2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

günaydın kızlar ıns hepımızıngunu ıı gecer bende okula gıtmeden ne yapıyorsunuz dıye bır bakayım dedım hepınızı optum serap kalıp senınle sohbet etmek cok ısterdım ama ınan once hazırlanmam gerekıyor kendınıze ıı bakın

Son düzenleme:
OFF CANIM ÇOK ZOR BU İŞLER ,GERÇEKTEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EVET EŞİM MERHAMETLİ DAVRANIYOR,AKŞAM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM,BANA NEDEN AĞLIYORSUN ONLARIDA DÜŞÜN BEBEKLERİ VAR DİYOR...AMA NEYSEKİ ARADI KONUŞTU,2HAFTA İÇİNDE BOŞALTACAKMIŞ
AHH CANIMM BEN MAHVOLUYORUM ,GERGÜN 1,5 SAAT ÜTÜM MUHAKKAK VARBEN DÜN SENİN HAFTANA BAKTIM BEBEĞİN TAM OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ MAŞALLAH,

AMAN CANIM NEDEN KENDİNEDE BU KIYASI KOYUYORSUNKİ BEN ERKEN DOĞUMDAN KORKMUYORUM,TECRÜBEM VAR...BEBEK MİYADINI DOLDURDUĞU GÜNE KADAR UYUYOR PEK AĞLAMIYOR...1 HAFTA KUVEZDE TUTULUYOR O 1 HAFTA İÇİNDEDE SARILIK RİSKİNİ ATLATIYOR,ANNE SÜTÜ YETERSİZ OLURSA MAMA VERİYORSUN,ÇABUCAK TOPARLIYOR ,
ALDIMDA ARNİCA ALAMADIM CANIM BULAMADIM...NETTEN ALSAYDIM OLACAKTI AMA. BENDE ZANUSSİ ALDIM ,SU HAZNELİ DEĞİL AMA TOZ TORBALIDA DEĞİL DİĞERLERİNDEN ŞİMDİLİK MEMNUNUN:26:

AH ŞU ÇOCUKLAR:) SIRT AĞRISI BACAK AĞRISI SAOLSUN HEP VAR
evet canım bu melihaya benm de hayretim şaştı yani maşallah onca iş yapmış bi de çaya gitmiş hahahahaaaa..

ben de şu an soranlara 6.5 diyorum
MAŞALLAH MELİHAYA

AYY NE GÜZEL KIZ BEN KOCA GÖBEK OLMAK ÇOK İSTİYORUM

AYY BENİMKİDE HORLUYOR HER ZAMAN OHH HAMARAT HANIM KOLAY GELSİN BAKALIM.. AMAN DİYORUM SİNBONUN HİÇ BİRŞEYİNİ ALMAYINMORT...

kızlar dün gece 3 te bir uyandım bebek toplanmış,ve vajinamda bir ağrı vardı ,ve büyük tuvaletimi yapma hissi vardı :18:anam doğuruyorum sanırım dedim, kalktım yavaş yavaş lavaboya gittim,çişimi yaptım geldim,yattım bir süre sonra o his gitti,ama ağrılarım sabaha kadar sürdü çok korktum,dün akşam çok ağlamıştım ondanmı oldu acaba...

günaydın kızlar bende gece uyuyamayanlardanım başım tuttu gece ilaç içtim çok fenaydı neyse kalktım biraz önce ağrım biraz daha var. muayeneye giden arkadaşlar herşeyin güzel olmasına sevindim . Kardelencim sırt ağrıları normaldir artık iyice ağırlaşıyoruz . Gönülcüm inşallah herşey gönlünce olurda şu kiracıların insafa gelir taşınmakta zor bu halde kendini çok yorma dikkatli ol canım

merhaba arkadaşlar.gece geç uyudum ve sabahta 10da kalktım.kahvaltımı yaptım şimdi giyinip sağlık ocağına gidicem süt kuponumu almak için.kocaeli belediyesi hamile bayanlara ayda 12lt yarım yağlı süt veriyor yaa..ordan da kuaföre gidip kaş bıyık aldırıcam.sonrada eve.çarşıya gidecektim c-vazgeçtim gibi.zor geliyor gitmesi..herkese iyi günler olsun..

