2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet yaaa bugün ultrasonda yanaklarına bakıyoz maşallah sarkıyo tombik sıkacam bende bide gözünü açıp kapıyo dr diyoki babanın kopyası yedeklememe yapıyosunuz çok seviyoz bi tane daha olsun evde diyosunuz heralde bizimki havalara giriyo tabi sizinkilerde öylemi kız bizimki çok havada hee geçen dr soruyorum aa çenesinin altında sanki gamzemi var dedim hemen bizimki eliyle çenesine bakıyo benim çukur zaten diyo töbe töbe görmemişin çocuğu olmuş kopartıcak.

hiçte bile çok şekersin ya bende eklemek istiyorum niye olmuyo nasıl yaptınız

hatamı veriyo eror diyosa hata veriyo demektir.resim büyük geliyosa küçültmen gerek.normal resimse olması gerek eklentilerden giriyosun biliyosundur onu zaten.bilmiyosan yardımcı oluruz.senide merak ediyoruz.bu arada teşekkürler.

eklenti ekleye basıyorum hiç bişey olmuyo sorun ne anlamadım

slm kızlar nasılsınız bende yarın sabah kontrole gidicem hemde şeker yuklemem var inş bişey çıkmaz korkuyorum bide şeker çıkarsa diye öff

evet canım parfüm iyi olmaz. haklısın canım bak kolonya da konmalı gerçi bizim bütün akrabalar istanbulda burada gelecek pek kimse olmaz ama yine de bulunmasında fayda var. doğru bak terlik gerekli sağol canım yaa... bence de yanii bakmasınlar kusura sen el tüm önlemlerini sonra olan size olur.

hahahaaa babalar şimdiden havalar girmeye başladılar kuzum... bizimki de ellerini başının altına koymuş uyuyodu son ultrasonda hemen eşim diyo bana çekmiş nasıl rahatına düşkün bak keyif yapıyo :)

merhaba merhaba ve merhabaaaaa kızlar nasılsınız bakalım,geldim nihayet pc başına alışverişimizi yaptık artım bebek için herşey hazır.... kayınvalidemde pijamalırımı aldı ,ohhhh....:)bebiş 28 haftalık artık , ve 1350grm olmuş maşallah ama kızlar erken doğum riskim varmış sanrım hatta önlemek için günde iki kez magnezyum verdi vede bugün erken doğumu önlemek amaçlı iğne vurdular ... ve artık 2 haftada bir gideceğim doktora ,biraz tedirgin oldum ,hayırlsı olsun artık... bu arad bizim kiracılarda haftaya çıkıyorlarmış Allah izin verirse doğumdan önce evime de geçebileceğim.... Yarın görüşmek üzere kızlar Allaha emanet olun...

Son düzenleme:

canım benim çok sevindim herşeyin yolunda olmasına Azra kız da büyümüş maşallah benimkini sollamış hayatım erken doğum olacaksa şayet bebeğin kilosunun önde olması bi avantajmış. inşallah yapılan takviyeler sonuç verir ve bebeğin de zamanında doğar canım değilse bile Allahım her durumda sağlıkla doğmalarını nasip etsin. ayyy kontroller de sıklaştı artık desene...

inşallah canım bir an önce atlatırlar.yeni doktorunu sevmene sevindim.ne güzel idrar ve kan tahlili istemiş.bizim doktor hiçbişey istemiyor.sorun var mı yokmu diye sorar sadece:)direncin nasıl düşükmüş onu anlayamadım tatlım yaa.nasıl bu karar vardı.bol su iç tabii.su çok önemli.ben çok içtiğim halde idrarımın rengi hiç şeffaf olmuyor sarıya yakın oluyor nedense..ben neden az kilo aldım yaa.daha 5 kilo oldu.o kadar da yiyorum ama.
Eki Görüntüle 182111 Eki Görüntüle 182112 Eki Görüntüle 182114 kıslarr bakınn bebegımızeee dogerıde benım bugunkı yanı son halımm :) nasıl ama
canım benim kucağınada ne çok yakıştı.inşallah kendi bebişinle de görürüz resimlerini.bu arada hakikaten karnın tam kız karnı.valla ben kendimden şüphelenmeye başladım.her gören de bana nasıl kız yaa seninnki erkek karnı diyolar.sipsivri bir karnım var benim.akşam resim koyayım da bakın siz de görün
neren dombil.çok tatlısın hayatım maşallah.evet senin de kız karnı tam.yoksa benim ayşe kızım erkek mii yaa:)
evet canım haklısım parfüme gerek yok.koltuk altı yeterli.kolonya almak lazım zaten ben gelene ikram için çikolatada yaptırıcam.1kg kadar hani bebekli çikolatalar var ya.hastanem her gelene lohusa şerbetide veriyor.terlik de almam lazım.beyaz alıcam en.pijamalar pembe olunca..
slm kızlar nasılsınız bende yarın sabah kontrole gidicem hemde şeker yuklemem var inş bişey çıkmaz korkuyorum bide şeker çıkarsa diye öff
çıkmaz canım rahat ol.haberlerini bekliyoruz..
valla aklım hep sendeydi canım.ohh minişime büyümüş annesi.hemen hemen bebişlerimizin kilosu aynı canım.erken de doğmaz inşallah sana bol bol dua edicem.magnezyumu ben günde 2 kere kullanıyorum ve nerdeyse 3 aydır kullanıyorum canım.çok iyi oluyor.alttan mı baktı.o garip aleti sana da mı kullandı:)
evet kilolu olsun inşallah.benimde 3 haftada 1 oldu bu ay öyle olacak.4 mayıs gibi gidicem.yani 32.haftamda.bakalım bundan sonra ne diyecek..

