slm kızlar bende bu hafta sonu biraz gezdim dün emirgana gittim malüm lale zamanı bugünde evde geçti sayılır hiç alışveriş yapamadım bebeğim bugün fazla hareket ettmedi beni çok korkuttu az kalsın doktora gidiyordum az önce biraz hareket hissettim ama çok korktum sizdede böyle şeyler oluyormu çok korktum az hareket ediyor bebiş
slm kızlar bende bu hafta sonu biraz gezdim dün emirgana gittim malüm lale zamanı bugünde evde geçti sayılır hiç alışveriş yapamadım bebeğim bugün fazla hareket ettmedi beni çok korkuttu az kalsın doktora gidiyordum az önce biraz hareket hissettim ama çok korktum sizdede böyle şeyler oluyormu çok korktum az hareket ediyor bebiş
ne güzel yaaaa darısı bize şekerim 7 aylık oldukkızlar eltimde hamileydi benim aramızda 8 hafta vardı bugün suları gelmiş sabah doğuma alacaklar ayyyyyyyy çok heyecanlandım bende bizede az kaldı şaka gibi...
günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim biraz bozuk ne yazık ki...
salı günü doktora gitmiştim ya. hamdolsun bebekle ilgili bir problem çıkmamıştı.fakat benim tansiyonum yüksek çıktı. doktor şaşırdı ve tabiki ben de. normalde tansiyonu düşük olan biriyimdir. o günden beri doktor tansiyonunu ölç, yüksek çıkarsa ara diyordu. bende ölçtüm sabah öğle ve akşamları... sabahları hep yüksek çıkıyor tansiyonum, öğle ve akşamları normal. doktoru aradık söyledik, biraz yüksek ilaç yazmam lazım dedi.. şimdi yine ölçtüm küçük tansiyonum yine yüksek çıktı. sabah hastaneye gidicez kayınvaldemle.9 da... bakalım inşallah hastanede yatacak kadar vahim değildir durum. basit bi ilaçla geçer inşallah.. sizler de dua edin kızlar. umarım kötü birşey olmaz
selam kıslarr bugun kaynnaamla atısdık yıne ya gorumcemdeydık oturuyoduk mevlutee gıymem ıcın yegenının lizöz dedıgı bısye var dantellı bolero gıbı dedım ben bunu gıymem benımkı farklı olsun baan özel olsun hemen gorumce atladı bız gıydık sende gıy ıstemem dedım hem bu bol dedım daha çok şişiceksın dedı bende dogumdan sonrada öyle şiş kalmıycam dedım sustu hem dedım ben daha mevlutee gıymeye gecelık pjama almadım dedım kaynanam ne alması o nerden cıktı saten nişanda aldıklarını gıy dedı açık sacık seyler dedım gıyemem göguslerım hep dısarda kadınlar bakar dedım ne olcak mevlute zaten kadınlı dedı olmaz ben herkeze heryerımı gosteremem dedım penye gıbı normal alcam dedım zaten o nişanımdakı takmlar sımdı olmazkı ban adar gelır yanı manyak ıste sonra oda dedı ne halın varsa gor çuval gıy sen mevlutee ınsallah çuvar gıyersın dedı bende gıyerım merak etme sen dedım hem sen benı dusunme baskaları dusunur dedım sustu sımdı teyzemız aradı onun ablası gorumcem bı yatak ortsu gondermıs ustune dantel almıstım ben kadın dedı ben sızın o tarafdayım yarın kaynanan gelırse dıkelım dedı bende kaynanayı aradım dedım ablan boyle dıyo sana gelırse onu dıkelım dıyo dedım sız ne yaparsanız yapın ben gelırsem gelırım gelmezsem gelmem dıyo ıkı kere tekraraladım sonra sınırlendım dedım anlamıyosun galıba kadın senınle yapmak ıstıyo gelcenmı gelmıycenmı dıye ben onunla konusurum dedı kapadı cok sinirlendım durup duruken ya bıde ben boyle seyelrı kafama cok takıyorum kahretsın yanı esım dedı sımdı bna sakın bı daha arama bısey yapmasın sen gıt hazır ne lazımsa al dıyorum ben ıstemıyorum kendısı dıyo oyle yapalım d boyle yapalım ama parasını hep benden ıstıyo sözde kendı yapıyo gıbı gosterıyo sonra ınsanlara
Eki Görüntüle 178004 Eki Görüntüle 178003 Eki Görüntüle 178005 teyzelerıı bakınn arkadasımın bebegıneeee cok tatlı masallah yaaa
