ay gönul iremm facede okey oynuyodum bı baktım babasıyla iremın resmıı :) yan masada oynuyoduu
slm kızlar çok yoğunum yarın sabah 9-buçukta usgye gireceğim sonra bebek alışverişi yağacağım yarın akşamda kına var allaha emanet olun sizi seviyorum şuanda da kayın valideler var duayıda okuttum çok şükür..... öptümmm
denizkızı ne hoş tesadüf gerçektende eşimde oynuıyor:):)
cnm ben çıkıyım sonra tekrar girerim çok oturunca sırtım ağrıyor çünkü bütün gün ayaktayım zaten eşim çok kızıyo bide akşamları bilg basındasın diye kib
slm kızlar çok yoğunum yarın sabah 9-buçukta usgye gireceğim sonra bebek alışverişi yağacağım yarın akşamda kına var allaha emanet olun sizi seviyorum şuanda da kayın valideler var duayıda okuttum çok şükür..... öptümmm
ah valla eşik aşağıda olması sebep rahimin ağzında kanallarda birikenleri eşik aşağıda olması bebeğin baskısı ve büyümesinden dolayı geliyo ayakta durmak olayı ayağım ağrıyo ayakta durunca olmuyo.sinirden ağlıyorum yarın gel dedi dr .
allah kabul etsın canım ne guzel bısey ama cok yorma kendını
cnm ben çıkıyım sonra tekrar girerim çok oturunca sırtım ağrıyor çünkü bütün gün ayaktayım zaten eşim çok kızıyo bide akşamları bilg basındasın diye kib
günaydın kızlar.umarım iyi bir gün olur hepimiz için.bugünden sonra hava açacakmış artık inşallah.aslında sıcakların başlaması bizim için iyi değil.koca göbüşlerle sıcak hiç çekilmez ama güneşi özledim resmen.dün akşam Senai Demirci nin konferansı vardı ona gittik komşu ve arkadaşlarla.güzeldi.bana da değişiklik oldu.
denizkızı pijamalar güzelmiş ama ben derim ki en azından bir tanesini lohusalık için al.rahat edersin.
gönülcüm iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.bakalım kaç kilo olmuş boyu ne kadar sağlığı yerindemi meleğimin.haberlerini hemen verirsin.aldığın şeylerinde resmini çek yolla bize de bakalım.hoş ben hala yapmadım neyse yıkayıp ütüleyince çekerim ben de.
insan bebeğinine elbetteki en iyisini almak ve her şeyi almak istiyor.daha doğmayan bebişlere neler aldık.arabası bile hazır örneğin kurulu duruyor 1 aydır:)denizkızı ve tuncaylin benve nevresim takımından ziyade yaz bebişleri olacağı için pike takımı alın derim ben.benim aldığım oda takımının içinde uyku setide var nacak boyutu biraz farklı olduğu için bebek nevresimleri sanırım uymaz.o nedenle belki diktitririm o da kışın tabii.ben taç da bebek pike takımı aldım.o kadar güzelki.organik pamuktan.75liraydı pazarlık yaptım peşin 50liraya aldım ama çok güzel.pikesi çarşafı 2 tanede yastık kılıfı var.bu arada yastık alacakmısınız.ben sevi bebenin yastığını beğendim.sanırım onu alacağım.bebişlere yastık gerk yok diyorlar ama yine de gerek oluyor haberiniz olsun.zaten incecik bişey.neyse kızlar ben gidip kahvaltımı yapayım.her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım ama mecbur.ama bugün çorba içicem:)hepinizi öpüyorum..
Günaydın kızlar bende bugün doktora gidicem biliyosunuz hastanem çok fiyat alıyo sezaryane yeni birdoktora gidicem inşallah bunu beğenirim . Ayrıca eltim doğum yapmıştıya bebeğinin durumu baya ciddiymiş doktor her an bişey olabilir diyormuş ona üzüldüm bende çocuk tam nefes alamıyor makinaya bağlamışlar bebişi lütfen sizde dua edermisiniz Elif bebeğe zor bir durum bende bu yüzden korkuyorum Allah bize böyle şeyler yaşatmaz inşallah
okuyunca tüylerim diken diken oldu Allah'ım sen o koru o minicik günahsız yavruyu... neden öyle ki canım erken doğum olduğu için mi acaba? ben şimdi bak nasıl endişelendim belki de daha iyi bir hastanede olsa şimdiye kadar toparlanırdı. 36 haftalık doğmamış mıydı bu bebek? aslında o zamanda doğan bebeklerin çoğunu kuvöze bile koymadıklarını duymuştum. sen eşine söyle canım asla gitme o hastaneye nolur. inşallah elif bebek de sağlığına kavuşur bizim bebeişlerimiz de sağlıkla ve zamanında dünyaya gelirler.
