2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

herkese günaydın.günaydın diyorm çünkü yeni kalktım sayılır.dün gece çok kötüydü.hiç uyumadım.yattığımda sabah 6.30 du.düşünün yani.bir türlü uyuyamadım tabii uyuyamayınca sinirlerim de alt üst oldu.gece gece tek başıma tvde korku filmi izledim düşünün..şimdi de dayak yemişim gibi.hiçbir yanım tutmuyor.
off kızlar yaa herkesi aldı bir hazırlık.çoğunu bitirmeme rağmen beni aldı bir telaş.sanki yetişmeyecekmiş gibi.hepsi olur değil mi.bir de beni aldı bir erken doğum korkusu.o kadar çok stres yapıyorum ki anlatamam.belki de gece uykumu kaçıran bu düşünce.benim alınacak olarak pijama ve gecelik takımı bikaç adet emzirme atleti ve sütyeni,bebişin mevlid şekerleri kapı süsleri gibi şeyler kaldı.bunlarıda hallederim inşallah.tabii en büyük iş odasının boyanması ki bu arada salonuda boyatıcam ve bebişimin kıyafetlerinin yıkanıp ütülenmesi.ben bebişimin deterjanını amway den aldım kızlar.zaten kendim için amway satış temsilciliği yapıyorum.inanın ürünleri harika.hatta tüm temizlik malzemelerimi bebiş doğmadan amway ürünlerine çevirmeye başladım.çünkü piyasadan aldığımız ürünlerin çoğu aşırı kimyasal bebeklere zarar verici nitalikte.dikkat etmek lazım.
bugün hiçbir iş yapmayacağım.geçen hafta sildiğim camlarım battı yağmurdan.azıcık hava düzelsin öyle siliyim barii.dinlenicem bugün ama belki 4 tane gömlek var onları ütülerim.yemeğim var çünkü..
gönülcüm diş ağrısı çekilmez eminimki.inşallah ben de olmaz.bu arada yarın kızımı göreceğim.randevum 16.30 da:)

hepinize merhaba kızlarrr. ben okuldan geldim.dersim yok öğleden sonra.ayaklarımı uzattım dinleniyorum. birazdan ortalığı toparlıycam, ev işlerine girişçem.
bu arada akşam eşim işten çıkınca bi arkadaşımı ziyaret etçem. çünkü canım arkadaşım bikaç saat önce doğum yaptı, kızı dünyaya geldi.çok mutluyum ve çok heyecanlıyım.

canım, bu ara uyku bozukluğu hepimizde var sanırım bugün geç uyandığın için bu gece de uykun gelmeyebilir.
bende de aynı telaş başladı. sanki yetişmicekmiş gibi geliyo. bi yandan da ev taşıma derdi var çünkü. geçenlerde ben de bi bayandan amway leke çıkarıcı-loc-fırın temizleyici siparişi verdim.yeni evimin mutfağı ve banyosu siyah-beyaz renklerden oluşuyor. daha özenli temizlik ister bu renkler. hem de yepyeni evime kıyamam, misssler gibi olsun isterim.
gözün aydın canım, kızını görmene de az kalmış ne güzel...ben de ctesi güün görcem kısmetse...

*** ayrıca gönülcüm, çok geçmiş olsun....dikkat et kendine

gecmıs olsu canım malesef yerken anlamayırz sonra bazı yıyecekler agır gelıyr erken dogum ıcın aklımıza getırmeyelım canım bende cok korkuyrm ama dıkkat etcez kendımıze bol bol dınlencez zamanında da alacaız bebıslerı kucagımıza ıns

oh buyuk bır derdı atmıssın ustunden benımde yapmam lazım ama hep ertelıyrm ızıne cıkayım en kısa zamanda yapacagım ıns aldıklarını gule gule gıysın bebısın ıns canım ben bebek arabasını pıerre cardın almayı dusunuyorum pusetıyle bırlıkte benım ıcın en önemlısı hafıf olması ve 2 kere katlanıyr 2020 modelı fıyat olarak da uygun

gule gule gıyın canım benımde cok eksıgım var ama her haftasonu cıkıp azar azar alıyrm su havalar bı ısınsa rahat rahat gezsek alısverısımızı yapsak buarada ates olceri hangı marka alamyı dusunuyrsnz kızlar