hayırlı uğurlu olsun canım.bak yavaş yavaş hazırlıklar başladı.senin yerinde olsam kiracılar şuan oturuyolar yaa,alırım mutfakçıyı eve giderim ve onlar otururken yeni mutfak ölçülerini falan yaptırırım ki hem rahatsız olsunlar hem de bir an önce çıkma baskısı hissetsinler.nasıl mobilya aldın bızdıklara.yeni bebişe nasıl aldın canım.gönülcüm benim sitim tee 6aydan itibaren memelerimde vardı valla:)öyle akmıyor ama sıkınca geliyor.ama sıkmamak lazım tabii.canım bide sana bişey sormak istiyorum.dün farklı bir kasılmalar yaşadım rahimde.sanki ordan bişey düşecek gibi hep elimle tutma hissiyatı geçirdim.bacaklarımı hep birleştirip sıkmak istedim.yattım dinlendim ama bu böyle bikaç saat devam etti.sanki rahmimin içinden birisi bişeyle vuruyomuş gibi ağrı yaşadım.sence tehlikelimidir doktoruma gideyimmi.bu hafat çok yoruldum dünde çok gezdim ayakta kaldım ondan olmuş olabilirmi.off çok korkuyorum bişey olacak diye.ne yapmamı önerirsin canımcım yaaamerhaba kızlar yoğun geçen hafta sonu nedeniyle topike uğrayamadım,cumartesi günü evime ankastrelerimi aldım,kızlarımın genç odasınıda aldık...ee mutfak ve banyo için de gezdik..iş bizim kiracılara kaldı ayın 15i son gündü ,hala tık yok,ne çıkıcaz dediler ne de kira ödedilerkorkuyorum..aman en kötü ihtimalle kızların mobilyaları bu evime kurdururum olur biter ...üzmeyeceğim kendimi.. bu arada bu akşam da eşimin doğum gününü kutladık....ve yoruldum bugün çok mutlu oldum ,çünkü göğüsllerimden süt geldi:) ben ilk bebeğimde süt sorunu yaşamıştım ve sol göğsümde hiç süt kalmamıştı herkez bana bir daha sol göğsün süt vermez diyordu ,meğer o yanlışmış sol göğsümdende süt geldi..kızım İremde bende çok heyecanlandık,dedmim bak kızım Allah kardeşinin sütünü verdi bile bize...Oda şaşırdı mutlu oldu... ama tabi göğsü sıktırıp sütü yoklamak (defalarca) rahim kasılmasına neden olabiliyormuş bu nedenle yapmamak gerekirmiş:):) ee sizinde süt durumu varmı kızlar:):)
21 nisana az kaldı .....
ne güzel yaaaa darısı bize şekerim 7 aylık olduk
dualarım seninle canım.inşallah aksi bişey olmaz.haberdar et bizi..günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim biraz bozuk ne yazık ki...
salı günü doktora gitmiştim ya. hamdolsun bebekle ilgili bir problem çıkmamıştı.fakat benim tansiyonum yüksek çıktı. doktor şaşırdı ve tabiki ben de. normalde tansiyonu düşük olan biriyimdir. o günden beri doktor tansiyonunu ölç, yüksek çıkarsa ara diyordu. bende ölçtüm sabah öğle ve akşamları... sabahları hep yüksek çıkıyor tansiyonum, öğle ve akşamları normal. doktoru aradık söyledik, biraz yüksek ilaç yazmam lazım dedi.. şimdi yine ölçtüm küçük tansiyonum yine yüksek çıktı. sabah hastaneye gidicez kayınvaldemle.9 da... bakalım inşallah hastanede yatacak kadar vahim değildir durum. basit bi ilaçla geçer inşallah.. sizler de dua edin kızlar. umarım kötü birşey olmaz
olmaz mı daha fazlası bile oluyor ama inan bebişlerimizi kucağımıza aldığımız an ne ailen ne eşin umrunda bile olmayacak ve yaptığım en güzel en doğru şey bebişim diyeceksin.bana da böyle akıl veriyolar..:)ya kızlar ben bişey itiraf edeyimmi size ben şuan ne olduğunun farkında bile değilim yani evet bebeğim olucak ama nebileyim kınaya gittiğimizde kuaförde bi ablayala konuştuk .dedim yaa bi tuhafım hani tamam taşıyorum bebeğim olucak ama tam bi mutluluk yok daha farkında değilim yani allahın güçüne gitmesin ama bazen kocamla ben yeterdik falan diyede düşünüyorum çocuğu olan arkadaşlar olsun daha zor şimdi ii günleriniz diyolar ondan mı acaba ne olucak bilmiyorum.ablada oluyo öyle dünyaya geldiğinde oturucak düşüncelerin o zaman farkına varıcan şimdi bunlar gayet normal diyo bi ben mi hissediyom böyle yoksa varmı sizdede kızlar .
günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim biraz bozuk ne yazık ki...
eltim normal doğum yaptı kızlar 8 aylıkken doğdoğu bebeği
canım hiç dert etme kendine gebelikte olabilen durumla bunlar,,laçtan ziyade günlük yarım çay bardağı limonlu su içsen o tansiyonunu dnegeleyecektir ayrıca c vitaminide almış olacaksın dert etme sakın....günaydın kızlar nasılsınız? benim moralim biraz bozuk ne yazık ki...
canım artık 8. ayın içindeyiz bu şikayetlerin gayet normal ,eğer çok ,i,leri düzeyde alttan batma ,oturduğun yerden kalkma ihtiyacı duyduracak derecede şiddetli batmalar oluyorsa o zaman muhakkak doktorunla görüş derim,bahsettiğin şikayetlerin seninde tahmin ettiğin gibi uzun süre ayakta kalmaktan kalyankalnıyor bu durum karşında yapacağın en iyi iş yere yatıp ayaklarını koltuğun üzerine doğru uzatmak bu bebeğin yukarı kaymasını sağlyacağından rahatlarsın...kasılmaların birde doğuma hazırlık kasılmaları canım bunlar normal durumlar artık ağır kaldır kendini fazal yorma...Ayşe bebek rahat dursun oradahayırlı uğurlu olsun canım.bak yavaş yavaş hazırlıklar başladı.senin yerinde olsam kiracılar şuan oturuyolar yaa,alırım mutfakçıyı eve giderim ve onlar otururken yeni mutfak ölçülerini falan yaptırırım ki hem rahatsız olsunlar hem de bir an önce çıkma baskısı hissetsinler.nasıl mobilya aldın bızdıklara.yeni bebişe nasıl aldın canım.gönülcüm benim sitim tee 6aydan itibaren memelerimde vardı valla:)öyle akmıyor ama sıkınca geliyor.ama sıkmamak lazım tabii.canım bide sana bişey sormak istiyorum.dün farklı bir kasılmalar yaşadım rahimde.sanki ordan bişey düşecek gibi hep elimle tutma hissiyatı geçirdim.bacaklarımı hep birleştirip sıkmak istedim.yattım dinlendim ama bu böyle bikaç saat devam etti.sanki rahmimin içinden birisi bişeyle vuruyomuş gibi ağrı yaşadım.sence tehlikelimidir doktoruma gideyimmi.bu hafat çok yoruldum dünde çok gezdim ayakta kaldım ondan olmuş olabilirmi.off çok korkuyorum bişey olacak diye.ne yapmamı önerirsin canımcım yaaa
canım ben daha minikkken doğurmuştum içiniz rahat olsun o şimdi kırkı çıkana yani miyadının dolduğu güne kadar çoğunluk uyuyacaktır...pek sesi çıkmayacaktır tedirgin olunmasın ,sadece yıkarken zorlanabilinir... ama korkmayın ... emme sorunu yaşabilir ,silikon uçlarıda ememeyebilir tedirgin olmayın 3 saatte 1 30cc anne sütü yada mama almak zorunda ... gerekirse sütünü sağıp versin ,Allah analı babalı büyütsün canım... yalnız çok kalabalık ortamda bulundurulmasın yüzünde ve vüudunda kırmızılıklar oluyşmasına neden olur ,o çok hassas şu anda...eltim normal doğum yaptı kızlar 8 aylıkken doğdoğu bebeği
hoşgeldinnnnn sefalar getirdin ne geliyor kız mı oğlanmı şekerim......merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum...ben de temmuz 11 de bebeğimi alıcam kısmetse :)
denizkızı allah yardımcın olsun valla işin zor zaten öyle olur eşin iyi olur etrafı kötü yada tam tersi ben senin yerinde olsam en azından hamilelik döneminde gerekirse yüzlerinede söylerim sizinle görüşmiycem diye ben bide şunuda anladım yatak örtüsü muhabbetinizden sanki ona mecbur gibi hissediyo boşver yatakğını sen kocanla yap o işleri kimseyi karıştırma minnet etme bak sen arama bile napıcan onun pırtısını ondan hiçbişey bekleme kendin yap çıkar ser ben yaptım de mors bırak onu valla seninki bunu istiyo aslında sopa istiyoda bizde o terbiye yok.manyak karı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?