2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

aa aşk olsun şekerim hiç unuturmuyuz bizde pek akitf olamıyoruz topikte malesef:85: ağırlık yorgunluk telaşe işte... doğum ayapacağın yere karar vermek gerçekten çok önemli canım ,bunu belirlemene çok sevindim... inşallah doktorunla uyuşursunuz... hiç korkma canım Allahın izniyle herşey yolunda gidecektir kendini ve bebeğini hiç strese sokma boş yere...ayrıca hareketlerine dikkat canım yanlış hareketlerden doğuyor bu ağrılar...:26:

sakın arkadaşının durumunu kendine feyiz alma canım,seninki mutlaka farklı olur,inşallah canım hayırlısıyla çıksınlar...Ya en çok kızdığım nokta şu biz evi ocakta aldık ,ve kadın 37 haftalık gebeydi dedik,hadi siz bebeğinizi kucaklayın biraz serpilsinde ondan sonra geçeriz biz zorluk olmasın şimdi size...Biz onları düşündük ama onlar beni düşünmüyorlar malesef
oooooooo maşallah şekerim çok sevindimmmmm Allah saqğlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah Rabbim bunu hayırlsısıyla eline versin inşallah....

kardeleeeen nerelerdesin,nurten kerem, dark,hişttt nerelerdesiniz kızlarrrr....... Özgürderya..... Palette uğradı....Kızılcıkta uğradı serapta ama diğerleri yoook:S

hayırlı haberlerle gel ıns canım ben 2 hafta once yazdıgını gormemısım ama doktor benım suyumada fazla dedı seker yuksek cıkabılır dedı ama seker normal cıktı suyun fazla olmasının ne zararı varmıs bılıyor musun canım aynı durumdayız umarım hersey normale donmustr ıı haberlerını beklıyrm

umursamayarak en ıısını yapıyrsn canım herseyın hayırlısı alısverıs konusunda senınle aynı durumdayım hala cantam hazır degıl bebısınde benımde eksıgım hala var gecelıgı ben normal bırsey alacagım hastanede gıyecegım sadece sonrasında kullanmayacagım ıcın cok onemsemıyrm

canım cok sevındım saglıkla kucagına alırsın ıns

meliha nbr canım ben bugun 8 saat ders yaptım yorgunluktan belım kopuyr senın nasıl gectı gunun?

ıyım bende canım bu aksam mısafırım var 10 kısı cocuklar harıc yemege teyzemler geldı samsundan onların hazırlıgını yaptım tatlı yemek falan evı topladım sonra gıttım arkadasıma cay ıctım geldım bıraz oturıyım bırazdan sofrayı hazılrarım guzelcee ılk defa gelıyolar evıme zor canım ya allah yardım etsın yormamaya calıs kendını bıraz yarın arkadasımla gıtcem hastaneye bakıyım alabılırsem seker sonucumu alcamm

meliha nbr canım ben bugun 8 saat ders yaptım yorgunluktan belım kopuyr senın nasıl gectı gunun?
ahh canım yaa kıyamam ben sana ,Allah yardımcın olsun ayaklarını havaya dikip yat en güzeli...

bu ne şekerim maşallah sana ,her işi halledip birde çay içtin öylemi maşallah maşallah
bişey sorcam kaç aylık hamişiz diyorsunuz artıkben 6,5 ay diyorum...

bende 6.5 dıyorum canım 7 dersem hemen tepkı alıyorum gercı demedımde mesela ınsanlar dıyo karnın hıc oyle durmuyo ne kucuk karnın var falan sonra nazar oluruz

merhaba bende 30 haftalık hamileyim haziranın ortasında doğumum var allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkeslere.....

ben geldiiimmm..öncelikle palettecim inan yokluğunun farkındaydım ama yazmadım aklıma geldi yine annene gidebileceğin.geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
tatlıcadııııııı çoookk sevindim.inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bizi de bilgilendir canım benim yaaaa..

