okulda olurdu...neysee... bunlar ev aldılar bizim mahalleden talındılar gittiler ...bizde bir kere evlerine gidip hayırlı olsun eviniz demiştik o zaman eşim yine yoktu evde..aradan 8 yıl geçti....günün birinde babamla birlikte bir programa katıldım,(ama nasıl ,isteksizim anlatamam hayır ben gelmek istemiyorum dememe rağmen zorla gittik) koskoca salonda o kalablıkta eşimin ailesi geldi bizim masayı buldutabii ben unutmuşum artık simalarını,neyse annem bana hatırlattı bak kızım bunlar eski komşularımız dedi;biz sohpete koyulduk...Derken masamıza yakışıklı takım elbiseli bir bey geldi(eşim) ,hayran kaldım duruşuna,aaa birde baktımki o benim tanıdığım delikanlıymış ,okumuşta adam olmuş bir kaç defa bana gizliden bakışını yakaladım,sonra bir ara seslendim beni tanıdınızmı diye;o da ''sizin gibi hoş bir hanımı tanıyıpta unutmam mümkün değil dmezmi bende mümkünmüş demekki ben o kız çocuğuyum dedim,şok oldu,nasılda değişip güzelleşmişsin nolmuş sana böyle hayran kaldım dmesinmi bana hemen kartını verdi,bende tabii ertesi gün dayanamayıp çağrı attım ve sonra.... 5 yıllık flörtten sonra evlendik.. kısmet.....şaka gibi...
ahh kaç gecedir ben de öyleydim ama bu gece uyudum nihayetki.bebişler hazırlıyor bizi uykusuzluğa şekerim..pff! kızlar 2 gecedir ne oluyor bana anlamıyorum. bu saatlerde hiçbir neden yokken tık diye uyanıyorum. sonra dön sağa dön sola uyuyamıyorum. şimdi kalktım birşeyler yedim geldim buraya. ateş basıo sıcaklanıyorum galiba o yüzden uyanıyorum.Allah hayır etsin
Herkeslere Günaydın,
amaan bu gece pek çok uyuyamayan varmış benim gibi gelseymişim yalnız kalmayacakmışım ama burda olacağınızı tahmin edemedim. gece uykusuzlukları başladı sanırım yine ben de iki gecedir böyleyim napcaz bilmem eşim başını yastığa koydupu an uyuyo ben döne döneeee sabaha karşı ancak dalabiliyorum ufff kızlar yaaa zor valla halimiz Allah yardım etsin hepimize....
öyle valla her şey 6 ay içinde oldu benim gibi ince leyen biri için çok çabuk ama çok şükür iyiki de evlenmişim.yüksek lisans için yurt dışına gidecektim her şey ayarlanmıştı.bekle beni dedim bekleyemem gelince evlenmezsin sen beni deyince bende vazgeçtim eğitimimden.:)
ahh kaç gecedir ben de öyleydim ama bu gece uyudum nihayetki.bebişler hazırlıyor bizi uykusuzluğa şekerim..
alışıyoruz işte şimdiden canım fena mı:)
herkese günaydıınnn..dün akşam ne güzel yazışıyorduk kızlar ama eşim gelip de çok acıktım diyince aniden çıktım.dün epey kaynattık valla.iyi oldu.bugün balkonlarımı yıkayacağım hava kötü ama olsun.zaten kadınımda gelmiyor çoktandır grip olmuş işler bana kaldı.evim temiz ama.dün südyen baktım ve bulamadım hiç hoşuma gitmedi.bakalım ne yapacağım..kahvaltımı yapıp balkonları yıkadıktan sonra biraz gezicem alışverişe gidicem.eşime sürpriz bir yemek yapıcam onların yöresine ait.dün bebişime tarak ve fırça seti tırnak makası kulak çöpü sebamed sabun banyo süngeri falan aldım ki bunlar bile dünyanın parası tuttu.bebedor marka aldım iyi mi bilmem ama aldım dayanamadım..
oooooooooo nöbetçiler var bu akşam kızlar napıyosunuz bende evde dolaşmaya çıktım işte napalım bildiğiniz gibi ayak ağrıları
kızlar nerdesiniz yahu uyuyo musunuzzzz...... iki gündür temmuz annelerine bakıyorum biraz ve her an birileri var sürekli konuşmalar devam ediyor. anında yazıklarına cevaplar geliyor ben burada online olan kişilere bile yazıklarıma zaman zaman cevap alamıyorum bu biraz üzücü...
uyuyamıyorum serapçım bende midem çok fena sürekli bir yanma var yastığa koyunca kafamı daha şiddetleniyor ne yapıcam ben ya
Emzirme sütyeninden kuzenin memnunmuş madem ona sorsana canım markası neymiş bize de bilgi olur hem... ben hepsiburada.com dan aldım elije marka geldi baktım iyi gibi geldi bana Hepsiburada.com : Elija Lingerie Destekleyici Emzirme Sütyeni | Anne / Bebek / Çocuk linki vereyim de bak istersen.
Herkeslere Günaydın,
amaan bu gece pek çok uyuyamayan varmış benim gibi gelseymişim yalnız kalmayacakmışım ama burda olacağınızı tahmin edemedim. gece uykusuzlukları başladı sanırım yine ben de iki gecedir böyleyim napcaz bilmem eşim başını yastığa koydupu an uyuyo ben döne döneeee sabaha karşı ancak dalabiliyorum ufff kızlar yaaa zor valla halimiz Allah yardım etsin hepimize....
herkese günaydıınnn..dün akşam ne güzel yazışıyorduk kızlar ama eşim gelip de çok acıktım diyince aniden çıktım.dün epey kaynattık valla.iyi oldu.bugün balkonlarımı yıkayacağım hava kötü ama olsun.zaten kadınımda gelmiyor çoktandır grip olmuş işler bana kaldı.evim temiz ama.dün südyen baktım ve bulamadım hiç hoşuma gitmedi.bakalım ne yapacağım..kahvaltımı yapıp balkonları yıkadıktan sonra biraz gezicem alışverişe gidicem.eşime sürpriz bir yemek yapıcam onların yöresine ait.dün bebişime tarak ve fırça seti tırnak makası kulak çöpü sebamed sabun banyo süngeri falan aldım ki bunlar bile dünyanın parası tuttu.bebedor marka aldım iyi mi bilmem ama aldım dayanamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?