2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

cilveleşiyolardır hayatım.valla biz eşimle o kadar dikkatliyizdir ki ses konusunda kavga ederken her yerin kapısını kapatır öyle başlarız:)
ah canım ya çok geçmiş olsun tüh yine mi yaa..... inşallah çıkartmazsın çok üzüldüm şimdi.
inşallah geçer.sanki daha iyiyim..
tamam canım bulursam sana haber veririm.sen de al diye.balkonlarım kirlendi iyice ama ya yıkamazsam sonra daha kötü oluyor.bi başlarsam yeter gerisi gelir..
allah kolaylık versin.çalışma hayatı hele öğretmenlik ne zordur bilirim.ben 2 yıl öğretmenlik yaptığım için.iyi bari evin yakın.öğle aralarında gelebiliyosun
günaydın canım..yerim iremi yaaa.hassas çocuk..
bazen bende de oluyor ama sanki sizinkiler çatlak ağrısı gibi geldi banaaa:)

kızlar benim çok uykum geldi. okula gitmeme 1 saat var. gözlerim çok ağırlaştı.uyumayı denicem. görüşürüz yine....sohbetiniz bol olsun......

rahim büyümesinden ya da yorgunluktan vs olabilir. bilmiyorum ki....zaten doktora sorsam "korkulacak bişey yok" der sormuyorum bile bu yüzden

benim doktorum da öyle hamileyim diye normal diyor herşey... zaten çoğu doktorlar artık bibrşey bulamadımı stresten diyor ya... bu da onun gibi oldu. hamilelikten..:)

ayyy senin çatlağın var herhalde canım böyle mi oluyor çatlak olunca... benim başından beri bu tarz sancılarım oluyor arada bir ama hiç çatlamadı şuana kadar

annem ve teyzemle tlfnda görüştüm şimdi.yazamadım hemen.kızlar ben çıkayım da işlerime başlayayım.otur otur olmuyor.balkonlar dert oldu içime.hazır yıkamışken belki camlarımı da silerim ve ordan da kipaya gidip yemeklik bişeyler alıcam.kocama sürpriz yemek yapıcam çünküü...onların yöresel yemeği.kayınvalidem güzel yapar.onlardan öğrendim ama ilk defa yapıcam bakalım becer edicem mi.hoş marifetliyimdir ve eşimin annesinin yaptığı yemeklerin hepsini öğrendim ve yapıyorum.kayınvalidemin anne yemeklerinin bir özelliği kalmadı yanii:)kocam öyle diyor annemin yemeklerini aratmıyosun ve hatta daha iyisin diyorr..ohhh canıma değsin..:)

yok canım benim hiç çatlağım yok.olmaya müsait bir tipimde yok.benim kaslarım çok sıkıdır.zaten hamilelik önceside düzenli sporumu yapardım ama hamile olup da çatlayan arkadaşlardan böyle duymuştum.ben hiç yağlamıyorum bile kendimi.zaten dah kiloda almadım.3 kilo o da bişey değil zaten.çatlaklar zaten bu aydan itibaren oluyomuş yine de dikkatli olmak lazım.artık düzenli yağlanayım diyorum.çatlak kremi aldım doktorumun önerdiğini ama kokusunu sevmedim kullanmayacağım.en iyisi bebe yağı..

valla onun tiple hiç alakası yok canım.. ne tipler var, spor spor üstüne yağ yağ üstüne oluyorlar ama çatır çatır çatlamışlar. kimisi de hiçbirşey yapmıyo lokum gibi.. inşallah bizde olmaz. benim sancım deri sancısı değil, derinden gelen bir ağrı. umarım çatlak değildi.

bu arada hadi sana kolay gelsin o zamn canım... becerirsin inşallah. Allaha emanet ol

bübchen in hamileler için özel yağı var çatlak önleyici ondan aldım ben çok hoş kokuyo öncen kullandığım kremin kokusu kötüydü ama bu yağa bayıldım...

ben de çıkayım barii. kardelen de bilgisayarın başında değil herhalde... işlerimi halledeyim madem

ben de çıkayım barii. kardelen de bilgisayarın başında değil herhalde... işlerimi halledeyim madem

hayatım burdayım yazıyorum yaa... ama ben de kalkıcam şimdi sırtım ağrıdı biraz ne yazık k bu günlerde bi de o dert başladı. Allah çalışanlara yardım etsin oturmak çok sırt ağrısı yapıyo ki evde belimi detekliyorum.

tamam canım o zaman bende çıkayım... hadi Allaha emanet ol.. öptüm:79::79:

dün bende de vardı o acı hissi. sanki i,çimde bi yara/kesik var da yırtılıyo gibi. neyse ki bugün yok. tam da karnımın orta kısmında hissettimgöbek deliği çevresinde yani.
hımmm evet canımda benim ki daha aşağıda bir yerlerde oluyor..seninki büyük ihtimalle karın büyümesine bağlı acılardır...
hahahaaa laflarına bayıldım iremin :)
irem öyledir saolsun,lafını yerleştiriverir yerine mesela eşimle biz ne zaman yanyana gelsek sarılsak ,öpüşsek yanak yanağa bize kötü kötü bakıp muzur muzur gülerek siz ayıp yapıyorsunuz deyip gözlerini kapatıyor ,gecede ortamzıa yatıp,ayıp yapmayın diyor bize sıpa...
yuh yani bu kadar pişkinlik olur.... gerçekten ağzım açık kaldı canım yaa nasıl edepsiz şeylermiş.
evet bnecede yuuuuh ,bu kadar olmaz ki canım...

kızlar bende dün akşam bebeğimi resmen aşağıda hissettim karnım düştü aşağı.. hatta ağrım oldu yürüyemedim yatıp ayaklarımı havaya diktim 15 dk. geçti sonra...
aysozg cum sana Altın Madalyon takacağız ,Brawoooocanım canına kastınmı var havalar bozuk yine batacak üstten süpür viledayla tozunu al yeter havalar düzelince yıkar rahatlarsın....çok hassas bir iremimiz var ,şimdi birde azramız oluyor yandık valla...

AMan Aman maşallah hamarat hanım,bu söylediklerini bir erkeğe söyletmek çok zordur.. tebrikler ne diyelim....

Maşallah İreme'e laflarından belli ne kadar zeki olduğu

eşinle aranıza bu kadar girmesi aslında kötü yaa... bizim kız da yapar mı acaba böyle :44: hahahaaa niye ayıp yapıyosunuz annesi ama İrem yeterince başarılı olamamış demek ki kardeş geliyo

sana da takıcaz ama bi madalyon kimseden z kalır yanın yok ki

ben geldim ama kimse yookk balkonlarımı yıkadım salon oturma odası mutfağın camlarını sildim sonra hazırlanıp kipaya gittim alışveriş yaptım ve evdeyim...valla öyle titiz olmak kötü.bu havada millet ne demiştir bana.madalya takan yok haklısın gönülcüm ama işte duramıyorum yapmadan.bu arada karnın büyümüş...benim bu kadar değil.bende son halimi yayınlayayım da bakın akşam.makina eşimde çünkü..ireme de maşallah.ne güzel hep böyle olur inşallah.çok ayıp ama annesi öyle ayıp işler yapmayın:)

aaa kızlar şimdi fark ettim tickerdan baktım da ben bugün 29.haftama girmişim zaman geçiyor yaaa..bu arada 1 tane emzirme atleti aldım çok hoşuma gitti eve geldim denedim bayıldım.1 tane de daha alacağım yazın doğuracağız nasılsa bolca almak lazım.beyaz aldım 1 beyaz daha ve siyah ve ten renginide alayım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…