atofinacım cok gecmıs olsun okuyunca gozlerım doldu valla allah yardım etsın ınsallah bısey olmaz kızlar 9 canlı olur yaşar derler ınsallah oyle olur canım duzelsın tez zamanda allah acı vermesın ıcım daraldı valla ya bende bıraz temızlık yapıcam koltukları camları yerlerı bı sıleyım sonra arkadasıma gıtcem bugun tek artık kımse yok yanında bebek emmıyo mama verıyo gızlıce kocası kızıyo cunku allah onada yardım etsın bazen sutunu sagıyo ama kızın gogus ucu kocaman dedım gogusun kucuk ama ucu kocaman benımde gogsum buyuk ucu mınık :)
günaydın kızlarrrr
atofina çok geçmiş olsun cnm Allah o minicik bebeğe güç versin anneye babayada tabiki inş sapasağlam en yakın zamanda hastaneden çıkarlar böle seyleri duyunca çok korkuyorum yaa
bişey sorucam kızlar alttan muayeneyi nezman yapıyorlar erken doğum riskine karşı benim dr hala böle bişi yapmadı yapması gerekiyormuydu ultrosonda bakıyo 15 günde bir ama hiç bi sıkıntı yok diyo sadec bizim kızın başı yukarda onada döner daha diyo normal doğum için of zaman yaklaştıkca insan bi hoş oluyo
Günaydın kızlar bende bugün doktora gidicem biliyosunuz hastanem çok fiyat alıyo sezaryane yeni birdoktora gidicem inşallah bunu beğenirim . Ayrıca eltim doğum yapmıştıya bebeğinin durumu baya ciddiymiş doktor her an bişey olabilir diyormuş ona üzüldüm bende çocuk tam nefes alamıyor makinaya bağlamışlar bebişi lütfen sizde dua edermisiniz Elif bebeğe zor bir durum bende bu yüzden korkuyorum Allah bize böyle şeyler yaşatmaz inşallah
canım alttan muayneyle bılgım yok benımkıde ayda bı cagırıyo bakalım 10 gun sonra gıtcem sımdıye kadar alttan muayne etmedı benıde gerek varmı acaba hıcbı fıkrım yok benımdee
GÖNÜLİREMM eve erken gel merak edıyorum doktor ne dedı dıyee :)
canım inşallah sağlıkla kucaklarında evlerine götürmeyi nasip eder Allah.nasıl üzüldüm ağladım valla.çok zor yaa.dualrım bebişle canım benim..Günaydın kızlar bende bugün doktora gidicem biliyosunuz hastanem çok fiyat alıyo sezaryane yeni birdoktora gidicem inşallah bunu beğenirim . Ayrıca eltim doğum yapmıştıya bebeğinin durumu baya ciddiymiş doktor her an bişey olabilir diyormuş ona üzüldüm bende çocuk tam nefes alamıyor makinaya bağlamışlar bebişi lütfen sizde dua edermisiniz Elif bebeğe zor bir durum bende bu yüzden korkuyorum Allah bize böyle şeyler yaşatmaz inşallah
canım ben 29 haftalık iken gitmiştim ve beni alttan muayane etti.erken doğum tanı muayenesiymiş adıda.bişeyleri ölçtü alttan bi aletle.zaten artık 3 haftada 1 gel dedi.1 aydan düştük yani.şimdi 32.haftamda gidicem.günaydın kızlarrrr
atofina çok geçmiş olsun cnm Allah o minicik bebeğe güç versin anneye babayada tabiki inş sapasağlam en yakın zamanda hastaneden çıkarlar böle seyleri duyunca çok korkuyorum yaa
bişey sorucam kızlar alttan muayeneyi nezman yapıyorlar erken doğum riskine karşı benim dr hala böle bişi yapmadı yapması gerekiyormuydu ultrosonda bakıyo 15 günde bir ama hiç bi sıkıntı yok diyo sadec bizim kızın başı yukarda onada döner daha diyo normal doğum için of zaman yaklaştıkca insan bi hoş oluyo
ben de 28+1de kontrole gittim en son. ama alttan muayene olmadım, ya da doktorum henüz uygun görmedi. sanırım en geç 32. haftada başlar alttan muayene ve nst.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?