herkese günaydın.sabahın 6sında uyandım.yorgunluktan uyuyamadım resmen.her yerim ağrıyor.dünkü temizlik öldürmüş beni.akşamın yemeğini bile ayarladım kızlar.erken kalkmanın da bu avantajı oluyor.hava da güneşli gibi dünkü fırtınadan sonra durulmuş.belki öğleden sonra çarşıya çıkarım.evim tertemiz yemeğim hazır.ne yapayım evde..pijama bakayım kendimee.bir de taç da çok güzel organik pamuktan pike takımı bulmuştum belki onu alırım kızımaa..malum yaz.yorgan da yatamazlar.hele bizim ev çok sıcak oluyor kii..sizlerde yaptıracakmısınız lohusa yatağı..ben yaptırayım diyorum şöyle şık cici bişey.
dünden beri hiç sayfa ilerlememiş.palette yok gönül girmemiş.nerde bu millet yahu ben onca işin arsında bile vakit ayırıyorummm..haddii kızlar bari doğuma kadar sayfamızı 1000 yapalıımm:)
EVET CANIM DÜN KAYINBİRADERİMLE UZUN UZUN SOHPET ETTİK,VE AMAN İYİKİ AYRILMIŞSINIZ DEDİK...KIZIN ANNESİ ÇOK ÇAÇARON BİR KADINMIŞ MEĞER SÜREKLİ KARIŞIP ,ORTALIĞI YAGARAYA VERİYORMUŞ.... CANIM ÇOK AFEDERSİN BUNU İLK ÖNCE EŞİM SÖYLEDİ DEDİKİ ''CANIM RAHMİN AÇILMIŞ SANKİ,BENCE DOKTOR MUAYENESİNE KADAR BİRLİKTE OLMAYALIM BİRDAHA''BENDE O BÖLGEDE ZATEN AĞRI HSSEDİYORUM BACAKLARIMA VURUYOR HATTA.. NEYSE BANYOYA GİRDİM ELİMLE DOKUNDUM VE HATTA AYNA TUTTUM BAKTIM GERÇEKTEN DOĞUMDNA SONRAKİ HALİ GİBİYDİ RAHMİM BU DURUM BENİ TEDİRGİN ETTİ.... :26::18:BAKALIM 21 NİSANA AZ KALDI....öncelıkle kayınbiraderın ıcın keske olmasaydı uzucu bı haber ama herseyde bı kısmet var allah yardım etsın yanı canım bu rahım agzı olayı nasıl goruyosun ben dun agda yaptım ama bısey farketmedım belkı senın ıkıncı ordan tecrubelısın ben hıc bılmıyorum doktor hıc altan muaynede etmedı sımdıye kadar oyle olursa ne oluyo canım allah korusun erken dogum falanmı oluyo nasıl bısye o acaba
AYNEN BİZDE ÇOK ŞAŞIRDIK AMA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN ALLAH'TAN...EVET DOKTOR EN GÜZELİNİ BİLECEK İNŞALLAH DOKTORUMA MUTLAKA MUAYENE ETTİRECEĞİM.... CANIM BENİM KIZIM GÜZNDÜZLERİ MAŞALLAH USLU,DAĞINIKLIKLARINI KENDİSİ TOPLUYOR BENİ ÜZMÜYOR ,KENDİ KENDİNE OYUN OYNUYOR...hayırlısı olsun canım... aynı olayı iki ay önce biz de yaşadık eşimin erkek kardeşi de bu yaz evlenecekler diye planlarken nişan attılar ben bile üç gece kadar uyuyamadım şoktan ama ne diyelim hayırlısı olsun inşallah yaaa...
