kızlar oğluma bugün mevlüt takımı aldım güzelmi benimki krem dosya eklenmiyo niye ya
canım gorunmuyoo resımm ama kesın guzeldırr :)
resim eklenmiyo((
sağol canım.ben medyum aldım.small oldu aslında aynısını mağazada denedim ama ya çekerse diye düşününce almak istemdim.medyumda iyi oldu.çok hoş görünüyo canım sana da çok yakışır eminim.... small aldın dimi???
öff bu senin kaynanada sinir haa..kızım o kazanıyor siz mi yiyorsunuz sanki.parasını veren kocan o neee..melihacım şu kadınla az görüş daha kaç yıllık evlisin ki bak çok yüz göz olmuşunuz.görüşme lütfen.her şeyinde her zaman kaynanan var.yapma böyle biraz da sen de suç çünkü çok yüz veriyosun..bende en fazla 450 falan verırım eger bı sorun cıkmazsa ınsallah ona bıle pahalı dıyo kaynanam gorumcem 3 sene once 300 e yapmısda onu örnek gosterıyoo sankı o zamanla bu zaman aynımı yanı
canım elbette satın almayacağız ama bazı şeyler de önemli.eğer verebilecek durumunuz varsa içine sinen hastanede yap derim ben.inan temizlik hijyen ve içinin rahatlığı çok önemli zaten duygusal bir döneminde olacağın için 2 gün bile kalsan çok öenmli diye düşünüyorummssk karşıladığı halde böyle bahçelievler medicana burda fiyatlar böyleymiş pket fiyatı eltimde dün doğum yaptı ya 140 vermiş normal doğuma sezaryende 650 dedi eşim biz niye bu kadar ödiyicez diyince uyuyamadım sabah kadar onun hastanesini ben beğenmiyorum ne bileyim kirli gibi geliyo bana benimki daha temiz falan eşimde gülüyo satın mı alıcan dio hastaneyi
ben rahat yükledim ama.melihacım bencede yatma mevlidinde ya.şıkır şıkır giyin otur.sen değişiklik yap işte bozum olsunlar..eklenır canım sen duzgun yapıyomusun belkı bı yerde sorun vadırr :)
ay gönul iremm facede okey oynuyodum bı baktım babasıyla iremın resmıı :) yan masada oynuyoduu
sağol canım.ben medyum aldım.small oldu aslında aynısını mağazada denedim ama ya çekerse diye düşününce almak istemdim.medyumda iyi oldu.
öff bu senin kaynanada sinir haa..kızım o kazanıyor siz mi yiyorsunuz sanki.parasını veren kocan o neee..melihacım şu kadınla az görüş daha kaç yıllık evlisin ki bak çok yüz göz olmuşunuz.görüşme lütfen.her şeyinde her zaman kaynanan var.yapma böyle biraz da sen de suç çünkü çok yüz veriyosun..
canım elbette satın almayacağız ama bazı şeyler de önemli.eğer verebilecek durumunuz varsa içine sinen hastanede yap derim ben.inan temizlik hijyen ve içinin rahatlığı çok önemli zaten duygusal bir döneminde olacağın için 2 gün bile kalsan çok öenmli diye düşünüyorumm
ben rahat yükledim ama.melihacım bencede yatma mevlidinde ya.şıkır şıkır giyin otur.sen değişiklik yap işte bozum olsunlar..
Herkese günadydıııııınnnn.....
Umarım hepimiz için güzel ve keyifli bir gün olur.
Kızlar bakın meleğimin son resmine pazartesi günü çektirdik ama fotoğraftan resim çekince görüntü epey bozuldu yine de belli oluyor. Eki Görüntüle 180878
kızlar bugünde kanamam geldi hayırlısı olsun bakalım.biraz korkuyorum dr gene korkulucak bişey yok dedidinlen dedi.kanı görünce panikledim.
Herkese günadydıııııınnnn.....
Umarım hepimiz için güzel ve keyifli bir gün olur.
Kızlar bakın meleğimin son resmine pazartesi günü çektirdik ama fotoğraftan resim çekince görüntü epey bozuldu yine de belli oluyor. Eki Görüntüle 180878
gecmıs olsun canım ala ala nıe geldı acaba doktor bı neden soylemıyomu acaba yokmu yoruyosun kendını ayakta cokmu duruyosunn
ah valla eşik aşağıda olması sebep rahimin ağzında kanallarda birikenleri eşik aşağıda olması bebeğin baskısı ve büyümesinden dolayı geliyo ayakta durmak olayı ayağım ağrıyo ayakta durunca olmuyo.sinirden ağlıyorum yarın gel dedi dr .
cokmu geldı hala gelıyomu canım dıkkat et yat hıc kalkma bakalım durur belkıı
yatıyorum canm sağol ah ah sen kayınvalideden çekiyon bende annemden daha doğrusu dolaylı abimden yok yaa 5 tane doğurucam valla he biri kötü çıkarsa öteki gelir yardımına bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?