2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

günaydın gönülcüm.üzüldüm yazık olmuş ama bir yandan da iyiyim.anlaşamadıklarına şimdiden karar vermeleri daha iyi bence.düğün telaşı var derken bak gördünmü.işte her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek.canım benn kendime hiç dikkat etmedim ama 2 gün önce muayenem vardı biliyosun.normal bebeğe baktıktan sonra,doktor vajinadan erken doğum riski tanı muayenesi de yaptı bu haftalarda yapılması gerkiyomuş.gayet normal dedi.heralde bişey olsa fark ederdi.sıkma canını belki size öyle geliyodur ama mutlaka da sor.bence öne al randevunu..
günaydın kızlar ben şimdi koçişe gömlek ütüleyim kahvaltı hazırlıyım.
günaydın canıımmm.ohh maşallah sana.kocasını seven kadın:)

herkese günaydııınn.erkenciyim çünkü bugün temizlik yapıcam.kışlıkları kaldırıcam.hava hala ısınmadı ama en azından kendiminkileri kaldırıcam zaten olmuyor hiçbiri:)dolabı süslemesin bari.perdeleri yıkıycam.camlarımı silicem.ohh valla ferahlıycam biraz.bayılıyorum böyle temizlik yapmaya.dün temizliğime gelen bayanı aradım ulaşamadım o da dönmedi bari ben yapayım dedim.aslında evim tertemiz ama işte hastalık olmuş artık temizlik bende.olsun temizlik gibisi var mı.onedenle heralde bugün topiğimize uğrayamam.zaten sayfalar çok geç açılıyor sinir oluyorum acaba benim laptoptanmı kaynaklanıyor.işte öyle hepinize güzel günler olsun..

bizde üzüldük yazık kayınvalidem ağlıyor çok üzldüm ona da ,bizde eşimle çünkü nişan atmıştıkta 4ay sonra birdaha barışmıştık ,kadın bizim kadermiz bu heralde diyerek ağlıyor... çok üzldüm ona destek olmaya gideceğim kızlarımla ....Allahtan herşeyin hayırlısı ....aynen evim temizde olsa ,muhakkak hergün süpürüp siliyorum ,mutfağıda hep çamaşır sularıyla siliyorum kafayı bozduk hizjyenle:))

öncelıkle kayınbiraderın ıcın keske olmasaydı uzucu bı haber ama herseyde bı kısmet var allah yardım etsın yanı canım bu rahım agzı olayı nasıl goruyosun ben dun agda yaptım ama bısey farketmedım belkı senın ıkıncı ordan tecrubelısın ben hıc bılmıyorum doktor hıc altan muaynede etmedı sımdıye kadar oyle olursa ne oluyo canım allah korusun erken dogum falanmı oluyo nasıl bısye o acaba

hayırlısı olsun canım... aynı olayı iki ay önce biz de yaşadık eşimin erkek kardeşi de bu yaz evlenecekler diye planlarken nişan attılar ben bile üç gece kadar uyuyamadım şoktan ama ne diyelim hayırlısı olsun inşallah yaaa...

sorun hakkında hiç bir bilgim ok canım yaa ben öyle bişey ark etmedim en güzelini doktor bilir zaten kontrole de çok az kaldı umarım normal bişeydir... bir de Allah size yardımcı olsun canım ufak çocukla nasılvakit bulup da girebiliyosunuz ben bile zor giriyorum bizim canavar uyuyunca bir haftadır canma okudu resmen

kızlar bakın anneannesinin miniğime ördüğü hırkayaaa... az önce düğmelerini aldık tuhafiyeden ve diktik... benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. şimdi de panço örüyo beyaz mor tüylü bişey o da çok şirin oluyo buradayken bititirse koyarım resmini...

cok şekerler canım gule gule gıysın benımde arkadasm yarın 8de sezeryana gırcek bend ekalkınca hemen gıtcem hastaneye cok merak edıyorum aksam kızlar onun evınd etoplancaz farmagulu ızlıycez sabah olurmu acaba ben ondan cok heyecanlıyım yaa :)

