2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay kıslar bazen kasıklarıma baskı yapıyo sankı bebek yada ben oyle hıssedıyorum sonra dıyorum acaba normal dogum yapabılırmıyım ;:) korku gıbı bısey gırıyo ıcıme cıkartabılırmıyım bebegı ordan dıye bıde belım cok agıryo bu ara normal acaba zor uyuyorum bel agrısından cok uyanıyorum gecelerı sızede oluyomuu

kızlar öncelikle iyi dilekleriniz sizinlede olsun.şimdi dr geldim bebek 1550 kilosu hiç problem yok işte tek sorun eşik aşağıda hep yatıcam.annemi aradım geçerken senide alalım ayağım tutuldu iğne vurduruyorum dedi.

nst bağladı ordada normal magnezyum demir hapımı yazdırdım.çok şükür şimdi mayısın ilk haftası gene mua çok tatlı pamuğum yaa özlemişim.

nst bağladı ordada normal magnezyum demir hapımı yazdırdım.çok şükür şimdi mayısın ilk haftası gene mua çok tatlı pamuğum yaa özlemişim.

oh ne guzel cnım allh hyırsla kucagına almyı nasıp eder ınsallh bndecok merak edıyorum esıme dıyorum gıdelım sımdı doktora dıye aksam ıcın oda bana dıyo zırt bırt kızımı ultrasona sokma 10 gun sonr agunu gelınce gıderız dıyo bende cok merak edıyorum kılosu nasıl boyu kac oldu falan dıye hem son gıttıgımde bası asagıda demıstı duzeldımı yada durumu nasıl acaba annelık bu olsa gerek galıba ya daha karnımızdayken basladık nasıl ıyımı dıye cıkınca nasıl olur acaba hıc bılmıyrum :)

maşallah canım sevindim herşeyi yolunda olmasına annene de geçmiş olsun.

gözün aydın canım.ohh bayaa tombiş maşallah benim kızım zayıf kaldı bak şimdi:)yat canım boşver işi gücü önemli mi sanki.sağlıkla doğsun yeter.bu arad neden nst ye bağladı.erken değilmi daha.en erken 32.haftalarda falan bağlıyolar diye duymuştum ben çünkü..

kızlar ben doğum çantası konusunda artık ciddi ciddi hazırlıkları tamamlamak istiyorum netten de yardım alarak bir liste çıkarttım eksikler vardır muhakkak birlikte hepsini tamamlayıp ihtiyaçların hepsini topluca listeleyelim istiyorum. şu an hazırladığım listeyi yazıyorum.

Öncelikle kendim için;
- pijama ve gecelik
- iç çamaşırı,
- emzirma sütyeni,
- meme ucu kremi,
- ped
- diş fırçası-macunu,
- sabun,
- havlu,
- tarak,
- deodorant-koltuk altı stick,
- el aynası,
- makyaj malzemesi,
- fotoğraf makinesi,
- hastaneden çıkarken giymek için kıyafet.

Bebek için;
- bebek bezi,
- ıslak mendil (yeni doğana uygun)
- hastane çıkışı zıbın seti x2
- battaniye x2
- minik yumuşak mendiller,
- oto koltuğu-ana kucağı.

oooo senin bebiş biraz tombiş sanırım 29. haftaya bakıyorum da ortalama 1150 gr yazıyor tabloda maşallah iyi bakmışsın bebişe şekerim

canım ben kendim için gecelik ve pijama makyaj malzemesi emzirme atleti parfümümü götürücem.geri kalan her şeyi hastanem veriyor.fotoğraf makinesi götürürm ama zaten hastanem doğum fotoğrafı hizmetide veriyor.bebek içinde sadece hastane çıkışını götürücem oto koltuğu ile.diğerlerinide hastane karşılıyor.aslında hastanae çıkışı bile getirmeyin diyolar.onlar hastanede kaldığımız sürece kendileri bebeği bakıma aldıklarında giyitip sürekli getiriyolar battaniyesi bile dahil.çıkarkende pakette hediye hastane çıkışı veriyolar ama ben çıkarken benim aldığım kıyafetle çıksın istiyorum..

hatane veriyorsa ne güzel işte canım ben henüz hastanenin neleri karşıladığını sormadım ve bilmediğim için ihtiyaçlarımızı yazalım paylaşalım istedim. tabi hastane ile konuşup çantayı hazırlamak en güzeli.

kasılmalar varmı, ne sıklıkla vede bizim duymadığımız ağrı durumlar varmış içerde onun için canm benim annem hep şey der normal kilosunda olsun sonra aldırırız biz kilo diyo normal düşünerek söyledi nasıl çıkacak diyo annem :))) benim sezeryan olucak büyük ihtimalle.sizinki normal olsun kilosunda doğsun inş.

slm kızlar herkesin iyi dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim az önece eltimle konuştum bebek makinaya yanıt veriyormuş anne sütüde vermeye başlamışlar dualarla bu durumu atlatır inşallah.

bende doktordan yeni geldim yeni doktorum bana biraz güven verdi tahlillerime baktı gene kan ve idrar tahlilleri verdi yaptırdım biraz direncim düşükmüş haftaya gene gel dedi eğer düşük çıkarsa serum vericek bana bebek iyiymiş bol bol su iç dedi genelde benle uğraştı bende az içiyorum suyu bundan sonra zorla içiyim bari iştahım yok pek ondandır toplamda 10 kilo almışım azda iyiyorum ama şişiyorum işte

Son düzenleme:

masalah canım resmını koyda gorelımm 10 kıloyu nerene almıssın :) ınsallah bebek ıyılesır canım hayırlısıyla bende az su ıcıyorum tıkıyo su benı şişiriyo cok kotu oluyoum o zaman ıste o yuzden maden suyu ıcıyorum :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 182111 Eki Görüntüle 182112 Eki Görüntüle 182114 kıslarr bakınn bebegımızeee dogerıde benım bugunkı yanı son halımm :) nasıl ama

canm bebekte çok güzel inş. seninkinide resimlerde görücez böyle kı senin gözlerde çok güzelmiş valla hee tüh tüh bide bana kızlar hamile güzelliği gelmiş derler sende çok güzelsin maşallah ayy bende son halimi göstereyim.kızım sizde boy var bence ideal göbek.bak şimdi bide bak allahın dombilisi oldum.

masallah serapfcım allah nazardan saklasın kız gobegı oldugu bellı senın yayvan gobek gıbı duruyo benınımde oyle ay bı dogsalar saglıklarıyla ne guzle olcak ya arkadasıma bakıyorum bugun sevemıyorum sıkamıyorumda dıyorum benımkı olsa sevcem sıkıcam

oooo senin bebiş biraz tombiş sanırım 29. haftaya bakıyorum da ortalama 1150 gr yazıyor tabloda maşallah iyi bakmışsın bebişe şekerim

bizimki pehlivan olucak :)))))) eşime diyorum ki tosuncuk olursa aldıklarımız küçük gelmesin :))) çantandakilere kolonyada ekle dışardan gelenlere ikram en azından mikropları kırılsın diye bide bizim ebe hemşireler parfüm kullanmayın derlerdi.anne kokusunu bastırmasın bebeğe hemde alerji için sakıncalıymış.nacizane fikir .terlik al.ben aslında şu mikrop kıran ecz satılan iyisi olan jellerden alıcam valla gelene gidene.kimse kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…