2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

kayınvaliden yapsın dokunmaz benim kayınvalidem çok iyi ailecek çalışıyolar gelememesi gayet normal he bide biz bebek alışverişi yaptık kadın çıkardı o kadar kalabalıklarına rağmen para biriktirmiş zarfın içinde bana vermek istedi ben duygulandığım için almadım.eşime zorla vermiş neyse bende altın yaptım bilezik yaptım .doğum yapıyım hepsi bilezik takar eminim ev alırkende para yolladılar şimdi ben onlara hiç bişey diyemem gelmemelerine uzağım.ama annem bırak yardımı vericekleri var alamadım hani istiyorum ki benim ailemde bişeyler yapsın istiyorum ama sağolsun abimin pervasızca harcamaları yüzünden kadın bişey yapamıyo.allah hayırlı evlat versin herkese ooooo ne çok yazmışım daha neler varda boşver.

haklısın sen canım ıste herkezın bırınden bı derdı var yanı allah yardım etsın kaynananada allah dah acok versın canım oda sıze versın ınsallah bende sımdı tekı evde ya esım berbere gıttı kım bılır ne zaman gelır :)

kızlar bugünde kanamam geldi hayırlısı olsun bakalım.biraz korkuyorum dr gene korkulucak bişey yok dedidinlen dedi.kanı görünce panikledim.
geçmiş olsun.. doktorun korkulacak birşey yok dediyse hiç stres yapma canım bebişin hareketlerini hissediyor musun?

he he çok maymunlar len bende çekeyim yaa çok merak ediliyor nasıl çıkacak kime benziycek benden bugünde kan geldi yarın dr gidicem.korkuyorum yaa (

bence de çektir canım içinde kalmasın sonra. git mutlaka doktoruna ihmal etme dualarım seninle inşallah hiç kötü bişey yoktur.

maşallah canım Allah bozmasın inşallah aranızı annen de mutlaka yardım etmek istiyordur ama napsın dediğin gibi bi tane hayrsız evlat oldu mu onların da eli kolu bağlanıyo.

haydaaa senin eşin de her akşam gidecek bi yer buluyo benimki o kadar sık çıksa ben kavga çıkartırdım kesin.

kızlar napıyosunuz sabah beri?

ben evde yanlızdım bugün.. doktorum tansiyonunu ölç düzenli dedi. ölçtüm yine yüksek çıktı. yarım saatte bir ölçtüm daha da yükseldi. limonlu su içtim daha daha yükseldi:26::26: annemlerdeki tansiyon aleti koldan ölçüyo.. güvenemedim elektronik olduğu için. yakındaki eczaneye gittim. saftirik bi kızla adam vardı. ikisi de bilmiyor tansiyon ölçmeyi... kız bi ölçtü 13-8 çıktı 5 dk sonra ölçtü 16-6 dedi bende dayanamadım rica etsem ben ölçebilir miyim dedim... bu sefer de tansiyonum 8-6 çıktı çok fazla limon içtim zannedersem tansiyonumu düşürdü... ayy çok komikti ya. yarın sağlık ocağında ölçtürcem tansiyonumu bakalım evdekiyle aynı çıkacak mı? inşallah yanlış ölçüyodur bu alet..

SERAPF geçmiş olsun cnm inş önemli bişey yoktur biraz dinlenmeye çalış doktorun hayırlı haberler verir inş.
denizkızı nbr nasılsın bulduğun takım güzelmiş ben bi tane aldım bi tanede annem sipariş vermiş ama ikisininde altı uzun ben bi taen kaprili bi tanede hastane için gecelik istiyorum bakalım nezman bakıcam onlarda buarda dün bebişimi gördük daha doğrusu bizim inatçı kızmız yüzünü göstermek istemedi dr zorla resmini çekti busefer yan yata kalka çok momikti halimiz .kızmız biraz daha büyümüş gecen haftaya göre

ıyım bende canım okey oynuyorum evet guzeller ama fıyatları yazmıyo ya hem normal pjama takımı canım bunlar hamılelık degıl bıde burda normallere bakıcam belkı begenırım baska bugun hastane cantamıı aldım hem gunluk hem hastane esyalarını koycam kırmızı aldım degısık olsun dıye :)

gülegüle kullan cnm hersey gerekli demi hastane cantasına neler koyacaksın karar verdinmi

gülegüle kullan cnm hersey gerekli demi hastane cantasına neler koyacaksın karar verdinmi

verdım galıba canım bendıme ıc camsırı ıkı tane bı tane sutyen bı pjama takımı bıde gecelık bebegede ıkı takım kıyafet alt pjama ıkı tane cıtcıtlı badı gogus pedı orkıd çatal kasım bardak :) corap lousa tacım daha almadım onu yada kendım yaparım belkı havlu sımdılık aklıma bunlar gelıyo canımm

bebeğin için altı uzun olan takımlardan aldınmı daha sonrada giydirmek için ben çıtçıtlı badi yeter diye düşünüyordum ama annem uzun kollu ince takımlardan almamız gerektiğini söyledi uzun altı falan çok kalın olmamakla beraber 4 takım aldık biz çoku aldım acaba annem götürüp bir vaya ikisini büyüğü ile değiştirsemi birde bebeğe nevresim takımı nerden aldın hangi markayı

tek pjama almadım canım altı ayaklı olanlardan yok bende bı ıkı tane var galıba takımların oda onlardan alırım ama bundan sonra 3 6 alcam arkadasımla beraber takım almıstık 0 3 aylık daha 1 haftalık bebek ayagı dar gelcek bı kac sonra gıbı gorunuyoo nevresım takımı almadım canım ben cunku besıgı ne zaman alcam bılmıyorum sımdılık guzel dantellı sepetım olcak ona takamam nevresım bu yuzzden besık alınca alırım nevresımıı

bende çok istemiştim beşik almayı ama tayinci olunca ve burda malesef böle bi şansım yok park yatak aldık bizde onun için nevresim almam lazım belki burdadan sonra beşik verirler amam belli değil daha o yüzden uyku seti bile almadım amam park yatak için babam yorgan almış üstü uğur böcekli birde çok sirin bi yastığı var dedesi kıyamamış bebişe. annemde uyku setini alacak bebşik olursa ama nevresim takımı alanlar ne aldı acaba

Taç Strawberry Baby Nevresim Takımı Altınbaşak Vakvak Bebek Nevresim Takımı Pembe
Taç Baby Winnie The Pooh&Tiger Nevresim Takımı sımdılık bunları begendım canım bı bak ıstersenn

bende park yatak alcam canım ama ne zaman bılmıyorum sepet olacagı ıcın 4 5 aylıkken alırım belkı park yatagı nevresım baktım neten sende bak ıstersen canım

bende park yatak alcam canım ama ne zaman bılmıyorum sepet olacagı ıcın 4 5 aylıkken alırım belkı park yatagı nevresım baktım neten sende bak ıstersen canım

bi bakıyım cnm
insan herşeyin güzeli iisi olsun istiyor bebği için demi deterjanı neyaptın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…