cilveleşiyolardır hayatım.valla biz eşimle o kadar dikkatliyizdir ki ses konusunda kavga ederken her yerin kapısını kapatır öyle başlarız:)canım temmuz anneleri çok kalabalık.. o yüzden hemen cevap alabiliyorsun yazdıklarına. burası o kadar kalabalık değil. o yüzden böyle oluyor. ben sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorum elimden geldiğince... yeni uyandım ben de gece biranda uyandım. kalktım dolandım biraz.sonra tekrar uyudum.
daha doğrusu hemen uyuyamadım. üst katımda yeni evli bi çift var. çocukları falan yok ama maşallah çocuktan da farkları yok. evin içinde koşturma mı dersin, oyun oynamamı dersin, gülme mi dersin. kadının gülmelerinden daraldım artık. herşeye gülüyo maşallah. gördüğüm yerde patlatasım geliyor ağzına valla. dün de herzamanki gibi gülüyordu o saatte... ıyyy sinir oluyorum apartmanda oturup da kurallara uymayan insanlara
inşallah geçer.sanki daha iyiyim..ah canım ya çok geçmiş olsun tüh yine mi yaa..... inşallah çıkartmazsın çok üzüldüm şimdi.
tamam canım bulursam sana haber veririm.sen de al diye.balkonlarım kirlendi iyice ama ya yıkamazsam sonra daha kötü oluyor.bi başlarsam yeter gerisi gelir..komda kaliteli ürünler var, çok rahat.. bulursan eğer ben de gider bakarım bi.
miden neden bulanıyor ki ya... bak dün mevzu oldu bugün miden bulanmaya başladı. nazar mı değdi yoksa. çok ağır değilse bence problem olmaz. ama zorlama belini. neden balkon yıkıyorsun ki bu havada? hava yağmurlu baksana. üşütürsün bence yapma. bekle kadın gelince yapar
allah kolaylık versin.çalışma hayatı hele öğretmenlik ne zordur bilirim.ben 2 yıl öğretmenlik yaptığım için.iyi bari evin yakın.öğle aralarında gelebiliyosunmerhaba kızlar :79: nasılsınız bakalım?
dün akşam misafirlerim geldi biliyosunuz, çok güzel geçti. bayılıyorum cimcime kızlarına. daha 3 yaşında değil ama servis yaparken bana yardım etti :) çok şirindi yaaa. peçete dağıtıyo herkese :)
okuldan geldim. öğle arasındayım ben de....
günaydın canım..yerim iremi yaaa.hassas çocuk..merhaba kızlar ancak gelebildimay bu gece uykusuzlukları bende de var püfffff.... çişe kalkıyorum suya kalkıyorum,ee birde 3,5 yaşındaki kızım saolsun benimle yatıyor ve beni gece sürekli ayaklarıyla itiyor canımı acıtıyor bebeği koruyayım derken bu sefer uykum kaçıyor ,ha gayret az kaldı 2,5 ay kızlar.... yalnız şimdiden bunalıpta kalkmalar hiç hoş değil,sıcaklar başlayacak o zaman ne yapacağız kızlar Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah.... bebekte cimcikliyormu ne yapıyor anlamadım resmen içimde yırtılma hissediyorum canım acıyor... kızımda benim canımın yandığını görünce karnıma bir kez eliyle vurup''annemi tekmeleme ,o seni çok seviyor,popnu ısırırım senin bak '' diyor..
bazen bende de oluyor ama sanki sizinkiler çatlak ağrısı gibi geldi banaaa:)merhaba canım. gerçekten çok cimcime birşey...yirim ben onu...
yok canım ya ben de tuvalete kalktım. sonra buraya uğradım sonra da yattım.. yazın sıcaklarda napcaz bilmem... bu arada iremin lafları çok orjinal yaa maşallah. akla bak
hoşgeldin hayatım o zaman:)
o da güzel yaa. adam zaten işe gidecek yoruluyor.. çok hafif uykusu
bende de oluyor canım sanki göbeğim düşmüş gibi. bence rahim genişliyor o yüzden oluyor...
