2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

oh masallah canım ıkı valız yanıı benım oyle cok esyası yok bebişiminn :) sımdılık almaya mola verdık ay basında devam ederız artıkk bızdee

ama hepsini ben almadım canım ıvır zıvır şeyleri ben alıorum kıyafet tarzı hep annem alıyo istanbuşa gittikça bagaj dolu geliyoruz iyi oluyo kayınvalidem hep büyük şeyler alıyo sonra herkese göstere göstere verecek kesin, annem ise sürekli ilk zamanlar kullnılacakları alıyo veriyo bana yıkayıp hazırlarsın zamanlıca diye... kaynana ile anne arasındaki fark da bu işte....

anneyle kaynana arasında daglar kadar fark oluyo zaten canım benım annem herseyın en guzelı olsun ıster yapar kaynanam ıkıncı elcı gıbı getırır bana evımı ıkıncı el magza gıbı goruyo galıbaa :)

aynen canım içine sinmeyen bi hastanede de insan doğum yapmak istemiyor. bana da dediler istanbulda bir özel hastene var fiyatları da uygun bi bak diye gittim baktım sanki heryer pis mikroğlu gibi geldi içim tiksindi ben dedim Allah muhtaç etmesin burda doğurmak hayattta istemem. benim gittiğim hastene yeni ve hijyenik her yer içime siniyo en azından. eşin de sadece para olarak düşünmesin ama sikoloji de çok etkili. elbette hastaneyi satın alacak değiliz ama içeri girince bi ferahlık olmalı

işte bi taneye baktım yaşam hastanesi 700 dedi gezdim odaları o güzel geldide benim korkyuğm şimdi doktor değiştirisem sorun olurmu beni tanımıyoya gideceğim kişi

dimi ama bide güven vermeli insana ne bilişeyim huzur vermeli ama malesef çok yüksek duygusal bakıyorum bu olaya hani bıraksam o doktoru ayıp olurmu diye ma parada önemli

aman canım yaaa bir haftada turp gibi oluruz inşallah pijama giyip yatmamıza gerek olacak bir durum olmaz. ben mevlütü o kadar erken düşünüyorum bi de mevlütte yatmam şıkıdım şıkıdım giyinir otururum.

anneyle kaynana mümkün değil kıyalanamaz zaten hele seninki tam baş belası düşman başınaaa

bana gorede gerke yok yatamaya bızde yatılmaz canımda ıste esımın tarafının adetı oyleymıs benım onlarda gordugumde oyle gelın yatıyoo hep oturuyo yanı yatagında gecelıklee yanındada cocugu

işte bi taneye baktım yaşam hastanesi 700 dedi gezdim odaları o güzel geldide benim korkyuğm şimdi doktor değiştirisem sorun olurmu beni tanımıyoya gideceğim kişi

canım bence doğuma nereye karar verirsen bundan sonra kontrollerine orada devam et o seni doğuma kadar bolca tanır.

dimi ama bide güven vermeli insana ne bilişeyim huzur vermeli ama malesef çok yüksek duygusal bakıyorum bu olaya hani bıraksam o doktoru ayıp olurmu diye ma parada önemli

yok be canım sen de bu kadar ince düşünme babanın oğlu mu sanki niye ayıp olsun işine gelmiyosa bırakırsın bu kadar da basit.

kızlar merhaba nasılsınız bakalım nasıl gidiyor bebişler nasıl bu akşam bebeğimi görmeye gidicemçok mutluyum:)

kızlar merhaba nasılsınız bakalım nasıl gidiyor bebişler nasıl bu akşam bebeğimi görmeye gidicemçok mutluyum:)

ıyız canım allaha sukur bebekle tekmelerıyle ugarsıyoruz :) allaha sukur tatlı ugras yanı bunlar oh ne guzel gorcen sen ufaklıgınıı ben tee ayın 1 ı yada 2 sınde gıtcem ınsallah daha cok var yaa

gecen hafta izmirdeydim ve bebeğin alışverişini falan yaptık ayrıca orda bi hastaneden randevu almıştım doğumu annemim yanında yapmaya karar verdim çünkü geçen haftada görmüştüm bebişimi ama insan heran görmek istiyo ya

oh en guzel sen goruyosunn sureklı bende merak edıyorum ama beklıycem bı ay olmasını :) gule gule kullansın ufaklık aldıklarını canım annenın yanınd ayapman tabıkı dah aıyı dogumu

inş ii olur cnm ya annem yorulacak ama napalım kısmet tabi kayınvalidemin yanında yapmaktan çok daha ii olur diye düşündüm

tabıkı canım aman bı kac gun yorulur sonra gecer o yorgunluk ya bsıey olamz canım tabıkı dah aıyı kayınvalıden karısmasın

eşim benim haberim yokken söylemiş onlara ne dediler bilmiyorum walla ama belliki bozuldular biraz bana bişi demiyolar ama tavırları sanki öle gibi görcez bakalım neler yapacaklar annem bisürü sey yapmış almış hepsini getirdim kışıl olanları yeni doğunca giyeceklerini bıraktım annemde haftaya kayınvalidem gelecek gelince göstericem bakalım ne diyecek getirdiklerime eşim annenmim yaptıklarını görünce çok sey yapmışlar daha anneşerde yapar falan dedi ama görcez bbakalım

ınsallah yaparlar canım keske yapsalar ben ümidimi kestım yanıı benım kaynana hıc bısey yapmaz bu saatten sonra daha gıtmeyı bıle dusunmuyorum ben onun evıne sogudum artık sıkıldım kadından gormek ıstmıyorum yuzunuu

kızlar oğluma bugün mevlüt takımı aldım güzelmi benimki krem dosya eklenmiyo niye ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…