2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

sağol canım evet kocaeli deyim.. gölcük devlet hastanesindeyim. doktorum acilen çağırdı hemen yatırdı.bakalım yrn ne diycek doktorum..

teşekkür ederim canım söylemen bile mutlu ettii beni.. bakalım yarın çıkarım gibi gelio bana.inşallah öyle olur

merhaba canım.canım al al bitmiyor da doymuyorsunda.bak bugünde aldım ve hala deli gibi alasım var.aynen eşim de bana hem araba kullanmayı yasakladı hemde yolculuğu valla:)
ben hala işe arbayla gidip geliyorum çünkü burda oobüs yada dolmuş çok sıkıntılı herkes kendi aracıyla giiduo kıbrısta ama benimde yasagım var mesela 70 i geçmiyorum izmire gidince çıkma diyo ama durabilcemmi bakalım çünkü gecelik alıcam bebek şekeri falan eksik var yinede birde nevresim ve uyku seti var bebiin

böyle gezmek alışveriş yapmak ne güzel hahahaaa... geçer canım ya zaman hızlı geçiyo zaten...

kıslar bıde ben prıma premium care alcam da yenı dogmuslar ıcınmı alsam yada bı buyugunumu alsam acaba yenı dogmuslar 2 5 kılo dıgerı 3 7 kılo sız nasıl alcaksınızz acabaa

canım ben bir paket aldım normalde 21.90 falan burda marketler ama ardaş kampanya yapmıştı 16.90 a indirmişti fiyatı hemen gittik alalım diye ama 1 numarası yoktu 2 numarasından bi paket aldım. annem baktı bu zaten küçük bir küçüğüne gerek olmayabilir dedi ama ben yine de 1 numara da alıcam. bir arkadaşımla konuşmuştum 2 pakwet 1 numara kulandıktan sınra 2 numaraya geçtim dedi...

ay olmaz mı canım ya sürekl gözüm bebek mağazalarında :)

kağıda ödeme yapacaksan eğer problem yok canım. oh ohhh yine döktürmüşsün şekerim hadi bakalım bu işin sonu da yok kş yaaa aldıkça eksik çıkıyo aldıkça alasımız geliyo

göğüs pompsı konusunda ben acele etmeyi düşünmüyorum canım ablamın sütü mesela çok gelirdi mecbur sağardı ama kuzenimin azdı bırak sağmayı bebeğe bile yetmiyordu emerken ablamın sağdığı sütü alır verirdi bebeğine... kimisine çok lazımken kimisine hiç gerek olmuyomuş ama yine de şu normal manuellerden bir tane bulundur eğer kullanaman gerekirse pompalı alırsın dediler ben de öyle yapmaya karar verdm. acil gerekirse diye bir tane bulunsun çok elzem olursa pompalıyı da alırız hemen.

huhu kıslarr nerelerdesınızz napıyosunuz bugun bakıyım ben su anda cızgı fılım ızlıyorum artık fılımlerden zevk almıyorum ya hep cızgı fılım ızlıyoruz aksam eşımlede ızlıyoruz guzel oluyo :) bende sımdı yemegımı yapıyorum sonra arkadasıma gıtcem bebegı naısl olmus bakıyım bı hafta sonra kızımı gormeye gıdıcez ınsallah nasıl olmus kılosu falan nasıl cok merak edıyorum yaa

denizkızı nbr cnm nasılsın bende sabah kalaktım evi topladım malum buhafta kayınvalidem geliyo evi sildim süpürdüm yemek yaptım duşa girdim öğleden sonra bende arkadaşıma gidicem yani hersabah aynı seyler anlayacağın bende haftaya pztesi gidicem büyük ihtimalle babanesi ve büyük teyzeside burda olacagı için onlarla beraber ailecek gidicez bebiimi görmeye.buara benim cnm hiçibişi yemek istemiyo sizdde varmı sadece meyve yiyesim var ama bebek beslenmez diye korkuyorum

Merhaba canım, bu saat oldu senden başka kimsecikler yazmamış daha foruma... benim eşim de izliyo zaman zaman çizgi filmleri. ne güzel her gün bebişin ynındasın bizim de alt kattaki komşu hamileydi doğum yaptı sanırım bir sürü araba gelmişri geçen gün balikesir plakalı eşim dedi balikesirli bunlar doğum mu yaptı acaba gelenleri çok olmuş diye. ama hiç muhabbettimiz de yok o kişilerle hatta kadının yüzünü hiç görmedim daha eşini ve oğlunu görüyorum zaman zaman merdivenlerde ama kadın hiç evden çıkmıyo sanırsam. merak de ediyorum doğum mu yaptı yaprı ise bebiş nasıl diye... kontrollerimize de az kaldı canım ya inşallah cumartesi ben pazartesi sen göreceksin miniklerimiziii...

