merhaba kızlar serap bence şikayetlerin çok doğal iyisin maşallah:) evet dün gece 3 te yatınca bugün 10_30da uyanabildim.... ve kahvaltı faslı derken bu saat oldu.... yarın evimde yasin okutacağım ,işlerimiz rast gitsin diye,kiracılar bizi biraz korkutmaya başladılar....bugün evimi temizleyeyim diyorum ,ütüde yaparım sonra kızımıda yıkarım,alışverişte yaparım yarına hazırlıklara başlarım......
evet bir uyumuşum ki sabah10-30da gözleirmi açabildim:) oyy kurban olduğum yeyeim kız ben onu maşallah ona ,bakalım 2 gün sonra biz neler göreceğiz:)Allah nazarlardan saklasın prensesini
evet pembeden sıkılırsınız bencede ,ben mesela şöyle yağacağım odayı kumbeji yapıp lilalı (sen pembeli) stikerlar ile duvvarı süsleyeceğim,nedenmi pembe yapma herşey pembe kıyafetleri emizkleri biberonları bile.... hatta elimizden gelse bezlerinide pembe alırız biz:):) bu nedenle bence duvarları pembe çalışma derim ben....ama sen bilrisin tatlım.....
kıslarr napıyosunuz bakıyım GÖNÜLİREMM bence sut kahvesı guzel olur dıe dusunuyorumm guzelmıs koltuklar allah kabul etsın canım sımıden dualarınıı
dolgusu dusen arkadas gecmıs olsun ınsallah dıs agrısı cekmezsın
kardelencım valla özledık ya bebeısın ıyı olmasına sevındım hayırlısıyla bı dogsalar ya bende bazadan yazlıkları cıkardım gardolabımı duzelltım sımdı fındıgımın dolabını duzeltıorum bı arkadasıma sparıs verdım mınık bebek askılarından alcak 10 tane :) kıyafetlerını asarım onun ay basındada gıdıp deterjanını alıyım yıkıyım dıyorum kıyafetlerını normal deterjanla yıkasak olmazmı acaba :) omokonsantre ıle :)
canım benim merhabaaaa...... ben de çok özledim sizi sabah ilk işim forumu açmak oldu düşün yaniiiii... oh ohhh sen yine iyi işler becermişsin maşallah sana. ben de yazlıkları indirdim ama daha dolaba yerleştirmedim hepsini yıkıycam yarın sonra da dolaba yerleştiririm. bugün zaten makinem çok yoğun kirliler yıkanıyo sabahtan beri 4. makineyi açtım. ben de o minik askılardan baktım ama biraz pahalı ve fiyatına göre kaltesizdi baktığım yerde tüh yaaa keşke istanbuldayken baksaydım hiç aklıma gelmedi. ama bebeğin banyo setini aldım chicco nun çantalı seti kırmızısı bir de chicco ateş ölçerini aldım. bu detarjan olayını ablama sordum ben naptın diye normal omo nun toz detajanları ile yıkadım ben ayrıca bebek için deterjan almadım dedi. sana kalmış bişey canım ama çoğu dkişi bebek için ayrı deterjan almıyormuş.
valla öyle özlemiştik seni.ihmal etme artık.ben bebiş askılarını ıkea dan aldım canım.renk renk çok şirinler.tabii aldığım kıyafetlerin de askıları var onları da kullanırım.ben bitirdim yazlık kışlık işlerini.azıcık erken oldu ama anca.ağırlaşmadan bitirdim.ben de pembeden vazgeçemiyorum canım yaa.güya nefret ederdim pembeden.ama insan ister istemez pembeye yöneliyor.ben de bübchen banyo setini aldım kırmızı çantasıyla.ben deterjan aldım canım amway den.bebiş deterjanı.bence alın derim.hiç olmazsa dalinin deterjanını alın.çünkü bebişelin cildi gerçekten hassas.iyi olur derim ben.canım benim merhabaaaa...... ben de çok özledim sizi sabah ilk işim forumu açmak oldu düşün yaniiiii... oh ohhh sen yine iyi işler becermişsin maşallah sana. ben de yazlıkları indirdim ama daha dolaba yerleştirmedim hepsini yıkıycam yarın sonra da dolaba yerleştiririm. bugün zaten makinem çok yoğun kirliler yıkanıyo sabahtan beri 4. makineyi açtım. ben de o minik askılardan baktım ama biraz pahalı ve fiyatına göre kaltesizdi baktığım yerde tüh yaaa keşke istanbuldayken baksaydım hiç aklıma gelmedi. ama bebeğin banyo setini aldım chicco nun çantalı seti kırmızısı bir de chicco ateş ölçerini aldım. bu detarjan olayını ablama sordum ben naptın diye normal omo nun toz detajanları ile yıkadım ben ayrıca bebek için deterjan almadım dedi. sana kalmış bişey canım ama çoğu dkişi bebek için ayrı deterjan almıyormuş.
