2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

çok hoş görünüyo canım sana da çok yakışır eminim.... small aldın dimi???
sağol canım.ben medyum aldım.small oldu aslında aynısını mağazada denedim ama ya çekerse diye düşününce almak istemdim.medyumda iyi oldu.
bende en fazla 450 falan verırım eger bı sorun cıkmazsa ınsallah ona bıle pahalı dıyo kaynanam gorumcem 3 sene once 300 e yapmısda onu örnek gosterıyoo sankı o zamanla bu zaman aynımı yanı
öff bu senin kaynanada sinir haa..kızım o kazanıyor siz mi yiyorsunuz sanki.parasını veren kocan o neee..melihacım şu kadınla az görüş daha kaç yıllık evlisin ki bak çok yüz göz olmuşunuz.görüşme lütfen.her şeyinde her zaman kaynanan var.yapma böyle biraz da sen de suç çünkü çok yüz veriyosun..
canım elbette satın almayacağız ama bazı şeyler de önemli.eğer verebilecek durumunuz varsa içine sinen hastanede yap derim ben.inan temizlik hijyen ve içinin rahatlığı çok önemli zaten duygusal bir döneminde olacağın için 2 gün bile kalsan çok öenmli diye düşünüyorumm
eklenır canım sen duzgun yapıyomusun belkı bı yerde sorun vadırr :)
ben rahat yükledim ama.melihacım bencede yatma mevlidinde ya.şıkır şıkır giyin otur.sen değişiklik yap işte bozum olsunlar..

asozg bende ıstemıyorum uyakın olmak ama ben gıtmezsem o gelıyo yanı degısen bsıey yok ben oyle dalasmayı laf soylemyı tartısmayı seven bırısı degılım sessız kalıyorum belkı onun soyledıklerınde o yuzden bouyle oluyodur mesela esım gıttı orda bı arkadasına donuste ugrıycak annesıne ben gıtmedım gıdıp gelcek alısverıse gıtcez sonra markete daha o kadın aramadan ben aramam zaten canım mevlutee gecelık falan gıymeyı bende ıstemıyorum canım ama ne yapıcamı bılmıyorum hala

haklısın canım bazi penye gecelikler hafif çekebiliyo çekmese bile zaten doğum zamanı bol şeyler daha iyi olur.

Herkese günadydıııııınnnn.....
Umarım hepimiz için güzel ve keyifli bir gün olur.
Kızlar bakın meleğimin son resmine pazartesi günü çektirdik ama fotoğraftan resim çekince görüntü epey bozuldu yine de belli oluyor.

herkese günaydın.erkenciyim ben yine.gece de uyuyamadım aslında.sabahta kızım uyutmadı resmen kalk kahvaltı yap dercesine.artık sabahları çok acıkıyorum ama kahvaltı yapmaktan sıkıldım.ne yiyorsunuz sabahları kızlar yaa.hep aynı şeyler.eşimle atıştırtım biraz gitti o.birazdan tekrar yatıcam bende.işim gücüm yok.yaatıp uyuyayım barii.biraz kitabımı okurum ve uykuya dalarım inşallah.gönül dünden beri pek uğramadı.Yasin okutacak ya bugün hazırlık yapıyodur.yorulmuştur epey ama ne güzel yaaa,Allah kabul etsin.ben de yapsam ne iyi olur ama halim yok..herkese iyi bir gün olsun.bu arada yağmurun son günüymüş hava açacakmış artıııkk:)

kızlar nasılsınız?

görünüşe göre herkes iyi maşallah.. bende iyi olmaya çalışıyorum. kasıklarım hamlamış gibi ağrıyor sadece o kada. ve yine annemdeyim..

gördüğüm kadarıyla mevlütten konuşmuşsunuz. bizim bu tarafta da (eşimin tarafı) mevlütte lohusa kadın yatar,geceliklerini giyer. bana çok saçma geliyo,hatta çok gülüyorum. ne o öyle?? geçenlerde bi kız gördüm 25 gün olmuş doğum yapalı mevlüt yaptılar yatakta yatıyodu. ve normal doğum ne gerek var yani abartmaya. bana da hemen yaparız mevlüdü dediler. ben istemedim. mevlüt yapmayı bile istemiyorum aslında. çok saçma bu tarz şeyler, sene-i devriyeler falan filan.. gereksiz. senede bir gün evde kuran okunuyo, ya da doğumlarda vs vs.. müslüman evinde mevlüt diye birşey olmamalı bence. hergün kuran okunmalı. mevlüdü birtek beraber olmak,yemek içmek açısından seviyorum .ancak böyle günlerde biraraya geliniyor.. velhasıl ben kayınvaldemle konuştum mevlüt mevzusunu yatakta falan yapmamaya karar verdim.. yaparsam eğer ramazandan sonra toparlanınca yaparım. şıkır şıkır giyinirim, kilomu veririm, bebişim de büyür inşallah.... off bir de çooook kalabalıklar yaaa:26: o sıcakta hiç çekilmez valla tıklım tıklım..en az 50 kişi gelirler. sadece eşimin akrabaları.. bir de bizimkileri düşünün.. neyse aman daha çoook var mevlüdede yapılır inşallah birşeyler

selamm kıslarr nerelerdesınız ben yenı dogum ypn arkadasımın yanındaydımm bugun az once geldımm kenduıme hem normalde kullnmk ıcon hemde hastane cntası nıyetıne bı tan kırmızı canta aldımm levis de sordum bıtane cok guzeldı 170 dedıler hemen kactım magzadan :) baska yerden aldımm

kızlar bugünde kanamam geldi hayırlısı olsun bakalım.biraz korkuyorum dr gene korkulucak bişey yok dedidinlen dedi.kanı görünce panikledim.

he he çok maymunlar len bende çekeyim yaa çok merak ediliyor nasıl çıkacak kime benziycek benden bugünde kan geldi yarın dr gidicem.korkuyorum yaa (

gecmıs olsun canım ala ala nıe geldı acaba doktor bı neden soylemıyomu acaba yokmu yoruyosun kendını ayakta cokmu duruyosunn

ah valla eşik aşağıda olması sebep rahimin ağzında kanallarda birikenleri eşik aşağıda olması bebeğin baskısı ve büyümesinden dolayı geliyo ayakta durmak olayı ayağım ağrıyo ayakta durunca olmuyo.sinirden ağlıyorum yarın gel dedi dr .

cokmu geldı hala gelıyomu canım dıkkat et yat hıc kalkma bakalım durur belkıı

yatıyorum canm sağol ah ah sen kayınvalideden çekiyon bende annemden daha doğrusu dolaylı abimden yok yaa 5 tane doğurucam valla he biri kötü çıkarsa öteki gelir yardımına bari.

herseyın hayırlısı canım ınsanlar bıseyelr cekmek ıcın bıseylere katlanmak ıcın gelıyo mubarek dunyaya bence :) benım kaynana demez bıgun gelıyım evını temızlıyım yemegını yapıyım sen yat dınlen dıye hamdaysa bana yaptırmaya calısır neyse bı haftadır gorusmuyoruz gıtmıycem oyle karar aldım bakalım neler olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…