2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

tüh valla gece görmedim canım yaa.dün çok yoruldum.ev temizledim 4 çeşit yemek yaptım akşam eşimin kuzeni geldi hafta sonu için üstüne arkadaşlarımızda oturmaya geldi.çay faslı yemek faslı derken yoruldum.artık çabuk yoruluyorum gönülcüm önceden dur durak bilmezdim.şimdide kuzeni çarşıya çıktı ben de evimi temizledim tekrar.banyo yapıcam.akşamda eşimin halasıgile gidicez zaten.ohh sen de yoğunsun bugün ne güzel valla..

günaydın kardelenciimm..canım senin face yokmu yaa.sen de katıl aramıza.ne güzel bi akşam geçirmişiniz benimde güzeldi.yoğundu ama.ben hiç gündüz uyuyamıyorum yaa.gönüle imreniyorum.hava soğuk.dışarı çıkılacak gibi değil.

maşallah canım yine epey işler başarmışsın :) benim face var ve sen de eklisin canım, Resmiye ben gündüz de uyursak, gece asla uyuyamayız herhalde... hava burada da çok kötü bi güneş çıkıyo bi fırtına en iyisi evde durmak bu havada yoksa kesin hasta oluruz.

:26:amann hiç akıl kalmamış bende de ama insan unutuyor canım yaa.doğru kayıtlıyız birbirimizde..size bişey söylüycem.hamileliğimin ilk aylarında malumunuzki her şeyden tiksinmiştim ve çok zor geçti.7 kilo vererk.hamburgerden de tiksinmiştim ama yine canım aşırı hamburger istiyor hele kızartma ve çeşitli soslarla.kızlar çok mu zararlıdır yaa.haftada 2 kez falan yesem.kilo aldıırırsa aldırsın umrumda değil:)bebişe zararlıysa yemeyim ama ölecem yaa çok canım çekiyor.ne yapayım akıl verin bana.zor tutuyorum kendimi hergün yememek için..sizler yiyomusunuz..

selamm kıslarr napıyosunuz bakıyım ozledım sızı yaaa gıremedım kac gundurr sımdı ıkı dk fırsat buldum hemen gırıyım dedım pazar alısverısı yapıcaz sonra dayımlara gıdıcez orda kalıcaz yarın aksam gec gelırız buyuh ıhtımal temızlık yaptık esımle heryerıı sıldık temızledıkk sımdı kaynna geldı pazara cıkmıs ugramıs ıkı dk otruuyoo bı saattır gıtmedı hala :)

herkese merhaba kızlarrr
nasılsınız görüşmeyeli? haftasonu ama erkenden uyandım bugün. eşim çalışıyo haftasonları, ona kahvaltı hazırladım. aslında kahvaltı bahane, eşimle pek zaman geçiremiyoruz bu ara işleri çok yoğun. ona vakit ayırmak için kahvaltıyı beraber yaptık. sonra da temizlik vs... kızıma da patik başladım az önce,bakalım nasıl olcak :)

allahım yardım etsin ne diyim canım... aramız iyiyken, bozulmasını istemiyorum. ama gisişat pek olumlu gözükmüyor. neyse hayırlısı olsun diyelim....
ve beni dinleyen tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. çünkü yaşadıklarım sadece kendime saklı, kimseyle paylaşamıyorum burda

bana kaynana demeeeeeeeeeeee :95:

ohh ne güzell, iyi gezmeler canım size. hava da güzel, bugünün tadını çıkarın. benim eşim çalışıyor, kös kös evde oturuyorum

canım, ben 1-2ay önce burger king.de chicken menü yemiştim. ama hamile arkadaşlarımın çoğu afiyetle bi güzel yiyorlar. kokoreçleri filan silip süpürüyorlar
ben faydalı olmadığını bildiğim halde günde 2 fincan çay içiyorum. şimdiye kadar 2-3 kere de mayonezli saalata yedim. canım çok çekti, napim...
tamam dikkat etmek gerek ama abartmak da tuhaf geliyo bana.

canım hamburger ve kola vazgeçilmezim ben de yiyorum haftada bir kez doktorum da haftada bir kereden bişey olmaz ama abartma demişti... ara sıra kızartma da yiyorum dayanılır gibi değil çok seven için. hergün yersek mutlaka zararı olur ama haftada veya 15 günde bir yenebilir...

merhaBA resmıye ne yapıyorsun?nasıl gecıyor haftasonu ? bızde carsıya gıttık yoruldum bıraz uyumusum kendıme geldım sız ne yapıyorsunz?

