oy oy oy boncuğuma maşallahEki Görüntüle 178008 buda benım son halımm :)
inşallah canım inşallah.....gobus burda pek bellı olmamıs sende cok kılo almamıssın canım melıha bebısı gorunce sende heyecanlanmıssındır ne guzel bır duygu ne kadar masum deme ıns bızde saglıkla alırız bebıslerımızı kucagımıza
evet ben ne olursa olsun kendi evimde doğum yapmak istiyorum ... İnsanın kendi evi olunca başka oluyordur eminim ,borç zamanla ödenir gider Allah sağlık versin önce... Ne bileyim şekerim,çarşılardasın hephayırlısı olmuş bence de kayınbiraderin için.kız benim nerem gezenti.ben hiç evden çıkmam ki.valla çok nadirdir çarşıya çıktığım çünkü tam bir ev kuşuyumdur ve vde yapılacak işim hiç bitmez.demek hazırlıklar başladı.inan kendi evine geçince anlayacaksın insanın evi gibi yok.ben sadece 1,5 yıl kirada oturdum ve eşime imkanımız olmasına rağmen baskıyla ev aldırdım.malum eşim inşaat müh.ve o ev almazmış yaparmış.ayy bekleyemem ben senin ev yapmanı dedim çünkü kiramız 1000lira idi.deli gibi 1,5 yılda 1500lira kira ödedik evim güzeldi ama değmez.şimdiki evim daha iyi.inşallah borcu varsa borcunu da bir an önce ödersiniz.çarşıya gidicem dedim ama bak hala işten güçten gidemedim.ıspanak vardı yıkadım onu da halledeyim de öyle gideyim artık.gönülcüm bu arada balböceği ve zeynep egeyle görüşüyomusun.zeyneple faceden bazen görüşüyoruz ama balböceğinden haberim yok.sen nerden görüşüyosun bakalım..evet canım 2.araba şart.ben özgürlük buymuş dedim aldığımızda hele şimdi çocuk olunca daha da işime yarayacak benimki otomatik vites kesinlikle otomatik alın.çok rahat canım..
amin canım ....ee nerde yaşıyorsun ben bursa...Tşk ederim hoş bulduk Gönülirem.Allah izin verirse oğlum olacak sabırsızlıkla bekliyoruz.
sezeryan olunca sut gec gelıyormus dıye bılıyrm senın ıcın ıı bır tecrube olmustr aynı sıkıntı bende de var göğüs ucum yok ama ben silikondan once göğüs ucu cıkarıcılar varmıs onu deneyecegım
ne guzel yardımcı olmussun ne buyuk hayıra gırmıssındır aman canım bız sabrederız yeterkı onlar zamanında gelsınler
Eki Görüntüle 178004 Eki Görüntüle 178003 Eki Görüntüle 178005 teyzelerıı bakınn arkadasımın bebegıneeee cok tatlı masallah yaaa
Eki Görüntüle 178008 buda benım son halımm :)
herkese günaydın.sabahın 6sında uyandım.yorgunluktan uyuyamadım resmen.her yerim ağrıyor.dünkü temizlik öldürmüş beni.akşamın yemeğini bile ayarladım kızlar.erken kalkmanın da bu avantajı oluyor.hava da güneşli gibi dünkü fırtınadan sonra durulmuş.belki öğleden sonra çarşıya çıkarım.evim tertemiz yemeğim hazır.ne yapayım evde..pijama bakayım kendimee.bir de taç da çok güzel organik pamuktan pike takımı bulmuştum belki onu alırım kızımaa..malum yaz.yorgan da yatamazlar.hele bizim ev çok sıcak oluyor kii..sizlerde yaptıracakmısınız lohusa yatağı..ben yaptırayım diyorum şöyle şık cici bişey.
