2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

oy oy oy boncuğuma maşallah ne cici olmuşsun sen öyle Allah nazarlardan korusun sizi,çok yakışmış.... maşallah o arkadaşının bebeğinede ,onun görüntüsünden çok kokusu varya ...Cennet kokusu o ... koklamaya doyamaz insan ,lovsa kadına yardım etmek çok sevap canım....Allah razı olsun senden....

inşallah canım inşallah.....

evet ben ne olursa olsun kendi evimde doğum yapmak istiyorum ... İnsanın kendi evi olunca başka oluyordur eminim ,borç zamanla ödenir gider Allah sağlık versin önce... Ne bileyim şekerim,çarşılardasın hep evdede iş yaparsanb bitmek bilmiyor yap yap yap.... zeynep egeyle faceden görüşüyoruz nadiren ...Balböceğimde aslında uğruyor siteye ama yorum yapmıyor ,onunlada özleden görüşüyoruz bazen bayadır görüşmedik ama .. onunda bazı sorunları vardı aslında bebeğe kan az gidiyormuş sanırım gelişimle ilgili sorun olabilrmi diye tedirgindi .. Ama büyük ihtimalle iyidir diye tahmin ediyorum... ıspanak yıkamaktan nefret ediyoruuuuuuuuummmm...

Tşk ederim hoş bulduk Gönülirem.Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyoruz.
amin canım ....ee nerde yaşıyorsun ben bursa...

kızlar göğüs ucunuzu elinizi kremleyip, yavaş yavaş çektire çektire acıtmadan masajla ovun,onun faydası olacaktır ucunuzun gelişmesine...Ben ne yapacağım bakalım sağ göğsümde uç varda solda yok..o silikon ucuda kızımda hiç kullanamamıştım bakalım bunda kullanabilecekmiyiz...

Eki Görüntüle 178004 Eki Görüntüle 178003 Eki Görüntüle 178005 teyzelerıı bakınn arkadasımın bebegıneeee cok tatlı masallah yaaa

maşallah yaaa... ne tatlı birşey bu. hiç yeni doğmuş gibi değil.. Allah analı babalı büyütsün

canım tanıyamadım resmen... yüzün değişmiş... kız bebekte hemen yüze vurur derler. sen de benim gibi olmuşsun. benim hamile olduğumu bilmeyenler kız sende bi değişiklik var diyorlar beni görünce.. bence hiçbi değişiklik yok ama:)) maşallah yaa yakışmış sana melisa bebek.. büyüdükçe daha da mı yakışcak ne??

kızlar merhabalar...

evime geldim dün ama öyle yoruldum ki foruma girecek mecalim kalmadı.. hoş çok fazlada iş yapmadım ama yinede halsiz düşmüşüm. bugün de sağlık ocağına gittim. banada yürüyüş oldu. artık araba falan kullanamıyorum. korkuyorum birşey olacak diye. yürüyerek gittim geldim. çok faydalı birşey ya şu yürümek...

sonrada alt katıma birisi taşınmış, o çaya davet etti. ayıp olmasın diye gittim. ama pek benim kafamda insanlar değiller... neyse tanışmış olduk en azından. sizler de iyisiniz maşallah. ben geçmişe bir bakayım iyice... öpüyorum hepinizi

canım benim pike takımım hazır.. kızımla aynı takım pike yaptırmıştım.. çok cici..:)

canım ilişki konusunda sana ne zamandır yazıcam ama fırsat bulamadım.. bana doktorum hiçbir riskim yokken 28 haftadan sonra ilişkiyi bırakın artık demişti.. gebelikte cinsel ilişkinin yasak olduğu durumlardan biri de önceki gebeliklerde erken doğum olması... bence böyle bir risk varken ilişkiye girmeyin derim ben canım.. çok ciddi birşey çünkü bu. baksana hem de açılma var diyorsun. doktoruna mutlaka danış..

kocaelide 1000 lliraya saray yavrusunda falan mı oturuyordunuz cidden çok fazlaymış kira. iyi yapmışsın insanın evi gibisi yok

ahhh ahh herşey şu hormonlar yüzünden hayatım. oluyor herkese böyle

canım gözlerimiz yollarda kaldı nihayet evine döndün demek hoşgeldin sefalar getirdin ne hoş alt komşunla çay içmen ,kafanız uymamaış olsa bile hoş bir durum bucanım artık 7 aylık olduk sayılır,hiç bir iş yapmadan durmak bile insana yorgunluk veriyor,ben yolumu uykuyla buldum ama :) kızımı uyutunca bende uyuyorum,1-2 saat ohhh

evet canım bizde zaten artık sonlandırmaya karar verdik,doktorada muayene olunca onun kararıyla hareket ederiz artık...Herşeyin hayırlısı olsun.....

