günaydın gönülcüm.üzüldüm yazık olmuş ama bir yandan da iyiyim.anlaşamadıklarına şimdiden karar vermeleri daha iyi bence.düğün telaşı var derken bak gördünmü.işte her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek.canım benn kendime hiç dikkat etmedim ama 2 gün önce muayenem vardı biliyosun.normal bebeğe baktıktan sonra,doktor vajinadan erken doğum riski tanı muayenesi de yaptı bu haftalarda yapılması gerkiyomuş.gayet normal dedi.heralde bişey olsa fark ederdi.sıkma canını belki size öyle geliyodur ama mutlaka da sor.bence öne al randevunu..evet herkezler uyuyor..... ama ben uyuyamıyorum çünkü ailecek şok yaşıyoruz
benim kayınbirader evlenecek diyordum ya mayısın 22 sinde,bu akşam nişan attılar...:26: çok üzüldük eşimle çok çaba sarfettik (telefondan ama,istanbulda kız tarafı ,bizde bursada),ama kız kafasına koymuş artık olmuyor bitti diye...ve bitirdiler ...çok üzüldüm onlar adına her hazırlık yapılmıştı hatta bu hafta sonu buradan mobilya alınacaktı...ev hazırlanıyordu...ama malesef ....kısmet...
bu arada kızlar birşey sormak istiyorum,benim rahim ağzım,kalınlaşmış ve sanki damarlanmış gibi tuhaf bir halde açıklık var sanki ,hatta eşimde dedi ,doktora söyleyelim ,dokto randevuna kadar iyi kolla kendini bir anormallik var diye,elimle muayene ettim korktum açıkçası,sizdede varmı bu değişme merak ettim kızlar,inşallah normal birşeydir...:18::18:
günaydın canıımmm.ohh maşallah sana.kocasını seven kadın:)günaydın kızlar ben şimdi koçişe gömlek ütüleyim kahvaltı hazırlıyım.
günaydın gönülcüm.üzüldüm yazık olmuş ama bir yandan da iyiyim.anlaşamadıklarına şimdiden karar vermeleri daha iyi bence.düğün telaşı var derken bak gördünmü.işte her işte bir hayır var dedikleri bu olsa gerek.canım benn kendime hiç dikkat etmedim ama 2 gün önce muayenem vardı biliyosun.normal bebeğe baktıktan sonra,doktor vajinadan erken doğum riski tanı muayenesi de yaptı bu haftalarda yapılması gerkiyomuş.gayet normal dedi.heralde bişey olsa fark ederdi.sıkma canını belki size öyle geliyodur ama mutlaka da sor.bence öne al randevunu..
günaydın canıımmm.ohh maşallah sana.kocasını seven kadın:)
herkese günaydııınn.erkenciyim çünkü bugün temizlik yapıcam.kışlıkları kaldırıcam.hava hala ısınmadı ama en azından kendiminkileri kaldırıcam zaten olmuyor hiçbiri:)dolabı süslemesin bari.perdeleri yıkıycam.camlarımı silicem.ohh valla ferahlıycam biraz.bayılıyorum böyle temizlik yapmaya.dün temizliğime gelen bayanı aradım ulaşamadım o da dönmedi bari ben yapayım dedim.aslında evim tertemiz ama işte hastalık olmuş artık temizlik bende.olsun temizlik gibisi var mı.onedenle heralde bugün topiğimize uğrayamam.zaten sayfalar çok geç açılıyor sinir oluyorum acaba benim laptoptanmı kaynaklanıyor.işte öyle hepinize güzel günler olsun..
evet herkezler uyuyor..... ama ben uyuyamıyorum çünkü ailecek şok yaşıyoruz
benim kayınbirader evlenecek diyordum ya mayısın 22 sinde,bu akşam nişan attılar...:26: çok üzüldük eşimle çok çaba sarfettik (telefondan ama,istanbulda kız tarafı ,bizde bursada),ama kız kafasına koymuş artık olmuyor bitti diye...ve bitirdiler ...çok üzüldüm onlar adına her hazırlık yapılmıştı hatta bu hafta sonu buradan mobilya alınacaktı...ev hazırlanıyordu...ama malesef ....kısmet...
bu arada kızlar birşey sormak istiyorum,benim rahim ağzım,kalınlaşmış ve sanki damarlanmış gibi tuhaf bir halde açıklık var sanki ,hatta eşimde dedi ,doktora söyleyelim ,dokto randevuna kadar iyi kolla kendini bir anormallik var diye,elimle muayene ettim korktum açıkçası,sizdede varmı bu değişme merak ettim kızlar,inşallah normal birşeydir...:18::18:
evet herkezler uyuyor..... ama ben uyuyamıyorum çünkü ailecek şok yaşıyoruz
Eki Görüntüle 177052 Eki Görüntüle 177053
kızlar bakın anneannesinin miniğime ördüğü hırkayaaa... az önce düğmelerini aldık tuhafiyeden ve diktik... benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. şimdi de panço örüyo beyaz mor tüylü bişey o da çok şirin oluyo buradayken bititirse koyarım resmini...