sorun hakkında hiç bir bilgim ok canım yaa ben öyle bişey ark etmedim en güzelini doktor bilir zaten kontrole de çok az kaldı umarım normal bişeydir... bir de Allah size yardımcı olsun canım ufak çocukla nasılvakit bulup da girebiliyosunuz ben bile zor giriyorum bizim canavar uyuyuncabir haftadır canma okudu resmen
ÇOK CİCİ OLMUŞ HAMARAT BONCUK ELLERİNE SAĞLIKEki Görüntüle 177236 bakın kıslar yarın dogum yapıcak olan arkadasıma hazırladım aldım cıkolatalarınıı boyle bı sekıl verdımm :)
AH CANIM YAAA SANA DEĞİL AYŞEYE ACIYORUM ,SEN YORULDUĞUNDA O DA YORGUN OLUYOR,SEN ACI ÇEKTİĞİNDE ODA ÇEKİYOR,KEŞKE GÜNLERE BÖLÜP YAPSAYDIN BAK BU İŞİN ŞAKASI YOK CANIM BENİM BEN İLK BEBEĞİMİ BİRAZDA İŞ YAPTIĞIM İÇİN ERKEN DOĞURDUM,DİKKATLİ OL,TUT BİR KADIN YAPSIN TEMZİLİĞİNİ...(HOŞ ODA İÇİNE SİNMEZ ŞİMDİ SENİN)offf kızlar ölüyorum yorgunluktan.bugün resmen yağmurla savaş ettim ama yağmur kazandı ben camları sildim yağmur batırdı hava açtı tekrar sildim şimdi yine batırdı.ayy yeter silmeyeceğim artık.tüm perdeleri yıkadım astım camlar kapılar süpür sil toz al kışlıkları kaldır yazlıkları çıkart bazanın altını temizle düzenle dolapları sil derken öldüm resmen.ve hala banyoyu temizlemedim.banyo dolaplarını da temizledim.tüm dolap içlerin, de ve üstlerinide sildim.vestiyeri de temizleyip çime ve kışlık tüm ayakkabıları kaldırdım.ağırlaşmadan iyi oldu yaptığım ama kalçam çok ağrıyor hele belim.ağzıma da lokma koymadım.eşim dışarıdan geitrecek ki dışarıda yiyelim dedi çıkacak mecalim yok.ayy baznın altı çok yordu beni.ama güzel oldu.bir de doğumdan önce iyi oldu.annemin çeyizime yaptırdığı kanevçe karyola takımlarından çıkarttım götürüp onları pike yaptırıcam.biraz pahalı ama lohusa yatağı lazım demi.ben de bari bu şekilde kullanayım diyorum.evim tertemiz oldu kızlar ama camlar battı yine neyse hava açınca sileriz artık.zaten haftaya boyayı yaptıralım diyoruz ayy yine batacak ev yaa off..
neyse gideyim banyomu da temizleyeyim de rahat nefes alayım..
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİNN....NEYİN OLACAK CANIM.... BENCE AMLAJA KOYMA HAYATIM ,HURCA KOY ,ORADADA İYİ MUHAFAZA OLACAKTIR ,BENDE HAFTAYA ALIŞVERİŞİMİ TAMALAYIP SONRA BEBEK EŞYALARINI YIKAYIP ÜTÜLEYECEĞİM HATTA HASTANE ÇANTAMIDA HAZIRLAYACAĞIM,HAZIR BİR VAZİYETTE HURCA KOYACAĞIM ,BENCE SENDE ÖYLE YAP CANIM....Arkadaşlar aranıza yeni katıldım .28 haftalık hamileyim.Sizlere bir sorum olacak malum bebek kıyafetleri falan aldık ve bunları yıkamak istiyorum.Sorum şu yıkanıp ütülendikten sonra hastane setini falan tekrar ambalajına mı koydunuz nasıl yaptınız yardımcı olursanız sevinirim..
CANIM İKİNİNDE BEBEKLERİ İYİ ÇOK ŞÜKÜR,AMA HER İKİSİDE VAKİT BULAMADIKLARI İÇİN GİREMİYORLAR TOPİKE ARTIK....merhaba güzel anneler nasılsınız bu topikte balböceği ve zeynepege vardı izin zamandır görünmüyolar haberiniz varmı arkadaşlardan
OHH GEZ BAKALIM ŞEKERİM ,İÇİMİZDE EN GEZENTİ SENSİNherkese günaydın.sabahın 6sında uyandım.yorgunluktan uyuyamadım resmen.her yerim ağrıyor.dünkü temizlik öldürmüş beni.akşamın yemeğini bile ayarladım kızlar.erken kalkmanın da bu avantajı oluyor.hava da güneşli gibi dünkü fırtınadan sonra durulmuş.belki öğleden sonra çarşıya çıkarım.evim tertemiz yemeğim hazır.ne yapayım evde..pijama bakayım kendimee.bir de taç da çok güzel organik pamuktan pike takımı bulmuştum belki onu alırım kızımaa..malum yaz.yorgan da yatamazlar.hele bizim ev çok sıcak oluyor kii..sizlerde yaptıracakmısınız lohusa yatağı..ben yaptırayım diyorum şöyle şık cici bişey.
