tüh valla gece görmedim canım yaa.dün çok yoruldum.ev temizledim 4 çeşit yemek yaptım akşam eşimin kuzeni geldi hafta sonu için üstüne arkadaşlarımızda oturmaya geldi.çay faslı yemek faslı derken yoruldum.artık çabuk yoruluyorum gönülcüm önceden dur durak bilmezdim.şimdide kuzeni çarşıya çıktı ben de evimi temizledim tekrar.banyo yapıcam.akşamda eşimin halasıgile gidicez zaten.ohh sen de yoğunsun bugün ne güzel valla..aysozgcum ,biraz önce kardelen burdaydı şimdi sen ,gece kuşları sizi ,ben ütü yaptımda ondan geciktim yatmakta ,çok yoruldum bugün gezerken kızımla ,ve 16-30 bir uyumuşum kızımla,19-00da uyandıksen neler yaptın
Günaydın canım, dün gece yatmadan önce bir bakayım dedim ama forumda kimseyi göremeyince çıktım ben de... gece oturduk tv izledik konuştuk falan eşimle 2 ye doğru yattık bilerek geç yattım belki uyuyabilirim diye gerçekten de bir haftadır ilk kez deliksiz uyudum ohhh çok güzeldi hep böyle gitse ne güzel olur uykularmız.... siz de iremle akşam uykusu yapmışsınız yorgulnluk uykusu....
tüh valla gece görmedim canım yaa.dün çok yoruldum.ev temizledim 4 çeşit yemek yaptım akşam eşimin kuzeni geldi hafta sonu için üstüne arkadaşlarımızda oturmaya geldi.çay faslı yemek faslı derken yoruldum.artık çabuk yoruluyorum gönülcüm önceden dur durak bilmezdim.şimdide kuzeni çarşıya çıktı ben de evimi temizledim tekrar.banyo yapıcam.akşamda eşimin halasıgile gidicez zaten.ohh sen de yoğunsun bugün ne güzel valla..
günaydın kardelenciimm..canım senin face yokmu yaa.sen de katıl aramıza.ne güzel bi akşam geçirmişiniz benimde güzeldi.yoğundu ama.ben hiç gündüz uyuyamıyorum yaa.gönüle imreniyorum.hava soğuk.dışarı çıkılacak gibi değil.
maşallah canım yine epey işler başarmışsın :) benim face var ve sen de eklisin canım, Resmiye bengündüz de uyursak, gece asla uyuyamayız herhalde... hava burada da çok kötü bi güneş çıkıyo bi fırtına en iyisi evde durmak bu havada yoksa kesin hasta oluruz.
ohh ohhh maşallah güzel bir hafta sonu diliyorum sana canımmmm..... ama sende aynı benim gibisin yaşamada evvel yaşayackalrının hesabını yapıp kendini strese sokuyorsun...yapma bunu...üzme kendini eminimki herşey (kısmende de olsa) senin kontrolünde olacak....
canım benim yaa anlattıklarını düşündükçe valla içim bir hoş oldu....Allah yardımcın olsun ,inşallah herşey yolunda giderde ,sende bir bakıcı tutarsın başka türlü olmaz çünkü bir insanı değiştirmek mümkün değil.....
selamm kıslarr napıyosunuz bakıyım ozledım sızı yaaa gıremedım kac gundurr sımdı ıkı dk fırsat buldum hemen gırıyım dedım pazar alısverısı yapıcaz sonra dayımlara gıdıcez orda kalıcaz yarın aksam gec gelırız buyuh ıhtımal temızlık yaptık esımle heryerıı sıldık temızledıkk sımdı kaynna geldı pazara cıkmıs ugramıs ıkı dk otruuyoo bı saattır gıtmedı hala :)
canım, ben 1-2ay önce burger king.de chicken menü yemiştim. ama hamile arkadaşlarımın çoğu afiyetle bi güzel yiyorlar. kokoreçleri filan silip süpürüyorlar:26:amann hiç akıl kalmamış bende de ama insan unutuyor canım yaa.doğru kayıtlıyız birbirimizde..size bişey söylüycem.hamileliğimin ilk aylarında malumunuzki her şeyden tiksinmiştim ve çok zor geçti.7 kilo vererk.hamburgerden de tiksinmiştim ama yine canım aşırı hamburger istiyor hele kızartma ve çeşitli soslarla.kızlar çok mu zararlıdır yaa.haftada 2 kez falan yesem.kilo aldıırırsa aldırsın umrumda değil:)bebişe zararlıysa yemeyim ama ölecem yaa çok canım çekiyor.ne yapayım akıl verin bana.zor tutuyorum kendimi hergün yememek için..sizler yiyomusunuz..
