kızlar ben eşimin eski kullandığı face hesabı vardı onu açtım şimdi... sizi ekliyim oradan özelden mesaj atabilirmisiniz... mehtap özergil diye yazdım ama çıkmadı senin adın aysozg
teşekkür ederiz teyzoşu... kocaman olmuştur heraldeooohhh maşallah yaa bakarmısınız azra hanım ne kdrda büyümüş.kocaman olmuş... irem de çok şeker yaaanamaza da başlamış:)))
evet çok başarılı olamadı malesef biz ayıp yaptık o görmeden ,yiyikide yapmışız ayol fenamı ona arkadaş geliyorMaşallah İreme'e laflarından belli ne kadar zeki olduğu
eşinle aranıza bu kadar girmesi aslında kötü yaa... bizim kız da yapar mı acaba böyle :44: hahahaaa niye ayıp yapıyosunuz annesiama İrem yeterince başarılı olamamış demek ki kardeş geliyo
sana da takıcaz ama bi madalyon kimseden z kalır yanın yok ki
canım çok teşekkür ederiz darısı başınıza....maşallah canım üçünüze de harikasınız siz...
yok aslında seni anlıyorum canım bakma ,kendimi hergün ev süprümekten toz almaktan alamıyorum,haftanın 3 günü 2şerden toplamda 6 saat ütümde oluyor...ne olacak halimiz bilmem...ben geldim ama kimse yookkbalkonlarımı yıkadım salon oturma odası mutfağın camlarını sildim sonra hazırlanıp kipaya gittim alışveriş yaptım ve evdeyim...valla öyle titiz olmak kötü.bu havada millet ne demiştir bana.madalya takan yok haklısın gönülcüm ama işte duramıyorum yapmadan.bu arada karnın büyümüş...benim bu kadar değil.bende son halimi yayınlayayım da bakın akşam.makina eşimde çünkü..ireme de maşallah.ne güzel hep böyle olur inşallah.çok ayıp ama annesi öyle ayıp işler yapmayın:)
amin amin canım sizide aynı şekilde .. sendende foto bekliyoruz...inşallah devam eder...Annesini utandırır bu konuda inşallah....oy oy oy allah nazardan korusun 3 unuzude canlarımm masallahınız var azra kızımız önden gıdıyoo :) ireme cok yakısmıs bu halıı ınsallah devam eder buyuyuncee
valla canım hakikaten ,bahane etmişler dolabıvalla bu arnavutlarda don alsan onuda hayırlamaya gelırler canım :) maksat gelmek olsun o bu bahane yanı gıderken kaynanam dıyo sen yoruldun dınlen bıraz kocana yemek yap dıyo tobe tobe ya dur sen yap sonra gıt dımı yedıler ıctıler yallah gıttıler
canım eğer kendini üşüttüysen ,sanki düşük yapacakmışsın gibi ağrın olur kasıkta ve bebeği düştü düşecekmiş gibi hissedersin,yapman gereken ayaklarının altına sıcak torba koyarak ayaklarını havada tutmak nane limon içmek...Allahım sizi korusun...kızlar ya ben bugun tuhafım sabah mıdem kotuydu okulda da bırkac kez sankı idrar kacırcakmısım gıbı bır kasılma oluyr alt tarafta evde uzandım yıne oluyr sıze nedendr?
yokk kız eskilerin hurafesi o...Alaksı yok o bebek plesanta içinde yaşıyor mideyel hiç bir bağlantısı yok sadece baskı yapıyor artık büyüdüler çünkü dolayısıyla eğer yağlı yediysen hamur işi yediysen ,midende yanma kursağında kaynama olur... Elma yediğinde bu geçebilir...Ben öyle yapıyorum...slm kızlar nasılsınız ben iyimde mide yanmam çok oluyor napsam gecer bi bilginiz varmı bogazıma kadar yanıyor saçları çıkıyo bebişin o yuzden yanar diyorlar bilmiyorum yaa
gönülün soyadı ne ki?
günaydın kızlar... ben daha yeni uyandım, kahvaltı yapıyorum şimdi...
gönülcüm seni ekledim. kabul edersin inşallah..
mehtapcım seni de ekliycem gönülden inşallah. bugün hava çok güzel. ben çamaşır falan asıcam bugün nasipse...
atofina cnm geçmiş olsun... ben devlette doğurcam nasipse. özel hastanenin doğum fiyatı çok fazlaymış. benim gittiğim özel hastanenin doğum fiyatı 800 lira... ama ben devleti düşünüyorum çok övüyorlar buranın devletini...
mide yanması bende başlamadı tam olarak inşallahta başlamaz.zaten hamilelikten 1 yıl önce tam 7 ay mide tedavisi olmuştum.ağır ilaçlar kullandım.inşallah sorun yaşamam artık.valla ben özelde doğurucam.acıbadem hastanesinde çok pahalı evet ama benim annelik teminatlı özel sağlık sigortam var.olmasa da yine özelde doğururdum çünkü insan gibi muamele görüyosun.ama devletinde iyi yerleri varmış diyo arkadaşlar ama yinede özel derim ben..günaydın kızalar nasılsınız midem yanmaya devam ediyor ama neyseki dün akşam uyuyabildim ben normalde özelde doğum yapmak istiyorum ama malum çok pahallı 2100 çok pahallı geliyo bana. Arkadaşımda cerrahpaşada doğur diyo ne yapıyım sizce devlet mi? özel mi?