gecmıs olsun canım melıhayla sen az cekmedınız su dıslerden umarım en kısa zamanda gecr
senın ıremden kalanlarda vardır canım fazla bır sey almazsın sebamed bebısın cıldını kurutyrms dıye duydm bende bubchen alacagım genelde alanlar cok memnun

uykusuz geceler basladı desene canım ben de senı gıbı erken dogumdan korkuyrm ve dusunmemeye calısyrm okudugum olumsuz seylerden cok etkılenıyrm ve hemen bende de olacakmıs gıbı telas yapıyrm aslında bu forumdan baska dıger forumlara cok bakmamak lazım benım 1 2 gun sankı ıdrarı kacırcakmısım gıbı alt taraftan sancılı bır batar gırıyordu ve esım evde yokken 2 3 kere arka arkaya oldu telas yaptım ama artık dusunmemeye calısıyrm hepımız vaktınde alacagız bebıslerımızı kucagımıza ıns
sen ıht cogunu aldın canım benım daha ck eksık var sımdılık az az alıyrm ama bır lıste cıkartp hepsını bır anda alacagım ben bebegın camasırları ıcın dalan roxy aldımarastrdım kullananlar cok memnun bır deneyecegım bakalım amay tabıkı cok daha ıyıdr ya bebıslerın camasırlarını hepsını aynı andamı yıkayacaksınız renklılerle ayırayım dyorum ama az az kac makına olur
benım bugun cok ısım var temızlık yapılacak utu yemek derken aksamı ederım artık kensdınıze ıı bakın kızlar
ohhh kızını yarın goreceksın ne guzel benım daha 2 haftam var

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ya keşke geçen sene çektirebileydin neyse idare et canım umarım hemen ağrıların geçer

SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM

BUGUN DOKTORA GİTTİM 1500 GRAM OLMUŞ OGLUM BOYUDA UZUN OLUCAKMIŞ :) 35 HAFTAYA KADAR DEDİ AGIR İŞLER YAPMAYIN DİKKATLİ OLUN ERKEN DOGUM RİSKİ BU AYLARDA BAŞLIYORMUŞ..3 HAFTA SONRA TEKRAR CAGIRDI BİRDAHİKİ GİTTGİMDE NST BAGLAYHACAKMIŞ BENİ

maşallah tontonuna annesi hepimizde bir heyecan var hayırlısı olur inşaallah

merhaba kızlar saolsun komşularım vardı bende de ,beni şişrmeye kararlı bunlar bişeyler yapıp yapıp yediriyorlar bana...1 ayda 3 kg aldım inanamıyorumn 70ile başladığım gebeliğim 75 e çıktı bu arada kızlar size küçük bir öneride bulunacağım...Benim dişim çok ağrıyordu yaa,bir yerde okumuştum sex iyi geliyormuş diye ;acıdan iyicce kıvarnamaya başlayınca ağlamaya başlayınca ,o fikir aklıma geldi ...ve hakikaten iyi geldiçünkü sonrasında bacak ağrım dahada şiddetliydi... tavsiye edilir...

yetişir yetişir canım sıkma kendini boşuna inan bana belkide geceliklerin ve aldıklarının bazılarını giyme ihtiyacı bile duymayacaksın sana ne pratşk gelirse o an onu giyip geçeceksin... ayrıca yaz bebeği bunlar... hep tril tril olmak isteyeceğiz.. Hiç bunaltman kendini ,çok ta kararsız kalma ,her çarşıya gidişinde bir işini hallet çıksın gitsin... BAkalım Ayşecik nasıl olmuş merak ediyorum..Sağlıklıdır inşallah meleğim....
aman canım fazla yorma kendini o an dinç hissedip her işi yapıyoruz sonra ağrılar bize çektiriyor... Oh mis gibi bebek koklayacaksın demek ...Alllah bağışlasın darısı başımıza ah ah inşallah 1- 1,5 ay içinde bende yeni evime geçecğim canım,bakalım bu cuma ya kadar süre vermiştik kiracılara çıkın diye bende mutfağı ,siyah beyaz banyoyu da siyah beyaz kırmızı yapacağım... bende de aynı telaşeler olacak...Aman dikkatli olalım fazla yormayalım kendimizi...

benım bugun cok ısım var temızlık yapılacak utu yemek derken aksamı ederım artık kensdınıze ıı bakın kızlar
ohhh kızını yarın goreceksın ne guzel benım daha 2 haftam var
merak etme canım ben sana yoldaş olurum benim 21 nisanda randevumsende kendine çook iyi bak...