rahim büyümesinden ya da yorgunluktan vs olabilir. bilmiyorum ki....zaten doktora sorsam "korkulacak bişey yok" dersormuyorum bile bu yüzden
cilveleşiyolardır hayatım.valla biz eşimle o kadar dikkatliyizdir ki ses konusunda kavga ederken her yerin kapısını kapatır öyle başlarız:)
inşallah geçer.sanki daha iyiyim..
tamam canım bulursam sana haber veririm.sen de al diye.balkonlarım kirlendi iyice ama ya yıkamazsam sonra daha kötü oluyor.bi başlarsam yeter gerisi gelir..
allah kolaylık versin.çalışma hayatı hele öğretmenlik ne zordur bilirim.ben 2 yıl öğretmenlik yaptığım için.iyi bari evin yakın.öğle aralarında gelebiliyosun
günaydın canım..yerim iremi yaaa.hassas çocuk..
bazen bende de oluyor ama sanki sizinkiler çatlak ağrısı gibi geldi banaaa:)
kızlar benim çok uykum geldi. okula gitmeme 1 saat var. gözlerim çok ağırlaştı.uyumayı denicem. görüşürüz yine....sohbetiniz bol olsun......
benim doktorum da öyle hamileyim diye normal diyor herşey... zaten çoğu doktorlar artık bibrşey bulamadımı stresten diyor ya... bu da onun gibi oldu. hamilelikten..:)
ayyy senin çatlağın var herhalde canım böyle mi oluyor çatlak olunca... benim başından beri bu tarz sancılarım oluyor arada bir ama hiç çatlamadı şuana kadar
yok canım benim hiç çatlağım yok.olmaya müsait bir tipimde yok.benim kaslarım çok sıkıdır.zaten hamilelik önceside düzenli sporumu yapardım ama hamile olup da çatlayan arkadaşlardan böyle duymuştum.ben hiç yağlamıyorum bile kendimi.zaten dah kiloda almadım.3 kilo o da bişey değil zaten.çatlaklar zaten bu aydan itibaren oluyomuş yine de dikkatli olmak lazım.artık düzenli yağlanayım diyorum.çatlak kremi aldım doktorumun önerdiğini ama kokusunu sevmedim kullanmayacağım.en iyisi bebe yağı..
yok canım benim hiç çatlağım yok.olmaya müsait bir tipimde yok.benim kaslarım çok sıkıdır.zaten hamilelik önceside düzenli sporumu yapardım ama hamile olup da çatlayan arkadaşlardan böyle duymuştum.ben hiç yağlamıyorum bile kendimi.zaten dah kiloda almadım.3 kilo o da bişey değil zaten.çatlaklar zaten bu aydan itibaren oluyomuş yine de dikkatli olmak lazım.artık düzenli yağlanayım diyorum.çatlak kremi aldım doktorumun önerdiğini ama kokusunu sevmedim kullanmayacağım.en iyisi bebe yağı..
ben de çıkayım barii. kardelen de bilgisayarın başında değil herhalde... işlerimi halledeyim madem
tamam canım o zaman bende çıkayım... hadi Allaha emanet ol.. öptüm:79::79:
hımmm evet canımda benim ki daha aşağıda bir yerlerde oluyor..seninki büyük ihtimalle karın büyümesine bağlı acılardır...
dün bende de vardı o acı hissi. sanki i,çimde bi yara/kesik var da yırtılıyo gibi. neyse ki bugün yok. tam da karnımın orta kısmında hissettimgöbek deliği çevresinde yani.
irem öyledir saolsun,lafını yerleştiriverir yerine mesela eşimle biz ne zaman yanyana gelsek sarılsak ,öpüşsek yanak yanağa bize kötü kötü bakıp muzur muzur gülerek siz ayıp yapıyorsunuz deyip gözlerini kapatıyor ,gecede ortamzıa yatıp,ayıp yapmayın diyor bize sıpa...hahahaaa laflarına bayıldım iremin :)
evet bnecede yuuuuh ,bu kadar olmaz ki canım...yuh yani bu kadar pişkinlik olur.... gerçekten ağzım açık kaldı canım yaa nasıl edepsiz şeylermiş.
