2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

herkese teşekkür ederim kızlar.ayy uzun bir aradan sonra ütü yaptım canım çıktı.bidaha yapmıycam zaten.yine götürsün ütücüye :)kocam kursta birazdan gelir.kızlar bebişimin kilosu iyi değil mi yaa.1380 gr ya.az değildir inşallah.29.haftayı da bitirdik çünkü.yarın çarşıya çıkıp gecelik pijama olaylarına başlayayım diyorum.bakalım bulabilecek miyim.

canım maşallah kızına,bence haftasına göre ilerde bile..bebekler annelerinin doğum kilosuna çekerlermiş.evet artık bundan sonra 3 ve 35 ten sonrada haftada bir gideceğz dr a..nşallah hepmiz zamanıda yaparız doğumlarımızı..ben ilk doğumumu epudral sezeryan yaptım,bundada öyle olucak..

arkadaşlar bebeklerin eşyalarını yıkamak için bende anway i tavsye ederim.piyasadaki kimyasal deterjanlar gibi değil en azından,ben evimde diğer temizlik malzemelerini hep anway kullanıyorum.

loğusa geceliği ve pijama içinde özdilekte çok çeşit var,bende oraya bakmayı düşünüyorum..

birde bir arkadaş plesentasının aşağıda olduğunu söylemişti,benimde ilk gebelikte plesentam aşağıdaydı,bu durumda ayakta çok uzun süre kalmamak ve kendini çok yormamak gerekiyor.

bu arada hoşgeldin canm evet o benim ve hiç durmuyorum benim alejik rinitim var ondan dolayı sık temizlik yapıyorum ve bende anway kullanıyorum ürünleri çok güzel anti alerjik olması çok ii .

gayet normal canm ya hazır elin değmişken benimkileride ütülesene kı :))

canım benim bir kaç gündür giremiyorum evet annem ve yeğenim geldiler bu hafta burdalar eşim yarın akşam ankaraya gidecek haftasonu dönecek kısmetse o arada yalnız kalmayayım diye geldiler... forumu önce bir okuyayım öyle yazayım dedim ama senin yazını görünce daaynamadım şekerimmm

hatırlıyorum canım seni tekrar hoşgeldin aramıza müjdeli haberine çok sevindim allah'ım bebeklerimizin sağlıka doğumunu ve hayırlısı ile etiştirmemizi nasip etsin inş.

Gönülcüm çok üzüldüm yaaa ama ben sizin kiracıların böle bir yamuk yapacağını tahmin ediyordum zaten. yoksa şimdiye kadar mutlaka haberi gelirdi... Allahım klaylıklar versin inşallah bir an önce hal yoluna girer herşey. ün eşimin arkadaşı aradı eşi 36 haftalık hamileydi doğurmuş bir ay kadar erken gelmiş bebiş ama sağlıklıymış çok şükür zaten geeliği en başından beri hep riskliymiş Allah kurtarmış ikisinizi de.... ayyyy onun erken doğurduğunu duynca bana fena heyecan bastı canım. bakalım bizim bebişler ne zaman gelicekler..

gönülüm sen süpürge almıştın dimi ben geç gördüm ama söyliyim bende arnica bora 4000 var yeni çıktığında bende süpürge arıyodum netten sipariş verdim 200 tl aldım. gayet memnunum plastik aksanları çok kaliteli değil ama fiyatına göre güzel suya çeksinde valla ben rahatladım zerre toz yok parfümü var suya damlatıyorum mis gibi kokutuyo dedim ya suya çeksinde hepa filtreli olsunda inş. sende memnunsundur.bu arada omo sıvı total deterjan aldım tozdan bin kat daha güzel kızlar tavsiye ederim.

kardeleeeen nerelerdesin,nurten kerem, dark,hişttt nerelerdesiniz kızlarrrr....... Özgürderya..... Palette uğradı....Kızılcıkta uğradı serapta ama diğerleri yoook:S

ah şekerim rofuma giriyorum ama yazmaya fırsat vermiyo yeğenim bizde bu hafta... 3 yaşını 4 ay geçiyo ama çok zıpır bilgisayarınbaşına geliyo hemen teyze bu ne şu ne diye şu surat ifadelerini sorup duruyoooo şimdi yatıyo da o yüzden rahat yazabildim. canım benim bir haftadır feci şekilde sırtım ağrıyo yaa şu an bile zor oturuyorum inan neden böyle olduğunu bi türlü anlayamadım ayaktayken otururken sürekli sırtım ağrıyo bazen sırt arısından uyuyamıyorum bile kızlar yaaa sizde de var mı sırt ağrısı..

evet canım bu melihaya benm de hayretim şaştı yani maşallah onca iş yapmış bi de çaya gitmiş hahahahaaaa..

ben de şu an soranlara 6.5 diyorum

maşallah size canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.

aynen millete 6,5 dediğimde bile aaa karnınız yok neden öyleki falan diye cahil cahil konuşuyorlar,bende valla iç haznem geniş heralde birde boyum var bu nedenle böyleyim sanırım d,yorum

aman fazla göbek olmasın daha iyi canım benim kocaman büyüdü önümde top gibi oldu göbeğim yeğenim bile bu sabah anneme diyooo annanne teyzemin göbeği kocaman olmuş bebek mi büyütmüş öyle uçan baln gibi.... hahahhaa ısırcaktım ama öptüm sadece ağlamasın diye :)

ah canım ya zor tabi hem kredi hem kira Allah yardımcınız olsun inşallah...

az olur mu canım gayet iyi hatta Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
ben burdan takip ediyorum kontrole gittiğim zaman ve seninki tam haftasna uygun bi bebiş maşallah...

sen nerdesin kardelencim merak ettik nasıl geçti mua sırt ağrısımı onu artık hissetmiyorum ben dün genel cerrahtaydım doplerr çekildi ayağıma beklerken bile ovalıyodum ayağımı sen ne yaptın bizde annene gittin sandık.

Serapcım merhaba canım, online olduğunu gördüm selam vereyim istedim. ama şimdi çıkmak zorundayım nasıl sırtım arıdı otururken uzanayım de geçer inşallah yaaa geçer mi bu sırt ağrıları nedendir acaba ufff.... çok öptüm canımiyi geceler...

yok canım biraz naz yaptım annem buraya geldi :) geçmiyo yaa daha muayeneme de var bakalım gittiğimde doktoruma da sorayım magnezyum falan verir belki tam da bilmiyorum ama sen nasılsın iyisindir umarım. canım kusuruma bakma nolur şimdi kapatmalıyım yarın görüşürüz inşallah.

serapf sen de uyuyamayanlardansın heralde.baktım çevrimiçisin çünkü:)uyuyamıyorum çünkü eşim nasıl horluyor.ayy deli oacağım yaa ameliyattan da vazgeçti ama sabah bi güzel kavga edicem.yeter kendi için olmuyorsa bile benim için olsun..

aaayyyyy sabah sabah çok güldüm aysoz dün bende kalayı çektim horluyo diye kızlar bana ne olduysa bu sabahta çilek reçeli yapmaya koyuldum dünden şekerledim şimdi kaynatıyorum.yoğurdum çok güzel oldu bu sabah baktım .kızlar ben ekmek yapma makinesi alıcam sinbonunda bilen gören varmı hangi model ii yeni çıkanlar var hangisinden alıcam bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…