merhaba herkese bizim ufaklıktan fırsat buldukça yazmaya çalışıyoru ama şu an bile masanın üzeribde oturuyo sürekli bi tuşa dokunuyo falan pek yaramaz
sırt ağrım bugün yok oldu kıslar çok şükür iyi bir gün geçirdim uzun bi süredensonra nasıl feci ağrılarım vardı yaaa...
annem kızımın pançosunu da bitirdi kıslat resmini çektim şimdi kokuyorum burayaya bakalım siz de beğenecek misiniz????Eki Görüntüle 178238
ohh ne ala kız,bencede çok iyi bir fırsat bu inan sonra iyiki dinlenmişim diyeceksin,bebekler yorucu oluyor çünkü
oyy kurban olduğum maşallah ona Allah nazarlardan saklasın
hem de nasıl hızlı canım hiç yerinde durmuyo ki maşallah senin kız çok uslu akıllı yaaa... ablamınkiler ikisi de erkekler ve aşırı yaramazlar inşallah benim kız da senin irem gibi akıllı uslu bir kız olur. yoksa deli olur insan benim bir hafata içinde başım döndü hergün nasıl katlanılıyo bu canavarlara bilemiyorum hahahahaaaa..... sabah annem evi temizledi mobilyaları falan çekip altlarını süpürdü sildi halıları kaldırdı falan derinlemesine temizlik yaptı ama akşam evin halini görmeliydiniz sanki harp yaşanmış gibiydi. koltukların minderlerini alıyo yerlere atıyo üstlerine çıkıyo at bunlar diyo dehh dehhh diyoookumandayı alıp kaçıyo sonra televizyonu kapatıp kumandayı saklıyo masanın altına daha neler neler uyuyo arada da allahtan biraz dinleniyoruz. ama bugün sndu yarın gidiyoruz istanbula kısmetse... haftaya çok arraım aslında bu curcunayı bile tek başıma kalınca.
tabii koyarım şekerim ama şimdi makine şarjda yarın istanbula gidicez ya doldurayım dedim dönüşte ekliycem göbüşümü görün nasıl kocaman oldu hahahahahaa....
kızlar günaydın...
erkenden kalktım. eşim istanbula gitti iş için.. akşama dönecek. bende uyandım biraz dolandım...
hepinize güzel haftasonları diliyroum. haftasonu ya kimse takılmaz şimdi buraya.. ben de bugün birşeyler yaparım belki
maşallah darısı bize canımEki Görüntüle 178004 Eki Görüntüle 178003 Eki Görüntüle 178005 teyzelerıı bakınn arkadasımın bebegıneeee cok tatlı masallah yaaa
syy csnım tatlı olmuşsun yaa.ama yüzün biraz değişmiş.şişmiş gibi olmuş.ben de daha hiç öyle emareler yok.son aylarda olur diyolar bakalım.kaç kilo aldın canım şuan kaç kilosun gayet fit bir görüntün var maşallah..Eki Görüntüle 178008 buda benım son halımm :)
belim de kptu bacaklarımda.hala her yerim ağrıyor ve en kötüsü aşırı iş yapmaktan rahimde çok kasılma oldu sanırım.bir daha yapmayacağım.zaten haftada bir temizliğe gelen kadın artık işe gitmeyecekmiş ama sadece bana gelecekmiş.senin evinin temizliği kolay oluyor çünkü hiç kirli olmuyor dedi:)yoruldum valla.dip bucak temiz zaten.bi de boyayı halledersem tamamdır..canım cok hamaratsın o kadar ısı nasıl yaptın ben bıraz yapsam belım kopuyr perdelerı falanda asmıssın kırkbin kere masallah dıyrm pıke takımı mantıklı bende bakayım barı
bızım sayfa 1000 e zor ulasır ama hadı hayırlısı kasım annelerı bıle bızı gecmıs ben bır ızne ayrılayayım full time burdayım bol bol laflarız
yaratıcı arkadasım benım Senı alan yasamıs
olmaz mı canım hem de ne çok oluyor.geçen markette oldu.normalde hazır ekmekleri hiç sevmem ama birden canım çekti alalım dedim tam elimi attım almak için hayatım yemezsin bayatlar bak küçüğünü al dedi diye zırıl zırıl ağladım.herkeste baktı valla.sanki dayak yemişim gibi ağladım ama eşimin hali çok komikti..:)nasıl özür dileyeceğini bilemedii..haaa:)ohh olsunkızlar dun aksam bırden ıcım sıkıldı sebepsız yere .sonra gıttım yattım gecede her uyandıgımda gergın ve mutsuzdum esım sarılıyr ben ona bıle sınır oluyrm sabah erkenden uyandım arkamdan esım gelmıs gunaydın dedı o oyle der demez ben aglamaya basladım hıckıra hıckıra ama ortada bır neden yok .esım benımle konusunca rahatladım sımdı daha ıyıyım sızde de boyle duygu patlamaları oluyr mu?