geçmiş olsun canım ya keşke geçen sene çektirebileydin neyse idare et canım umarım hemen ağrıların geçer
ahh ahh şu keşkeler yokmu idare etmeye çalışıyorum tek üzüldüğüm şu benim çektiğim ağrı ve huzursuzluk diretk bebeğe yansıyor...:18:
oohh maşallah subanallah ,evet doktor çok haklı artık ağır işler yapmayın kızlar aman diyorum... artık sık sık gitmeye başlayorsun deseneAllah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah....

caımm bassaglıgı dıleklerınız ıcın tesekkuler samsundan teyze kızı geldı yarın aksam bana gelcekelr yemege ben ıyım allaha sukurr seker testını yaptırdımda sonucunu alamadım bı turlu :) serpf gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne benımd ebazen dusuyo tansıyon falan yorma kendını gönulıremmcım sanada cok gecmıs olsun gecenlerde benımde cok agrıdı bı hafta yanagım cok şişmişti doktorlarda bsıey yapamamıstı ben kendım patlatmıstım iltihabıı zamanı gelınce beyazlamıstı orası sonra bı bastırdım aktı pis sey ay dogum hazılrıkları falan ben saldım kendımı bu ara hıc bısey almadım gecelık falan bı yerde bakmıstım cok begendım ama bı gıydım ıyy benı buyuk kadın gıbı gosterdı pembe rengı hemen cıktım magzadan bı daha bakamadım bı yere belkı ınternetten bakıcam :) bend ebu ay bası yapıcam eksık alısverısımı ınsallah kıslar

ne bitmez misafirin varmış canım seninde yaa Allah eksik etmesin yinede... muhtemelen normal çıkar sonucun...ben doktorumunda izniyle antibiotike başladım canım sen ne yapmıştın ,içmişmiydin anitibiotik, gecelik ben 2 tane alacağım ,yeter ,aman yaz günü geceliklemi duracağız sanki rahat tril tril elb,seler giyeriz ...ben hiç eve tıkılmayı düşünmüyorum ...Kısmet ama tabi...bende krem renkli düşünüyorum alıcaklarımı bakalım...Allah rast getirsin canım.....

kızlarrrr nerelerdesiniz bakemmmmm

ben bı hafta kulandım sonra gıttım doktora yıne gecmemıstı bı kac gun dah akullandım hep sabah aksam anca oldu yanı canım bend ekrem ıstıyorum gecelıgı ama bakalım nerden alcam bılmıyorum umranıyede begenemedım hıc ya netten bakıyorum onlarada guven olmuyo gecelık bu sonucta netten guzel ama gıyınce guzel olmazsa dıyede korkuyorum bakalım artık canım kısmet mısafır sevdıgı yere gelırmıs dıye bılıyorum ama bızımkıler ne amacla gelıyo bılmıyorum :)

kızlar günaydın bugün erkenciyim.05.00 kalktım köy sütü vardı yoğurt mayaladım.kahvaltı yaptık koçişle gömlek ütüledim.bugün süpürüp silerim inş.kızlar bu arada dün dr genel cerraha gittim bu ayak ağrıları için doplerr çekildi sağ ayağıma toplar damar çok randmanlı değilmiş ciddi bişey yokmuş ilaç verdi ama ben almadım.kızlar öpüyorum sizi koçişle ilgilenelim biraz işe gitmeden.:)

gönülüm sende diş ağrısından kötü oldun ya canm benim gecelik için fikir olma adına bi tanesini koyu al derim çünkü kanama oluyo rahat edersin koyu renkle gene sen bilirsin tabi ayrıca şu diş ve bacak ağrısına deva ilacın süper :26::26:

herkese günaydın.bu gece uyudum çok şükür.kızlar bugün kontrolüm var.kızımı göreceğim.bakalım bebiş kaç kilo olmuş boyu ne kadar sağlığı ne alemde...ben kız doğuracağım için geceliğimi de pijama takımımı da pembe alıcam.kızım pembe ben pembe ohh:)bu arada taçlarınızı da alın kızlar hastaneye makyaj malzemelerinizi de götürün.:)ciddiyim yaa.gelenler doğurmuş ama güzelliği devam ediyor desinler:)benim doğum yapacağım hastane kuaför hizmetide veriyor sağolsun.ister doğum yaptığın gün ister hastane çıkışında saçına gelip fön çekiyolar..ben zaten sezeryan olursam fönümü çektirip giderim inşallah.ben de gönüle katılıyorum tril tril elbiseler giyeriz yaz günü.öyle geceliktir pijamadır çok giymek istemiyorum.1 hafta yeter bence.bu arada ilk doğumunu normal doğum yapan arkadaşlara sormak istiyorum doğumunuzda vajinal kesim yaptılar mı zor oluyor mu sonrası.herkes vajinal kesi yaparak normal doğuracağına sezeryan ol daha az acılı diyor.siz neler diyosunuz ve düşünüyosunuz bakalım...

