günaydın hayatım. gece gelseydin ben burdaydım ama çıktım sonradan. zorla uyuttum kendimi.
canım benim eşim de öyle ama ben uyandığımda adamcağız da uyanıyor. ne oldu hayatım neyin var diyor.. ona da üzülüyorum. belli etmemeye çalışıyorum uyandığımı... o daha da kötü bir durum
günaydıııınnn...canım outlette kom a baksaydın orada vardır bence sütyen.. aldıklarınızı da güle güle kullansın tontişin.
kızlar nerdesiniz yahu uyuyo musunuzzzz...... iki gündür temmuz annelerine bakıyorum biraz ve her an birileri var sürekli konuşmalar devam ediyor. anında yazıklarına cevaplar geliyor ben burada online olan kişilere bile yazıklarıma zaman zaman cevap alamıyorum bu biraz üzücü...
evet canım bizim topik biraz ağır:)kahvaltı yaptım zorla.midem bulanıyor.kaç kere öğürdüm..
canım iyi fikir bakayım.belki giderim bugün ama iş çok.yemek de yapıcam.eşimle gitmek istemiyorum böyle kadına özel mağazalara,utanıyor yazık.zaten outlete gitmem lazım komdan ablama mayo alıcam hediye.beğenmişti bi tane
bende kaç gecedir uyuyamıyodum dün uyumuşum valla.sabah zor açtım gözümü.benim eşim hiç duymaz.yanından kalktığımı dahi fark etmiyor:)şimdide midem bulanıyor.azıcık düzelsem balkonları yıkayacağım.yaa ağır kaldırmak iyi değil diyolar ama ben su dolu kovayı kaldırıyorum.bişey olmaz inşallah..
canım temmuz anneleri çok kalabalık.. o yüzden hemen cevap alabiliyorsun yazdıklarına. burası o kadar kalabalık değil. o yüzden böyle oluyor. ben sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince... yeni uyandım ben de gece biranda uyandım. kalktım dolandım biraz.sonra tekrar uyudum.
daha doğrusu hemen uyuyamadım. üst katımda yeni evli bi çift var. çocukları falan yok ama maşallah çocuktan da farkları yok. evin içinde koşturma mı dersin, oyun oynamamı dersin, gülme mi dersin. kadının gülmelerinden daraldım artık. herşeye gülüyo maşallah. gördüğüm yerde patlatasım geliyor ağzına valla. dün de herzamanki gibi gülüyordu o saatte... ıyyy sinir oluyorum apartmanda oturup da kurallara uymayan insanlara
günaydın hayatım. gece gelseydin ben burdaydım ama çıktım sonradan. zorla uyuttum kendimi.
canım benim eşim de öyle ama ben uyandığımda adamcağız da uyanıyor. ne oldu hayatım neyin var diyor.. ona da üzülüyorum. belli etmemeye çalışıyorum uyandığımı... o daha da kötü bir durum
merhaba kızlar ancak gelebildimay bu gece uykusuzlukları bende de var püfffff.... çişe kalkıyorum suya kalkıyorum,ee birde 3,5 yaşındaki kızım saolsun benimle yatıyor ve beni gece sürekli ayaklarıyla itiyor canımı acıtıyor bebeği koruyayım derken bu sefer uykum kaçıyor ,ha gayret az kaldı 2,5 ay kızlar.... yalnız şimdiden bunalıpta kalkmalar hiç hoş değil,sıcaklar başlayacak o zaman ne yapacağız kızlar Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.... bebekte cimcikliyormu ne yapıyor anlamadım resmen içimde yırtılma hissediyorum canım acıyor... kızımda benim canımın yandığını görünce karnıma bir kez eliyle vurup''annemi tekmeleme ,o seni çok seviyor,popnu ısırırım senin bak '' diyor..
dün bende de vardı o acı hissi. sanki i,çimde bi yara/kesik var da yırtılıyo gibi. neyse ki bugün yok. tam da karnımın orta kısmında hissettimgöbek deliği çevresinde yani.
merhaba kızlar ancak gelebildimay bu gece uykusuzlukları bende de var püfffff.... çişe kalkıyorum suya kalkıyorum,ee birde 3,5 yaşındaki kızım saolsun benimle yatıyor ve beni gece sürekli ayaklarıyla itiyor canımı acıtıyor bebeği koruyayım derken bu sefer uykum kaçıyor ,ha gayret az kaldı 2,5 ay kızlar.... yalnız şimdiden bunalıpta kalkmalar hiç hoş değil,sıcaklar başlayacak o zaman ne yapacağız kızlar Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.... bebekte cimcikliyormu ne yapıyor anlamadım resmen içimde yırtılma hissediyorum canım acıyor... kızımda benim canımın yandığını görünce karnıma bir kez eliyle vurup''annemi tekmeleme ,o seni çok seviyor,popnu ısırırım senin bak '' diyor..