hoşgeldin canım eksikliğin fark ediliyordu.ne güzel ailenin yanında olması..benim çok uzak.insan özeniyor valla..kızlar merhabalar...
evime geldim dün ama öyle yoruldum ki foruma girecek mecalim kalmadı.. hoş çok fazlada iş yapmadım ama yinede halsiz düşmüşüm. bugün de sağlık ocağına gittim. banada yürüyüş oldu. artık araba falan kullanamıyorum. korkuyorum birşey olacak diye. yürüyerek gittim geldim. çok faydalı birşey ya şu yürümek...
sonrada alt katıma birisi taşınmış, o çaya davet etti. ayıp olmasın diye gittim. ama pek benim kafamda insanlar değiller... neyse tanışmış olduk en azından. sizler de iyisiniz maşallah. ben geçmişe bir bakayım iyice... öpüyorum hepinizi
canım senim kocaelideki kiralardan haberin yok galiba.şuanki evimin yan dairesi çok küçük 2+1 olmasına rağmen 700 liraya oturuyorlar.ki benim oturduğum evde yeni yapı ve dubleksti aman aman büyük değildi ama.plajyolu olması da etken tabii ama zaten genelinde pahalı kocaelide evler..kocaelide 1000 lliraya saray yavrusunda falan mı oturuyordunuzcidden çok fazlaymış kira. iyi yapmışsın insanın evi gibisi yok
ohh git bencede.ay sağol hayatım.. hoşbulduk. aslında annemlerde de internet var ama masaüstü bilgisayar ve 3. kata çıkmak gerekiyor... çok da işime gelmiyo sık sık inip çıkmak o yüzden biraz ihmal ediyorum forumumuzu... bu hafta yine gideceğim. artık eşim çok ısrar ediyor. birazcık karnım çıktı" bak annem sana iyi bakıyor hadi bakalım annene" diyor, zorla gönderiyor beni valla. hftanın 3-4 günü orada olucam herhalde bundan sonra. benim de işime geliyo valla.. sağlıklı beslen,sabah yürüyüşlerine çık, temizlik yapma... ohh gel keyfim gel
kızlar günaydın...
erkenden kalktım. eşim istanbula gitti iş için.. akşama dönecek. bende uyandım biraz dolandım...
hepinize güzel haftasonları diliyroum. haftasonu ya kimse takılmaz şimdi buraya.. ben de bugün birşeyler yaparım belki
maşallah darısı bize canım
syy csnım tatlı olmuşsun yaa.ama yüzün biraz değişmiş.şişmiş gibi olmuş.ben de daha hiç öyle emareler yok.son aylarda olur diyolar bakalım.kaç kilo aldın canım şuan kaç kilosun gayet fit bir görüntün var maşallah..
belim de kptu bacaklarımda.hala her yerim ağrıyor ve en kötüsü aşırı iş yapmaktan rahimde çok kasılma oldu sanırım.bir daha yapmayacağım.zaten haftada bir temizliğe gelen kadın artık işe gitmeyecekmiş ama sadece bana gelecekmiş.senin evinin temizliği kolay oluyor çünkü hiç kirli olmuyor dedi:)yoruldum valla.dip bucak temiz zaten.bi de boyayı halledersem tamamdır..
olmaz mı canım hem de ne çok oluyor.geçen markette oldu.normalde hazır ekmekleri hiç sevmem ama birden canım çekti alalım dedim tam elimi attım almak için hayatım yemezsin bayatlar bak küçüğünü al dedi diye zırıl zırıl ağladım.herkeste baktı valla.sanki dayak yemişim gibi ağladım ama eşimin hali çok komikti..:)nasıl özür dileyeceğini bilemedii..haaa:)ohh olsun
hoşgeldin canım eksikliğin fark ediliyordu.ne güzel ailenin yanında olması..benim çok uzak.insan özeniyor valla..