dünden beri hiç sayfa ilerlememiş.palette yok gönül girmemiş.nerde bu millet yahu ben onca işin arsında bile vakit ayırıyorummm..haddii kızlar bari doğuma kadar sayfamızı 1000 yapalıımm:)
EVET CANIM DÜN KAYINBİRADERİMLE UZUN UZUN SOHPET ETTİK,VE AMAN İYİKİ AYRILMIŞSINIZ DEDİK...KIZIN ANNESİ ÇOK ÇAÇARON BİR KADINMIŞ MEĞER SÜREKLİ KARIŞIP ,ORTALIĞI YAGARAYA VERİYORMUŞ.... CANIM ÇOK AFEDERSİN BUNU İLK ÖNCE EŞİM SÖYLEDİ DEDİKİ ''CANIM RAHMİN AÇILMIŞ SANKİ,BENCE DOKTOR MUAYENESİNE KADAR BİRLİKTE OLMAYALIM BİRDAHA''BENDE O BÖLGEDE ZATEN AĞRI HSSEDİYORUM BACAKLARIMA VURUYOR HATTA.. NEYSE BANYOYA GİRDİM ELİMLE DOKUNDUM VE HATTA AYNA TUTTUM BAKTIM GERÇEKTEN DOĞUMDNA SONRAKİ HALİ GİBİYDİ RAHMİM BU DURUM BENİ TEDİRGİN ETTİ.... :26::18:BAKALIM 21 NİSANA AZ KALDI....
AYNEN BİZDE ÇOK ŞAŞIRDIK AMA HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN ALLAH'TAN...EVET DOKTOR EN GÜZELİNİ BİLECEK İNŞALLAH DOKTORUMA MUTLAKA MUAYENE ETTİRECEĞİM.... CANIM BENİM KIZIM GÜZNDÜZLERİ MAŞALLAH USLU,DAĞINIKLIKLARINI KENDİSİ TOPLUYOR BENİ ÜZMÜYOR ,KENDİ KENDİNE OYUN OYNUYOR...
ÇOK CİCİ OLMUŞ HAMARAT BONCUK ELLERİNE SAĞLIK
AH CANIM YAAA SANA DEĞİL AYŞEYE ACIYORUM ,SEN YORULDUĞUNDA O DA YORGUN OLUYOR,SEN ACI ÇEKTİĞİNDE ODA ÇEKİYOR,KEŞKE GÜNLERE BÖLÜP YAPSAYDIN BAK BU İŞİN ŞAKASI YOK CANIM BENİM BEN İLK BEBEĞİMİ BİRAZDA İŞ YAPTIĞIM İÇİN ERKEN DOĞURDUM,DİKKATLİ OL,TUT BİR KADIN YAPSIN TEMZİLİĞİNİ...(HOŞ ODA İÇİNE SİNMEZ ŞİMDİ SENİN)
HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİNN....NEYİN OLACAK CANIM.... BENCE AMLAJA KOYMA HAYATIM ,HURCA KOY ,ORADADA İYİ MUHAFAZA OLACAKTIR ,BENDE HAFTAYA ALIŞVERİŞİMİ TAMALAYIP SONRA BEBEK EŞYALARINI YIKAYIP ÜTÜLEYECEĞİM HATTA HASTANE ÇANTAMIDA HAZIRLAYACAĞIM,HAZIR BİR VAZİYETTE HURCA KOYACAĞIM ,BENCE SENDE ÖYLE YAP CANIM....
CANIM İKİNİNDE BEBEKLERİ İYİ ÇOK ŞÜKÜR,AMA HER İKİSİDE VAKİT BULAMADIKLARI İÇİN GİREMİYORLAR TOPİKE ARTIK....
OHH GEZ BAKALIM ŞEKERİM ,İÇİMİZDE EN GEZENTİ SENSİN
EVET EVET HAKLISIN YAZ GÜNÜ PİKE İYİ GİDER HOŞ PİKE BİLE AĞIR GELİR BENCE... İNŞALLAH 1000 YAPABİLİRİZ...
