geçmiş olsun canım ..inşallah çıkmaz birdaha tansiyon..neyse az kalmış hastaneden çıkmana..dr umda bana hamilelikte idrar yolu enfeksiyonuna çok sık rastlandığını ve bu yüzdende bol bol su içmemi tavsiye ediyor.Sen İzmitliydin Konak ta mı yatıyosun?
merhaba nurtencim.geçen yaz ne sıcaktı diymi izmit yanmıştık.hele benim evim günboyu güneş alıyor ölüyoruz valla.kızım isilik olmasa barii.epey çalışacaksın.halin iyi olursa çalış zaten..
hoşgeldin canım.sık sık gir artık o zaman.benim de kızım olacak inşallah.
ohh ohh.epey gezmişin.bizde dün kızıma mama sandalyesini aldım.asıl amaç mama sandalyesi ama beşik gibi.sallanıyor müzikli falan.kraft dondy sarı rangini aldım canım.eksik bitmiyor benim de pijamalar gelmedi hala.bi gelseydi iyi olacaktı.daha mevlid şekri var kapı süslerim var.sepetim var.eminönüne gidip toplu alıcam bakarsın bugün gideriz kocişle hava da güzel..ama en önemlisi evin boya işi.sadece salon ve bebişin odası ama işte yine de çok ş var.boya bittikten sonra kadın gelir temizler.sonra odası gelir.ve en son da kıyafetleri yıkarım inşallah.daha göğüs pedi almadım ama yeni doğum yapanlara sorayım bakalım..
canım çok geçmiş olsun.bende seni merak ediyodum ama annemdeyim demiştin sanki ondan yazmamıştım sana.inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.nerde yatıyosun.sen de kocaelideydin değilmi.seni ziyarete geleyim:)
ayy ne güzel yaa.canım bebişe aldığın pike takımı nasıl.organi olandan mı.resmini çekip yollarmısın.benim aldığım ile aynımı acaba.ben 50liraya aldımki ucuz gelmişti.taçın benimkide organik pamuktan çarşafı 2 yastık kılıfı ve pikesi var.pembe renginden aldım.aslında eşime kırklareline gidelim diyorum kuzeni var orda ama işten fırsat bulamıyor.gidersem uğrarım mutlaka..
aynen canım aynen.ama artık yeter yaaa.israf valla.bizde dün kraft dondy aldık kızıma.sarı renginden.ayy yatacak mı onda miniş kızım yaaa..
lohusa pijaması olarak mı aldın canım.kaç liraya ve markası ne.benim pijama ve gecelik halen gelmedi.inşallah gelir de eksiklerim azalmış olur.belki bizde bugün eminönüne gider kapı süsü şeker işlerini hallederiz.havada güzel çünkü..bakalımm..
ben hala işe arbayla gidip geliyorum çünkü burda oobüs yada dolmuş çok sıkıntılı herkes kendi aracıyla giiduo kıbrısta ama benimde yasagım var mesela 70 i geçmiyorum izmire gidince çıkma diyo ama durabilcemmi bakalım çünkü gecelik alıcam bebek şekeri falan eksik var yinede birde nevresim ve uyku seti var bebiinmerhaba canım.canım al al bitmiyor da doymuyorsunda.bak bugünde aldım ve hala deli gibi alasım var.aynen eşim de bana hem araba kullanmayı yasakladı hemde yolculuğu valla:)
bende korkuyorum canım ya fazla kılo almaktan bakalım kac kılo olduk bend ehaftaya pazartesı gıtcem doktora ınsallah cumartesı ısterım gıtmek ama benım doktor olmuyo genelde cumartesı gunlerı he bıde esıme dedım bugun kadıkoye gıdelım belkı pjama takımı buluruz dıye oda dedı cumartesı gunu emınonune gıdelım belkı buluruz orda dedı :) cuma aksamıda ınsallah bebegımın esıklerını almaya gıtcez bu hafta cabuk gecse yaaa sımdıden heyecan sardı benı bende cok ıstıyorum canım dogsunlar sevelım dıye 2 ay kaldı canım hayırlısıyla cok az kaldı