gelelim rayşe kızımaa..gördüm geldim kızımııı arkadaşlar.bebişim haftasıyla uyumlu en başınndan beri öyleydi zaten şükürler olsun ki.hattabiraz önde gibii..1380gr olmuş.boyumuz 38cm.oldukça hareketli bir bebiş ve bu iyi bişey dedi doktor.erken doğum muayenesi de yaptı doktor vajinadan.serviks uzunluğu iyi erken doğum riski yok dedi.suyum iyiymiş plesenta da iyiymiş hamd olsun.bundan sonraki görüşmemiz 3 hafta sonra dedi.artık ayda 1 olmayacak galiba kızlar.32.haftada görüşelim dedi.işte öyle.magnezyuma vitamine demire ve balık yağına devam dedi.cinsel ilişkiyi soracaktım eşim sorma boşver dedi.utandııı eşiimm:)öyle işte.hadi darısı sizeee kızlarrr..

merhaba bende 30 haftalık hamileyim haziranın ortasında doğumum var allah hayırlı doğumlar nasip etsin herkeslere.....
amin amin canım seninkinide hayırlısıyla inşallahhh...

maşallah ayşe kıza annesi,çok sevindim iyi olmasın bebeğim benim .... evet artık ayda 1 olmaz 3 haftada 1 olur sonra haftada 1 olur... ve mutlu son:) ilişkiye gelincede benden söylemesi,eğer kendini rahat hissediyorsan 8.ayın sonuna dek devam edebilrsin... hatta belki doktor size söyler .... Maşallah ama tontonuna bende haftaya perşembe gideceğim kısmetse bakalım benimki ne alemde

bende 6.5 dıyorum canım 7 dersem hemen tepkı alıyorum gercı demedımde mesela ınsanlar dıyo karnın hıc oyle durmuyo ne kucuk karnın var falan sonra nazar oluruz

aynen millete 6,5 dediğimde bile aaa karnınız yok neden öyleki falan diye cahil cahil konuşuyorlar,bende valla iç haznem geniş heralde birde boyum var bu nedenle böyleyim sanırım d,yorum

canm benim allah hayırlı uğurlu etsin inş.sağlıkla kalın ikinizde inş.çooookkkkkkk sevindimmmm çççoooookkkkkkk:)))))))))))))))

slm kızlar nasılsınız ben iyim allaha şükür bebişte iyi teyzoşları tekmelenip duruyor

hadi gözün aydın canm sevindim valla.

melihacım başın sağolsun canm. palettenin muaynesi nasıl geçti acaba. kardelende yok bu aralar .temizlikten sonra bi uyumuşum.ya ben hepinizi özlüyorum ve çok seviyorum kızlar .şimdi bişeyler yiyim .

melihacım başın sağolsun canm. palettenin muaynesi nasıl geçti acaba. kardelende yok bu aralar .temizlikten sonra bi uyumuşum.ya ben hepinizi özlüyorum ve çok seviyorum kızlar .şimdi bişeyler yiyim .

sagol canım allah razı olsun aysozg senın adına cok sevındım allaha sukur hepımızınkı oyle olur ınsallah bazen oyle bı tekmelıyokı ufaklık sankı cıkıcak karnımdan :) hemen elımı koyuyorum bende oda devam edıyo palette yazmadı belkı annesıne gıtmıstır yıne canım

gönülüm bizde ev aldık haziranda teslim dediler bizde doğumdan önce taşınırız diyoduk eylül gibi biter bence çok hızlı gidiyodu 12 kat bitti iç sıvası kaldı gerçi ama bizde kiradayız hem kira öde bi miktarda kredi çektik onuda öde valla aynen ev bitene kadar bizimde zahmetimiz var ama sizin daha problemli kiracı olayı kötü yaa senin istediğin zamanlama olmayınca sen kötü oluyosun bu sefer eşinde anladığım kadarıyla merhametli baksana taşıma şirketini arayıp pazarlık bile yapıp kiracınıza söylemiş.inş. çıkar onlarda bi yer bulurlar kontratları ne kadar ki çıkmassa diyosun.

doğru annesine gitmiştir mua vardı merak ettim onu aysozg yazdı onu bekliyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…