hayırlısı olmuş bence de kayınbiraderin için.kız benim nerem gezenti.ben hiç evden çıkmam ki.valla çok nadirdir çarşıya çıktığım çünkü tam bir ev kuşuyumdur ve vde yapılacak işim hiç bitmez.demek hazırlıklar başladı.inan kendi evine geçince anlayacaksın insanın evi gibi yok.ben sadece 1,5 yıl kirada oturdum ve eşime imkanımız olmasına rağmen baskıyla ev aldırdım.malum eşim inşaat müh.ve o ev almazmış yaparmış.ayy bekleyemem ben senin ev yapmanı dedim çünkü kiramız 1000lira idi.deli gibi 1,5 yılda 1500lira kira ödedik evim güzeldi ama değmez.şimdiki evim daha iyi.inşallah borcu varsa borcunu da bir an önce ödersiniz.çarşıya gidicem dedim ama bak hala işten güçten gidemedim.ıspanak vardı yıkadım onu da halledeyim de öyle gideyim artık.gönülcüm bu arada balböceği ve zeynep egeyle görüşüyomusun.zeyneple faceden bazen görüşüyoruz ama balböceğinden haberim yok.sen nerden görüşüyosun bakalım..evet canım 2.araba şart.ben özgürlük buymuş dedim aldığımızda hele şimdi çocuk olunca daha da işime yarayacak benimki otomatik vites kesinlikle otomatik alın.çok rahat canım..
kızlar dun aksam bırden ıcım sıkıldı sebepsız yere .sonra gıttım yattım gecede her uyandıgımda gergın ve mutsuzdum esım sarılıyr ben ona bıle sınır oluyrm sabah erkenden uyandım arkamdan esım gelmıs gunaydın dedı o oyle der demez ben aglamaya basladım hıckıra hıckıra ama ortada bır neden yok .esım benımle konusunca rahatladım sımdı daha ıyıyım sızde de boyle duygu patlamaları oluyr mu?
canım gözlerimiz yollarda kaldı nihayet evine döndün demek hoşgeldin sefalar getirdinkızlar merhabalar...
evime geldim dün ama öyle yoruldum ki foruma girecek mecalim kalmadı.. hoş çok fazlada iş yapmadım ama yinede halsiz düşmüşüm. bugün de sağlık ocağına gittim. banada yürüyüş oldu. artık araba falan kullanamıyorum. korkuyorum birşey olacak diye. yürüyerek gittim geldim. çok faydalı birşey ya şu yürümek...
sonrada alt katıma birisi taşınmış, o çaya davet etti. ayıp olmasın diye gittim. ama pek benim kafamda insanlar değiller... neyse tanışmış olduk en azından. sizler de iyisiniz maşallah. ben geçmişe bir bakayım iyice... öpüyorum hepinizi
canım ilişki konusunda sana ne zamandır yazıcam ama fırsat bulamadım.. bana doktorum hiçbir riskim yokken 28 haftadan sonra ilişkiyi bırakın artık demişti.. gebelikte cinsel ilişkinin yasak olduğu durumlardan biri de önceki gebeliklerde erken doğum olması... bence böyle bir risk varken ilişkiye girmeyin derim ben canım.. çok ciddi birşey çünkü bu. baksana hem de açılma var diyorsun. doktoruna mutlaka danış..
maşallah yaaa... ne tatlı birşey bu. hiç yeni doğmuş gibi değil.. Allah analı babalı büyütsün
canım tanıyamadım resmen... yüzün değişmiş... kız bebekte hemen yüze vurur derler. sen de benim gibi olmuşsun. benim hamile olduğumu bilmeyenler kız sende bi değişiklik var diyorlar beni görünce.. bence hiçbi değişiklik yok ama:)) maşallah yaa yakışmış sana melisa bebek.. büyüdükçe daha da mı yakışcak ne??
canım gözlerimiz yollarda kaldı nihayet evine döndün demek hoşgeldin sefalar getirdinne hoş alt komşunla çay içmen ,kafanız uymamaış olsa bile hoş bir durum bu canım artık 7 aylık olduk sayılır,hiç bir iş yapmadan durmak bile insana yorgunluk veriyor,ben yolumu uykuyla buldum ama :) kızımı uyutunca bende uyuyorum,1-2 saat ohhh
evet canım bizde zaten artık sonlandırmaya karar verdik,doktorada muayene olunca onun kararıyla hareket ederiz artık...Herşeyin hayırlısı olsun.....