kıslar bıde ben prıma premium care alcam da yenı dogmuslar ıcınmı alsam yada bı buyugunumu alsam acaba yenı dogmuslar 2 5 kılo dıgerı 3 7 kılo sız nasıl alcaksınızz acabaa
iyi akşamlar herkese kızlar ne güzel eşlerrinizle ara ara çıkıp alışveriş yapabiliyosunuz biz toplu alınca sadece 2 günde bitirmeye çalıştık tabi birden alınca eşime çok gibi geldi aldıklarımız ama benim hala alasım var sizdede oluyomu öle ama alacak yer olmayınca burda iyice çıldırıyorum. gerçi 1 ay sonra izmire gidince almaya devam ederim gibi geliyo gerçi eşim çarşıya çıkmama izin vermicek gibi bişey olur karnıma falan vururlar yada yorulup ederim diye
canım inşallah kullanır ayşe kız sağlıkla.canım ben siparişi vereli 1 hafta oldu ama satış sözleşmesinde stokta tutmadıkları için temin süresi gecikebilir demişler.biraz daha bekliycem gelmezse iptal ederim.zaten kapıda ödeme yapmıştım.bizde bugün eşimle istanbula gittik.eminönüne.kapı süsümü sepetimi aldım.ordan diğer eksiklerimi aldım.brown marka ateş ölçerini aldım.3 tane çeşiti vardı bu markanın ben 129lira olanını aldım.netten daha önce araştırmıştım zaten.göğüs kremimi aldım göğüs pedimi bebişe biberen falan.epey alışveriş yaptım halada eksik bitmedi valla.
çok güzel tatlım çok beğendim güle güle mışıl mışıl yatsın minişimiz inşallah.benimkine çok benziyor.ben de kutuda olanını 50liraya aldım işte.neyse bakalım.ama çok uygun fiyata olmuş valla
gezdim şekerim ben ondan yoktum daha yenice girdim eve.kapı süsümü sepetimi falan hallettim eminönünden.şekerleride beğendim ama siparişi sonra vericem ben doğumdan bikaç ay sonra okutucağım için.ama fiyatlar çok uygun yaaa.4-5 mağaza buldum ama eminönünde.mehmet efendi kahvecisi var ya oranın yanındakiler.başkada göremedik biz.sen biliyomusun nerde eminönünde.
canım 2-5 arası al bence çok alma sonra büyüdükce alırsın.acele etme hem yaa nasıl olsa kolay bulunuyor.bu arada emzirme sütyenide atletide çok lazım oluyormuş bence al derim ben
merhaba canım.canım al al bitmiyor da doymuyorsunda.bak bugünde aldım ve hala deli gibi alasım var.aynen eşim de bana hem araba kullanmayı yasakladı hemde yolculuğu valla:)
herkese merhaba kızlar.yenice girdim eve.geçmişe cevap yazdım şimdide buraya yazayım dedim.sabah kahvaltımızı yaptık eşimle sonra çıktık istanbula gittik.arabamızı üsküdara park ettik eminönüne vapurla geçtik.eminönünde kızmın kapı süsünü sepetini aldım.mevlid şekrine karar verdim ama siparişi sonra vericem.bir de eşimle badem şekeri koydurmak yerine küçük KURAN-I KERİM koydurmaya karar verdik.eminönü çok ucuz.en pahalısı 2,5 liraya geliyor.zaten ben 50- 60 tane yaptırıcam.onları aldıktan sonra çamlıcaya çıktık ve kuru fasulye pilav yedik harikaydı..meşhurmuş zaten.sonra eve dönüşe geçtik viaporta uğradık ayy ne güzel mağazalar açılmış.eskileri demiyorum ama plazanın altına yenileri açılmış.joker e girdik epey şeyler aldım.göğüs kremi aldım ki %50 indirime girmiş.22 liradan 11 liraya düşmüş 2 tane aldım aynı markanın göğüs pedide indirimdeydi.brown marka kulaktan ateş ölçerde aldım.kullanmayı gerektirmesin ama lazımmış kızlar.tecrübeli arkadaşlar öyle diyoo.3 çeşit vardı netten araştırdığımı aldım.129lira fiyatı da.işte böyle
bu arada doğum yapan arkadaşlar mutlaka göğüs pompası al ama elektrikli olanından diyolar.çok lazımmış.siz ne diyosunuz bu konuda..