canım sadece meyve ile olmaz tabi, yemeğe çalış bebeğin tüm besinlere ihtiyacı var şu hızlı gelişme gösterdiği dönemde kuruyemişini, etin, sütünü, yumurtanı sakın ihmal etme derim.

benımde cok meyve yıyesım var canım ya bende yemek yerıne hep meyve yıyorum daha cumartesı bırsuru meyve aldık sımdı kalamdı bısey :) aslında ıyı tabıkı meyve yemek ama ne kadar ıyı bılmıyorum bebekler vıtamın alıyodur bence meyveden bende cıkıcam sımdı gelırım bırazdan arkadasımın bı ananesı var cok karısıyo cok konusuyo ya alt katında oturuyo bende sevmem oyle cok karısanı cok konusanı yok bebege oyle yapma boyle deme falan sınır oluyorum laflarına ya bıde agzı bozuk kadının surkelı bısey derken kufur edıyo uyuz oluyorum :)

canım meyve yemek elbette çok iyi ama sadece meyve ile olmaz vitamin yeterli değil bebek için karbonhidrat protein hepsi gerekli

merhaba kızlar.valla artık kimse girmiyor ve yazmıyor.bundan sonra bende mi yazmasam diyorum inanın.yakında biter bizim topik bakında görün.önceden hafta sonları yazan olmazdı şimdi hep.dünden beri ne çok yazdım.zaten daimi olan ben kardelen denizkızı diğerleri arada sırada yazar oldu.sabahta baktım sayfa ilerlememiş ben de yazmadım artık.neyse bakalım gittiği yere kadar.
gezdim geldim şimdi alışveriş merkezine gittim e-bebek mağazasını gezdim bişey almadım ama bir de yemek yedim geldim.iyi oldu.akşamın yemeği hazır.şimdi biraz uyurum belkide..

haklısın canım kımsecıkler olmuyo artık ama kım bılır yanı onlarında ıslerı falan vardır belkı bılemıyoruz barı aksamları gırsınler dımı ama :) aksam kalabalık olalım yanı ıyıce kopmayalım lutfen kıslar zaten kac kısıyız yaaaa bende arkadasımdan cıktım meyve aldım geldım yenı eve yoruldum allahdan gıtmeden yapmıstım yemegımı sımdı bıraz dınlenme vaktı arkadasımın bebegı cok tatlı yaa bı nazarlık baktım kuyumcudan ona 60 mılyon dedı adam alsammı acaba ama bılmıyorum yada gerek varmı sızce kıslar arkadasıma bı battanıye ordum bebegıne mevlutluk aldım ve hastane cıkolatasınıda ben almıstım bıde nazarlık alsammı bılmıyorum yoksa bu kadar yeterlımı kaynanası bıle hıc bısey takmadı torununa sız ne dersınız

uzun bır aradan sonra merhaba kızlar..hepınızı ozlemısım..yoklugum farkedılmemıs ama olsun canınız sagolsun dur sıze neler yaptıgımı anlatayım anı bır kararla ev almaya karar verdık kredıye falan basvurduk bız deprem sonrası yapılmıs dıye alıyrdk ama meger evın kabası deprem oncesıne aitmıs ve ev orta hasarlıymıs neysekı cok gec olmadan farkettık ve vazgectık gönülun yenı evıne gececegını duyunce ne guzel yenı ev yenı bebek dıye ıcımden gecırmıstm sonra bızede kısmet oluyor dıye sevındım ama olmadı

kızlar haftasonu bebısımı gormeye gıttık 2.100 cıktı dr ırı bır bebek olacak dedı yıne yuzunu tam gostermedı cok sukur bebekte hersey normal ama benım 2 bobregımdede buyume cıktı ve yarın arastırma hastanesıne gıdecegm onemlı bırsey cıkmaz ins raporumu da aldım artık evdeyım bol bol yazısırız gercı 1 hafta daha mısafırım var ondan sonra devamlı sızınleyım

kısmet canım ınsallah ıkıncı bebegıne olur ev hayırlısıyla bebegın masallah canım kımseye deme bak nazar olur cocuk allah korusun yanı kıloluymus yanı masallah canım sen 4 kılo dogurursun hee :) tosuncuk o bobek buyumesı olayını dı arkadasımdan daha duymustum ama sonra gecmıs galıba yalnıs hatırlamıyosam canım ınsallah sorunsuz hallolur canım gecmıs olsunn

slm kızlar bişey sorucam 31. haftadayız bebişim eskisi gibi çok kıpırdamıyor kıpırdıyor ama eskisi kadar değil sizin nasıl????

sagol canım benım bakalım yarın üroloğa gıdecegım ıns onemli bırsey degıldr sen neler yaptın gorusmeyeli?esımde 5.5 kılo dogmus kayınvalidem evde dogum yapmıs sonrasında kan kaybından acile kaldırmıslar babasına cekecek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…