çok güzeller güle güle giysin inşallah

Eki Görüntüle 177236 bakın kıslar yarın dogum yapıcak olan arkadasıma hazırladım aldım cıkolatalarınıı boyle bı sekıl verdımm :)

buda güze olmuş nasıl yapıyosun ya bizde öğretirmisin

canım çok güzel olmuş.güle güle giysin miniş.
Eki Görüntüle 177236 bakın kıslar yarın dogum yapıcak olan arkadasıma hazırladım aldım cıkolatalarınıı boyle bı sekıl verdımm :)
marifetli arkadaşım.çok güzel olmuş.hedi darısı bize inşallah..
:))) bende kalp şekillerini ve kaplamasını sen yaptın sandım güzel olmuşlar eline sağlık

offf kızlar ölüyorum yorgunluktan.bugün resmen yağmurla savaş ettim ama yağmur kazandı ben camları sildim yağmur batırdı hava açtı tekrar sildim şimdi yine batırdı.ayy yeter silmeyeceğim artık.tüm perdeleri yıkadım astım camlar kapılar süpür sil toz al kışlıkları kaldır yazlıkları çıkart bazanın altını temizle düzenle dolapları sil derken öldüm resmen.ve hala banyoyu temizlemedim.banyo dolaplarını da temizledim.tüm dolap içlerin, de ve üstlerinide sildim.vestiyeri de temizleyip çime ve kışlık tüm ayakkabıları kaldırdım.ağırlaşmadan iyi oldu yaptığım ama kalçam çok ağrıyor hele belim.ağzıma da lokma koymadım.eşim dışarıdan geitrecek ki dışarıda yiyelim dedi çıkacak mecalim yok.ayy baznın altı çok yordu beni.ama güzel oldu.bir de doğumdan önce iyi oldu.annemin çeyizime yaptırdığı kanevçe karyola takımlarından çıkarttım götürüp onları pike yaptırıcam.biraz pahalı ama lohusa yatağı lazım demi.ben de bari bu şekilde kullanayım diyorum.evim tertemiz oldu kızlar ama camlar battı yine neyse hava açınca sileriz artık.zaten haftaya boyayı yaptıralım diyoruz ayy yine batacak ev yaa off..
neyse gideyim banyomu da temizleyeyim de rahat nefes alayım..

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım .28 haftalık hamileyim.Sizlere bir sorum olacak malum bebek kıyafetleri falan aldık ve bunları yıkamak istiyorum.Sorum şu yıkanıp ütülendikten sonra hastane setini falan tekrar ambalajına mı koydunuz nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim..

teşekkür ederim canım... Allah haırlısı ile sağ salim doğurmasını nasip etsin inşallah şu günlerde yeni doğan bebekler ben de aşırı meraklıyım yaaa

çok teşekkürler canım... ah yaaa sen bu yağmurlarda ne diye cam silip kendini boşa yoruyorsun ki!.. perdeleri tek başına nasıl astın şekerim ben de yıkıycam ama asamıycam için haftasonunu bekliyorum ama haftasonu da istanbula gidicez kısmetse haftaya artık. anacım ne de çok işelr yapmışsın ben bu kadar işi peşpeşe yapamıyorum sırtım resmen yarılır gibi ağrıyo. maşallah sana

merhaba güzel anneler nasılsınız bu topikte balböceği ve zeynepege vardı izin zamandır görünmüyolar haberiniz varmı arkadaşlardan

herkese günaydın.sabahın 6sında uyandım.yorgunluktan uyuyamadım resmen.her yerim ağrıyor.dünkü temizlik öldürmüş beni.akşamın yemeğini bile ayarladım kızlar.erken kalkmanın da bu avantajı oluyor.hava da güneşli gibi dünkü fırtınadan sonra durulmuş.belki öğleden sonra çarşıya çıkarım.evim tertemiz yemeğim hazır.ne yapayım evde..pijama bakayım kendimee.bir de taç da çok güzel organik pamuktan pike takımı bulmuştum belki onu alırım kızımaa..malum yaz.yorgan da yatamazlar.hele bizim ev çok sıcak oluyor kii..sizlerde yaptıracakmısınız lohusa yatağı..ben yaptırayım diyorum şöyle şık cici bişey.
dünden beri hiç sayfa ilerlememiş.palette yok gönül girmemiş.nerde bu millet yahu ben onca işin arsında bile vakit ayırıyorummm..haddii kızlar bari doğuma kadar sayfamızı 1000 yapalıımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…