canım senim kocaelideki kiralardan haberin yok galiba.şuanki evimin yan dairesi çok küçük 2+1 olmasına rağmen 700 liraya oturuyorlar.ki benim oturduğum evde yeni yapı ve dubleksti aman aman büyük değildi ama.plajyolu olması da etken tabii ama zaten genelinde pahalı kocaelide evler..
ohh git bencede.
günaydın canım sanada.işim yok bugün.akşamda arkadaşlarla yemeğe gidicez.ohh keyif zamanı bugüüünn..
herkese günhaaaydın.valla dün girmedim gündüz topik ne çok ilerlemiş.gözlerim yaşardı inanın..:)dün çarşıya gidecektim ama tam vazgeçmiştim ki üst komşum aradı hadi gidelim diye.gittim bende.3 te gittim 6,5ta geldim.çok yorulmuşum.pike için kanevçelerimi götürdüm.kadın 350lira dedi.pahalı geldi ama işçiliği çok hoşuma gitti.yaptırıcam sanırım.sonra kızımada taç dan organik pamuktam pembiş pembiş pike takımı aldım.tavsiye ederim çok güzel..bu arada kızlar yeniinci markadan emzirme sütyeni aldım.çok şık ve rahat.gidip diğer renklerini de alıcam bugün.yaz günü doğurucaz epey almak lazım..pijama ve gecelikte buldum.harika şeyler var.haluk bayram marka lohusa pijamaları çok güzel.çok spor ve modern.öyle kadın işi gibi değil yani.hatta pijamadünyasi.com.dan bakın kızlar.o sitede de var aynılarından.pijamayı üçlü alıcam.bir de aynı pijamanın geceliği var.böylelikle pijamanın sabahlığını geceliği de kullanmış olucam.ben bakım derim.
dün 6.5ta eve geldim.eşim arabasını servise bakıma bırakmış gittim onu aldım yemek yedik ve akşamın 9unda arkadaşlar aradı hadi istanbula gidelim turlayalım dediler.bizde eski günler gibi tamam edik ve gittik neyse.onu ye bunu ye gez dolaş derken nasıl yorulmuşum.trafik zaten çile.bu arada yürürken bebekte naz elmasıda gördüm:)sonra dönüşe geçtik ve banim inanılmaz kasılmalarım ve sancılarım oldu.artık eskisi gibi al çantanı çık deli gibi gecelere kadar gez olayını yapamayacağımızı acı bir tecrübeyle görmüş olduk.hemen eve geldim ve yattım.ama güzel uyumuşum.rahatım şimdi.siz benim yaptığımı yapmayın sakın..bugün kocası evde olanlara özeniyorum valla ne güzel.benim eşim bitek pazarları çalışmıyor bıraksam onada gider de.iş kolik çünkü..herkese iyi hafta sonları olsunnn..
Eki Görüntüle 178004 Eki Görüntüle 178003 Eki Görüntüle 178005 teyzelerıı bakınn arkadasımın bebegıneeee cok tatlı masallah yaaa
gönülcüöm herseyin yoluna gırmesıne cok sevındım evıne gececeksın yenı esyalar ev tertemız ardından gelsın bebıs ohhh
canım bencede en guzelı hurca koy demek senınde benım gıbı oglusun olacak
ısmıne karar verdınız mı?
Malesef canım ya ismine karar veremedik.Eymen ismine çok takıldım şu aralar bakalım ..Eymen nasıl sence ??Bu arada siz ismine karar verdiniz mi?
