2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet canım onun ürünlerini kullananlar da tavsiye ediyolar. annemin bize aldığı 20 li takım da bebetto nun ürünü. ayyyy canım sen daha cinsiyetini bile bilmiyorsun şu an dün gibi aklımda o günlerimiz zaman hızlı geçiyor aslında biz farında değiliz.

kızlar bişey sorucam yorumlarınız altında bulunan bebğinizin kaç haftalık olan bantları nasıl yapıyorsunuz bende istiyorum ondan yaa:))

evt benim bebekim daha çok küçük:)daha var cinsiyetinide öğrenmeme.bende bu topikte bulunduğum zamanları hatırlıyorum dediğin gibi dün gibi geliyo banada zaman çabuk geçti.ama şu anda bana geçmiyo bende cinsiyetini öğrensem,ciciler alsam,kucağıma alsam daha bana şu anda ancak hayal edebiliyorum

kıyafet almak kolay canım hayırlısıyla bı dogsalar keske ya onemlı olan o nasıl olcak dıye ben merak edıyorum gıt gıde gunde yaklasıyo hele bı ay kala nasıl olcaz acaba ya :)

kıyafet almak kolay canım hayırlısıyla bı dogsalar keske ya onemlı olan o nasıl olcak dıye ben merak edıyorum gıt gıde gunde yaklasıyo hele bı ay kala nasıl olcaz acaba ya :)

tabi siz artık o dönemleri aştınız artık kıyafet almak kolay diyebiliyosun:)doğum zamanınıza az kaldı ben bile okuyunca heyecanlanıyorum hemen doğurucakmışım gibiinş doğumunuz kolay olur kızlar

Orda ılerlıyosun canım son yere geldıgınde son adet tarıhını yazıyosun ve sonra ugrl dıyen bısey var onu secıceksın ve sonra bu sıtede cızelge dıye bı yer var ordakı yazıyı cızelgeye yapıstır olur sonra

slm kızlar bende bugün pek uğrayamadım topiğe gündüz misafirim vardı derken akşam oldu sevinçli haber şu eltimin kızı yarın hastaneden çıkıyomuş bakalım yarında onu görürüz heralde iyi akşamlar herkese

canım yokluğum fark edilmez mia aşk olsun ama çalıştığın için giremediğini düşündüm ben.maşaşllah bebişine.tombiş yaa.benim eşimde 4,5kilo doğmuş:)ama seninki fena valla:)ev işinede üzülme vardır bir hayır.sen nerde oturuyodun canım yaa hatırlayamadım ben.
denedim canım ya faydası olmadıneyse biraz egzersiz yapim belki iyi gelir:)sağol ilgilendiğin cnm
tatlım gaviscon adlı bi şurup var.rahat rahat içebilirsin bende hamileliğimin ilk başlarında içiyodum.kuzenimde hem başında hem de sonunda lıkır lıkır içiyodu düşün.zaten A grubu bi ilaç rahtlıkla içebilirsin..
ohh hayırlı olsun.almadan duramıyor insan ama ben almayacağım artık.bende hepsini idil bebeden aldım topluca.
aynen benim eşimde öyle.zaten o benden daha hevesli.:)
ohh maşallah sevindim valla.

bu arada kızlar gönül girmez oldu.bişey mi var acaba..gönüüüllll bir an önce ses ver bize canım..

merhaba kızlar sırf yarın sabahı beklemek istemediğim için magnezyumumu içerken herkezi uyuttuktan sonra topike girdim ,dedim bunlar beni kesin merak etmiştir.... canlarım benim,çok iyiyim Allaha şükür,geçmişi sadece okumakla yetindim,öncelikle sevgili palettenin durumuna üzüldüm ,ama en kısa sürede evine dönmesini diliyorum... neredeyse cuma dan beri giremez oldum, cumartesi sabahtan çıktık evden,anneme gittim akşamında da arkadaşımın kınasına gittim ama 15 dk anca durabildim çok kalablıktı ,durumumu arz ettim ve anneme döndüm ,aynı zmanda da eşim ve ailse cumartesi günü istanbula nişan bohçalarını geri almaya gittiler,aldılar da çok üzüldüm ... neyse geç saatte de kayınvalidemlere geçtim,derken,eve gece geldik.. pazar günüde geç kalktım,ee sonra eşimle temzilik yaptık saolsun o süpürdü ben sildim,akşamında da yine arkadaşımın düğüne gittik... geldik.. eşimden bana pcye oturma fırsatı kalmadı...sonra gece bel ağrısından uyuyamayınca sabahta geç kalktım,eşimde pcyi götürmüş olduğu için yine topike gelemedim ancak girebildim bağışlayın....
bu akşam kızımla kardeşinin cicilerini toparladık yarın makinede yıkayıp kurutup ütüleyecğiz hurca koyacağım ,tabiii hastane çantamızıda hazırlayacağım...aman diyorum bir kenarda dursun ,taşınma telaşesinde n'olur olmaz ... bu arada kızlar benim bebişte az hareket etmeye başladı, birde kasıktan ince bir gerilme hissediyorum,fazla ayakta kalamıyorum,hemen alta baskı yapıyor bebek..bende de meyvaya eğilim var hatta dün akşam yemeğimizi meyva salatasıyla geçiştirdik,taş gibi şişti midemiz meyvadan Balık yağınızı günde kaç kapsül yada tatlı kaşığı içiyorsunuz kızlar...hepinizi çoook öpüyorummm kızlar