merhaba kızlar... dün akşam yeni doktorumuzla tanıştık. içime sindi. annem kayınvaldem ve eşimle beraber gittik. onlar da beğendiler. ilgili alakalı biri. hem de başhekim olması benim için çok önemliydi. inşallah herşey gönlüme göre olur.

herşey yolunda maşallah dedi. suyu falan da güzelmiş. gelişimi güzelmiş. çok rahatlattı beni. sen doğumdan korkuyorsun gal,iba bu kadar evham yapma herşey çok güzel olacak merak etme dedi. çok pozitif bir adam. eleviti kestirdi bana yemen içmen güzelse eğer elevite hiç gerek yok dedi. bir demir ilacı yazdı. doğal demir vericez sana dedi(ne demekse o:S) daha almadım ilacı. ama iğneye devam edicekmişim.

neyse merak eden herkese çok teşekkür ediyorum. çok fazla vaktim yok. bilgilendirip çıkıcam.

bu arada gönülcüm. geçen gece bende stresliydim ve bütün gece kasıklarımda sancı hissettim hiç iyi birşey dedğil. ki sen erken doğumdan korkuyorsun hiçbirşey için değmez canım üzme kendini.. öpüyorum

çok sevindim adına dr güvenmek önemli sizi tatmin ettiyse güzel hayırlı olsun doğal demir kız hurdacıya göndermesin seni bu dr :)nasıl bişeymiş o stres tetikliyo bana da oldu rahim ağrım allahım sana geliyorum dedim ama geçti sonra

görmen lazım ecz band aldım taktık ohhhh dedim rahat uyuycaz bu akşam bizimki başladımı horlamaya en son değişiğini aldık burna takılanlardan o biraz daha ii çok komik ama yaa fena değilmiş ekmek yapma makinası netten biraz daha araştırıcam.

Kızlar iyi dilekleriniz için ve sevincimi paylaştığınız için çok tşk ederim.Allah sizlere ve bebişlerinize sağlık ve sıhat versin,kolay doğumlar nasip etsin

kıslarr selamlarr yenı fırsat buldumm arkadasım vardıı yemek yedık ıctık esı bızı aksam karfura gotucek eger vazgecmezse :) bakıcam bebek esyalarına bıraz sabah gıttım seker sonucumu aldım doktor gayet guzel bsıeyın yok dedı bende basladım tatlı yemeye :) sımdı oturuyorum bıraz oyn oynıycam sonra çizgı fılım ızlıycem :)

amin canım inşallah sizlerin duaları tez kabul olur diye umut ediyorum canım iyiki varsınız....
bak sen belediyeye ne hoş bir destekmiş o :) bende gezdim bugün hep senmi gezeceksin otur orda sıra bizde
çook sevindim memnun omana yani doğum yapacağın yer artık belli... çok haklısın canım,kendimi düşünceler kaptırmamak için birşeylerle meşgul olacağım artık....bbebeğinin durumumada çok am çok sevindim Allah sağlıkla kucaklattırsın inşallah...

Allahım sana geliyorummu:)alemsin şekerim:)

yok be bant falan fasa fiso ,onlardan önce uyuduk uyuduk yoksa sabahlarız topikte
Kızlar iyi dilekleriniz için ve sevincimi paylaştığınız için çok tşk ederim.Allah sizlere ve bebişlerinize sağlık ve sıhat versin,kolay doğumlar nasip etsin
nedemek hayatım inşallah sende sağlıkla kucaklarsın...
hadi bakalım,şekerinde normal olduğuna göre ye tatlıları ye börek pastaları seni gidi seni.......

canım nıye uzuyorsun o kadar kendını ..goreceksın hersey yoluna gırecek stres yapma bebıs de ıcınde rahat etsın soyle dusun yenı ev yenı bebek ohhhh gel keyfım gel sancı meselesıne gelınce gecenlerde benımde oyle oldu cok korktum zamanında gelsınler ıns

gece uykuları bızı terkedıyor galıba ...dun bende uyuyamadım bıraz tv baktım sabah okulda ruh gıbıydım ...bebekler bızı uykusuz gecelere hazırlıyor galıba ..bır de ben sureklı ruya goruyrm hemde cok sacma..

