Eki Görüntüle 182963 Eki Görüntüle 182964 Eki Görüntüle 182965 Eki Görüntüle 182966 Eki Görüntüle 182967
evet kızlar karmakarışık oldu ama aldıklarım bunlar.......
slm aranıza yeni katıldım bende bugün tam 31 haftadayım haftaya izne ayrılıyorum. Hamilelik iyi geçiyo ama ben artık geceleri uyuyamıyorum buda beni huzursuz yapıyo. Bu arada bir kızım olacak hayırlısıyla:)
kızlar merhabalar... nasıslınız? ben perşemeden beri hastanedeyim. tansiyon için doktor hastaneye yatırdı beni.. pazartesiye kadar buradayım. pazartesi daha kalıp kalmıycağım belli olacak.. ama hamdolsun hastanede olduğum müddet zarfında sadece 1 kere tansiyonum çıktı.
bir de idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisine başlandı.. benden haberler böyle. hepinize selamlar. öptüm
slm aranıza yeni katıldım bende bugün tam 31 haftadayım haftaya izne ayrılıyorum. Hamilelik iyi geçiyo ama ben artık geceleri uyuyamıyorum buda beni huzursuz yapıyo. Bu arada bir kızım olacak hayırlısıyla:)
kıslarr 1 den 5 ekadar yuruduk kocamla ya karfura gıttık roda bebek urunlerınde acayıp ındırım var bebek kremlerınde falan aklınızda bulunsun nıvea nın mesela bı pişik kremı sadece 15 mılyon ama bebe sampuanıyla krem ıkısı bırden 10 mılyon fıyatlara gıttık batık hafatya cuma aksamı gıdıp alcez hepsınden 3 4 tane :) biberonlara falan baktık bı tane yarımlık ıstıyorum bıde su ıcın mınık ıstıyorum cam bulduk çikoda nukta baktım ama kalmamıs galıba bıde gogus pedlerının ne ozellıgı var bı tanesınde normal yazıyo ucuz dıgerı daha pahalı mesela neden acaba hıc anlamam bakmadımda ozellıklerıne bılen varsa aydınlatın benı bıde ordan cıktık ıdıl bebeye gıttık yenı ciciler gelmıs 3 tane daha çıtçıtlı badı aldık bebişimizee bende haftaya butun eksıklerımı tamamlıycam ınsallah sonra pazarda eksıklerımızı aldık geldık ayaklarım cok agrımıs oturunca fark ettımm :)
kızlar merhabalar... nasıslınız? ben perşemeden beri hastanedeyim. tansiyon için doktor hastaneye yatırdı beni.. pazartesiye kadar buradayım. pazartesi daha kalıp kalmıycağım belli olacak.. ama hamdolsun hastanede olduğum müddet zarfında sadece 1 kere tansiyonum çıktı.
bir de idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisine başlandı.. benden haberler böyle. hepinize selamlar. öptüm
ooohhhh ne güzel gezmişsiniz canım güle güle kullanın cicilerinizi... biz de bugün eşimle taç ın fabrika satış mağazasına gittik inanılmaz güzel şeyler var ve taçonline a göre fiyatları çok çok uygun. mesela aldıklarımı yazayım size;
İnternet.......Mağaza
Yorgan.................55.......19
Pike tk. ...............65.......16
Nevresim tk...........77......60 (organik)
Sıve geçirmez alez..42......15
Bornoz tk..............50......17
Toplam................289....127 Fark 161 tl birer tane aldığımız zaman bile bu kadar fark ediyo ben bazılarından ikişer tane aldım ve farklı ürünler de aldım nette olmayan ama uygun fiyata. evine yakın olanlara öneririm kıslar...
masallah canım sende almıssın bayagı bısey gule gule kullansın ufaklık ınsallah bayagı fark varmıs ya fabrıkada daha ucuz dımı nerde bu fabrıka benım ıcın bunları almak erken cunku begısı 5 6 ay sonra alıcaz eşım o zaman alırız besık malzemelerını dedı ılk aylarda sepet kullancam o yuzden canım bende dıger eksıklerı cuma gunu gıdıp alcam esımle karfurdann
bende sımdı eksıkelrımı yazdım bakalım baska aklınıza gelen varmı sızınde
BEBEK İÇİN :
yedek emzik
su ıcın biberon
orta boy biberon
önluk
yıkama küvetı
kuvet süngeri
bebek bezi
pişik kremi
şampuanı
ANNE İÇİN:
sütyen
gögüs kremı
gögüs pedı
terlık
gecelık
pjama takımı
taç
sımdılık aklıma gelenler bunlarr bırsuru seymıs yaa :)
aaa gecmıs olsun canım tuh ya bıd etansıyon cıktı sımdı dıkkat et canım kendıne ıyı baksınlar sana hastanede ınsallah gecer daha kalmazsın canım
çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm durumuna umarım hemen atlatırsın dönersin evine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?