güzel haberlerle gelirsin inş.canm ohh pembeler yakışır valla kız anasına benim çalıştığım hastanelerdede kuaför vardı doğum yapıcağımdada var inş. sorunsuz doğumlar olsun saça başa bakma fırsatımız olur makyaj malzemesi gerek bebekler korkmasın bizden sonra 7 aylık olmuş ben yaa bana çabuk geçti sanki.

merhaba kızlar sinirlerim çok bozuk hani biz ev aldık ,içinde kiracılar var çıkıcak diyordum ya...
geçen ayın 15inde bize kira öderlerken dedikki nisan 15 e kadar çıkarsanız iyi olur,biz eve tadilat yaptıracağız ,bebekte belki erken gelebilir ,hazırlıklı olmalıyız dedmiştik... onlarda bakarız tamam demişlerdi.... Eşim dün akşam aramış noldu ev buldunuzmu diye ,(biz aynı sitede oturuyoruz bu arad) yok bulamadık 2-3 yere baktık bulamadık,annemlerin sitesinde bir daire var onlarda ay sonunda çıkıcaklarmış ,demiş...Yani oyalama taktikleri kızlar... sonra bunlar eşimle markette karşılaşmışlar eşimle konuşmuşlar yine eşime demişki,yaa maddi durumum bozuk şu aralar ,ev taşıma şirketleride 1000 tl diyor ben bursada yaşıyorum kızlar,bizim burda ev taşımaya 200den başlanıyor..
bizim evi taşımaya da 450 demişlerdi,eşimde o şirketi aradı ona sordu ve kiracıya 350 ye taşıyacaklar,ama bizim kiracının çıkmaya niyeti yok,işin kötü tarafı şu kızlar biz zaten 550 tl kira ödüyoruz kendimiz kiradayız,kiracıların kirasıda 450tl onuda vermesse biz harab oluruz hemde 770 tl kredi ödüyorz 3 aydır... morelim çok bozuldu nolur bize dua edin ...Kiracılar çıkıp gitsinler bu hafta sonu...ev aldık burnumuzda geldi,daha evin mutfak ve banyosunu yaptıracağız,çocukalara genç odası yapacağız ve mümkünse hepsini 1 ay içinde halletmemiz gerekli..offffffff Allahım sen büyüksün....
ohh seninde kullanmış olmana sevindim çok tedirgindim aslında ama eşim ısrarla içmemi söyleyince malesef içeye başladım(eşim ilaç mümessili ve biyolog). bak canım farklı yerlere git ,bulursun inşallah ...aman netten alma canım bin türlü sorun olur.. merak etme şekerim çok seviyorlar seni...
valla süpersin canım bak bunu hiç düşünmemiştim tamamdır şeker... kız biz şimdi 7 aylıkmı olduk yani.. eee denedim devayı hakikaten iyi geldi
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım....ne şanslıymışsın kuaför hazır desene aynen bende makyaj yapacağım ,güzel görünmeliyim mutlaka ..:) ben normal doğum yaptım ve vajinal kesim oldu,doğum sırasında zaten o bölge gerginleştiğinden,kesilişini hiç hissetmiyoruz,ki kesilmesinin nedeni bebeğin başının çıkışı esnasında kontrolsüz bir yırtılmayı engellemek,bebek çıktığından itibaren daha kordonu kesilmemişken bile ağrılar sancılar tık diye bitiyor(bu büyük mucize).sonrasında plesantayı biz farketmeden hiç acısız çıkarıveriyorlar..hatta benimkinde ben çok korkmuştum,ama korktuğuma değmedi,ebe bak bu da bebeğin içinde bulunduğu keseciiiiik dedi bana gösterdihiç farketmedim bile .Sonrada zaten uyuşmuş o bölgeye uyuşturucu iğne yapıp ,dikiyorlar,onuda duymuyorsun... Bukadar...Abartmasın milllet....Benide çok korkutmuşlardı ama hiçte öyle olmadı bu işin tek zor tarafı sancı çekme kısmı,ama onunda kolayı var epidural ,onuda yaptırdınmı ,doğum çok basit bir eyleme dönüyor...
aynen şekerim bencede yakışır.... 7 aylıkmıyız artık kıııız:)

