kızlar ii geceler bu sabah pikniğe gidelim dedik burnumuzdan geldi benim baba tarafı çatalcalı alabalık tesisi var piknik alanı bize bedava oraya gittik sabah herşey güzel termosumuzu aldık yoldan bişeylerde aldık yedik iştik sanki ben biraz fazla yedim sankiarkadaşlar dönüşte koltuk aşağıda ayaklar havada tuzlu ayran yolda eczane bulduk tansiyon yerlerde hastaneye zor attık.gözler karardı ilk kez bu kadar kötü oldum ya.çok korktum.23 nisanda kontrolum vardı hastanede muayne oldum zaten oraya gidiyodum evimin karşısı diye doğumuda orda düşünüyorum.neyse bebek gayet iyiymiş hatta ordaki prof biraz tombul bi bebek 1206 gr mış maşşallah oğluşuma 38 boyu yanlız işte plasentam aşağıda diye sezeryan dedi oda erken doğum olmasın diye dikkat etmem gerektiğini söyledi.biraz endişelendim .:18:
bende seni gördüğüme sevindim yemek yedikten sonra uyumuşuz eşimle sen nasılsın iyisindir neler yaptınız gerçi okudum yazılanları yarın pazardan gecelik alıcam uzun kollu, terlik alayım dedim bide şu plasenta olayı canımızı sıktı eşimin surat hemen düştü.
sağol canm moralin için face olayları olmuş iyi olur ordanda görüşürüz burasını unutmayalım sonra okanı seyrediyorum hiçte uykum yok.
kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten
kızlar ii geceler bu sabah pikniğe gidelim dedik burnumuzdan geldi benim baba tarafı çatalcalı alabalık tesisi var piknik alanı bize bedava oraya gittik sabah herşey güzel termosumuzu aldık yoldan bişeylerde aldık yedik iştik sanki ben biraz fazla yedim sankiarkadaşlar dönüşte koltuk aşağıda ayaklar havada tuzlu ayran yolda eczane bulduk tansiyon yerlerde hastaneye zor attık.gözler karardı ilk kez bu kadar kötü oldum ya.çok korktum.23 nisanda kontrolum vardı hastanede muayne oldum zaten oraya gidiyodum evimin karşısı diye doğumuda orda düşünüyorum.neyse bebek gayet iyiymiş hatta ordaki prof biraz tombul bi bebek 1206 gr mış maşşallah oğluşuma 38 boyu yanlız işte plasentam aşağıda diye sezeryan dedi oda erken doğum olmasın diye dikkat etmem gerektiğini söyledi.biraz endişelendim .:18:
Canım, başınız sağılsun. Babannenin mekanı cennet olsun... Ama iyi düşünmüşsünüz, senin önceliğin bebeğin olmalı canım. Kendine dikkat et lütfen....kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten
hergece 2 ye kadar bekle bari sen ,malesef canım deliksiz uykular artık geride kaldı..şimdi hamilelik ,sonrada bebeişler bizi uyutmayacaklar...Günaydın canım, dün gece yatmadan önce bir bakayım dedim ama forumda kimseyi göremeyince çıktım ben de... gece oturduk tv izledik konuştuk falan eşimle 2 ye doğru yattık bilerek geç yattım belki uyuyabilirim diye gerçekten de bir haftadır ilk kez deliksiz uyudum ohhh çok güzeldi hep böyle gitse ne güzel olur uykularmız.... siz de iremle akşam uykusu yapmışsınız yorgulnluk uykusu....
olsun canım sağlık olsun....sen yine iyi dayanıyorssun maşallahtüh valla gece görmedim canım yaa.dün çok yoruldum.ev temizledim 4 çeşit yemek yaptım akşam eşimin kuzeni geldi hafta sonu için üstüne arkadaşlarımızda oturmaya geldi.çay faslı yemek faslı derken yoruldum.artık çabuk yoruluyorum gönülcüm önceden dur durak bilmezdim.şimdide kuzeni çarşıya çıktı ben de evimi temizledim tekrar.banyo yapıcam.akşamda eşimin halasıgile gidicez zaten.ohh sen de yoğunsun bugün ne güzel valla..
günaydın kardelenciimm..canım senin face yokmu yaa.sen de katıl aramıza.ne güzel bi akşam geçirmişiniz benimde güzeldi.yoğundu ama.ben hiç gündüz uyuyamıyorum yaa.gönüle imreniyorum.hava soğuk.dışarı çıkılacak gibi değil.