vet canım öyle.. neyse iki forum da bize uyuyo arada zaman buldukça ikisine de yazabiliriz..
hahahaa yeni evliler ya cilve yapıyodur kocasına ama haberi yoktur bence sesinin o kadar duyulduundan bilse yapar mı bilmiorum kadını da tanımyıorum ama ayıp yani biraz ustruplu olmak lazım.
maşallah o cimcimelere ,misafir yorgunluk olmuştur dimi...:26:dark...
palette evet ben geçmişten gelemedim bi trülü en sonunda geçmişe sonra cevap yazmaya karar verdim.....:86:
darkçım özeline bakar mısın ??
ahhh canım yaaa... yeni evli dediğim bizim gibi 2 senelikler.. öyle insanlar var ki aklın durur.
ben şimdi size birşey anlatayım da ağzınız açık kalsın. birebir ben çektim bu sıkıntıyı....
bundan önceki evimde üst katıma yeni evli bir çift geldi. gerçekten yeni evlendiler yanii gelinliğiyle girdi hesabı... ben bilmiyorum tabii komşuluk ilişkilerim pek kuvvetli değildi. meğer önceki oturanlar çıkmış bunlar gelmiş haberim yok. bunlar taşındıktan sonra üst kattan garip sesler gelmeye başladı vakitli vakitsiz.heryerden geliyordu ses. salon,oturma odası, banyo ve özellikle yatak odası.(ne sesi olduğunu siz düşünün artık) öyle bir şey ki gece uykumdan uyandıracak kadar rahatsız edici. ilk zamanlar ya sabır çektik duymamazlıktan geldik. ama artık sabredilemeyecek bir hal almaya başladı bu iğrençlik. günün her saati tepemizdeydiler. gidip yüzlerine uyaramadık tabii biz utandık onların ayıbından. duvara vurdum her ses duyduğumda ve onlar utanmak yerine ne yaptılar biliyormusunuz. duvara vurup bize kafa tuttular. ve bir de gülüp işlerine devam ettiler... benim evliliğimin 6-7 ayı bu iğrenç insanlar yüzünden berbat geçti. evde huzurum kalmadı.uykularım kaçtı her gece bu gece de mi olcak, ayy eşim duymasa bari diye... Allahlarından bulsunlar. neyse ki artık taşındık ve kurtuldum o şirretlerden. he bu arada bu insanımsı varlıklar cahil cühela takımı değil hee adam üstteğmen kadında hemşire... tek arzum bu dünyada da bulsunlar belalarını.. ahirette zaten bulacaklar da.. işte böyle insanlar da var. hiçö mi aklı ermiyo yani gecenin saat 2 si 3ünde insanları rahatsız edeceği?? vurdumduymazlık bunların ki
merhaba kızlar :79: nasılsınız bakalım?
dün akşam misafirlerim geldi biliyosunuz, çok güzel geçti. bayılıyorum cimcime kızlarına. daha 3 yaşında değil ama servis yaparken bana yardım etti :) çok şirindi yaaa. peçete dağıtıyo herkese :)
okuldan geldim. öğle arasındayım ben de....
yok canım ya ben de tuvalete kalktım. sonra buraya uğradım sonra da yattım.. yazın sıcaklarda napcaz bilmem... bu arada iremin lafları çok orjinal yaa maşallah. akla bakmerhaba kızlar ancak gelebildimay bu gece uykusuzlukları bende de var püfffff.... çişe kalkıyorum suya kalkıyorum,ee birde 3,5 yaşındaki kızım saolsun benimle yatıyor ve beni gece sürekli ayaklarıyla itiyor canımı acıtıyor bebeği koruyayım derken bu sefer uykum kaçıyor ,ha gayret az kaldı 2,5 ay kızlar.... yalnız şimdiden bunalıpta kalkmalar hiç hoş değil,sıcaklar başlayacak o zaman ne yapacağız kızlar Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.... bebekte cimcikliyormu ne yapıyor anlamadım resmen içimde yırtılma hissediyorum canım acıyor... kızımda benim canımın yandığını görünce karnıma bir kez eliyle vurup''annemi tekmeleme ,o seni çok seviyor,popnu ısırırım senin bak '' diyor..
maşallah o cimcimelere ,misafir yorgunluk olmuştur dimi...:26:dark...
palette evet ben geçmişten gelemedim bi trülü en sonunda geçmişe sonra cevap yazmaya karar verdim.....:86:
burda olduğunu bilsem gelirdim hayatım. iyi yine seninki uyanıyo benimkinin ruhu duymuyo ki....
dün bende de vardı o acı hissi. sanki i,çimde bi yara/kesik var da yırtılıyo gibi. neyse ki bugün yok. tam da karnımın orta kısmında hissettimgöbek deliği çevresinde yani.
ay o acıma hissi nedir acaba tırnakları ile yoluyolar mı acaba :26:
bende de oluyor canım sanki göbeğim düşmüş gibi. bence rahim genişliyor o yüzden oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?