kızlar bende dün akşam bebeğimi resmen aşağıda hissettim karnım düştü aşağı.. hatta ağrım oldu yürüyemedim yatıp ayaklarımı havaya diktim 15 dk. geçti sonra...merhaba canım. gerçekten çok cimcime birşey...yirim ben onu...
yok canım ya ben de tuvalete kalktım. sonra buraya uğradım sonra da yattım.. yazın sıcaklarda napcaz bilmem... bu arada iremin lafları çok orjinal yaa maşallah. akla bak
hoşgeldin hayatım o zaman:)
o da güzel yaa. adam zaten işe gidecek yoruluyor.. çok hafif uykusu
bende de oluyor canım sanki göbeğim düşmüş gibi. bence rahim genişliyor o yüzden oluyor...
aysozg cum sana Altın Madalyon takacağız ,Brawoooocilveleşiyolardır hayatım.valla biz eşimle o kadar dikkatliyizdir ki ses konusunda kavga ederken her yerin kapısını kapatır öyle başlarız:)
inşallah geçer.sanki daha iyiyim..
tamam canım bulursam sana haber veririm.sen de al diye.balkonlarım kirlendi iyice ama ya yıkamazsam sonra daha kötü oluyor.bi başlarsam yeter gerisi gelir..
allah kolaylık versin.çalışma hayatı hele öğretmenlik ne zordur bilirim.ben 2 yıl öğretmenlik yaptığım için.iyi bari evin yakın.öğle aralarında gelebiliyosun
günaydın canım..yerim iremi yaaa.hassas çocuk..
bazen bende de oluyor ama sanki sizinkiler çatlak ağrısı gibi geldi banaaa:)
AMan Aman maşallah hamarat hanım,bu söylediklerini bir erkeğe söyletmek çok zordur.. tebrikler ne diyelim....annem ve teyzemle tlfnda görüştüm şimdi.yazamadım hemen.kızlar ben çıkayım da işlerime başlayayım.otur otur olmuyor.balkonlar dert oldu içime.hazır yıkamışken belki camlarımı da silerim ve ordan da kipaya gidip yemeklik bişeyler alıcam.kocama sürpriz yemek yapıcam çünküü...onların yöresel yemeği.kayınvalidem güzel yapar.onlardan öğrendim ama ilk defa yapıcam bakalım becer edicem mi.hoş marifetliyimdir ve eşimin annesinin yaptığı yemeklerin hepsini öğrendim ve yapıyorum.kayınvalidemin anne yemeklerinin bir özelliği kalmadı yanii:)kocam öyle diyor annemin yemeklerini aratmıyosun ve hatta daha iyisin diyorr..ohhh canıma değsin..:)
irem öyledir saolsun,lafını yerleştiriverir yerine mesela eşimle biz ne zaman yanyana gelsek sarılsak ,öpüşsek yanak yanağa bize kötü kötü bakıp muzur muzur gülerek siz ayıp yapıyorsunuz deyip gözlerini kapatıyor ,gecede ortamzıa yatıp,ayıp yapmayın diyor bize sıpa... evet bnecede yuuuuh ,bu kadar olmaz ki canım...
kızlar bende dün akşam bebeğimi resmen aşağıda hissettim karnım düştü aşağı.. hatta ağrım oldu yürüyemedim yatıp ayaklarımı havaya diktim 15 dk. geçti sonra...
aysozg cum sana Altın Madalyon takacağız ,Brawoooocanım canına kastınmı var havalar bozuk yine batacak üstten süpür viledayla tozunu al yeter havalar düzelince yıkar rahatlarsın....çok hassas bir iremimiz var ,şimdi birde azramız oluyor yandık valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?