2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım benım var hazır bı tane pıke almıstım onceden beyaz ama dantelsız sade guzel bıde yatak ortusu yaptırcam ustu boncuklu hanı bu gelıhnlıklerın ustu varya onlar gıbı oda beyaz onları serıcem bende gecelıgımde ıcınde olucam :)

bend e bırazdan arkadasımın yanın agıtcem hastaneye tabaga yaptırıyorum cıkolataları gıderken daılmasın dıye ustunude tülle kaplıycam aralarınada bende fazla kalan emzıklerden koydum :)

EVET CANIM DÜN KAYINBİRADERİMLE UZUN UZUN SOHPET ETTİK,VE AMAN İYİKİ AYRILMIŞSINIZ DEDİK...KIZIN ANNESİ ÇOK ÇAÇARON BİR KADINMIŞ MEĞER SÜREKLİ KARIŞIP ,ORTALIĞI YAGARAYA VERİYORMUŞ.... CANIM ÇOK AFEDERSİN BUNU İLK ÖNCE EŞİM SÖYLEDİ DEDİKİ ''CANIM RAHMİN AÇILMIŞ SANKİ,BENCE DOKTOR MUAYENESİNE KADAR BİRLİKTE OLMAYALIM BİRDAHA''BENDE O BÖLGEDE ZATEN AĞRI HSSEDİYORUM BACAKLARIMA VURUYOR HATTA.. NEYSE BANYOYA GİRDİM ELİMLE DOKUNDUM VE HATTA AYNA TUTTUM BAKTIM GERÇEKTEN DOĞUMDNA SONRAKİ HALİ GİBİYDİ RAHMİM BU DURUM BENİ TEDİRGİN ETTİ.... :26::18:BAKALIM 21 NİSANA AZ KALDI....
AYNEN BİZDE ÇOK ŞAŞIRDIK AMA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN ALLAH'TAN...EVET DOKTOR EN GÜZELİNİ BİLECEK İNŞALLAH DOKTORUMA MUTLAKA MUAYENE ETTİRECEĞİM.... CANIM BENİM KIZIM GÜZNDÜZLERİ MAŞALLAH USLU,DAĞINIKLIKLARINI KENDİSİ TOPLUYOR BENİ ÜZMÜYOR ,KENDİ KENDİNE OYUN OYNUYOR...
Eki Görüntüle 177236 bakın kıslar yarın dogum yapıcak olan arkadasıma hazırladım aldım cıkolatalarınıı boyle bı sekıl verdımm :)
ÇOK CİCİ OLMUŞ HAMARAT BONCUK ELLERİNE SAĞLIK
AH CANIM YAAA SANA DEĞİL AYŞEYE ACIYORUM ,SEN YORULDUĞUNDA O DA YORGUN OLUYOR,SEN ACI ÇEKTİĞİNDE ODA ÇEKİYOR,KEŞKE GÜNLERE BÖLÜP YAPSAYDIN BAK BU İŞİN ŞAKASI YOK CANIM BENİM BEN İLK BEBEĞİMİ BİRAZDA İŞ YAPTIĞIM İÇİN ERKEN DOĞURDUM,DİKKATLİ OL,TUT BİR KADIN YAPSIN TEMZİLİĞİNİ...(HOŞ ODA İÇİNE SİNMEZ ŞİMDİ SENİN)

HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİNN....NEYİN OLACAK CANIM.... BENCE AMLAJA KOYMA HAYATIM ,HURCA KOY ,ORADADA İYİ MUHAFAZA OLACAKTIR ,BENDE HAFTAYA ALIŞVERİŞİMİ TAMALAYIP SONRA BEBEK EŞYALARINI YIKAYIP ÜTÜLEYECEĞİM HATTA HASTANE ÇANTAMIDA HAZIRLAYACAĞIM,HAZIR BİR VAZİYETTE HURCA KOYACAĞIM ,BENCE SENDE ÖYLE YAP CANIM....
merhaba güzel anneler nasılsınız bu topikte balböceği ve zeynepege vardı izin zamandır görünmüyolar haberiniz varmı arkadaşlardan
CANIM İKİNİNDE BEBEKLERİ İYİ ÇOK ŞÜKÜR,AMA HER İKİSİDE VAKİT BULAMADIKLARI İÇİN GİREMİYORLAR TOPİKE ARTIK....
OHH GEZ BAKALIM ŞEKERİM ,İÇİMİZDE EN GEZENTİ SENSİN
EVET EVET HAKLISIN YAZ GÜNÜ PİKE İYİ GİDER HOŞ PİKE BİLE AĞIR GELİR BENCE... İNŞALLAH 1000 YAPABİLİRİZ...

merhaba kızlar bende dün kayınvalidlere gideyim derken suyum çıktı, yağmur saolsun beni ve kızımı balığa döndürdü ,taksiler saolsun onlar olmasa mahfolmuştum....Bir araba şart oldu bana artık 2 çocukla yoksa mahfolurum ben.... Neyse işte şu nişan atılma vesilesiyle gittik,kayınbiraderim şimdiye kadar bize bir çok şeyi anlatmamış meğer ,bunları öğrendikten sonra aman deidkverilmiş sadakamız varmış,bittiği iyi olmuş... üzülüyoruz elbette ama evlenip boşanmaktansa şimdi dönmek en güzeli...
bende kendi adıma seviniyorum artık düğün telaşesi diye bişey kalmadı ,herkez bebeğe ve benim taşınma merasimime odaklanacak bu durumda saolsun kayınvalidem çok iyi,bana diyorki dün akşam kızım ütüler zor geliyorsa biriktir biriktir bana getir yada ben geleyim yapayım...yok anne dedim,ben her gün 1 saat ütü yapıyorum zaten zor gelmiyor ütüler bana... bu hafta sonuda çocuklara genç odası alacağız...ankastre set alacağız,mutfak dolapçısıyla anlaşacağız....halı alacağız ohh be başlıyoruz artık ,toparlanmaya...Çok şükür Allaha kiracılarda 1hafta 10 gün içinde çıkacaklar inşallah,sonra mutfakçıları eve sokarız...haziran başında kısmetse yeni evimize geçeriz....