bence bu kadar canın çekiyorsa haftada bir gün yemelisin....:26:amann hiç akıl kalmamış bende de ama insan unutuyor canım yaa.doğru kayıtlıyız birbirimizde..size bişey söylüycem.hamileliğimin ilk aylarında malumunuzki her şeyden tiksinmiştim ve çok zor geçti.7 kilo vererk.hamburgerden de tiksinmiştim ama yine canım aşırı hamburger istiyor hele kızartma ve çeşitli soslarla.kızlar çok mu zararlıdır yaa.haftada 2 kez falan yesem.kilo aldıırırsa aldırsın umrumda değil:)bebişe zararlıysa yemeyim ama ölecem yaa çok canım çekiyor.ne yapayım akıl verin bana.zor tutuyorum kendimi hergün yememek için..sizler yiyomusunuz..
bizde seni özledik sırra kadem bastınselamm kıslarr napıyosunuz bakıyım ozledım sızı yaaa gıremedım kac gundurr sımdı ıkı dk fırsat buldum hemen gırıyım dedım pazar alısverısı yapıcaz sonra dayımlara gıdıcez orda kalıcaz yarın aksam gec gelırız buyuh ıhtımal temızlık yaptık esımle heryerıı sıldık temızledıkk sımdı kaynna geldı pazara cıkmıs ugramıs ıkı dk otruuyoo bı saattır gıtmedı hala :)
iyiyiz dark sen nasılsın asıl..... demek patik başladın ,eminim çok güzel olacaktır...herkese merhaba kızlarrr
nasılsınız görüşmeyeli? haftasonu ama erkenden uyandım bugün. eşim çalışıyo haftasonları, ona kahvaltı hazırladım. aslında kahvaltı bahane, eşimle pek zaman geçiremiyoruz bu ara işleri çok yoğun. ona vakit ayırmak için kahvaltıyı beraber yaptık. sonra da temizlik vs... kızıma da patik başladım az önce,bakalım nasıl olcak :)
allahım yardım etsin ne diyim canım... aramız iyiyken, bozulmasını istemiyorum. ama gisişat pek olumlu gözükmüyor. neyse hayırlısı olsun diyelim....
ve beni dinleyen tüm arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim. çünkü yaşadıklarım sadece kendime saklı, kimseyle paylaşamıyorum burda
canım benim Başın sağolsun ALlah yerinde dinlendirsin inşallah...kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten
merhaba arkadaşlar benim bebekümde ekimde geldi bana:)
nasılsınız nasıl gidiyor hamileliklerinizz....
ah canım benim çok geçmiş olsun,sen sakın üzülme kendini strese sokma asla ,herkezde olabilecek bir durum seninkide,bebeğin sağlıkla doğsun yeterki sezeryan yada normal olmuş farekedermi.... ayrıca erken doğumdan da korkma ben kızım 33+4 günlükken doğurmuştum 1 hafta kuvezde kaldı sadece Allah ömür versin yeterki rahat ol...(en azında olmaya çalış..)kızlar ii geceler bu sabah pikniğe gidelim dedik burnumuzdan geldi benim baba tarafı çatalcalı alabalık tesisi var piknik alanı bize bedava oraya gittik sabah herşey güzel termosumuzu aldık yoldan bişeylerde aldık yedik iştik sanki ben biraz fazla yedim sankiarkadaşlar dönüşte koltuk aşağıda ayaklar havada tuzlu ayran yolda eczane bulduk tansiyon yerlerde hastaneye zor attık.gözler karardı ilk kez bu kadar kötü oldum ya.çok korktum.23 nisanda kontrolum vardı hastanede muayne oldum zaten oraya gidiyodum evimin karşısı diye doğumuda orda düşünüyorum.neyse bebek gayet iyiymiş hatta ordaki prof biraz tombul bi bebek 1206 gr mış maşşallah oğluşuma 38 boyu yanlız işte plasentam aşağıda diye sezeryan dedi oda erken doğum olmasın diye dikkat etmem gerektiğini söyledi.biraz endişelendim .:18:
merhaba arkadaşlar,7. ayı geçince beni aldı bir telaş:) hastane çantamı hazırladım.bebeğin hastane çıkışını aldım.epey araştırdım en güzeli idil bebeninki.20 parça olandan aldım.fiyatını araştırdım heryerde 120 tl idi.kızılayda bi toptancı buldum ordan 90 tl ya aldım.isteyenlere adresini verebilirim.onları yıkayıp ütüledim.geceliğimi falanda hazırladım.Allah korusun acil bişey olursa içim rahat en azından.şimdi ana kucağını araştırıyorum .bebek arabasına takılanlardan almak daha ii diyorlar.sizce nasıl bişey alalım.kraftınkilere baktım.ama karar verebilmiş değilim.sizin fikirlerinizi bekliyorum.
