günaydın kızlar ıns hepımızıngunu ıı gecer bende okula gıtmeden ne yapıyorsunuz dıye bır bakayım dedım hepınızı optum serap kalıp senınle sohbet etmek cok ısterdım ama ınan once hazırlanmam gerekıyor kendınıze ıı bakın
OFF CANIM ÇOK ZOR BU İŞLER ,GERÇEKTEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EVET EŞİM MERHAMETLİ DAVRANIYOR,AKŞAM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM,BANA NEDEN AĞLIYORSUN ONLARIDA DÜŞÜN BEBEKLERİ VAR DİYOR...AMA NEYSEKİ ARADI KONUŞTU,2HAFTA İÇİNDE BOŞALTACAKMIŞgönülüm bizde ev aldık haziranda teslim dediler bizde doğumdan önce taşınırız diyoduk eylül gibi biter bence çok hızlı gidiyodu 12 kat bitti iç sıvası kaldı gerçi ama bizde kiradayız hem kira öde bi miktarda kredi çektik onuda öde valla aynen ev bitene kadar bizimde zahmetimiz var ama sizin daha problemli kiracı olayı kötü yaa senin istediğin zamanlama olmayınca sen kötü oluyosun bu sefer eşinde anladığım kadarıyla merhametli baksana taşıma şirketini arayıp pazarlık bile yapıp kiracınıza söylemiş.inş. çıkar onlarda bi yer bulurlar kontratları ne kadar ki çıkmassa diyosun.
AHH CANIMM BEN MAHVOLUYORUM ,GERGÜN 1,5 SAAT ÜTÜM MUHAKKAK VARherkese teşekkür ederim kızlar.ayy uzun bir aradan sonra ütü yaptım canım çıktı.bidaha yapmıycam zaten.yine götürsün ütücüye :)kocam kursta birazdan gelir.kızlar bebişimin kilosu iyi değil mi yaa.1380 gr ya.az değildir inşallah.29.haftayı da bitirdik çünkü.yarın çarşıya çıkıp gecelik pijama olaylarına başlayayım diyorum.bakalım bulabilecek miyim.
AMAN CANIM NEDEN KENDİNEDE BU KIYASI KOYUYORSUNKİ BEN ERKEN DOĞUMDAN KORKMUYORUM,TECRÜBEM VAR...BEBEK MİYADINI DOLDURDUĞU GÜNE KADAR UYUYOR PEK AĞLAMIYOR...1 HAFTA KUVEZDE TUTULUYOR O 1 HAFTA İÇİNDEDE SARILIK RİSKİNİ ATLATIYOR,ANNE SÜTÜ YETERSİZ OLURSA MAMA VERİYORSUN,ÇABUCAK TOPARLIYOR ,Gönülcüm çok üzüldüm yaaa ama ben sizin kiracıların böle bir yamuk yapacağını tahmin ediyordum zaten. yoksa şimdiye kadar mutlaka haberi gelirdi... Allahım klaylıklar versin inşallah bir an önce hal yoluna girer herşey. ün eşimin arkadaşı aradı eşi 36 haftalık hamileydi doğurmuş bir ay kadar erken gelmiş bebiş ama sağlıklıymış çok şükür zaten geeliği en başından beri hep riskliymiş Allah kurtarmış ikisinizi de.... ayyyy onun erken doğurduğunu duynca bana fena heyecan bastı canım. bakalım bizim bebişler ne zaman gelicekler..