tamam canım bekliyorum.evet izmitte de hava güzel:)çamaşır işim artık çok kolay ser topla derdinden kurtuldum.kurutma makinası aldım bikaç ay önce çok rahat inan.çamaşır makinası kadar gerekli bişey.hele de bizim buralar nemli ki 1 günde zor kuruyor çamaşır.bebekte olunca rahat edicem ütüleme derdim olmayacak biçok şeyi.çünkü inanılmaz dezenfekte ediyor.tavsiye ederim yani..günaydın kızlar... ben daha yeni uyandım, kahvaltı yapıyorum şimdi...
gönülcüm seni ekledim. kabul edersin inşallah..
mehtapcım seni de ekliycem gönülden inşallah. bugün hava çok güzel. ben çamaşır falan asıcam bugün nasipse...
atofina cnm geçmiş olsun... ben devlette doğurcam nasipse. özel hastanenin doğum fiyatı çok fazlaymış. benim gittiğim özel hastanenin doğum fiyatı 800 lira... ama ben devleti düşünüyorum çok övüyorlar buranın devletini...
sen hangi ildesin ki sen ben İstanbuldayım avrupa yakası. bu arada çıkıcam birazdan malesef bende kayınvalideye gidiyorum bugün misafiri varmış hizmete gidelim bakalım
mide yanması bende başlamadı tam olarak inşallahta başlamaz.zaten hamilelikten 1 yıl önce tam 7 ay mide tedavisi olmuştum.ağır ilaçlar kullandım.inşallah sorun yaşamam artık.valla ben özelde doğurucam.acıbadem hastanesinde çok pahalı evet ama benim annelik teminatlı özel sağlık sigortam var.olmasa da yine özelde doğururdum çünkü insan gibi muamele görüyosun.ama devletinde iyi yerleri varmış diyo arkadaşlar ama yinede özel derim ben..
tamam canım bekliyorum.evet izmitte de hava güzel:)çamaşır işim artık çok kolay ser topla derdinden kurtuldum.kurutma makinası aldım bikaç ay önce çok rahat inan.çamaşır makinası kadar gerekli bişey.hele de bizim buralar nemli ki 1 günde zor kuruyor çamaşır.bebekte olunca rahat edicem ütüleme derdim olmayacak biçok şeyi.çünkü inanılmaz dezenfekte ediyor.tavsiye ederim yani..
merhaba kızlar nasılsınız bakalım...Ben eşimle misafriliğe gittim ,geldik...eşimle kızım oturma odasında yatak açtım orada uyudular,bende hemen topike koştum
off şu kabızlık beni öldürecek kızlarrr hergün doğum provası yapıyorum valla
evet çok başarılı olamadı malesef biz ayıp yaptık o görmeden ,yiyikide yapmışız ayol fenamı ona arkadaş geliyorhaklısın canım banada bir madalyon lazım hakikaten
canım çok teşekkür ederiz darısı başınıza....
kurutma makinesini duydum canım memnun kalanlar var... sen izmitin neresinde oturuyorsun?
merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? bugün dersim yoktu, geç uyandım. ütü , çamaşır yıka-as...derken vakit geçmiş. öğle yemeğimizi de yedik. birazdan okuldan arkadaşlarla gezmeye gitçez.
haftaya ctesi günü de bizim kontrolümüz var. inş her şey yolundadır. ben şimdiden gün saymaya başladım......
ilk zamanlarda günler geçmek bilmiyordu ama şimdi daha tahammüllü olmaya başladım. önceden her dakka görmek isterdim bebişimi ama şimdi daha sabırlıyım. belki karnımdaki hareketlerinin de etkisi vardır bu konuda.ohh eline sağlık.bende miskinlik yaptım ama dayanamdım kalktım biraz.dün salon oturma odası mutfağın camlarını silmiştim.bugünde yatak odası ve çocuk odasının camlarını bir güzel sildim fransız balkonlarını temizledim.ohh içim rahatladı.kendime geldim.bende öyle yemeğimi yiyecem.ohh gez bakalım.bazen güzel oluyor bu öğleden sonra gezmeleri.pastaları börekleri ye bakalım..benim bu cumaydı ama ben pazartesiye aldım randevumu.biraz geç gitmek istiyorum yaa.daha 1 ay oldu çünküü..eşime kalsa her hafta doktordayız..
merhaba kızlar, nasılsınız bakalım? bugün dersim yoktu, geç uyandım. ütü , çamaşır yıka-as...derken vakit geçmiş. öğle yemeğimizi de yedik. birazdan okuldan arkadaşlarla gezmeye gitçez.
haftaya ctesi günü de bizim kontrolümüz var. inş her şey yolundadır. ben şimdiden gün saymaya başladım......
ben plajyolunda oturuyorum canım.
mrb cnm.. oh uyu uyu. ben de hep geç kalkıyorum. daha öğle yemeğimi yemedimorum. dün ya ne yesem ne yapsam bilmiyorum:s inşallah herşey yolundAadır cnm mrk etme..
plaj yolu nerde sekaparkın orası mı? ya pijama gecelik tk alabileceğim biryer biliyor musun izmitte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?