günaydın kızlar.önce geçmişi okudum şimdi de günaydın demek istedim.daha kimse uyanmamış anlaşılan.ben kelktım ama hala uyuşuğum.bugün dışarı çıkasım var.belki çıkarım.ne güzel kayınvalideleriniz var ya.kimi pijamalarınızı alıyo kimi bebişin kıyafetlerini.benimkide beni ne arıyo ne soruyor.aramız önceden iyidi hatta çok iyiydi ama aramızda tartışma çıktı gerçek yüzünü gösterdi.şimdiküs değiliz ama aramıyoruz birbirimizi.hiçbişeyde beklemiyorum zaten.çok şükür bebeğimim her ihtiyacını kendim alabiliyorum.gölge etmesin yeter.bende doğumuma çağırmayı düşünmüyorum.zaten ablamla annem gelecek.1-2 ay da eve daimi kadın tutucam evimin düzeni bozulmasın diye.ablam da annemde gelenle benimle bebiş ve yemekle meşgul olurlar.kadında temizlik ütü ve çamaşırla meşgul olur.kaynanamda sonra çok sonra 2 günlüğüne gelmek isterse buyursun.insanları ancak sonra sonra tanıyabiliyorsun işte.ne hali varsa görsün.kendi kalpten ameliyat olduğunda ben 1 hafta bakmıştım,idrarını temizledim istifrasını temizledim.haram olsun.sevgisini de saygısını da kaybetti.ama kocam için sayıyorum.öyle yapmaya çalışıyorum en azından.

kızlar kuzenimde 2010 aralık anneleri topiğindeydi.bunlar bayaa kaynaşmışlar doğumdan sonrada devam ettiler görüşmeye.geçen ankarada oturanlarla buluştular.bebişlerle birlikte.çok iyi oldu diyor çok güzelmiş.bir de tüm topikteki kişiler anneler günü için çekiliş yapmışla ve şimdi birbirine çıkanlar heiye yollayacaklar kargoyla.ne güzel diymi.bizde yapalım böyle şeyler.doğumdan sonrada görüşelim mutlaka.

size bişey sorucam ben hemen hemen her yediğimi ısıtacaksam eğer mikrodalga kullanıyorum.sütümü bile mikrodalgada ısıtıyorum.zararlımıdır kızlar bebişe bilgisi olan varmı.önünde durmamak gerekmiş ama ısıtılan yemeğe zararı geçermiki.valla korktum şimdi yaa..
bir de doktora giden arkdaşlar cinsel ilşkiye ne dedi doktorlarınız..
bol yazışmalı bir gün olsun kızlar.hepinizi öpüyorum.

günaydın canım, dediğin gibi kimseye muhtaç değiliz elbet bebeğimizn tüm ihtiyaçlarını kendimiz alabiliyoruz çok şükür ama yine de onların da heves edip bir şeyler yapması insanın gönlünü okşuyor ayrı bişey yani. hayırlısı olsun bakalım kayınvliden doğumda çağırmasan da gelebilir ben de çağırmadım ama kadın gelecini söyledi tatilini bile eylül ayına ertelemiş bu yüzden. gelene de gelme denilmiyor işte annem de gelecek ama bakalım nasıl geceçek curcuna içinde ben alıştım yamız başıma rahatım iyi aslında. geçen gün ordayken dedi kayınvalidem bir kaç ay bebeğe tek başına bakmaya alışana kadar yanında olurum o yüzden de tatili eylül ayına erteledim dedi. ben de ablam öyle çok fazla yardım almadan kendisi bakmıştı dedim ama fazla da bişey diyemedim çok uzun kalmasını istemem sıkılıyorum çünkü 15-20 gün kalsalar yeter gibime geliyo. ama beni hiiiç de dinleyen yok zaten bebeği tek yıkayamazsın en azından kırk gün kadar kalmak gerekir dedi eyvahhhh ne yapıcam ben şimdiden dertlendim zaten. dediğin gibi canım inşallah doğumdan sonra da görüşmelere devam ederiz ve bebişler biraz büyüysünler de buluşma ayarlarız ben gelrim istanbula.

ben de her akşam sütümü mikrodalgada ısıtıyorum canım başta forumda konusu olmuştu sağlıklı değil diye ama doktoruma sordum bi zrarı yok kullanabilirsin dedi ben de pişirme amaçlı değil de ısıtma amaçlı kullanıyorum bu aleti çok pratik.