huhu kıslarr nerelerdesınızz napıyosunuz bugun bakıyım ben su anda cızgı fılım ızlıyorum artık fılımlerden zevk almıyorum ya hep cızgı fılım ızlıyoruz aksam eşımlede ızlıyoruz guzel oluyo :) bende sımdı yemegımı yapıyorum sonra arkadasıma gıtcem bebegı naısl olmus bakıyım bı hafta sonra kızımı gormeye gıdıcez ınsallah nasıl olmus kılosu falan nasıl cok merak edıyorum yaa
denizkızı nbr cnm nasılsın bende sabah kalaktım evi topladım malum buhafta kayınvalidem geliyo evi sildim süpürdüm yemek yaptım duşa girdim öğleden sonra bende arkadaşıma gidicem yani hersabah aynı seyler anlayacağın bende haftaya pztesi gidicem büyük ihtimalle babanesi ve büyük teyzeside burda olacagı için onlarla beraber ailecek gidicez bebiimi görmeye.buara benim cnm hiçibişi yemek istemiyo sizdde varmı sadece meyve yiyesim var ama bebek beslenmez diye korkuyorum
benımde cok meyve yıyesım var canım ya bende yemek yerıne hep meyve yıyorum daha cumartesı bırsuru meyve aldık sımdı kalamdı bısey :) aslında ıyı tabıkı meyve yemek ama ne kadar ıyı bılmıyorum bebekler vıtamın alıyodur bence meyveden bende cıkıcam sımdı gelırım bırazdan arkadasımın bı ananesı var cok karısıyo cok konusuyo ya alt katında oturuyo bende sevmem oyle cok karısanı cok konusanı yok bebege oyle yapma boyle deme falan sınır oluyorum laflarına ya bıde agzı bozuk kadının surkelı bısey derken kufur edıyo uyuz oluyorum :)
merhaba kızlar.valla artık kimse girmiyor ve yazmıyor.bundan sonra bende mi yazmasam diyorum inanın.yakında biter bizim topik bakında görün.önceden hafta sonları yazan olmazdı şimdi hep.dünden beri ne çok yazdım.zaten daimi olan ben kardelen denizkızı diğerleri arada sırada yazar oldu.sabahta baktım sayfa ilerlememiş ben de yazmadım artık.neyse bakalım gittiği yere kadar.
gezdim geldim şimdi alışveriş merkezine gittim e-bebek mağazasını gezdim bişey almadım ama bir de yemek yedim geldim.iyi oldu.akşamın yemeği hazır.şimdi biraz uyurum belkide..
uzun bır aradan sonra merhaba kızlar..hepınızı ozlemısım..yoklugum farkedılmemıs ama olsun canınız sagolsun dur sıze neler yaptıgımı anlatayım anı bır kararla ev almaya karar verdık kredıye falan basvurduk bız deprem sonrası yapılmıs dıye alıyrdk ama meger evın kabası deprem oncesıne aitmıs ve ev orta hasarlıymıs neysekı cok gec olmadan farkettık ve vazgectık gönülun yenı evıne gececegını duyunce ne guzel yenı ev yenı bebek dıye ıcımden gecırmıstm sonra bızede kısmet oluyor dıye sevındım ama olmadı
kızlar haftasonu bebısımı gormeye gıttık 2.100 cıktı dr ırı bır bebek olacak dedı yıne yuzunu tam gostermedı cok sukur bebekte hersey normal ama benım 2 bobregımdede buyume cıktı ve yarın arastırma hastanesıne gıdecegm onemlı bırsey cıkmaz ins raporumu da aldım artık evdeyım bol bol yazısırız gercı 1 hafta daha mısafırım var ondan sonra devamlı sızınleyım
kısmet canım ınsallah ıkıncı bebegıne olur ev hayırlısıyla bebegın masallah canım kımseye deme bak nazar olur cocuk allah korusun yanı kıloluymus yanı masallah canım sen 4 kılo dogurursun hee :) tosuncuk o bobek buyumesı olayını dı arkadasımdan daha duymustum ama sonra gecmıs galıba yalnıs hatırlamıyosam canım ınsallah sorunsuz hallolur canım gecmıs olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?