ALDIMDA ARNİCA ALAMADIM CANIM BULAMADIM...NETTEN ALSAYDIM OLACAKTI AMA. BENDE ZANUSSİ ALDIM ,SU HAZNELİ DEĞİL AMA TOZ TORBALIDA DEĞİL DİĞERLERİNDEN ŞİMDİLİK MEMNUNUN:26:gönülüm sen süpürge almıştın dimi ben geç gördüm ama söyliyim bende arnica bora 4000 var yeni çıktığında bende süpürge arıyodum netten sipariş verdim 200 tl aldım. gayet memnunum plastik aksanları çok kaliteli değil ama fiyatına göre güzel suya çeksinde valla ben rahatladım zerre toz yok parfümü var suya damlatıyorum mis gibi kokutuyo dedim ya suya çeksinde hepa filtreli olsunda inş. sende memnunsundur.bu arada omo sıvı total deterjan aldım tozdan bin kat daha güzel kızlar tavsiye ederim.
AH ŞU ÇOCUKLAR:) SIRT AĞRISI BACAK AĞRISI SAOLSUN HEP VARah şekerim rofuma giriyorum ama yazmaya fırsat vermiyo yeğenim bizde bu hafta... 3 yaşını 4 ay geçiyo ama çok zıpır bilgisayarınbaşına geliyo hemen teyze bu ne şu ne diye şu surat ifadelerini sorup duruyooooşimdi yatıyo da o yüzden rahat yazabildim. canım benim bir haftadır feci şekilde sırtım ağrıyo yaa şu an bile zor oturuyorum inan neden böyle olduğunu bi türlü anlayamadım ayaktayken otururken sürekli sırtım ağrıyo bazen sırt arısından uyuyamıyorum bile kızlar yaaa sizde de var mı sırt ağrısı..
MAŞALLAH MELİHAYAevet canım bu melihaya benm de hayretim şaştı yani maşallah onca iş yapmış bi de çaya gitmiş hahahahaaaa..
ben de şu an soranlara 6.5 diyorum
AYY NE GÜZEL KIZ BEN KOCA GÖBEK OLMAK ÇOK İSTİYORUMaman fazla göbek olmasın daha iyi canım benim kocaman büyüdü önümde top gibi oldu göbeğim yeğenim bile bu sabah anneme diyooo annanne teyzemin göbeği kocaman olmuş bebek mi büyütmüş öyle uçan baln gibi.... hahahhaa ısırcaktım ama öptüm sadece ağlamasın diye :)
aaayyyyy sabah sabah çok güldüm aysoz dün bende kalayı çektim horluyo diye kızlar bana ne olduysa bu sabahta çilek reçeli yapmaya koyuldum dünden şekerledim şimdi kaynatıyorum.yoğurdum çok güzel oldu bu sabah baktım .kızlar ben ekmek yapma makinesi alıcam sinbonunda bilen gören varmı hangi model ii yeni çıkanlar var hangisinden alıcam bilmiyorum .
merhaba kızlar... dün akşam yeni doktorumuzla tanıştık. içime sindi. annem kayınvaldem ve eşimle beraber gittik. onlar da beğendiler. ilgili alakalı biri. hem de başhekim olması benim için çok önemliydi. inşallah herşey gönlüme göre olur.
herşey yolunda maşallah dedi. suyu falan da güzelmiş. gelişimi güzelmiş.çok rahatlattı beni. sen doğumdan korkuyorsun gal,iba bu kadar evham yapma herşey çok güzel olacak merak etme dedi. çok pozitif bir adam. eleviti kestirdi bana yemen içmen güzelse eğer elevite hiç gerek yok dedi. bir demir ilacı yazdı. doğal demir vericez sana dedi(ne demekse o:S) daha almadım ilacı. ama iğneye devam edicekmişim.
neyse merak eden herkese çok teşekkür ediyorum. çok fazla vaktim yok. bilgilendirip çıkıcam.
