2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm kızlar bişey sorucam 31. haftadayız bebişim eskisi gibi çok kıpırdamıyor kıpırdıyor ama eskisi kadar değil sizin nasıl????

canım ben gecen duydum bebegın gıt gıde hareketlerını dah aaz duycakmıssız ve hıssetcekmısız cunku bebek buyudugu ıcın hareket edecek alanı daralıyomus bu nedenle rahat ve sureklı hareket edemıyomus merak etme yanı normalmıs canım

masallah canım oda ayrı bı tosun gıbı dogmus yanı bende napıyım arkadasıma gıttım geldım oda dogum yaptı sezeryan 12 gunluk oldu bebegı cok tatlı masallah oda emmıyo ya kız makınaya sagıyo sutunu yada mama yapıyo ona yardımcı oluyorum bıraz ve ogrenıyorum bakıyorum o nasıl davranıyo dıe tecrube gıbı bısey ıste canım oyle zaman gecırıyorum sımdılık ıyız allah sukur beklıyorum hafataya pazartesı kontrolumuz var bebegımız gorcez ınsallah merak edıyorum nasıl oldu dıye

sağol canım a içim rahatladı çok üzülüyoduk eşimle bikaç gündür yarın doktora bile gitmeyi düşündük kontrolüm pazartesi günü doğum iznine ayrılacağım için rapor yazdırıcaz ama böyle olunca yarın bi gitsekmi diye düşündük eşimle.

nettende bakabılırsın canım oyle yanı rahat ol sen ara sıra hareket edıyosa normal oncekı gunde bana olmustu gunduz hıc oynamadı aksam bıraz oynamıstı dun gecede hıc durmadı yanı kıpır kıpır bıraz cıkolata ye uzan oynar o zaman

bi kaç gündür uyku problemi yaşıyorum gün içindede yoğunyaşadım çok yoruldum belki ondan olmuştur. sağol tevsiyen için

bi kaç gündür uyku problemi yaşıyorum gün içindede yoğunyaşadım çok yoruldum belki ondan olmuştur. sağol tevsiyen için

bendede bel agrısı cok var canım ozellıkle sabaha dogru sonra gecıyo ama her gece agrıyo ve benı uyandırıyo bu agrıdan yanı gecelerı uyuyamıyorum sabahda erkenden uykum kacıyo :)

kızlar nbr arkadaşıma gittim geldim birazdan eşim gelir yemeğim hazır nasılsa sorun değil birtek masayı hazırlıycam. sadece meyve olmaz tabi amaeskiden herşeyi cnm istiyo gibiydi şimdi tam tersi oldu gerçi başta aldığım kiloları şimdi almıcam gibi ama önemli olan ben değil bebğim oyüzden yemege çalışıyorum enazından süüt içmeye çalışıyorum onuda nesquikle içiyorum oda ayrı mesele zaten.buarda bebeğin hareketlerine gelince evet bebekler büyüdükçe hareket yerleri darldığı için hareketleri kısıtlanıyormuş oyüzden sıkıntıya düşmememk gerekli amadayanamıyoruz merak ediyoruz bakalım haftaya bebeğimz kaç gr gelecek tombik bişeymi olacak yoksa ortalamamı çıkacak sağlıklı olsunda önemli olan o zaten.

kızlar size bi şey sorucam.benim midemde çok acayip şişlik var nefes almakta zorlanıyorum artık o derece.hiç bi şeyde yiyemiyorum çokta ağrı oluyonormalde de gastrit vardı zaten.yarın doktora gidicem.sizde de ilk aylarda böyle problemler oldumu?bende ilkinde çok bulantı ve kusma olmuştu sadece..ama bu daha kötü talcid vb. gibi şuruplar kullandınız mı?bi kaç sitede kullananları okudum ama 5 aydan sonra kullanmışlar.çok tedirginim içsem mi içmesem mi diye:97:

bende pek olmadı canım mıgdede şişlik ama ıstersen maden suyu ıc belkı ıyı gelır

selam bayanlar ben geldimmmm....
bugün internetten idil bebenin lüleburgazdaki bayisine baktım ve akşam eşimle gittik mağazada vitrin yenileme çalışmaları yapılıyormuş idil bebenin geçen sezonki ürünlerini de çok uygun fiyata satıp bitirdik haftaya yeni sezon ürünleri gelecek dediler ben de peki onu kalitesinde önerebileceğiniz başka marka olabilir mi dedim. gaye bebe diye bir marka çıkardı idil bebe nin ürünleri bundna kaliteli değil ama adından dolayı fiyatı neredeyse iki katı oluyor dedi. baktım ve gerçekten çok beğendim kumaşını 5 li bir takım da ondan aldım içerisinde ayaklı pantolon, üst zıbın, sapka, eldiven ve önlüğü var ve sadee 15 liraya aldım. bursada üretiliyormuş yüzde yüz pamuktan ve idil bebenin ürünlerinden bi farkı da yoktu bence ablam çünkü hep idil bebe kullanmıştı ondan biliyorum.20 li bir takım da annem almıştı zaten kayınvalidem de alacakmış ben de bir takım alayım istedim ondan aldım aslında :)

canım baktımda bende ki problem genelde hamilelerde 5 aydan sonra oluyomuş.bende niye böyle erkenden başladı kineyse bebem iyi olsunda çekicem artık mecburen yarın doktora bi sorarım

canım sorunu okudum ama inan ki hiç bir fikrim omadığı için yazmak istemedim yarın doktora sorma şansızn varsa eğer bence en doğrusu da bu olur bence sıkma canını hamilelikte neler neler oluyo herkeste bambaşka....

evt canım önemli olan bebklerin sağlığı.en mantıklısı doktora sormak.bahsettiğim şurubu kullanan olmuş ama ilk aylarda kullananlara rastlamadım.yarına kadar sabredim artık.ilgin için sğl canım

kardelencım oh neguzel almıssın yıne bıseyler bızım burdakıne geldı yenı urunlerı ıdıl bebenın cok seker seyler var ya mınıcık kıyafetler falan fıyatları bıraz pahalı gıbı ama malı cok kalıtelı bende genelde hep ıdıl bebeden aldım gule gule gıysın senın ufaklık bende yarın cıkıcam bıraz dolancam carsıda bakıyım baska magzalarda neler var alırsam baska zaten 3 6 aylık alcam bıraz

evt canım önemli olan bebklerin sağlığı.en mantıklısı doktora sormak.bahsettiğim şurubu kullanan olmuş ama ilk aylarda kullananlara rastlamadım.yarına kadar sabredim artık.ilgin için sğl canım

doktor tavsiyesi dışında kullanma canım ilk aylar gerçekten çok daha farklı oluyo daha dikkatli davranmalıyız. ne demek canım benim yaaa biz bunun için burdayız zaten

bu arada kızlar bebişinize kıyafetler alıyosunuz ya.ablam bebeğine bebetto diye bi markadan almıştı ve çok memnun kalmıştı.toptan satan mağazasından baya bi şeyler almıştı ve çokta uygun almıştı.bu gün söyledi bana bebiş büyüyünce ordan alırız diye.hiç bi tüylenme vs olmuyomuş.intenet sitesinden bakın isterseniz ürünlerine..reklam yapmış gibi oldum aynıama aklınızda bulunsun diye söyledim:)

sorma canım almadan bi duabilsek artık iyi olacak sanki.... eşim de sağolsun hiç bişey demiyo sen mutlu ol yeter aşkım diyo ben de rahat davranıyorum böylece :) bende 3*-6 aylık da var bir kaç takım annem almış hatta 6-12 aylık kıyafetler bile var. ama bugn gitiğim mağazayı çok beğendim artık oradan devam ederiz kısmetse... aslında bugün aldığım takım 20 liraymış ama ilk kez geldiğimiz için ayağınız alışsın doğumdan sonra bol bol bekleriz dedi indirim yaptı adam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…