2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ne kadar güzel ve indirimli bir alışveriş yapmıssın,bebeğin güle güle kullansın cicilerini..

çok çok geçmiş olsun umarım hemen atlatırsın canım

oooo baya indirimliymiş ama bize uzak istanbulda da varmı acaba güle güle kullanın canım

eksik çoooooook ben daha mevlüt şekerlerimi bile almadım gözümde çok büyüyor eminönüne gitmem lazım puffffff

ATOFİNAcım eksık hıc bıtmıyo zaten ya ben allahdan sekerlerı kapı susumu yapmıstım önceden banyoma paspas takımıda yaptım kendım bı tek o eksıkelrı almak kalıdı bana en zoruda pjama gecelık benım ıcın ya ne yapıcam bılmıyorum hala nasıl alacagımı falan

çok sağol canım tam olarak bilmiyorum belki de vardır zorlu tekstili arayıp bilgi almak lazım. ürünleri kaliteli olduğu için tereddüt etmeden alabiliyoruz ve istanbulda da varsa yerleri uygun fiyata almak çok güzel.

canım ben bugün bir pijama takımı aldım lila rengi eşim beğendi diye aldım ama paçaları epey uzun geldi bi de o dert çıktı şimdi başıma istanbula gelirken getir ben makinada yaparım paçasını dedi annem :) anacım hiç derdimiz bitmeyecek belli

merhaba nurtencim.geçen yaz ne sıcaktı diymi izmit yanmıştık.hele benim evim günboyu güneş alıyor ölüyoruz valla.kızım isilik olmasa barii.epey çalışacaksın.halin iyi olursa çalış zaten..
hoşgeldin canım.sık sık gir artık o zaman.benim de kızım olacak inşallah.
ohh ohh.epey gezmişin.bizde dün kızıma mama sandalyesini aldım.asıl amaç mama sandalyesi ama beşik gibi.sallanıyor müzikli falan.kraft dondy sarı rangini aldım canım.eksik bitmiyor benim de pijamalar gelmedi hala.bi gelseydi iyi olacaktı.daha mevlid şekri var kapı süslerim var.sepetim var.eminönüne gidip toplu alıcam bakarsın bugün gideriz kocişle hava da güzel..ama en önemlisi evin boya işi.sadece salon ve bebişin odası ama işte yine de çok ş var.boya bittikten sonra kadın gelir temizler.sonra odası gelir.ve en son da kıyafetleri yıkarım inşallah.daha göğüs pedi almadım ama yeni doğum yapanlara sorayım bakalım..
canım çok geçmiş olsun.bende seni merak ediyodum ama annemdeyim demiştin sanki ondan yazmamıştım sana.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.nerde yatıyosun.sen de kocaelideydin değilmi.seni ziyarete geleyim:)
ayy ne güzel yaa.canım bebişe aldığın pike takımı nasıl.organi olandan mı.resmini çekip yollarmısın.benim aldığım ile aynımı acaba.ben 50liraya aldım ki ucuz gelmişti.taçın benimkide organik pamuktan çarşafı 2 yastık kılıfı ve pikesi var.pembe renginden aldım.aslında eşime kırklareline gidelim diyorum kuzeni var orda ama işten fırsat bulamıyor.gidersem uğrarım mutlaka..
ay şu son günlerde nereye gidersem gideyim kızıma bişey almadan dönemiyorum eve... gözüm hem bebek eşyalarında iki kapaklı gömme dolap var evde aldığım eşyaların torbaları ile dolmak üzere.
aynen canım aynen.ama artık yeter yaaa.israf valla.bizde dün kraft dondy aldık kızıma.sarı renginden.ayy yatacak mı onda miniş kızım yaaa..
lohusa pijaması olarak mı aldın canım.kaç liraya ve markası ne.benim pijama ve gecelik halen gelmedi.inşallah gelir de eksiklerim azalmış olur.belki bizde bugün eminönüne gider kapı süsü şeker işlerini hallederiz.havada güzel çünkü..bakalımm..

canım evet oganik ama ben takım olarak almadım tek pike aldım bir de ona uygun 2 adet yastık kılıfı ve çarşaf aldım (takımdakilerin aynısı) onlar da 11.50 tuttu, yani toplamda 27.50 ye takım oldu, takım olarak da vardı ama onların fiyatı 45 liraydı başta takımı almıştım sonra diğer türlü lanları görünce bak dedim ne oyunlar var ve takımı bırkıp diğerlerini aldım. benimki de pembe star bear modeli.... bence bu tarafa gelirseniz mutlaka uğrayın ben fiyat farkını görünce ikişer takım aldım hep.

ay o mama sandalyesi gerçekten çok şirin ayşe kızımız sever de güzel gülze kullanır inşallah. bana da abalam vermeseydi düşünürdüm ama şimdi gereksiz yere bir de onu almayalım diyorum çünkü hiç kullanamamış, ambalajı ile kaldırmış.

