2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bence hiç dert etme canım nasıl hamilelik tecrübemiz olmadığı halde şu ana kadar gayet iyi geldiysek bundan doğumdan sonra da öyle olcak inşallah. Allah bize o gücü verir sen düdşünme bunları biz araştıran herşeyi önemseyen anneleriz şekerimmm.....

ah canım düşünüyorum halini nasıldır tahmin edebiliyorum inşalah ikini uslu olur dicem ama onun öğretmeni abisi olacak onu da yetiştirir kesin.

çok geçmiş olun canım yaaa aman aman dikkat et nolur kendine...

hmmm ilginçmiş canım ya bende hiç böyle bi duygu olmadı. ben çokfazla sahiplendim ve sabırsızlıkla hemen zaman geçse doğsa dabüyütek onu diyorum.... sanki bebek büyümüş gibi hayellerle yaşyorum devamlı

evet canım sana birebir katılıyorum nerelerdesin tatlım sen ,özledim valla senide, bende işte hep aynı yaşıyorum uykum kaçtı benim geldim pcye oturdum ,bakalım uykum gelince çıkarım:97:

ehh işte yeni yeni uykum gelmeye başladı kızlar fikirleriniz rica ediyorum ,ben evimi tekrar dekore edeceğim perdelerimi içinde turkuaz ve açık krem kahve tonları taşıyacak şekilde alacağım,koltuklarımada turkuaz kırlent ve duvarımada kahve ve turkuaz taşıyan duvar kağıdı düşünüyorum avizelerimi elmas olarak,objelerimide öncede almıştım zaten altın renginde kuğu ve vazo olarak ... sizce fikrim nasıl....Eki Görüntüle 180155 Eki Görüntüle 180156 Eki Görüntüle 180157 bu arada kızlarıma bu odanın lila ve akçaağaç olanını aldım onalrın duvarkları ne renk boyasam yataklarına örtülerini nasıl alsam acaba fikirlerinizi bekliyorum....

gayet hoş canım anladığım kadarıyla biraz klasik tarz seviyorsun.ben daha modern çizgilerden yanayımdır ama tarzını beğendim aslında yarı kalsik yarı modern olacak bu evin fikirlerinle.kahve ve turkuazı hep çok yakıştırışımdır zaten.gayet güzel bir ikili.kızların odasını da kum beji renginde yaptır bence.şimdi lilaya yakın bir renk yaptırsan akçaağaca gitmez onedenle ikisini de ön plana alması için kum beji ideal bir renk olur.yeni bebişe de mi büyük yatak aldın.6 aya kadar yatar da sonra dönmeye başlayınca nasıl yatırıcan büyük yatakta.yatak örtüleri sade bişey al bence.çok pahalısına kaçma çünkü kızların ileride değiştirmek ister.malum hemen eskiyen şeyler değil.ne heyecanlı demi yeni ev yeni eşyalar yeni perdeler...ben de hava ısınsa da kızımın odasını boyatsaydım bir.hafif uçuk pembe olacak kızımın odası.takımı da baby flower zaten biliyosun.perdelerini de çilekten aldım ama ben onları perdeciye verip rustikle ve bazı süslemelerle çeşitlendiriceğim.dün de eşim kızımın odası için çeşitli peluş oyuncaklar almış:)hevesli bakalım.ayy ne güzel valla.insanın içine mutluluk veriyor düşünmesi bile..

günaydın kızlar ben turkuaz ve süt kahve yada bej rengini çok yakıştırırım.kırlent koçtaşta görmüştüm ben beyaz üstüne turkuaz işlemeler çok güzel olur.güle güle kullan.

evet canım sana birebir katılıyorum nerelerdesin tatlım sen ,özledim valla senide, bende işte hep aynı yaşıyorum uykum kaçtı benim geldim pcye oturdum ,bakalım uykum gelince çıkarım:97:

Günaydın canımmmm ben de aynen çok özledim yaa :) inşallah sonradan iyi uyumuşsundur gece... zaman zaman ben de uyuyamıyorum bazen de çok güzel uyuyorum artık iyice sıkıntılar yaşamaya da başladık Allahım tez zamanda hayırlısı ile zamanın geçmesini ve doğumlarını görmemizi nasip eder inşallah... istanbula gideceğimizden bahsetmiştim ya canım cumartesi sabah gittik dün akşam döndük bu arada 4 boyutlu renkli ultrasonda bebeğimize baktık resmini çektirdik o kadar hoş bişey ki tüm yüz hatları ağzı burnu gözü ay çok hoştu yaa görmek öylece. annem de gelmişti bizimle sürekli resme bakıyo bize bakmaya fırsat vermiyo seviyo resimden burda olsa da şöyle pamuk gibi sevsek şunu diyo :) öyle çok mutlu olduğum için uzun uzun anlattım kendi doktoruma da 30 nisanda giderim artık daha yeni gördük bebişi ve tüm değerler normal çıktı çok şükür. hadi şimdi sıra da siz de canım iki gün kaldı bakalım nasılmış azra kız...