bu arada gönülcüm. geçen gece bende stresliydim ve bütün gece kasıklarımda sancı hissettim hiç iyi birşey dedğil. ki sen erken doğumdan korkuyorsun hiçbirşey için değmez canım üzme kendini.. öpüyorum
OFF CANIM ÇOK ZOR BU İŞLER ,GERÇEKTEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM EVET EŞİM MERHAMETLİ DAVRANIYOR,AKŞAM HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM,BANA NEDEN AĞLIYORSUN ONLARIDA DÜŞÜN BEBEKLERİ VAR DİYOR...AMA NEYSEKİ ARADI KONUŞTU,2HAFTA İÇİNDE BOŞALTACAKMIŞ
ii gözün aydın canm sevindim
AHH CANIMM BEN MAHVOLUYORUM ,GERGÜN 1,5 SAAT ÜTÜM MUHAKKAK VARBEN DÜN SENİN HAFTANA BAKTIM BEBEĞİN TAM OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ MAŞALLAH,
AMAN CANIM NEDEN KENDİNEDE BU KIYASI KOYUYORSUNKİ BEN ERKEN DOĞUMDAN KORKMUYORUM,TECRÜBEM VAR...BEBEK MİYADINI DOLDURDUĞU GÜNE KADAR UYUYOR PEK AĞLAMIYOR...1 HAFTA KUVEZDE TUTULUYOR O 1 HAFTA İÇİNDEDE SARILIK RİSKİNİ ATLATIYOR,ANNE SÜTÜ YETERSİZ OLURSA MAMA VERİYORSUN,ÇABUCAK TOPARLIYOR ,
ALDIMDA ARNİCA ALAMADIM CANIM BULAMADIM...NETTEN ALSAYDIM OLACAKTI AMA. BENDE ZANUSSİ ALDIM ,SU HAZNELİ DEĞİL AMA TOZ TORBALIDA DEĞİL DİĞERLERİNDEN ŞİMDİLİK MEMNUNUN:26:
AH ŞU ÇOCUKLAR:) SIRT AĞRISI BACAK AĞRISI SAOLSUN HEP VAR
MAŞALLAH MELİHAYA
AYY NE GÜZEL KIZ BEN KOCA GÖBEK OLMAK ÇOK İSTİYORUM
AYY BENİMKİDE HORLUYOR HER ZAMANOHH HAMARAT HANIM KOLAY GELSİN BAKALIM.. AMAN DİYORUM SİNBONUN HİÇ BİRŞEYİNİ ALMAYIN MORT...
amin canım inşallah sizlerin duaları tez kabul olur diye umut ediyorum canım iyiki varsınız....günaydın kızlar bende gece uyuyamayanlardanım başım tuttu gece ilaç içtim çok fenaydı neyse kalktım biraz önce ağrım biraz daha var. muayeneye giden arkadaşlar herşeyin güzel olmasına sevindim . Kardelencim sırt ağrıları normaldir artık iyice ağırlaşıyoruz . Gönülcüm inşallah herşey gönlünce olurda şu kiracıların insafa gelir taşınmakta zor bu halde kendini çok yorma dikkatli ol canım
bak sen belediyeye ne hoş bir destekmiş o :) bende gezdim bugün hep senmi gezeceksin otur orda sıra bizdemerhaba arkadaşlar.gece geç uyudum ve sabahta 10da kalktım.kahvaltımı yaptım şimdi giyinip sağlık ocağına gidicem süt kuponumu almak için.kocaeli belediyesi hamile bayanlara ayda 12lt yarım yağlı süt veriyor yaa..ordan da kuaföre gidip kaş bıyık aldırıcam.sonrada eve.çarşıya gidecektim c-vazgeçtim gibi.zor geliyor gitmesi..herkese iyi günler olsun..