dünden beri hiç sayfa ilerlememiş.palette yok gönül girmemiş.nerde bu millet yahu ben onca işin arsında bile vakit ayırıyorummm..haddii kızlar bari doğuma kadar sayfamızı 1000 yapalıımm:)
merhaba kızlar bende dün kayınvalidlere gideyim derken suyum çıktı,yağmur saolsun beni ve kızımı balığa döndürdü ,taksiler saolsun onlar olmasa mahfolmuştum....Bir araba şart oldu bana artık 2 çocukla yoksa mahfolurum ben.... Neyse işte şu nişan atılma vesilesiyle gittik,kayınbiraderim şimdiye kadar bize bir çok şeyi anlatmamış meğer ,bunları öğrendikten sonra aman deidkverilmiş sadakamız varmış,bittiği iyi olmuş... üzülüyoruz elbette ama evlenip boşanmaktansa şimdi dönmek en güzeli...
bende kendi adıma seviniyorum artık düğün telaşesi diye bişey kalmadı ,herkez bebeğe ve benim taşınma merasimime odaklanacak bu durumdasaolsun kayınvalidem çok iyi,bana diyorki dün akşam kızım ütüler zor geliyorsa biriktir biriktir bana getir yada ben geleyim yapayım...yok anne dedim,ben her gün 1 saat ütü yapıyorum zaten zor gelmiyor ütüler bana... bu hafta sonuda çocuklara genç odası alacağız...ankastre set alacağız,mutfak dolapçısıyla anlaşacağız....halı alacağız ohh be başlıyoruz artık ,toparlanmaya...Çok şükür Allaha kiracılarda 1hafta 10 gün içinde çıkacaklar inşallah,sonra mutfakçıları eve sokarız...haziran başında kısmetse yeni evimize geçeriz....
her şey kader kısmet evlenip ayrılmaktansa başta bitmesi daha uygun olmuş nassip. oooooo hazırlıklar başlıyo hadi az kaldı o zaman kendini yormadan ufak ufak toplarsın evini şimdiden hayırlı olsun
hayırlısı olmuş bence de kayınbiraderin için.kız benim nerem gezenti.ben hiç evden çıkmam ki.valla çok nadirdir çarşıya çıktığım çünkü tam bir ev kuşuyumdur ve vde yapılacak işim hiç bitmez.demek hazırlıklar başladı.inan kendi evine geçince anlayacaksın insanın evi gibi yok.ben sadece 1,5 yıl kirada oturdum ve eşime imkanımız olmasına rağmen baskıyla ev aldırdım.malum eşim inşaat müh.ve o ev almazmış yaparmış.ayy bekleyemem ben senin ev yapmanı dedim çünkü kiramız 1000lira idi.deli gibi 1,5 yılda 1500lira kira ödedik evim güzeldi ama değmez.şimdiki evim daha iyi.inşallah borcu varsa borcunu da bir an önce ödersiniz.çarşıya gidicem dedim ama bak hala işten güçten gidemedim.ıspanak vardı yıkadım onu da halledeyim de öyle gideyim artık.gönülcüm bu arada balböceği ve zeynep egeyle görüşüyomusun.zeyneple faceden bazen görüşüyoruz ama balböceğinden haberim yok.sen nerden görüşüyosun bakalım..evet canım 2.araba şart.ben özgürlük buymuş dedim aldığımızda hele şimdi çocuk olunca daha da işime yarayacak benimki otomatik vites kesinlikle otomatik alın.çok rahat canım..merhaba kızlar bende dün kayınvalidlere gideyim derken suyum çıktı,yağmur saolsun beni ve kızımı balığa döndürdü ,taksiler saolsun onlar olmasa mahfolmuştum....Bir araba şart oldu bana artık 2 çocukla yoksa mahfolurum ben.... Neyse işte şu nişan atılma vesilesiyle gittik,kayınbiraderim şimdiye kadar bize bir çok şeyi anlatmamış meğer ,bunları öğrendikten sonra aman deidkverilmiş sadakamız varmış,bittiği iyi olmuş... üzülüyoruz elbette ama evlenip boşanmaktansa şimdi dönmek en güzeli...
bende kendi adıma seviniyorum artık düğün telaşesi diye bişey kalmadı ,herkez bebeğe ve benim taşınma merasimime odaklanacak bu durumdasaolsun kayınvalidem çok iyi,bana diyorki dün akşam kızım ütüler zor geliyorsa biriktir biriktir bana getir yada ben geleyim yapayım...yok anne dedim,ben her gün 1 saat ütü yapıyorum zaten zor gelmiyor ütüler bana... bu hafta sonuda çocuklara genç odası alacağız...ankastre set alacağız,mutfak dolapçısıyla anlaşacağız....halı alacağız ohh be başlıyoruz artık ,toparlanmaya...Çok şükür Allaha kiracılarda 1hafta 10 gün içinde çıkacaklar inşallah,sonra mutfakçıları eve sokarız...haziran başında kısmetse yeni evimize geçeriz....