Eki Görüntüle 177052 Eki Görüntüle 177053
kızlar bakın anneannesinin miniğime ördüğü hırkayaaa... az önce düğmelerini aldık tuhafiyeden ve diktik... benim çok hoşuma gitti paylaşmak istedim. şimdi de panço örüyo beyaz mor tüylü bişey o da çok şirin oluyo buradayken bititirse koyarım resmini...
Eki Görüntüle 177236 bakın kıslar yarın dogum yapıcak olan arkadasıma hazırladım aldım cıkolatalarınıı boyle bı sekıl verdımm :)
çok güzeller güle güle giysin inşallah
buda güze olmuş nasıl yapıyosun ya bizde öğretirmisin
canım hıc bsıey yapmadım altındakıde hazır ben sadece aldım cıkolataları dızdım ustune :)
canım çok güzel olmuş.güle güle giysin miniş.Eki Görüntüle 177052 Eki Görüntüle 177053
marifetli arkadaşım.çok güzel olmuş.hedi darısı bize inşallah..Eki Görüntüle 177236 bakın kıslar yarın dogum yapıcak olan arkadasıma hazırladım aldım cıkolatalarınıı boyle bı sekıl verdımm :)
:))) bende kalp şekillerini ve kaplamasını sen yaptın sandım güzel olmuşlar eline sağlık
cok şekerler canım gule gule gıysın benımde arkadasm yarın 8de sezeryana gırcek bend ekalkınca hemen gıtcem hastaneye cok merak edıyorum aksam kızlar onun evınd etoplancaz farmagulu ızlıycez sabah olurmu acaba ben ondan cok heyecanlıyım yaa :)
Eki Görüntüle 177236 bakın kıslar yarın dogum yapıcak olan arkadasıma hazırladım aldım cıkolatalarınıı boyle bı sekıl verdımm :)
çok güzeller güle güle giysin inşallah
buda güze olmuş nasıl yapıyosun ya bizde öğretirmisin
canım çok güzel olmuş.güle güle giysin miniş.
marifetli arkadaşım.çok güzel olmuş.hedi darısı bize inşallah..
offf kızlar ölüyorum yorgunluktan.bugün resmen yağmurla savaş ettim ama yağmur kazandı ben camları sildim yağmur batırdı hava açtı tekrar sildim şimdi yine batırdı.ayy yeter silmeyeceğim artık.tüm perdeleri yıkadım astım camlar kapılar süpür sil toz al kışlıkları kaldır yazlıkları çıkart bazanın altını temizle düzenle dolapları sil derken öldüm resmen.ve hala banyoyu temizlemedim.banyo dolaplarını da temizledim.tüm dolap içlerin, de ve üstlerinide sildim.vestiyeri de temizleyip çime ve kışlık tüm ayakkabıları kaldırdım.ağırlaşmadan iyi oldu yaptığım ama kalçam çok ağrıyor hele belim.ağzıma da lokma koymadım.eşim dışarıdan geitrecek ki dışarıda yiyelim dedi çıkacak mecalim yok.ayy baznın altı çok yordu beni.ama güzel oldu.bir de doğumdan önce iyi oldu.annemin çeyizime yaptırdığı kanevçe karyola takımlarından çıkarttım götürüp onları pike yaptırıcam.biraz pahalı ama lohusa yatağı lazım demi.ben de bari bu şekilde kullanayım diyorum.evim tertemiz oldu kızlar ama camlar battı yine neyse hava açınca sileriz artık.zaten haftaya boyayı yaptıralım diyoruz ayy yine batacak ev yaa off..
neyse gideyim banyomu da temizleyeyim de rahat nefes alayım..
merhaba güzel anneler nasılsınız bu topikte balböceği ve zeynepege vardı izin zamandır görünmüyolar haberiniz varmı arkadaşlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?