Son düzenleme:
kızlar merhabalar... yokluğum farkedilmemiş hiç.

bu aralar siyatik ağrılarıyla uğraşıyorum. tekrardan anneme geldim. o bakıyor bana. ben dinleniyorum. bazen kilitleniyorum adım atamayacak gibi oluyorum. ama egzersizlerle kendime geldim şükür ki..

sizlerden de hasta olanlar varmış okuyabildiğim kadarıyla geçmiş olsun hepinize.. meliha başın sağolsun canım Allah sabırlar versin.. tek tek herkese birşey yazamıyorum. öylesine bir girip yazayım dedim.

bugün benim de kontrolüm var. doğum yapacağım hastane ve doktora karar verdim sayılır. bugün özel muayenehanesine gidip adamla tanışacağım bakalım elektrik alabilecekmiyim. inşallah bu sefer içime siner. başından beri çok muallakta kaldı bu mevzu. ne yapacağımı bilenmiyorum...

kızlar dualarınıza ihtiyacım var. 2 hafta önceki kontrolümde doktorum suyu bol değil demişti ya... inşallah şimdi normal der doktor. çok korkuyorum kötü birşey olmasından. geceleri rüyama giriyor artık. gelişimi ve suyu normaldir inşallah. bu akşam saat 6 -6 buçuk gibi gideceğim doktora dualarınızı bekliyorum. hepinizi öpüyorum...

bugun uaynesı olan arkadaslar gelınce hemen yazın bakalım naısl olmus bebişlrınız bıde haftanız burdakı yazılı olan haftayla berabermı yoksa önder yada gerıdenmı gelıyo hafta olayıı merak ettım genelde bı hafta falan gerıden gelıyo ama bellı olmuyo sızde nasıl bakıyım yemekelrımı yaptım bend etatlı yapıcam sımdı eger becerebılırsem ömrumd eılk defa yapıyorum bunu sonra evı supurcem utu var yaparmıyım bılmıyorum :) arkadasıma gıtmek ıstıyorum ıkı dk bı gorıyım onu cum agunu dogum yapıcak ınsallah sezeryan oda bu arada GÖNÜLİREM allah yardım etsın ya ınsallah cıkarlar hemen kıracılarda n eyuzsuz ya ınsanın evı varken bıle zor durumda kalıyo onlar yuzunden allah herkezı ev sahıbı yapar ınsallah sende sıkma canını herseyde bı hayır var ınsallah cıkarlar sız sık sık sorun ustune gıdın yoksa umursamazlar onlar kıslar bu arada kardelenn nerde acaba yada benmı gormuyorumm

canım benım hıc farkedılmezmı yaa bende yoktum cunkuu kac gundur yenı geldımm :) gecmıs olsun ınsallah kotu bısey yoktur canım ya gıt gel hemen yaz bakalım sevınclı haberını canım bak gor normae donmustur o banada bası asagıda gobegın düşşük erken dogum olabılır dedı ama ınan hıc umursamadım hersey allahdan yanıı ne yapalım dımı tabıkı dıkkat edıcez de olanada manıı olamıyoruz maleseff hayırlısıyla surda 2.5 ay dah adayansak benı yavas yavas heyecan basıyo sankıı yaklastıkcaa sızede oluyomuu bakıyorum herkez cantasını hazırlamıs ben hc daha gecelık bıle almadım ya sutyen falan hersey duruyo daha :)

slm şekerlerrrrtopikin eski gebesi son zamanlardaki gözetleyicisi geldiiibu kez sizinle sevincimi paylaşmaya geldim.ben hamileyimmmmmmbebeğim adet tarihine göre 1 aylık oldu teyzeleriAllah a çok şükür çok fazla beklemedim 4 ay sonrasında hamile kalabildim.inş bu kez bebeğim benimle kalır çok mutluyum çoooookkköpüyorum hepinizi.hoşçakalın

hadı gozun aydın canım allah tamamına erdırsın ınsallah kucagına almayı nasıp etsın saglıklı bı sekıldee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…