yemegımıde koydum ocaaga sımdı bıraz karnımı doyurayım bıttı ıslerım allaha sukurr bebegın gardolabınıda duzelttım bende kararsız kaldım canım baska alsammı dıye deterjan ama bılmıyorum bakalım zaman neyı gostercekk
kızlar bu hastane fiyatları beni delirtecek şuana kadar gittiğim hastane 2100 sezaryen ücreti istiyor eşimde çok pahalllı diyip duruyor bende bugün birkaç hastaneye gittim 700 'e de var 1250 ye ne yapıcam bilemiyorum
valla öyle özlemiştik seni.ihmal etme artık.ben bebiş askılarını ıkea dan aldım canım.renk renk çok şirinler.tabii aldığım kıyafetlerin de askıları var onları da kullanırım.ben bitirdim yazlık kışlık işlerini.azıcık erken oldu ama anca.ağırlaşmadan bitirdim.ben de pembeden vazgeçemiyorum canım yaa.güya nefret ederdim pembeden.ama insan ister istemez pembeye yöneliyor.ben de bübchen banyo setini aldım kırmızı çantasıyla.ben deterjan aldım canım amway den.bebiş deterjanı.bence alın derim.hiç olmazsa dalinin deterjanını alın.çünkü bebişelin cildi gerçekten hassas.iyi olur derim ben.
kız hamarat.bende yemeğimi yaptım.tatlı da yaptım bugün.şimdi duşa giricem.melihacım sen bebek odası yapacakmıydın.dolabını nereye koydun.ben oda boyanmadan kıyafetleri yıkamam sadece hastane çıkışını yıkayıp ütüleyeceğim.çantamı hazır etmek için.pijamalarım da gelsin de.ben deterjan aldım canım.amwayden.tavsiye ederim.kokusu da çok güzel..
Eki Görüntüle 180636 kızlar pijamam bu.aynısın geceliğini de aldım zaten.pembe olanından..
istanbula gidince giremedim nete canım koşturmaca ile geçti ve çok özledim sizleri.... anacım siz çok da hamaratsınız yahu :) ikeada görmemiştim bak dur internetten bakayım nasıl askıları varmış. ben çocukken hiç pembe bişey aldırmazdım kendime hep açık mavi şeyleri sever alırdım ama şimdi bebişten beri pembeye sarmış durumdayım bu bebeişler bizi daha ne kdar değiştirecekler kim bilir. evlilik de öyle tabiiii evlenmeden önce ben çocuk bile istemem derdim hahaha şimdi deli oluyorum bebeklere. deterjanı en azından ilk aylarda alırız canım sonra zaten pek de gerek olmaz sanırım. dün akşam bebeiş için aldığımız tüm aşyaları çıkartttım gruplandırdım kişisel bakım giysi battaniye oyuncak ve önlükleri ayrı ayrı paketlere koydum baya eşyalar almışız artık iki valiz doluyo sırf ilk aylarda kullanılacak olan eşyalar. ben de yemeğimi yaptııııımmm :))
pijama kımıı cok guzell bende begndımm ama bı turlu alamadım yaa nerden alcamıda bılmıyorum daha aldıgım gecelıgı mevluteede gıyecegım ıcın guzel olsun ıstıyorum eger boyle bsıey alırsam hele bıde mevlutee gıyersem kaynana oyar benı ya
nıye o kadra pahalı canım ya ssk gecmıyomu bızım burda arkadasım sezeryanla biz m yaptı ek ucretle bırlıkte 650 vermısler normalde 575 mılyondu normal dogumada 375 dıyolar bakalım bızım nasıl olcak
canım neden mevlütte pijama giyeceksin ki şık bi kıyafet giy. mevlüt hemen doğumdan sonra olmayacak ki gecelik ve pijama sadece hastane için bakıyorum ben. mevlütte giymeyi hiç düşünmemiştim
kızlar bu hastane fiyatları beni delirtecek şuana kadar gittiğim hastane 2100 sezaryen ücreti istiyor eşimde çok pahalllı diyip duruyor bende bugün birkaç hastaneye gittim 700 'e de var 1250 ye ne yapıcam bilemiyorum
ssk karşıladığı halde böyle bahçelievler medicana burda fiyatlar böyleymiş pket fiyatı eltimde dün doğum yaptı ya 140 vermiş normal doğuma sezaryende 650 dedi eşim biz niye bu kadar ödiyicez diyince uyuyamadım sabah kadar onun hastanesini ben beğenmiyorum ne bileyim kirli gibi geliyo bana benimki daha temiz falan eşimde gülüyo satın mı alıcan dio hastaneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?