Gönülcüm aldıklarınızı güle güle kullanın canım ayrıca dikkatli ol taşınıcam diye kendini yorma emi...

evet baya ilgilendi idrar tahlili yaptı onda keton oranım pozitif çıktı ondan dolayı direncin düşük dedi genelde şidetli kusanlarda oluyormuş ama ben kusmuyorum diyince o zamn bol bol su iç dedi

ay galıba cok duygulandım ben AYSOZ senın yazdıklarına neden bılmıyorum ama durup duruken agldım sen kaynananla ılgılı yazınca benım yasadıklarım aklıma geldı ne alakaysa :) bızde gorusmuyoruz aramıyo bende aramıyorum esıme dedım aramıycam oda sen bılırsın dedı ınsan alaha sukur kımsey emuhtac degıl ama bıraz heves olsa belkı alır bıseylr bunların hıc bırınde bı gram heves yok ya alıyım getıreyım beraber alalım dıye anca ne gerek ne gerek derler eskı kafalılar kendı kızlarına gelınce herseyın en guzelını yaparlar gelıne geşlınce gerke yok kendısı alsın falan oluyo oyy daraldım yıne ben galıbaa sımdı utu yapıyorum sonra yıne arkadasıma gıtcemm ona yardımcı oluyorum evınde gelenı gıdenı oluyoo
GÖNÜLİREM senın adına cok sevındım ne guzel bı eksık kalmamıs nasıl gcelıgın guzelmıı tarıf et bakalımm :)

ohhh maşallah size işte benimde erken doğum riskim var bende magnorm alıyorum magnezyum sabah akşam günde 1 taneydi 2 çıkardı.inş. bişey olmaz .ev içinde gözün aydın canm çok sevindim.:86:

sana yük olan üzen insanları çıkar hayatından.cinsel konu içinde dr yapmayın dedi elveda cinsel hayat

merhaba bayanlar nasılsınız?????

bugün canım çok sıkılıyor bir sürü de iş yaptım ama atamadım sıkıntımı. eşim dün akşam evde yapılmış ekmek istedi ben de yaptım hatta akşam yemeğimi ve ütümü bile bitirdim evde genel bir temizlk de yaptım ama daha akşam olmadı bile gün geçmiyor sanki...

sana yük olan üzen insanları çıkar hayatından.cinsel konu içinde dr yapmayın dedi elveda cinsel hayat

haklısın çıkarmak lazım ama işte insan emeklerine yanıyor.gelin değil kız gibi davranmıştım ben onlara amaaann neyse,nasıl isterlerse öyle olsun.biz bırakalı çok oldu zaten ama hala yapanlar varmış geçen bir arkadaşım söylüyor onun arkadaşı doğumdan 3 gün önce bile yapmışlar.yuh dedim yaa.nasış çekiyomuş canları.benim zaten ist
emiyordu.kocamda katlansın artık:)haaa haaa

MELİHACIM BOŞ VER CANIM.YAPANIN YANINA KAR KAŞMAZ ELBET.YARIN BİRGÜN YAŞLANIPDA KAPIMIZI ÇALDIKLARINDA BAKALIM NASIŞ YÜZLERİ OLACAK.NEYSE YİNEDE ANA BABADIR.SAYGISIZLIK ETMEMEK LAZIM.FAZLADA YÜZ VERMEMEK.ÜZÜLME BEBİŞİNE YAZIK TATLIM.BEN DE EVİMİ SİLDİM SÜPÜRDÜM NEVRESİMLERİMİ DEĞİŞTİRDİM KİRLİLERİ YIKADIM BALKONU YIKADIM OHH MİİSS GİBİ OLDU EVİM YİNE.ŞİMDİDE DUŞA GİRİCEM.AKŞAMDA KOMŞUM YEMEĞE ÇAĞIRDI:)BARİİ DUŞTAN SONRA ÇIKIP GEZEYİİİMMM:)

ayy al benden de o kadar.hamaratız şekerim:)tüm işlerimi bitrdim.duşa giricem şimdi.sonrada ya çarşıya giderim ya da puzzlemın yanına.kuzenimin bebişine yaptığımı bitirdim çerçevelettim harika oldu.şimdi aynısından kızıma yapıyorum.puzzele iyi vakit geçirtiyor bana.ya da çarşıya çıkarım.akşamın yemeğide hazırdı ama konşum yemeğe çağırdı şimdi bizi.o nedenle rahatım.vakit geçmiyor aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…