evet şekerim ,alayım diyorum artık benimki ilk bebeğimde kız olduğu içiçn kıyafet var hazırda ama ,yinede insan heves ediyor işte...evet acil olan eksikleri tamamladım.ama daha çok ihtiyaç var.onları da yavaş yavaş hallederiz inş:)
canım başın sağolsun..kıslarr dayımlardayımm sımdıı bugun bı kotu haber aldımm babanem bı haftadır hastaydı vefat etmıs aksam zor durdum ayakta basım cok agrıyo cok ısterdım gıtmek köye ama bu halde gıdemem hıc cok yorgunum bugun bıde temızlık yapmıstık zaten
aynen süt içmeyi istemiyorum ama başka her şeyi içebilirim:)dayıcımı sevmedim ben yaa.keşke sevseydim orda yerdim.en azından orası gerçekten et yani..benimde aynı canım ya.nerde zararlı bebeğe faydasız şeyler var canım onlardan çekiyor.devamlı börek,kızartma yemek istiyorum,yani beni şişirecek olan şeyleri,haftada bir le kısıtlamya çalışıyorum.sende haftada 1 ye.bende çevremdki hamilelere bakıyorumda cips kola herşey yiyorlar,dr umda abartmamak şartıyla kasma kendini ye dedi.Dayıcım ı bilirsin,fevziye cami karşısında hamburgeride ne güzel olur :)
geçmiş olsun canım.endişelenme rahat ol ama tedbiri de elden bırakma.kızlar ii geceler bu sabah pikniğe gidelim dedik burnumuzdan geldi benim baba tarafı çatalcalı alabalık tesisi var piknik alanı bize bedava oraya gittik sabah herşey güzel termosumuzu aldık yoldan bişeylerde aldık yedik iştik sanki ben biraz fazla yedim sankiarkadaşlar dönüşte koltuk aşağıda ayaklar havada tuzlu ayran yolda eczane bulduk tansiyon yerlerde hastaneye zor attık.gözler karardı ilk kez bu kadar kötü oldum ya.çok korktum.23 nisanda kontrolum vardı hastanede muayne oldum zaten oraya gidiyodum evimin karşısı diye doğumuda orda düşünüyorum.neyse bebek gayet iyiymiş hatta ordaki prof biraz tombul bi bebek 1206 gr mış maşşallah oğluşuma 38 boyu yanlız işte plasentam aşağıda diye sezeryan dedi oda erken doğum olmasın diye dikkat etmem gerektiğini söyledi.biraz endişelendim .:18:
ohh maşallah.ben el elde baş başta oturuyorum.kızımın odası boyanmadan ve sonrasında mıbilyaları gelmeden de kıyafetlerini yıkayamam.canım ana kucağı derken anlamadım ama ben kraftın twist modelini aldım bebek arabası olarak.tavsiye ederim şimdilik.sadece ağır ve fazla yer kaplıyor ama bebişin çok rahat edeceği kesin zaten önemli olan da o değil mi..ben de idil bebenin hastane çıkışını aldım ama 10lu olanından.ve ben 10 lu olanı nerdeyse senin fiyattan aldım canım maalesef..merhaba arkadaşlar,7. ayı geçince beni aldı bir telaş:) hastane çantamı hazırladım.bebeğin hastane çıkışını aldım.epey araştırdım en güzeli idil bebeninki.20 parça olandan aldım.fiyatını araştırdım heryerde 120 tl idi.kızılayda bi toptancı buldum ordan 90 tl ya aldım.isteyenlere adresini verebilirim.onları yıkayıp ütüledim.geceliğimi falanda hazırladım.Allah korusun acil bişey olursa içim rahat en azından.şimdi ana kucağını araştırıyorum .bebek arabasına takılanlardan almak daha ii diyorlar.sizce nasıl bişey alalım.kraftınkilere baktım.ama karar verebilmiş değilim.sizin fikirlerinizi bekliyorum.
ohh ohh maşallah hazırlıklar başlamış aynen bende 21 nisanda toplu alışverişe çıkacağımevet evet bencede arabay takılanlardan al ,rahat edersiniz ....
herkeslere günaydın bende hafta sonu çok yoğun geçirdim acayip yorulmuşum heryerlerim ağrıyor bebek için chikko bakım çantası badi falan aldım kendime gecelik bide bebeğin sepeti için kumaş aldım dahada eksik var yavaş yavaş alırım inşallah daha mevlüt şekerleri vs var Allah hepimize kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?