merhaba canım .ara ara da olsa gir böyle.haberlerini alalım.inan bende bu hafta hem temizlik hem gezme tozma derken çok yoruldum.ve benimde çok kasılmalarım oldu bu hafta.demek sıvı almak gerkiyor alalım o zaman.iyi oldu öğrendiğim.canım öncelikle emzirme sütyenlerimi outlet ten kom mağazasından aldım.1 tane kom diğerinide yeni inceden aldım.ikiside çok güzel.tavsiye ederim.b,c,d kalıplarının olması da ayrı güzel.ben izmitte hiç hamile mağazası yok zannediyordum ama üst komşum beni gezdirdi.meğer ne çeok varmış:)fetiye caddesinde kızlar mağazası var ya onun hemen yanından girilen bir pasaj var.sırf hamile kıyafetleri satan dükkanlar var.ve çok güzel şeyler var.ben pijamamı haluk bayram marka aldım.o pasajda beğendim ama 3lü pijama takımı 98 lira idi geceliğide 79lira idi.aynısı komda da var ama ben internetten araştırırken çok daha ucuza buldum.hem 3lü pijama takımını hem de geceliğini 92 liraya sipariş verdim.çok güzel.gelince resmini çaker yollarım sizlere.ama pijamadünyası.com da da var .ben beğendim.fakat başka siteden getirttim.çünkü pijamadünyasında da 89lira idi sırf pijama takımı.terlik alacam bide ama onu rahat herhangi bişey alırım.ceyo gibi polaris gibi.bakalım..atlet alıcam bir de emzirme.onuda o pasajdaki yerlerden halledicem.benim hazırlıklar bitmek üzere.pijamalar gelsin hastane çantamı hazırlayacağım.güzel hamileler hepinize merhaba..
Artık 7.ayımıza girdik ve bebeklerimiz de hızlı büyümeye başladılar.Benim karnım tam bir top biçiminde..
Bugün eşim ve oğlumla gezmeye alışverişe çarşı ve avm ye gittik..tabi 4-5 saat dolaştık diyebilirim..Gezerken hiçbişey anlamadım ama eve gelince çok kötü oldum kızlar..Bacaklarım karnım çok ağrıdı,rahmimde kasılmalar oldu,çok yormuşum kendimi,çok ta korktum..kendimi iyi hissediyorum diye bişey olmaz zannetmiştim ama..bol bol sıvı aldım,ve dinlenmeye çalıştım..şu an daha iyiyim..Daha önce dr um demişti.Kasıldığında bol sıvı al,soda iyi gelir,ılık bişeyler iç diye bol bol aldım bende..
Budan sonra kendimizi çok yormamalıyız arkadaşlar,ağırlaşmaya başlıyoruz artık..
Benim ilk hamileliğimde çok şükür çatlak olmadı arkadaşlar,o zaman bebe yağı sürüyordum,ikincide çatlamasın diye şu an zeytinyağı sürüyorum,çok şifalı, sürenler çok memnunlar,öye kokuda olmuyor,hemde doğaltavsiye ederim..
aysozg cum loğusa kıyafetlerini nerden aldın bende bu hafta bakmak istiyorum..
selam kıslarr bugun kaynnaamla atısdık yıne ya gorumcemdeydık oturuyoduk mevlutee gıymem ıcın yegenının lizöz dedıgı bısye var dantellı bolero gıbı dedım ben bunu gıymem benımkı farklı olsun baan özel olsun hemen gorumce atladı bız gıydık sende gıy ıstemem dedım hem bu bol dedım daha çok şişiceksın dedı bende dogumdan sonrada öyle şiş kalmıycam dedım sustu hem dedım ben daha mevlutee gıymeye gecelık pjama almadım dedım kaynanam ne alması o nerden cıktı saten nişanda aldıklarını gıy dedı açık sacık seyler dedım gıyemem göguslerım hep dısarda kadınlar bakar dedım ne olcak mevlute zaten kadınlı dedı olmaz ben herkeze heryerımı gosteremem dedım penye gıbı normal alcam dedım zaten o nişanımdakı takmlar sımdı olmazkı ban adar gelır yanı manyak ıste sonra oda dedı ne halın varsa gor çuval gıy sen mevlutee ınsallah çuvar gıyersın dedı bende gıyerım merak etme sen dedım hem sen benı dusunme baskaları dusunur dedım sustu sımdı teyzemız aradı onun ablası gorumcem bı yatak ortsu gondermıs ustune dantel almıstım ben kadın dedı ben sızın o tarafdayım yarın kaynanan gelırse dıkelım dedı bende kaynanayı aradım dedım ablan boyle dıyo sana gelırse onu dıkelım dıyo dedım sız ne yaparsanız yapın ben gelırsem gelırım gelmezsem gelmem dıyo ıkı kere tekraraladım sonra sınırlendım dedım anlamıyosun galıba kadın senınle yapmak ıstıyo gelcenmı gelmıycenmı dıye ben onunla konusurum dedı kapadı cok sinirlendım durup duruken ya bıde ben boyle seyelrı kafama cok takıyorum kahretsın yanı esım dedı sımdı bna sakın bı daha arama bısey yapmasın sen gıt hazır ne lazımsa al dıyorum ben ıstemıyorum kendısı dıyo oyle yapalım d boyle yapalım ama parasını hep benden ıstıyo sözde kendı yapıyo gıbı gosterıyo sonra ınsanlara