sagoll canım arkadasımm guzeldım daha guzel oldum galıbaa yada çirkin oldum yaa cunku sıvılceler var bıraz cenemde gecmedı hıc gecer gıbı oluyo bı daha cıkıyoo nedense
olsun çirkinleştiysen de şöyle düşün bebişin güzelliğini alıyor... ne güzel işte.. benimde çeneme doğru birşeyler çıkmaya başladı. sivilce değil de temrehe gibi sanki. geçmek de bilmedi bir türlü. herhalde güzel kızlar yolda hee ne dersin
bu arada yeni gittiğim doktor renkli usg de baktı, elifcim çok güzel bir kız geliyor benden demesi dedi...:) ben ümitliyim
Eki Görüntüle 178004 Eki Görüntüle 178003 Eki Görüntüle 178005 teyzelerıı bakınn arkadasımın bebegıneeee cok tatlı masallah yaaa
olsun çirkinleştiysen de şöyle düşün bebişin güzelliğini alıyor... ne güzel işte.. benimde çeneme doğru birşeyler çıkmaya başladı. sivilce değil de temrehe gibi sanki. geçmek de bilmedi bir türlü. herhalde güzel kızlar yolda hee ne dersin
bu arada yeni gittiğim doktor renkli usg de baktı, elifcim çok güzel bir kız geliyor benden demesi dedi...:) ben ümitliyim
merhaba herkese bizim ufaklıktan fırsat buldukça yazmaya çalışıyoru ama şu an bile masanın üzeribde oturuyo sürekli bi tuşa dokunuyo falan pek yaramaz
sırt ağrım bugün yok oldu kıslar çok şükür iyi bir gün geçirdim uzun bi süredensonra nasıl feci ağrılarım vardı yaaa...
annem kızımın pançosunu da bitirdi kıslat resmini çektim şimdi kokuyorum burayaya bakalım siz de beğenecek misiniz????Eki Görüntüle 178238
ohh ne ala kız,bencede çok iyi bir fırsat bu inan sonra iyiki dinlenmişim diyeceksin,bebekler yorucu oluyor çünküay sağol hayatım.. hoşbulduk. aslında annemlerde de internet var ama masaüstü bilgisayar ve 3. kata çıkmak gerekiyor... çok da işime gelmiyo sık sık inip çıkmak o yüzden biraz ihmal ediyorum forumumuzu... bu hafta yine gideceğim. artık eşim çok ısrar ediyor. birazcık karnım çıktı" bak annem sana iyi bakıyor hadi bakalım annene" diyor, zorla gönderiyor beni valla. hftanın 3-4 günü orada olucam herhalde bundan sonra. benim de işime geliyo valla.. sağlıklı beslen,sabah yürüyüşlerine çık, temizlik yapma... ohh gel keyfim gel
oyy kurban olduğum maşallah ona Allah nazarlardan saklasınolsun çirkinleştiysen de şöyle düşün bebişin güzelliğini alıyor... ne güzel işte.. benimde çeneme doğru birşeyler çıkmaya başladı. sivilce değil de temrehe gibi sanki. geçmek de bilmedi bir türlü. herhalde güzel kızlar yolda hee ne dersin
amanın o baya hızlıymış canımmerhaba herkese bizim ufaklıktan fırsat buldukça yazmaya çalışıyoru ama şu an bile masanın üzeribde oturuyo sürekli bi tuşa dokunuyo falan pek yaramaz
sırt ağrım bugün yok oldu kıslar çok şükür iyi bir gün geçirdim uzun bi süredensonra nasıl feci ağrılarım vardı yaaa...
annem kızımın pançosunu da bitirdi kıslat resmini çektim şimdi kokuyorum burayaya bakalım siz de beğenecek misiniz????Eki Görüntüle 178238
cok şeker olmus cnım renkler guzell olmuss gule gule gıysınn mınıkk bebecikk
amanın o baya hızlıymış canımAllah kolaylık versin, ağrılarının geçmesine çok sevindim canım sende 1 foto koysana göbüşünü görelim artık , bu arada pançoda şahane olmuş çok beğendim
maşallah canım kızınaa.... inşallah hepimizin çok cici bebişleri olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?