evet canım lohusa pijaması markası fantasy & dream, kumaşı çok hoşuma gitti penye ama hiç penye kumaş gibi değil yumuşacık pamuk gibi. seninkiler neden gelmediler ki hala canım sanki baya oldu sipariş vereli bence frmayı bi ara nerede kalmış. ben gecelik almadım daha onu da pazartesi getireceğiz dedi satıcı katalogtan bir kaç model seçtirdi hepsini getirecekmiş ben istediğimi alıcam :) genç ve modern bayanlara uygun olsun yoksa satmıyo o yüzden fikrinizi alıyorum dedi benim de canıma minnet tabii...

canım aldığım pike takımı bu. resmini çekmeye üşendim hem pakette pek anlaşılmıyo da zaten. mağazada tek kötü taraf eğer kendileri örnek olarak açamamışlarsa paketleri açımaya izin vermiyorlar ve çalışan kızalr da pek yardımcı olmuyorlar ben elimde liste ile gitmiştim başta netten baktım beğendiğim modelleri yazdım orada bir kıza ddim bunları grmek istiyoum yardımcı olur musunuz diye baktı listeye bu şurda bu burda dedi ve gitti zor bulduk valla... ara ara hep sormak zorunda kaldık.

walla yaparlarsa çok ii olur ama bakalım görecez yapacaklarmı ben işe gidince buarada eşim burda kıbrısta kalacak ben doğum yapana kadar ben doğum yapınca yada sezeryan olursa önce gelecek daha sonrada izne ayrılacak biraz vakit geçirip orda öyle gelicez mevlütü falan orda okutucam yani:)

cnm hoşgeldin aramıza bende 30 haftalık hamileyim bir kızımız olacak bzimde:)

cnm çok geçmiş olsun kendine ve bebişe ii bak kafanı rahat tutmaya çalış tansiyonun için

selam kıslarr KARDELENCIM aldıgın pike cok şeker cok guzelmıs bende begendım bugunde ne sıkıcıya dun yeterınce gezdık bugun evdeyız ne yaparız bılmıyorumm artık gecelerı uyuyamıyorum ya bel agrım hala devam edıyo benı uyandırıyo kımıldarken ve sureklı acıkıyorum gece :)

beğenmene sevindim canım... aynen yaa dün gezdik tozduk bugün gidecek yer de yok sıkıldım evde. akşamüstü belki yürüyüşe çıkarız eşimi kandırabilirsem gazete okuyo tv seyrediyo onun keyfi yerinde istediği yemekleri de pişirdim. gün içinde uzun süre ayakta kalınca gece ben de epey zor uyuyorum canım, sürekli sırt üstü yatıyorum. doğuma az kaldı diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. cumartesi günü kontrolümde unutmazsam doktora söyleyip ne yapmamız gerektiğini sorucam. ayy çok sık acıkma olayı benim de başımda bi yandan da korkyuorum fazla ileri gidip aşırı kilo almaktan. bir an önce geçse şu günler de bebeklerimizi alıp kucağımıza bolce sevsek yaaa....

bende korkuyorum canım ya fazla kılo almaktan bakalım kac kılo olduk bend ehaftaya pazartesı gıtcem doktora ınsallah cumartesı ısterım gıtmek ama benım doktor olmuyo genelde cumartesı gunlerı he bıde esıme dedım bugun kadıkoye gıdelım belkı pjama takımı buluruz dıye oda dedı cumartesı gunu emınonune gıdelım belkı buluruz orda dedı :) cuma aksamıda ınsallah bebegımın esıklerını almaya gıtcez bu hafta cabuk gecse yaaa sımdıden heyecan sardı benı bende cok ıstıyorum canım dogsunlar sevelım dıye 2 ay kaldı canım hayırlısıyla cok az kaldı

kımsecıkler yok yaaa aaaaaaa bu nee bende kocişimle fenerın macını ızlıyorum sonra yuruyuse gıtcez ınsallah :) bugun hep evdeydım hıc bı ısde yapmadım yoktu zaten allahdan kıslar bıde emzırme sutyenı ıcın ben aslında cokda gereklı bılmıyorum onu sız nasıl dusunuyosunuz bılmıyorum ama yınede bı tane alcam ben dursun dıye :)

kıslar bıde ben prıma premium care alcam da yenı dogmuslar ıcınmı alsam yada bı buyugunumu alsam acaba yenı dogmuslar 2 5 kılo dıgerı 3 7 kılo sız nasıl alcaksınızz acabaa

kıslar bıde ben prıma premium care alcam da yenı dogmuslar ıcınmı alsam yada bı buyugunumu alsam acaba yenı dogmuslar 2 5 kılo dıgerı 3 7 kılo sız nasıl alcaksınızz acabaa