çook sevindim memnun omana yani doğum yapacağın yer artık belli...merhaba kızlar... dün akşam yeni doktorumuzla tanıştık. içime sindi. annem kayınvaldem ve eşimle beraber gittik. onlar da beğendiler. ilgili alakalı biri. hem de başhekim olması benim için çok önemliydi. inşallah herşey gönlüme göre olur.
herşey yolunda maşallah dedi. suyu falan da güzelmiş. gelişimi güzelmiş.çok rahatlattı beni. sen doğumdan korkuyorsun gal,iba bu kadar evham yapma herşey çok güzel olacak merak etme dedi. çok pozitif bir adam. eleviti kestirdi bana yemen içmen güzelse eğer elevite hiç gerek yok dedi. bir demir ilacı yazdı. doğal demir vericez sana dedi(ne demekse o:S) daha almadım ilacı. ama iğneye devam edicekmişim.
neyse merak eden herkese çok teşekkür ediyorum. çok fazla vaktim yok. bilgilendirip çıkıcam.
bu arada gönülcüm. geçen gece bende stresliydim ve bütün gece kasıklarımda sancı hissettim hiç iyi birşey dedğil. ki sen erken doğumdan korkuyorsun hiçbirşey için değmez canım üzme kendini.. öpüyorum
Allahım sana geliyorummu:)çok sevindim adına dr güvenmek önemli sizi tatmin ettiyse güzel hayırlı olsundoğal demir kız hurdacıya göndermesin seni bu dr :) nasıl bişeymiş o stres tetikliyo bana da oldu rahim ağrım allahım sana geliyorum dedim ama geçti sonra
yok be bant falan fasa fiso ,onlardan önce uyuduk uyuduk yoksa sabahlarız topiktegörmen lazım ecz band aldım taktık ohhhh dedim rahat uyuycaz bu akşam bizimki başladımı horlamaya en son değişiğini aldık burna takılanlardan o biraz daha ii çok komik ama yaa fena değilmiş ekmek yapma makinası netten biraz daha araştırıcam.
nedemek hayatım inşallah sende sağlıkla kucaklarsın...Kızlar iyi dilekleriniz için ve sevincimi paylaştığınız için çok tşk ederim.Allah sizlere ve bebişlerinize sağlık ve sıhat versin,kolay doğumlar nasip etsin
hadi bakalım,şekerinde normal olduğuna göre ye tatlıları ye börek pastaları seni gidi seni.......kıslarr selamlarr yenı fırsat buldumm arkadasım vardıı yemek yedık ıctık esı bızı aksam karfura gotucek eger vazgecmezse :) bakıcam bebek esyalarına bıraz sabah gıttım seker sonucumu aldım doktor gayet guzel bsıeyın yok dedı bende basladım tatlı yemeye :) sımdı oturuyorum bıraz oyn oynıycam sonra çizgı fılım ızlıycem :)
kızlar dün gece 3 te bir uyandım bebek toplanmış,ve vajinamda bir ağrı vardı ,ve büyük tuvaletimi yapma hissi vardı :18:anam doğuruyorum sanırım dedim,kalktım yavaş yavaş lavaboya gittim,çişimi yaptım geldim,yattım bir süre sonra o his gitti,ama ağrılarım sabaha kadar sürdü çok korktum,dün akşam çok ağlamıştım ondanmı oldu acaba...
günaydın kızlar bende gece uyuyamayanlardanım başım tuttu gece ilaç içtim çok fenaydı neyse kalktım biraz önce ağrım biraz daha var. muayeneye giden arkadaşlar herşeyin güzel olmasına sevindim . Kardelencim sırt ağrıları normaldir artık iyice ağırlaşıyoruz . Gönülcüm inşallah herşey gönlünce olurda şu kiracıların insafa gelir taşınmakta zor bu halde kendini çok yorma dikkatli ol canım
merhaba arkadaşlar.gece geç uyudum ve sabahta 10da kalktım.kahvaltımı yaptım şimdi giyinip sağlık ocağına gidicem süt kuponumu almak için.kocaeli belediyesi hamile bayanlara ayda 12lt yarım yağlı süt veriyor yaa..ordan da kuaföre gidip kaş bıyık aldırıcam.sonrada eve.çarşıya gidecektim c-vazgeçtim gibi.zor geliyor gitmesi..herkese iyi günler olsun..
