gelelim rayşe kızımaa..gördüm geldim kızımııı arkadaşlar.bebişim haftasıyla uyumlu en başınndan beri öyleydi zaten şükürler olsun ki.hattabiraz önde gibii..1380gr olmuş.boyumuz 38cm.oldukça hareketli bir bebiş ve bu iyi bişey dedi doktor.erken doğum muayenesi de yaptı doktor vajinadan.serviks uzunluğu iyi erken doğum riski yok dedi.suyum iyiymiş plesenta da iyiymiş hamd olsun.bundan sonraki görüşmemiz 3 hafta sonra dedi.artık ayda 1 olmayacak galiba kızlar.32.haftada görüşelim dedi.işte öyle.magnezyuma vitamine demire ve balık yağına devam dedi.cinsel ilişkiyi soracaktım eşim sorma boşver dedi.utandııı eşiimm:)öyle işte.hadi darısı sizeee kızlarrr..
canım maşallah kızına,bence haftasına göre ilerde bile..bebekler annelerinin doğum kilosuna çekerlermiş.evet artık bundan sonra 3 ve 35 ten sonrada haftada bir gideceğz dr a..nşallah hepmiz zamanıda yaparız doğumlarımızı..ben ilk doğumumu epudral sezeryan yaptım,bundada öyle olucak..
arkadaşlar bebeklerin eşyalarını yıkamak için bende anway i tavsye ederim.piyasadaki kimyasal deterjanlar gibi değil en azından,ben evimde diğer temizlik malzemelerini hep anway kullanıyorum.
loğusa geceliği ve pijama içinde özdilekte çok çeşit var,bende oraya bakmayı düşünüyorum..
birde bir arkadaş plesentasının aşağıda olduğunu söylemişti,benimde ilk gebelikte plesentam aşağıdaydı,bu durumda ayakta çok uzun süre kalmamak ve kendini çok yormamak gerekiyor.
herkese teşekkür ederim kızlar.ayy uzun bir aradan sonra ütü yaptım canım çıktı.bidaha yapmıycam zaten.yine götürsün ütücüye :)kocam kursta birazdan gelir.kızlar bebişimin kilosu iyi değil mi yaa.1380 gr ya.az değildir inşallah.29.haftayı da bitirdik çünkü.yarın çarşıya çıkıp gecelik pijama olaylarına başlayayım diyorum.bakalım bulabilecek miyim.
canım benım hıc farkedılmezmı yaa bende yoktum cunkuu kac gundur yenı geldımm :) gecmıs olsun ınsallah kotu bısey yoktur canım ya gıt gel hemen yaz bakalım sevınclı haberını canım bak gor normae donmustur o banada bası asagıda gobegın düşşük erken dogum olabılır dedı ama ınan hıc umursamadım hersey allahdan yanıı ne yapalım dımı tabıkı dıkkat edıcez de olanada manıı olamıyoruz maleseff hayırlısıyla surda 2.5 ay dah adayansak benı yavas yavas heyecan basıyo sankıı yaklastıkcaa sızede oluyomuu bakıyorum herkez cantasını hazırlamıs ben hc daha gecelık bıle almadım ya sutyen falan hersey duruyo daha :)
slm şekerlerrrrtopikin eski gebesi son zamanlardaki gözetleyicisi geldiii bu kez sizinle sevincimi paylaşmaya geldim.ben hamileyimmmmmm bebeğim adet tarihine göre 1 aylık oldu teyzeleri Allah a çok şükür çok fazla beklemedim 4 ay sonrasında hamile kalabildim.inş bu kez bebeğim benimle kalır çok mutluyum çoooookkk öpüyorum hepinizi.hoşçakalın
kardeleeeen nerelerdesin,nurten kerem, dark,hişttt nerelerdesiniz kızlarrrr....... Özgürderya..... Palette uğradı....Kızılcıkta uğradı serapta ama diğerleri yoook:S
ahh canım yaa kıyamam ben sana ,Allah yardımcın olsun ayaklarını havaya dikip yat en güzeli...
bu ne şekerim maşallah sana ,her işi halledip birde çay içtin öylemi maşallah maşallah
bişey sorcam kaç aylık hamişiz diyorsunuz artıkben 6,5 ay diyorum...
ben geldiiimmm..öncelikle palettecim inan yokluğunun farkındaydım ama yazmadım aklıma geldi yine annene gidebileceğin.geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
tatlıcadııııııı çoookk sevindim.inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bizi de bilgilendir canım benim yaaaa..
gelelim rayşe kızımaa..gördüm geldim kızımııı arkadaşlar.bebişim haftasıyla uyumlu en başınndan beri öyleydi zaten şükürler olsun ki.hattabiraz önde gibii..1380gr olmuş.boyumuz 38cm.oldukça hareketli bir bebiş ve bu iyi bişey dedi doktor.erken doğum muayenesi de yaptı doktor vajinadan.serviks uzunluğu iyi erken doğum riski yok dedi.suyum iyiymiş plesenta da iyiymiş hamd olsun.bundan sonraki görüşmemiz 3 hafta sonra dedi.artık ayda 1 olmayacak galiba kızlar.32.haftada görüşelim dedi.işte öyle.magnezyuma vitamine demire ve balık yağına devam dedi.cinsel ilişkiyi soracaktım eşim sorma boşver dedi.utandııı eşiimm:)öyle işte.hadi darısı sizeee kızlarrr..
aynen millete 6,5 dediğimde bile aaa karnınız yokneden öyleki falan diye cahil cahil konuşuyorlar,bende valla iç haznem geniş heralde birde boyum var bu nedenle böyleyim sanırım d,yorum
slm kızlar nasılsınız ben iyim allaha şükür bebişte iyi teyzoşları tekmelenip duruyor
ah canım ya zor tabi hem kredi hem kira Allah yardımcınız olsun inşallah...gönülüm bizde ev aldık haziranda teslim dediler bizde doğumdan önce taşınırız diyoduk eylül gibi biter bence çok hızlı gidiyodu 12 kat bitti iç sıvası kaldı gerçi ama bizde kiradayız hem kira öde bi miktarda kredi çektik onuda öde valla aynen ev bitene kadar bizimde zahmetimiz var ama sizin daha problemli kiracı olayı kötü yaa senin istediğin zamanlama olmayınca sen kötü oluyosun bu sefer eşinde anladığım kadarıyla merhametli baksana taşıma şirketini arayıp pazarlık bile yapıp kiracınıza söylemiş.inş. çıkar onlarda bi yer bulurlar kontratları ne kadar ki çıkmassa diyosun.
herkese teşekkür ederim kızlar.ayy uzun bir aradan sonra ütü yaptım canım çıktı.bidaha yapmıycam zaten.yine götürsün ütücüye :)kocam kursta birazdan gelir.kızlar bebişimin kilosu iyi değil mi yaa.1380 gr ya.az değildir inşallah.29.haftayı da bitirdik çünkü.yarın çarşıya çıkıp gecelik pijama olaylarına başlayayım diyorum.bakalım bulabilecek miyim.
sen nerdesin kardelencim merak ettik nasıl geçti mua sırt ağrısımı onu artık hissetmiyorum ben dün genel cerrahtaydım doplerr çekildi ayağıma beklerken bile ovalıyodum ayağımısen ne yaptın bizde annene gittin sandık.
sen nerdesin kardelencim merak ettik nasıl geçti mua sırt ağrısımı onu artık hissetmiyorum ben dün genel cerrahtaydım doplerr çekildi ayağıma beklerken bile ovalıyodum ayağımısen ne yaptın bizde annene gittin sandık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?