canım arada ye bırsey olmaz ama dıkkat et benım canımda gecenlerde cok ıstedı resmen saldırarak yedım ama aksama o kadar kotu oldum kı..uzun bır aradan sonra ılk kez cıkarttım ve esıme dedım kı ben ıstesem bıle benı engelle cok kotu olmustm o gun ..kızartma konusunda orada yuksek ateste pıstıgı ıcın bebege zarar veren bır madde ıcerıyormus elınızden geldıgınce az yıyın ...

merhaBA resmıye ne yapıyorsun?nasıl gecıyor haftasonu ? bızde carsıya gıttık yoruldum bıraz uyumusum kendıme geldım sız ne yapıyorsunz?

merhaba canım malum hava soğuk evde vakit geçirmeye çalşyorum.. artık halimiz vahim hemen yoruluyoruz zaten hep dinlenme ihtiyacımız var ne güzel se de gün içinde uyuyaabilenlerdensin.

çok geçmiş olsun ya demek kötü yaptı seni... ben sadece burger king de yiyebiliyorum bir kere mc da yemiştim o da midemi bulandırmaya yetmişti. haklısın az yemek lazım, hiç yemeden de dayanamıyoruz canımız çok çekince engel olamıyoruz ki... neyseki artık az kaldı ya çoğunu atlattık hamileliğin bundan sonrasını da hayırlısı ile bi atlatsak... ben de bugün agubugu.com da takıldım birz videolar var ilgimi çekenleri izliyorum. bir tane sezarye doğum videosu vardı ama açmaya korktum geçtim hemen.

kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten

benimde aynı canım ya.nerde zararlı bebeğe faydasız şeyler var canım onlardan çekiyor.devamlı börek,kızartma yemek istiyorum,yani beni şişirecek olan şeyleri,haftada bir le kısıtlamya çalışıyorum.sende haftada 1 ye.bende çevremdki hamilelere bakıyorumda cips kola herşey yiyorlar,dr umda abartmamak şartıyla kasma kendini ye dedi.Dayıcım ı bilirsin,fevziye cami karşısında hamburgeride ne güzel olur :)

Başın sağolsun canım, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah... sana da çok geçmiş olsun, sen duanı et yeter nerde olursan ol dualarınla onun yanında olursun zaten...

başınsağolsun canım..Allah rahmet eylesin..babaannen tabi çok üzülmüşsündür.Ama bu halde kendini çok yıpratma.Bebeklermiz herşeyi hissediyor.Üzüntü ve stres bebekte kasılmayı sağlıyor.Alla sizlere uzun ömürler versin..

tam yatıyordum bılg acık kalmıs kapatmadan bır bakayım dedım yazdıgınızı gorunce cvp yazmadan gıdemedım bende burger kıng de yemıstım canım o soslarına bandıra bandıra sonuc husran oldu bırde ustune sufle super oluyr ama
hamılelıkten sonrada emzırme surecı var yedıklerımıze bırssure daha dıkkat etcez sızde de oluyormu bılmıyrm benım canım fazla yemek yemek ıstemyr boyle kahvaltılık seyler daha hosuma gıdıyr
2 3gundur yemek yedıgımdede mıdemı rahatsz edıyor zaten

ızleme canım oyle vıdeoları en esımle normal dogumu ızledım etkısınden 1 hafta kurtulamadım esım bıle sen bu olayı gerceklestır sana hersey mübahtır dedı o da urperdı

,

basınız sagolsun canım Allah sabır versın mekanı cennet olsun ıns

hep oyle canım zararlı seylerı buluyrz esım artık dalga gecıyr canım bırsey ıstedıgınde kesın zararlıdr ondan ıstyrdr canın dıyor .cevız ,balık var yıcek mısın dıyor ben hayır dıyrm kızartma var ıstermısın dıyor ben evet evet dıye bagıryrm

evet canım yaa emzirme sürecinde yine dikkat etmek zrunda kalıcaz ama en çok da şimdi canımız çekiyor ne hikmetse....

yok canım ya benim canım daha çok sulu yemek çekiyor.

hamilelik öncesinde ben de izlamiştim ama hepsini değil tabi hala aklıma geldikçe içim ürperiyor o yüzden bugün videoyu görünce hemen geçtim bakmadan.

hahaha eşler de bizi bi türlü anlayamıyolar ki, onlara herşey basit geliyor ama gelsinler de bize sorsunlar o kada kolay mı yaşadıklarımız...

merhaba arkadaşlar benim bebekümde ekimde geldi bana:)

nasılsınız nasıl gidiyor hamileliklerinizz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…