:26:amann hiç akıl kalmamış bende de ama insan unutuyor canım yaa.doğru kayıtlıyız birbirimizde..size bişey söylüycem.hamileliğimin ilk aylarında malumunuzki her şeyden tiksinmiştim ve çok zor geçti.7 kilo vererk.hamburgerden de tiksinmiştim ama yine canım aşırı hamburger istiyor hele kızartma ve çeşitli soslarla.kızlar çok mu zararlıdır yaa.haftada 2 kez falan yesem.kilo aldıırırsa aldırsın umrumda değil:)bebişe zararlıysa yemeyim ama ölecem yaa çok canım çekiyor.ne yapayım akıl verin bana.zor tutuyorum kendimi hergün yememek için..sizler yiyomusunuz..
:26:amann hiç akıl kalmamış bende de ama insan unutuyor canım yaa.doğru kayıtlıyız birbirimizde..size bişey söylüycem.hamileliğimin ilk aylarında malumunuzki her şeyden tiksinmiştim ve çok zor geçti.7 kilo vererk.hamburgerden de tiksinmiştim ama yine canım aşırı hamburger istiyor hele kızartma ve çeşitli soslarla.kızlar çok mu zararlıdır yaa.haftada 2 kez falan yesem.kilo aldıırırsa aldırsın umrumda değil:)bebişe zararlıysa yemeyim ama ölecem yaa çok canım çekiyor.ne yapayım akıl verin bana.zor tutuyorum kendimi hergün yememek için..sizler yiyomusunuz..
merhaBA resmıye ne yapıyorsun?nasıl gecıyor haftasonu ? bızde carsıya gıttık yoruldum bıraz uyumusum kendıme geldım sız ne yapıyorsunz?
canım arada ye bırsey olmaz ama dıkkat et benım canımda gecenlerde cok ıstedı resmen saldırarak yedım ama aksama o kadar kotu oldum kı..uzun bır aradan sonra ılk kez cıkarttım ve esıme dedım kı ben ıstesem bıle benı engelle cok kotu olmustm o gun ..kızartma konusunda orada yuksek ateste pıstıgı ıcın bebege zarar veren bır madde ıcerıyormus elınızden geldıgınce az yıyın ...
kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten
kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten
tam yatıyordum bılg acık kalmıs kapatmadan bır bakayım dedım yazdıgınızı gorunce cvp yazmadan gıdemedım bende burger kıng de yemıstım canım o soslarına bandıra bandıra sonuc husran oldu bırde ustune sufle super oluyr amaçok geçmiş olsun ya demek kötü yaptı seni... ben sadece burger king de yiyebiliyorum bir kere mc da yemiştim o da midemi bulandırmaya yetmişti. haklısın az yemek lazım, hiç yemeden de dayanamıyoruz canımız çok çekince engel olamıyoruz ki... neyseki artık az kaldı ya çoğunu atlattık hamileliğin bundan sonrasını da hayırlısı ile bi atlatsak... ben de bugün agubugu.com da takıldım birz videolar var ilgimi çekenleri izliyorum. bir tane sezarye doğum videosu vardı ama açmaya korktum geçtim hemen.
,kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten
benimde aynı canım ya.nerde zararlı bebeğe faydasız şeyler var canım onlardan çekiyor.devamlı börek,kızartma yemek istiyorum,yani beni şişirecek olan şeyleri,haftada bir le kısıtlamya çalışıyorum.sende haftada 1 ye.bende çevremdki hamilelere bakıyorumda cips kola herşey yiyorlar,dr umda abartmamak şartıyla kasma kendini ye dedi.Dayıcım ı bilirsin,fevziye cami karşısında hamburgeride ne güzel olur :)
tam yatıyordum bılg acık kalmıs kapatmadan bır bakayım dedım yazdıgınızı gorunce cvp yazmadan gıdemedım bende burger kıng de yemıstım canım o soslarına bandıra bandıra sonuc husran oldu bırde ustune sufle super oluyr ama
hamılelıkten sonrada emzırme surecı var yedıklerımıze bırssure daha dıkkat etcez sızde de oluyormu bılmıyrm benım canım fazla yemek yemek ıstemyr boyle kahvaltılık seyler daha hosuma gıdıyr
2 3gundur yemek yedıgımdede mıdemı rahatsz edıyor zaten
ızleme canım oyle vıdeoları en esımle normal dogumu ızledım etkısınden 1 hafta kurtulamadım esım bıle sen bu olayı gerceklestır sana hersey mübahtır dedı o da urperdi
hep oyle canım zararlı seylerı buluyrz esım artık dalga gecıyr canım bırsey ıstedıgınde kesın zararlıdr ondan ıstyrdr canın dıyor .cevız ,balık var yıcek mısın dıyor ben hayır dıyrm kızartma var ıstermısın dıyor ben evet evet dıye bagıryrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?