2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay bend eyıne mısafır vardı sabah kalktım kaynanaya kahvaltıya gıttım ordan gecelık almay agıtcektım sözde kendım neyse kuzenı geldı kahve ıctık sonra yegenı geldı kalabalık oldu yegenı gıttı sonra kuzenı dedı hadı sana gıdelım bebegın dolabına hayırlıya ya ben ordayım zaten dolap ıste neyıne hayırlıya gelcen neyse kalktık bana geldık e cay yapalım dedı kayana yanına bsıeyelr yapalım dedı bıd eonunla ugrastık ıkı tanede cocugu vardı bebegın esyalrını dagıtmıslar hep acmıslar kutularını falan cok sınırlendım kımse demıyo dur sus dıye salaklar az once gıttıler cıkamadım dısarı neysekı aksam kocişimle gıtcem almaya gecelıgımı oda gorsun adamcık :) yarın sabahda seker ölcumunu yaptırcam bakalım ne olcak cuma gunude mevlut var burda bı bebek oldu kaynanamların akrabası kaynana bana elbıse aramaya gıttı arkadaslarından falan hamılelık mevlutee gıyım dıye

ayy yine bol kaynanalı bigün geçirmişsin. hayır sen ordayken sana gelmek de ne oluyo. hayırlamak da neymiş. dolap hayırlanır mı hiç ilk defa duydum valla

ayy yine bol kaynanalı bigün geçirmişsin. hayır sen ordayken sana gelmek de ne oluyo. hayırlamak da neymiş. dolap hayırlanır mı hiç ilk defa duydum valla

valla bu arnavutlarda don alsan onuda hayırlamaya gelırler canım :) maksat gelmek olsun o bu bahane yanı gıderken kaynanam dıyo sen yoruldun dınlen bıraz kocana yemek yap dıyo tobe tobe ya dur sen yap sonra gıt dımı yedıler ıctıler yallah gıttıler

gülüm benim,hala kaynanla görüşmeye devam ediyosun ama yapma bu kadar mesafe koy şu kadına ne işin var kahvaltıda boşver.yap evinde.bu kadar görüşürsen hem kaynananla hem de akrabalarıyla böyle haşır neşir olursun yapma bence derim ben.hem senim hamile kıyafetin yokmu ki başkasından aramaya gitti ya.giy kotunu üstüne badini tamam işte.başkasının kıyafetini ne diye giyecen..
eee melihacım maksat gezmek dolap bahanesi olmuş..

kızlar ya ben bugun tuhafım sabah mıdem kotuydu okulda da bırkac kez sankı idrar kacırcakmısım gıbı bır kasılma oluyr alt tarafta evde uzandım yıne oluyr sıze nedendr?

kızlar ya ben bugun tuhafım sabah mıdem kotuydu okulda da bırkac kez sankı idrar kacırcakmısım gıbı bır kasılma oluyr alt tarafta evde uzandım yıne oluyr sıze nedendr?

canım geçmiş olsun ama takma kafana.aklına kötü şeyler getirme.üşütmüşündür.dikkat et idrar yollarını üşütme gibi aman dikkatli ol canım bol su bol su iç olur mu

canım geçmiş olsun ama takma kafana.aklına kötü şeyler getirme.üşütmüşündür.dikkat et idrar yollarını üşütme gibi aman dikkatli ol canım bol su bol su iç olur mu

umarım kotu bırsey degıldr canım ılk defa bugun olunca ne oluyr dedım acıkcası suyu cok ıcıyrm gece bıle en az 3 bardak buarada canım baktım ama gonulun sayfasında bulamadım senı.ısmın ne ? ekleyeyım bubchen hakkında verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım

mehtap özergil canım.hadi ekle:)

haftalar gecıp gıdıyor canım 200 lu gunlerden 80 lere dustuk benımde 30. haftam cunku tıckerden 5 gun ılerde gıdıyr . senınle aramız azmıs canım buarada senı ekledım bır hamıs arkadasım daha oldu face de

canım benim de önden gidiyor ama önden gitmesi çok da önemli değilmiş.sonra haftasına uyumlu oluyormuş.benim sat 22 aylül zaten seninle hemen hemen aynıyız.bu arada face baktım ama arkadşlık isteğin gelmemiş..

canım olmuş olmuş yeni geldi ama.sakaryada oturuyomuşun.yakınız epey.bende izmitteyim.sakaryaya sık sık geliyoruz eşim üniyi orada okumuşsana sorayım ada center da hamile mağazası var mı.hem iç giyim hem dış giyim üzerine..

canım uzun suredır gıtmyrm ama yok dıye hatırlyrm olsa dıkkatımı ceker gezerdım evet yakınız canım ıns gorusurz bırgun sana cvp yazarken esım geldı ben cıkıyrm canım gorusrz

yok canım olur mu kaynanan sevaba girer sonra

canım hiçir fikrim yok doktorunu arasaydın keşke... bence de üşütmş olabilirsin

kızlarr... ne yapıyorsunuz bakiim?? ben bugün yine uyumuşum 1 saat kadar.. neden böyle yoruldum bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız ben iyimde mide yanmam çok oluyor napsam gecer bi bilginiz varmı bogazıma kadar yanıyor saçları çıkıyo bebişin o yuzden yanar diyorlar bilmiyorum yaa

slm kızlar nasılsınız ben iyimde mide yanmam çok oluyor napsam gecer bi bilginiz varmı bogazıma kadar yanıyor saçları çıkıyo bebişin o yuzden yanar diyorlar bilmiyorum yaa

doktorlar bu saç mevzusu yalan yok öyle birşey diyolar..geçmiş olsun

valla ne bilim canım gidince ay sonu sorucam artık doktora bişey verir herhalde yanma için

kızlar ben eşimin eski kullandığı face hesabı vardı onu açtım şimdi... sizi ekliyim oradan özelden mesaj atabilirmisiniz... mehtap özergil diye yazdım ama çıkmadı senin adın aysozg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…