her şey kader kısmet evlenip ayrılmaktansa başta bitmesi daha uygun olmuş nassip. oooooo hazırlıklar başlıyo hadi az kaldı o zaman kendini yormadan ufak ufak toplarsın evini şimdiden hayırlı olsun

her şey kader kısmet evlenip ayrılmaktansa başta bitmesi daha uygun olmuş nassip. oooooo hazırlıklar başlıyo hadi az kaldı o zaman kendini yormadan ufak ufak toplarsın evini şimdiden hayırlı olsun

ay inşallah canım ağzın bal yesin... destekçilerime Allah sağlık versin,bebeğime 2 aylık sabır versin(ki erkenden gelmesin)

hayırlısı olmuş bence de kayınbiraderin için.kız benim nerem gezenti.ben hiç evden çıkmam ki.valla çok nadirdir çarşıya çıktığım çünkü tam bir ev kuşuyumdur ve vde yapılacak işim hiç bitmez.demek hazırlıklar başladı.inan kendi evine geçince anlayacaksın insanın evi gibi yok.ben sadece 1,5 yıl kirada oturdum ve eşime imkanımız olmasına rağmen baskıyla ev aldırdım.malum eşim inşaat müh.ve o ev almazmış yaparmış.ayy bekleyemem ben senin ev yapmanı dedim çünkü kiramız 1000lira idi.deli gibi 1,5 yılda 1500lira kira ödedik evim güzeldi ama değmez.şimdiki evim daha iyi.inşallah borcu varsa borcunu da bir an önce ödersiniz.çarşıya gidicem dedim ama bak hala işten güçten gidemedim.ıspanak vardı yıkadım onu da halledeyim de öyle gideyim artık.gönülcüm bu arada balböceği ve zeynep egeyle görüşüyomusun.zeyneple faceden bazen görüşüyoruz ama balböceğinden haberim yok.sen nerden görüşüyosun bakalım..evet canım 2.araba şart.ben özgürlük buymuş dedim aldığımızda hele şimdi çocuk olunca daha da işime yarayacak benimki otomatik vites kesinlikle otomatik alın.çok rahat canım..

Tşk ederim hoş bulduk Gönülirem.Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyoruz.

Son düzenleme:
gönülcüöm herseyin yoluna gırmesıne cok sevındım evıne gececeksın yenı esyalar ev tertemız ardından gelsın bebıs ohhh

Tşk ederim hoş bulduk Gönülirem.Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyoruz.

canım bencede en guzelı hurca koy demek senınde benım gıbı oglusun olacak
ısmıne karar verdınız mı?

Son düzenleme:
canım cok hamaratsın o kadar ısı nasıl yaptın ben bıraz yapsam belım kopuyr perdelerı falanda asmıssın kırkbin kere masallah dıyrm pıke takımı mantıklı bende bakayım barı
bızım sayfa 1000 e zor ulasır ama hadı hayırlısı kasım annelerı bıle bızı gecmıs ben bır ızne ayrılayayım full time burdayım bol bol laflarız

bend e bırazdan arkadasımın yanın agıtcem hastaneye tabaga yaptırıyorum cıkolataları gıderken daılmasın dıye ustunude tülle kaplıycam aralarınada bende fazla kalan emzıklerden koydum :)
yaratıcı arkadasım benım Senı alan yasamıs

kızlar dun aksam bırden ıcım sıkıldı sebepsız yere .sonra gıttım yattım gecede her uyandıgımda gergın ve mutsuzdum esım sarılıyr ben ona bıle sınır oluyrm sabah erkenden uyandım arkamdan esım gelmıs gunaydın dedı o oyle der demez ben aglamaya basladım hıckıra hıckıra ama ortada bır neden yok .esım benımle konusunca rahatladım sımdı daha ıyıyım sızde de boyle duygu patlamaları oluyr mu?

heyecanlanmak ne demek canım ya oturdum agladım ya mınıcık bısey masllahı var yanı 3 kılo dogmus 51cm boyu cok şirinn zor emzırdık annesıyle kızın dikişlerı var sezeryanlı meme ucu yok yattıgı ıcın gıttım sılıkon aldım koyduk anca yavas yavas aldı bebek bend etecrube edındım yanıı ıyı oldu benım ıcın kaynanası yaşlı pek anlamıyo kız kardesıde işteydı annesıde yardım etmeye calıstı ama ben yardımcı oldum kızaa işime geldıı kızı gögsunu evırdım cevırdım sıktımm :) bebiş annesıne benzıyoo bende ıstedım olsun hemen dıye ama sımdı degıl zamanı gelıncee :)

normaldır canım ya banad oluyo bazen durup dururken sıkıntı gelıyo ve esnemekten gozumden artık aglar gıbı yaş gelıo nefesım daralıyo sıkışıyorumm benım garıp esım bana sarılamıyo bıle ben daralıyorum dıye sıkıntı canım ara sıra oku kendını az kaldı surda 2 ay daha dayansak

sezeryan olunca sut gec gelıyormus dıye bılıyrm senın ıcın ıı bır tecrube olmustr aynı sıkıntı bende de var göğüs ucum yok ama ben silikondan once göğüs ucu cıkarıcılar varmıs onu deneyecegım
ne guzel yardımcı olmussun ne buyuk hayıra gırmıssındır aman canım bız sabrederız yeterkı onlar zamanında gelsınler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…