sutler gelıyor ne guzel beledıyenız cok ınce dusuncelıymıs...tum beledıyelere duyurulur..bende agdacıya gıdecegım ama kac gundur gıdemedım bırturlu...

senın ıcın guzel bırgun olacak desene ...

utu deme bana ...bıktım artık havalar ısındıkca dahada zorlasıcak...sen cozumu bulmussun ben ne yapacagım bakalım... kılosu ıyı canım masallah bebıslerımız 1 kıloyu gecıyor artık.. 250 gr oldugu gunlerı hatırlıyorumda zaman cabuk gecıyr

bak sen su yaramaza..aynı agrı bendede var canım yalnız degılsın bazen ıkıye ayrılıyor sanıyrm son ay nasıl olacagız acaba

bebek bıraz toparlar kendını tasınırsınız yenı evınızde yenı bır hayata baslarsınız sıkıntı cekmeyınce ev sahıbı olunmaz canım darısı bızım basımıza

canım daha oncede sordum sanırım gormedın suyunun fazla olması bebegın gelısımıyle bır alakası var mı? bende de fazla cıktı en son gıttıgımde ama bır etkısı var mı bılmıyrm dr ustunde durmadı sımdı sende yazınca merak ettım

selam kızlar altı ayı bitirdik bizde yedinci ayımıza girdik, son bir haftada göbişim çıktı artık hamile olduğum anlaşılıyor, 8 kilo aldım bu arada sanki bundan sonra daha hızlı alıcam gibi...

ay gıdemedık karfura ya arkadasımın kocası vazgectıı erkek mılletı ıste ya benım kocişde sımdı dısarı cıkıyoo ben tek kaldım evde yaaaa sız napıyosunuzz nerdesınızz kıslarr

bende agda yapıyım barrıı bırazz :)temız kalalımm dımıı kuaforemı gıtcem dıye dusundumde alabılırsem alıyım kendım dedımm sonra esım gelcek yuruyuse gıtcez ınsallah

inşallah canım benim ... aman aman zmanında gelsinler bu sefer 9 ay gebelik yaşamak isityorum doya doya

selam kızlar altı ayı bitirdik bizde yedinci ayımıza girdik, son bir haftada göbişim çıktı artık hamile olduğum anlaşılıyor, 8 kilo aldım bu arada sanki bundan sonra daha hızlı alıcam gibi...
hoşgledinizzzzohh maşallah 8 kilo gayet idela canım,evet bundan sonra neredeyse ayda 2 -3 kg alırız
bende agda yapıyım barrıı bırazz :)temız kalalımm dımıı kuaforemı gıtcem dıye dusundumde alabılırsem alıyım kendım dedımm sonra esım gelcek yuruyuse gıtcez ınsallah
yap şekerim yap ,temizlik gibisi varmı:):)

evet herkezler uyuyor..... ama ben uyuyamıyorum çünkü ailecek şok yaşıyoruz
benim kayınbirader evlenecek diyordum ya mayısın 22 sinde,bu akşam nişan attılar...:26: çok üzüldük eşimle çok çaba sarfettik (telefondan ama,istanbulda kız tarafı ,bizde bursada),ama kız kafasına koymuş artık olmuyor bitti diye...ve bitirdiler ...çok üzüldüm onlar adına her hazırlık yapılmıştı hatta bu hafta sonu buradan mobilya alınacaktı...ev hazırlanıyordu...ama malesef ....kısmet...

bu arada kızlar birşey sormak istiyorum,benim rahim ağzım,kalınlaşmış ve sanki damarlanmış gibi tuhaf bir halde açıklık var sanki ,hatta eşimde dedi ,doktora söyleyelim ,dokto randevuna kadar iyi kolla kendini bir anormallik var diye,elimle muayene ettim korktum açıkçası,sizdede varmı bu değişme merak ettim kızlar,inşallah normal birşeydir...:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…