sagoll canım arkadasımm guzeldım daha guzel oldum galıbaa yada çirkin oldum yaa cunku sıvılceler var bıraz cenemde gecmedı hıc gecer gıbı oluyo bı daha cıkıyoo nedense

ay sağol hayatım.. hoşbulduk. aslında annemlerde de internet var ama masaüstü bilgisayar ve 3. kata çıkmak gerekiyor... çok da işime gelmiyo sık sık inip çıkmak o yüzden biraz ihmal ediyorum forumumuzu... bu hafta yine gideceğim. artık eşim çok ısrar ediyor. birazcık karnım çıktı" bak annem sana iyi bakıyor hadi bakalım annene" diyor, zorla gönderiyor beni valla. hftanın 3-4 günü orada olucam herhalde bundan sonra. benim de işime geliyo valla.. sağlıklı beslen,sabah yürüyüşlerine çık, temizlik yapma... ohh gel keyfim gel

sagoll canım arkadasımm guzeldım daha guzel oldum galıbaa yada çirkin oldum yaa cunku sıvılceler var bıraz cenemde gecmedı hıc gecer gıbı oluyo bı daha cıkıyoo nedense

olsun çirkinleştiysen de şöyle düşün bebişin güzelliğini alıyor... ne güzel işte.. benimde çeneme doğru birşeyler çıkmaya başladı. sivilce değil de temrehe gibi sanki. geçmek de bilmedi bir türlü. herhalde güzel kızlar yolda hee ne dersin

bu arada yeni gittiğim doktor renkli usg de baktı, elifcim çok güzel bir kız geliyor benden demesi dedi...:) ben ümitliyim

hadı hayırlısı ınsallah canım gzuel olur bebişinn hepımızınkıı yanee ay sımdı kaynanam aradı yarın gorumcem kızına dogum gunu yapıcakmıs send ebsıeyler yap getır dıyo ya şekerpare yapıyım dedım o kolay dıye bende

maşallah canım kızınaa.... inşallah hepimizin çok cici bebişleri olacak.

merhaba herkese bizim ufaklıktan fırsat buldukça yazmaya çalışıyoru ama şu an bile masanın üzeribde oturuyo sürekli bi tuşa dokunuyo falan pek yaramaz

sırt ağrım bugün yok oldu kıslar çok şükür iyi bir gün geçirdim uzun bi süredensonra nasıl feci ağrılarım vardı yaaa...

annem kızımın pançosunu da bitirdi kıslat resmini çektim şimdi kokuyorum burayaya bakalım siz de beğenecek misiniz????

cok şeker olmus cnım renkler guzell olmuss gule gule gıysınn mınıkk bebecikk

ohh ne ala kız,bencede çok iyi bir fırsat bu inan sonra iyiki dinlenmişim diyeceksin,bebekler yorucu oluyor çünkü

oyy kurban olduğum maşallah ona Allah nazarlardan saklasın
amanın o baya hızlıymış canım Allah kolaylık versin, ağrılarının geçmesine çok sevindim canım sende 1 foto koysana göbüşünü görelim artık, bu arada pançoda şahane olmuş çok beğendim

hem de nasıl hızlı canım hiç yerinde durmuyo ki maşallah senin kız çok uslu akıllı yaaa... ablamınkiler ikisi de erkekler ve aşırı yaramazlar inşallah benim kız da senin irem gibi akıllı uslu bir kız olur. yoksa deli olur insan benim bir hafata içinde başım döndü hergün nasıl katlanılıyo bu canavarlara bilemiyorum hahahahaaaa..... sabah annem evi temizledi mobilyaları falan çekip altlarını süpürdü sildi halıları kaldırdı falan derinlemesine temizlik yaptı ama akşam evin halini görmeliydiniz sanki harp yaşanmış gibiydi. koltukların minderlerini alıyo yerlere atıyo üstlerine çıkıyo at bunlar diyo dehh dehhh diyooo kumandayı alıp kaçıyo sonra televizyonu kapatıp kumandayı saklıyo masanın altına daha neler neler uyuyo arada da allahtan biraz dinleniyoruz. ama bugün sndu yarın gidiyoruz istanbula kısmetse... haftaya çok arraım aslında bu curcunayı bile tek başıma kalınca.

tabii koyarım şekerim ama şimdi makine şarjda yarın istanbula gidicez ya doldurayım dedim dönüşte ekliycem göbüşümü görün nasıl kocaman oldu hahahahahaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…