haklısın canım artık almayalım yeter aldıklarımız. benim ki pek anlamıyor ne alacağını ama ben alırken bakıyor hmmm demek böyleymiş diyor :) gönül bıraktı bizi sanırım gelmiyoooo

çok şükür gelmişsin canım gözümüz yollarda kalmışdı. ama epey yoğun geçmiş haklısın. ben balık yağını iki günde bir alıyorum aşırı iştah açıyor çünkü çok fazla almak istemiyorum.günde bir yazıyor üzerinde ama kendim azaltmak istedim. fazla ayakta kalınca bende de kasıklarda acı hissi oluyor ve çok feci sırt ağrısı tabi... bu sırt ağrıları beni öldürdü zaten kaç zamandır çekiyorum. umarım bir daha arayı bu kadar açmazsın canım ben de seni öpüyorum :)

valla merak etmiştim ben canım.neyse iyi olmana sevindim.iyi oldu yoğunluk önemli değil.bende kızımın odası kurulmadan kıyafetlerini yıkamak istemiyorum.odası gelsinki ütüleyip ütüleyip yerlerine koyup asayım istiyorum ama aslında bu işi halletsem sonra işim kolaylaşır.kendi dolabıma asıp yerleştirirm sonra gelincede odasına koyarım.ben asılacak kıyafetlerini ütüledikten sonra ortaboy çöp poşetleri geçiricem askının üstünden tozlanmasın diye.kuru temizlemeye ütü verince öyle poşet geçiriyolar ya o mantıkla.hem uzun süre temiz kalır.dolbın içinde de olsa tozlanabilir bebişimin cicileri.tenine toz değsin istemem:)bide dolabıniçine kapitone yeptırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim.bu arada lohusa yatağım için yaptıracağım pike takımını ablam yaptıracakmış.o masraftanda kurtuldum:)350lira istemişlerdi.ne güzel eşleriniz var yaaa bzimki hiç yapmaz süpürge falan.su verde balkonları yıkayım diyorum onu bile zor veriyor inanın.kadın çağır beni karıştırma diyorr:)ben balık hapını günde 1 kere alıyorum canım..
KıZlar iyi geceler hepinize ben hastanede yatıyorum.kendinize iyi bakın.

canım sana ne oldu..geçmiş olsun haber ver bize..

günaydın herkeseeeee...kalktım kahvaltımı yaptım evi toparlayacağım şimdi belki dışarı çıkarım yine.evde otur otur patlıyorum..kızlar bebişler için bebe yastığı aldınızmı aldıysanız ne marka önerirsiniz..

Eşim almış bizede .Markası sevi bebe Üstünde hafif,koku yapmaz,yıkanabilir,antiallerjik ve hijyenik yazıyor.Güzel benim çok çok hoşuma gitti.Tavsiye ederim yumuşacık.

günaydın canım ben taç tan aldım tanesi 8 liraydı silikonize antibakteriyel elyaf yastık.

GÖNÜLİREM tekrardan hosgeldın gozumuz yollarda kaldı özledık ya kımsecıklerde gırmez olmstu zatı bende cuma gunu alcam dalının deterjanını cumaretsı falan yıkarım bende belkı zaman yaklastıka ınsanı dah acok heyecan basıyo ya bend ebugun arkadasımla pjama gecelık falan bakıcam carsıya cıkıcam bulurum ınsallah ya ordan yıne ıdıl bebeye gıderım bakınıyım bıraz daha balık yagına gelınce ben zor ıcıyorum ya nerdeyse bı ayda 5 tane anca ıctım ya ıcıyorum sonra agzımdan kokusu gelıyo mıgdemı bulandırıyo sımdı bı tane daha aldım zorla :) yemegımı yaptım evımı topladım rahatım aksama kadar erkenden yemek yapınca ne guzel oluyo ya ınsan rahat rahat ıstedıgını yapıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…