slm kızlar nasılsınız bakalım bebişler nasıl bende kızıma isim arıyorum hala karar vermiş degilim öff kafayı yiycem azramı yoksa cemremi olsun karar veremedim sizce hangisi daha güzel ablasının adı ceylin
:18:günaydın kızlar ne zamandan beri yazamıyorum çünkü ısrahatteyim.hafta sonu arkadaşımın kınası vardı cuma akşamı döndükten sonra sabah karşı 04.00 kanamam oldu çooooookkkkkkkkkk korktuk.hemen dr telefon ciddi bişey olmadığını yorgunluktan olduğu anlattı bizi yatıştırdı .sabah tekrar aradı dr sağolsun çok ilgili .ama varya anlatamam onu size ertesi gün düğüne gidicenmi diye soruyo koçiş :) arkadaşıma telefon açtım tebrik ettim anlattım onada belliydi diyo bişey olucağı nazar deymiştir herkes seni konuştu dedi.allah allah güzel bişeyde değiliz ama .benim plesentan aşağıda olduğu için daha dikkat etmem lazım kızlar aman diyorum kendinize dikkat edin.:94::94::94[QUOTE=
evet canım plesenta aşağıda olduğu zaman çok ayakta kalmamak gerekiyor,benim ilk hamileliğimde öyleydi,çok aykta kalınca karnım aşağı iniyordu sanki,bundan sonra daha dikkatli davran arkadaşım inşallah birdaha kanaman olmaz,geçmiş olsun,hepimiz 9 ayı doldururuz inşallah..
[QUOTE=merhaba canım .ara ara da olsa gir böyle.haberlerini alalım.inan bende bu hafta hem temizlik hem gezme tozma derken çok yoruldum.ve benimde çok kasılmalarım oldu bu hafta.demek sıvı almak gerkiyor alalım o zaman.iyi oldu öğrendiğim.canım öncelikle emzirme sütyenlerimi outlet ten kom mağazasından aldım.1 tane kom diğerinide yeni inceden aldım.ikiside çok güzel.tavsiye ederim.b,c,d kalıplarının olması da ayrı güzel.ben izmitte hiç hamile mağazası yok zannediyordum ama üst komşum beni gezdirdi.meğer ne çeok varmış:)fetiye caddesinde kızlar mağazası var ya onun hemen yanından girilen bir pasaj var.sırf hamile kıyafetleri satan dükkanlar var.ve çok güzel şeyler var.ben pijamamı haluk bayram marka aldım.o pasajda beğendim ama 3lü pijama takımı 98 lira idi geceliğide 79lira idi.aynısı komda da var ama ben internetten araştırırken çok daha ucuza buldum.hem 3lü pijama takımını hem de geceliğini 92 liraya sipariş verdim.çok güzel.gelince resmini çaker yollarım sizlere.ama pijamadünyası.com da da var .ben beğendim.fakat başka siteden getirttim.çünkü pijamadünyasında da 89lira idi sırf pijama takımı.terlik alacam bide ama onu rahat herhangi bişey alırım.ceyo gibi polaris gibi.bakalım..atlet alıcam bir de emzirme.onuda o pasajdaki yerlerden halledicem.benim hazırlıklar bitmek üzere.pijamalar gelsin hastane çantamı hazırlayacağım. [QUOTE=
canım bende emzirme südyeni ve atletini e-bebekten aldım ama orası gereksiz pahalı gerçekten,2 şer tane almıştım,birde koma bakayım.terlikte ceyo dan aldım,birtek gecelik eksik,onuda o pasaja bakarım sen söyleyince hatırladım unutmuşşum orayı,alt katındada bebe dünyası var,ilk hamileliğimde herşeyi bebe dünyasından almışm,çok çeşit var oradada.. artık 30.haftadan sonra hastane çantasınıda hazırlamak lazım,bebeğin eşyalarını yıkayıp ütülemek yerleştirmek inanılmaz zevkli bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?