cnm merhaba ben 3-7 olanı almayı düşünüyorum kimle konuştuysam herkes prima diyo başka bişey almıycam

iyi akşamlar herkese kızlar ne güzel eşlerrinizle ara ara çıkıp alışveriş yapabiliyosunuz biz toplu alınca sadece 2 günde bitirmeye çalıştık tabi birden alınca eşime çok gibi geldi aldıklarımız ama benim hala alasım var sizdede oluyomu öle ama alacak yer olmayınca burda iyice çıldırıyorum. gerçi 1 ay sonra izmire gidince almaya devam ederim gibi geliyo gerçi eşim çarşıya çıkmama izin vermicek gibi bişey olur karnıma falan vururlar yada yorulup ederim diye

canım inşallah kullanır ayşe kız sağlıkla.canım ben siparişi vereli 1 hafta oldu ama satış sözleşmesinde stokta tutmadıkları için temin süresi gecikebilir demişler.biraz daha bekliycem gelmezse iptal ederim.zaten kapıda ödeme yapmıştım.bizde bugün eşimle istanbula gittik.eminönüne.kapı süsümü sepetimi aldım.ordan diğer eksiklerimi aldım.brown marka ateş ölçerini aldım.3 tane çeşiti vardı bu markanın ben 129lira olanını aldım.netten daha önce araştırmıştım zaten.göğüs kremimi aldım göğüs pedimi bebişe biberen falan.epey alışveriş yaptım halada eksik bitmedi valla.
çok güzel tatlım çok beğendim güle güle mışıl mışıl yatsın minişimiz inşallah.benimkine çok benziyor.ben de kutuda olanını 50liraya aldım işte.neyse bakalım.ama çok uygun fiyata olmuş valla
gezdim şekerim ben ondan yoktum daha yenice girdim eve.kapı süsümü sepetimi falan hallettim eminönünden.şekerleride beğendim ama siparişi sonra vericem ben doğumdan bikaç ay sonra okutucağım için.ama fiyatlar çok uygun yaaa.4-5 mağaza buldum ama eminönünde.mehmet efendi kahvecisi var ya oranın yanındakiler.başkada göremedik biz.sen biliyomusun nerde eminönünde.
canım 2-5 arası al bence çok alma sonra büyüdükce alırsın.acele etme hem yaa nasıl olsa kolay bulunuyor.bu arada emzirme sütyenide atletide çok lazım oluyormuş bence al derim ben
merhaba canım.canım al al bitmiyor da doymuyorsunda.bak bugünde aldım ve hala deli gibi alasım var.aynen eşim de bana hem araba kullanmayı yasakladı hemde yolculuğu valla:)

herkese merhaba kızlar.yenice girdim eve.geçmişe cevap yazdım şimdide buraya yazayım dedim.sabah kahvaltımızı yaptık eşimle sonra çıktık istanbula gittik.arabamızı üsküdara park ettik eminönüne vapurla geçtik.eminönünde kızmın kapı süsünü sepetini aldım.mevlid şekrine karar verdim ama siparişi sonra vericem.bir de eşimle badem şekeri koydurmak yerine küçük KURAN-I KERİM koydurmaya karar verdik.eminönü çok ucuz.en pahalısı 2,5 liraya geliyor.zaten ben 50- 60 tane yaptırıcam.onları aldıktan sonra çamlıcaya çıktık ve kuru fasulye pilav yedik harikaydı..meşhurmuş zaten.sonra eve dönüşe geçtik viaporta uğradık ayy ne güzel mağazalar açılmış.eskileri demiyorum ama plazanın altına yenileri açılmış.joker e girdik epey şeyler aldım.göğüs kremi aldım ki %50 indirime girmiş.22 liradan 11 liraya düşmüş 2 tane aldım aynı markanın göğüs pedide indirimdeydi.brown marka kulaktan ateş ölçerde aldım.kullanmayı gerektirmesin ama lazımmış kızlar.tecrübeli arkadaşlar öyle diyoo.3 çeşit vardı netten araştırdığımı aldım.129lira fiyatı da.işte böyle
bu arada doğum yapan arkadaşlar mutlaka göğüs pompası al ama elektrikli olanından diyolar.çok lazımmış.siz ne diyosunuz bu konuda..

bende o gogus pompasını dıycektım canım ıste ama sımdı bence erken alma eger sutun gelemzse alırsın baan gore elektrıklı dah aguzel ama fıyatı yuksek bıraz onların normallerıde ınsanın elını yoruyo arkadasım aldı ordan bılıyorum ama erken su anda onun ıcın sonra lazım olmazsa kalmasın elınde derım ben bayagı gezmıssın canım masallah bende sanıyede ateş ölcer alcam normallerını ıstemıyo eşım bızde yuruyusden geldık sımdı gecede uyuyamadım duzgunce uykum cok var sımdıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…