2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

Gönülcüm; çok şirin şeyler almışsın..Minik kızın güle güle giysin cicilerini..Bende 29. haftadayım daha hiç alışverişe başlamadım.haftaya hepsini gdip bende senin gibi toplu alıcam..İlk oğlumun bebeklik bütün eşyalarını ihtiyacı olanlara vermiştim.,Bir tek ana kucağımız var bu bebeğimize,olsun yeni bebeğin yeni eşyaları olsun dimi..

Kızlar benimde 1-2 haftadır çok yorulunca belim ağrıyor,kasılmalarım oluyor,çok tezcanlıyımdır bende yerimde duramam hiç,herkes çok hızlı hareket ediyosun,biraz ağır hareket et diyor,yapı işte,gereksiz yere yoruyorum bazen kendimi..

1 ay sonra doğum iznine çıkıcam bende.inşallah bu yaz çok kavurucu sıcaklar olmaz kızlar,bebişlerimizi büyütürüz.
Sevgiler herkese..

kıslar ben soluma yatamıyorum cok en cok sag tarafımda rahat edıyorum bıde 2 3 gundur duz yatmak ıstıyo canım am aduz yatmak ıyı degılmıs dıye korkuyorum bel agrısı oldugu ıcın uyudugumdanda bsıey anlamıyorum hafta sonu ya kımsecıkler gırmezz ıkı gunn :) bızde kocişimle pazara cıkıcaz sonra karfura gıtcez gezelım bıraz dedık

slm aranıza yeni katıldım bende bugün tam 31 haftadayım haftaya izne ayrılıyorum. Hamilelik iyi geçiyo ama ben artık geceleri uyuyamıyorum buda beni huzursuz yapıyo. Bu arada bir kızım olacak hayırlısıyla:)

hosgeldın canım allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah hepımızınde :) bende gecelerı uyuyamıyorum bel agrısı yuzunden ya benımd ekızım olcak teyzesıı

kıslarr 1 den 5 ekadar yuruduk kocamla ya karfura gıttık roda bebek urunlerınde acayıp ındırım var bebek kremlerınde falan aklınızda bulunsun nıvea nın mesela bı pişik kremı sadece 15 mılyon ama bebe sampuanıyla krem ıkısı bırden 10 mılyon fıyatlara gıttık batık hafatya cuma aksamı gıdıp alcez hepsınden 3 4 tane :) biberonlara falan baktık bı tane yarımlık ıstıyorum bıde su ıcın mınık ıstıyorum cam bulduk çikoda nukta baktım ama kalmamıs galıba bıde gogus pedlerının ne ozellıgı var bı tanesınde normal yazıyo ucuz dıgerı daha pahalı mesela neden acaba hıc anlamam bakmadımda ozellıklerıne bılen varsa aydınlatın benı bıde ordan cıktık ıdıl bebeye gıttık yenı ciciler gelmıs 3 tane daha çıtçıtlı badı aldık bebişimizee bende haftaya butun eksıklerımı tamamlıycam ınsallah sonra pazarda eksıklerımızı aldık geldık ayaklarım cok agrımıs oturunca fark ettımm :)

kızlar merhabalar... nasıslınız? ben perşemeden beri hastanedeyim. tansiyon için doktor hastaneye yatırdı beni.. pazartesiye kadar buradayım. pazartesi daha kalıp kalmıycağım belli olacak.. ama hamdolsun hastanede olduğum müddet zarfında sadece 1 kere tansiyonum çıktı.

bir de idrarda enfeksiyon varmış antibiyotik tedavisine başlandı.. benden haberler böyle. hepinize selamlar. öptüm

aaa gecmıs olsun canım tuh ya bıd etansıyon cıktı sımdı dıkkat et canım kendıne ıyı baksınlar sana hastanede ınsallah gecer daha kalmazsın canım

hoşgeldin aramıza canım... gece uykusuzlukları bende de oluyo ama bazı günler rahat uyuyorum değişiyo yani...

ooohhhh ne güzel gezmişsiniz canım güle güle kullanın cicilerinizi... biz de bugün eşimle taç ın fabrika satış mağazasına gittik inanılmaz güzel şeyler var ve taçonline a göre fiyatları çok çok uygun. mesela aldıklarımı yazayım size;

İnternet.......Mağaza
Yorgan.................55.......19
Pike tk. ...............65.......16
Nevresim tk...........77......60 (organik)
Sıve geçirmez alez..42......15
Bornoz tk..............50......17
Toplam................289....127 Fark 161 tl birer tane aldığımız zaman bile bu kadar fark ediyo ben bazılarından ikişer tane aldım ve farklı ürünler de aldım nette olmayan ama uygun fiyata. evine yakın olanlara öneririm kıslar...

çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm durumuna umarım hemen atlatırsın dönersin evine.

masallah canım sende almıssın bayagı bısey gule gule kullansın ufaklık ınsallah bayagı fark varmıs ya fabrıkada daha ucuz dımı nerde bu fabrıka benım ıcın bunları almak erken cunku begısı 5 6 ay sonra alıcaz eşım o zaman alırız besık malzemelerını dedı ılk aylarda sepet kullancam o yuzden canım bende dıger eksıklerı cuma gunu gıdıp alcam esımle karfurdann

evet canım fabrika satış mağazasında fiyatlar çok uygun. mağaza Çorlu- Lüleburgaz arasında kalıyor. Çorlu'ya 20 km uzakltıkta. Büyükkarıştıran Kasabası, Tayyare Meydanı Mevkii Lüleburgaz - Kırklareli. eğer topluca alacaksan yol masrafnı karşılar ama tek bişey için değmez tabi... bizim evimize 19 km uzaklıkta o yüzden kolay oluyo gitmek.

ay şu son günlerde nereye gidersem gideyim kızıma bişey almadan dönemiyorum eve... gözüm hem bebek eşyalarında iki kapaklı gömme dolap var evde aldığım eşyaların torbaları ile dolmak üzere.

bende sımdı eksıkelrımı yazdım bakalım baska aklınıza gelen varmı sızınde
BEBEK İÇİN :

yedek emzik
su ıcın biberon
orta boy biberon
önluk
yıkama küvetı
kuvet süngeri
bebek bezi
pişik kremi
şampuanı

ANNE İÇİN:
sütyen
gögüs kremı
gögüs pedı
terlık
gecelık
pjama takımı
taç

sımdılık aklıma gelenler bunlarr bırsuru seymıs yaa :)

evet canım az gibi gelyo ama listeye dökünce epey kabarıyo benim sadece saç bandanam kaldı eksik şu an. tabi aklımıza glmeyen başka bşşey çıkmazsa...

geçmiş olsun canım ..inşallah çıkmaz birdaha tansiyon..neyse az kalmış hastaneden çıkmana..dr umda bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuna çok sık rastlandığını ve bu yüzdende bol bol su içmemi tavsiye ediyor.Sen İzmitliydin Konak ta mı yatıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…