gönülcüöm herseyin yoluna gırmesıne cok sevındım evıne gececeksın yenı esyalar ev tertemız ardından gelsın bebıs ohhhmerhaba kızlar bende dün kayınvalidlere gideyim derken suyum çıktı,yağmur saolsun beni ve kızımı balığa döndürdü ,taksiler saolsun onlar olmasa mahfolmuştum....Bir araba şart oldu bana artık 2 çocukla yoksa mahfolurum ben.... Neyse işte şu nişan atılma vesilesiyle gittik,kayınbiraderim şimdiye kadar bize bir çok şeyi anlatmamış meğer ,bunları öğrendikten sonra aman deidkverilmiş sadakamız varmış,bittiği iyi olmuş... üzülüyoruz elbette ama evlenip boşanmaktansa şimdi dönmek en güzeli...
Tşk ederim hoş bulduk Gönülirem.Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyoruz.
Eki Görüntüle 178004 Eki Görüntüle 178003 Eki Görüntüle 178005 teyzelerıı bakınn arkadasımın bebegıneeee cok tatlı masallah yaaa
Allah saglıkla analı babalı buyutsun ıns masallah pek tatlı
canım cok hamaratsın o kadar ısı nasıl yaptın ben bıraz yapsam belım kopuyr perdelerı falanda asmıssın kırkbin kere masallah dıyrm pıke takımı mantıklı bende bakayım barıherkese günaydın.sabahın 6sında uyandım.yorgunluktan uyuyamadım resmen.her yerim ağrıyor.dünkü temizlik öldürmüş beni.akşamın yemeğini bile ayarladım kızlar.erken kalkmanın da bu avantajı oluyor.hava da güneşli gibi dünkü fırtınadan sonra durulmuş.belki öğleden sonra çarşıya çıkarım.evim tertemiz yemeğim hazır.ne yapayım evde..pijama bakayım kendimee.bir de taç da çok güzel organik pamuktan pike takımı bulmuştum belki onu alırım kızımaa..malum yaz.yorgan da yatamazlar.hele bizim ev çok sıcak oluyor kii..sizlerde yaptıracakmısınız lohusa yatağı..ben yaptırayım diyorum şöyle şık cici bişey.
yaratıcı arkadasım benım Senı alan yasamısbend e bırazdan arkadasımın yanın agıtcem hastaneye tabaga yaptırıyorum cıkolataları gıderken daılmasın dıye ustunude tülle kaplıycam aralarınada bende fazla kalan emzıklerden koydum :)
Eki Görüntüle 178008 buda benım son halımm :)
gobus burda pek bellı olmamıs sende cok kılo almamıssın canım melıha bebısı gorunce sende heyecanlanmıssındır ne guzel bır duygu ne kadar masum deme ıns bızde saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza
kızlar dun aksam bırden ıcım sıkıldı sebepsız yere .sonra gıttım yattım gecede her uyandıgımda gergın ve mutsuzdum esım sarılıyr ben ona bıle sınır oluyrm sabah erkenden uyandım arkamdan esım gelmıs gunaydın dedı o oyle der demez ben aglamaya basladım hıckıra hıckıra ama ortada bır neden yok .esım benımle konusunca rahatladım sımdı daha ıyıyım sızde de boyle duygu patlamaları oluyr mu?
heyecanlanmak ne demek canım ya oturdum agladım ya mınıcık bısey masllahı var yanı 3 kılo dogmus 51cm boyu cok şirinn zor emzırdık annesıyle kızın dikişlerı var sezeryanlı meme ucu yok yattıgı ıcın gıttım sılıkon aldım koyduk anca yavas yavas aldı bebek bend etecrube edındım yanıı ıyı oldu benım ıcın kaynanası yaşlı pek anlamıyo kız kardesıde işteydı annesıde yardım etmeye calıstı ama ben yardımcı oldum kızaa işime geldıı kızı gögsunu evırdım cevırdım sıktımm :) bebiş annesıne benzıyoo bende ıstedım olsun hemen dıye ama sımdı degıl zamanı gelıncee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?