canım benim fikirlerin tabi ki çok güzel hem senin zevkie uygunsa süper işte.... en güzeli o eşyaları içne sinerek kullanman bence güzel, kızların odası da çok şirin olacak benziyoooo.... duvar boyası ben pembeye çok özeniyorum yaaa ne bleyim ilerde sıkılrım belki hep pembelerden ama şu an hep aklım pembişlerde

Ya arkadaşlar dişimde dolgu vardı evet vardı ama artık yok çünkü dolgum sakız çiğnerken çıktı ((;
Neden se her aksilik bu dönemde oluyor yıllarca düşmeyen dolgu düşecek tam zamanını buldu yani
Şimdilik sızlamıyor ama inşallah doğuma kadarda sorun çıkarmaz..

merhaba kızlar serap bence şikayetlerin çok doğal iyisin maşallah:) evet dün gece 3 te yatınca bugün 10_30da uyanabildim.... ve kahvaltı faslı derken bu saat oldu.... yarın evimde yasin okutacağım ,işlerimiz rast gitsin diye,kiracılar bizi biraz korkutmaya başladılar....bugün evimi temizleyeyim diyorum ,ütüde yaparım sonra kızımıda yıkarım,alışverişte yaparım yarına hazırlıklara başlarım......
yaa aslında ,modern olsun istiyorum,bu koltuklarımı alırken eşim beğendi hadi dedim onun istediği olsun....şimdi evimi renklendirmek istiyorum ,bana soluk geliyor salonum ,turkuazla canladırmak istdim ama beni desteklemenize çok sevindim,evide zaten kumbeji boyayacağım,kızların odasınıda öyle yapayım diyorum evimin mutfak banyo ve holünü kırmızı beyaz gri ağılrıklı yapacağım ..minik azraya gelince onu oyun parkına yatıracağım ,ablasını büyük karyolaya diğer karyolayada ben ortayada oyun parkını koyacağım,amacım iremin kendini dışlanmış hissetmeden yeni odasına uyum sağlması....azranında doğar doğmaz ,bu odaya anne babanın yanında yatılmaması gerektiğine alışmaasını istiyorum.... havalar bir ısınmak bilmedi malesef bu nedenle hep erteliyoruz bir çok şeyi... ne güzel bir heves eşindekide şimdi siz hep evde minik ayakların adım atacağı günleri hayal ediyorsunuzdur...ben mesela düşünüp düşünüp inanamıyordum.....
günaydın kızlar ben turkuaz ve süt kahve yada bej rengini çok yakıştırırım.kırlent koçtaşta görmüştüm ben beyaz üstüne turkuaz işlemeler çok güzel olur.güle güle kullan.
canım kırlantlerim sanırım düz renk oluyor... çünkü koltuklarımı aldığım yerde genç odasınıda aldık ve alırken dedim ben kırlent düşünüyorum yapılabilirmi tabi,siz kumaş beğeğnin modeli söyleyin biz size hediye yapalım dediler:) ama kumaşlarda turkuaz ipek kadife yoktu... malesef alakası olmayan bir kumaşta turkuaz buldum sadece ....bakalım nasıl oacak canlandırım ben onu:):)

evet bir uyumuşum ki sabah10-30da gözleirmi açabildim:) oyy kurban olduğum yeyeim kız ben onu maşallah ona ,bakalım 2 gün sonra biz neler göreceğiz:)Allah nazarlardan saklasın prensesini
evet pembeden sıkılırsınız bencede ,ben mesela şöyle yağacağım odayı kumbeji yapıp lilalı (sen pembeli) stikerlar ile duvvarı süsleyeceğim,nedenmi pembe yapma herşey pembe kıyafetleri emizkleri biberonları bile.... hatta elimizden gelse bezlerinide pembe alırız biz:):) bu nedenle bence duvarları pembe çalışma derim ben....ama sen bilrisin tatlım.....

ayy sorma o dolgulardan bende çok korkuyorum ağzımı kontrol ediyorum (dişlerim ağrıyorda) sürekli acab dolgum mu düşmüş diye...:18:canım çok geçmiş olsun umarım sorun çıkartmaz..... çok üzlürüm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…