kıslarr selamlarr yenı fırsat buldumm arkadasım vardıı yemek yedık ıctık esı bızı aksam karfura gotucek eger vazgecmezse :) bakıcam bebek esyalarına bıraz sabah gıttım seker sonucumu aldım doktor gayet guzel bsıeyın yok dedı bende basladım tatlı yemeye :) sımdı oturuyorum bıraz oyn oynıycam sonra çizgı fılım ızlıycem :)
herkese teşekkür ederim kızlar.ayy uzun bir aradan sonra ütü yaptım canım çıktı.bidaha yapmıycam zaten.yine götürsün ütücüye :)kocam kursta birazdan gelir.kızlar bebişimin kilosu iyi değil mi yaa.1380 gr ya.az değildir inşallah.29.haftayı da bitirdik çünkü.yarın çarşıya çıkıp gecelik pijama olaylarına başlayayım diyorum.bakalım bulabilecek miyim.
ah şekerim rofuma giriyorum ama yazmaya fırsat vermiyo yeğenim bizde bu hafta... 3 yaşını 4 ay geçiyo ama çok zıpır bilgisayarınbaşına geliyo hemen teyze bu ne şu ne diye şu surat ifadelerini sorup duruyooooşimdi yatıyo da o yüzden rahat yazabildim. canım benim bir haftadır feci şekilde sırtım ağrıyo yaa şu an bile zor oturuyorum inan neden böyle olduğunu bi türlü anlayamadım ayaktayken otururken sürekli sırtım ağrıyo bazen sırt arısından uyuyamıyorum bile kızlar yaaa sizde de var mı sırt ağrısı..
bebek bıraz toparlar kendını tasınırsınız yenı evınızde yenı bır hayata baslarsınız sıkıntı cekmeyınce ev sahıbı olunmaz canım darısı bızım basımızagönülüm bizde ev aldık haziranda teslim dediler bizde doğumdan önce taşınırız diyoduk eylül gibi biter bence çok hızlı gidiyodu 12 kat bitti iç sıvası kaldı gerçi ama bizde kiradayız hem kira öde bi miktarda kredi çektik onuda öde valla aynen ev bitene kadar bizimde zahmetimiz var ama sizin daha problemli kiracı olayı kötü yaa senin istediğin zamanlama olmayınca sen kötü oluyosun bu sefer eşinde anladığım kadarıyla merhametli baksana taşıma şirketini arayıp pazarlık bile yapıp kiracınıza söylemiş.inş. çıkar onlarda bi yer bulurlar kontratları ne kadar ki çıkmassa diyosun.
merhaba kızlar... dün akşam yeni doktorumuzla tanıştık. içime sindi. annem kayınvaldem ve eşimle beraber gittik. onlar da beğendiler. ilgili alakalı biri. hem de başhekim olması benim için çok önemliydi. inşallah herşey gönlüme göre olur.
inşallah canım benim ... aman aman zmanında gelsinler bu sefer 9 ay gebelik yaşamak isityorum doya doyacanım nıye uzuyorsun o kadar kendını ..goreceksın hersey yoluna gırecek stres yapma bebıs de ıcınde rahat etsın soyle dusun yenı ev yenı bebek ohhhh gel keyfım gel sancı meselesıne gelınce gecenlerde benımde oyle oldu cok korktum zamanında gelsınler ıns
hoşgledinizzzzselam kızlar altı ayı bitirdik bizde yedinci ayımıza girdik, son bir haftada göbişim çıktı artık hamile olduğum anlaşılıyor, 8 kilo aldım bu arada sanki bundan sonra daha hızlı alıcam gibi...
yap şekerim yap ,temizlik gibisi varmı:):)bende agda yapıyım barrıı bırazz :)temız kalalımm dımıı kuaforemı gıtcem dıye dusundumde alabılırsem alıyım kendım dedımm sonra esım gelcek yuruyuse gıtcez ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?