2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ablam hamile iken ona pembe-beyaz boyuna ince çizgili, kolları fırfırlı, şirin bir hamilelik gömleği almıştım geçen gittiğimde çıkardı toplamda 3 kez bile giymedim istersen sen de kullanabilirsin, zaten para verip alma böyle şeyler çok fazla kullanılmadan rafa kaldırılıyor dedi ben de aldım yıkadım ütüledim astım dolaba henüz çok büyük geliyor ama son zamanlarda giyebilirim belki yaza da uygun tiril tiril bişey... insanın hiç aklına gelmez böyle bişey küçükken brbirimizin kıyaftlerini giyerdik o aklıma geldi duygulandım...

huhu SERAPF neyın var canım gecmıs olsun ne oldu sana bakıyım . bende sımdı carsıdan geldım sonunda begendım bı gecelık takımı ayırttım kaporasını verdım cumartesı gıdıp alcaz bı pjama takımım kaldı onuda begendım orda bakalım olursa onu alırım yıne kızıma banyo kuvetı aldım bıde yıne 3 6 aylık cıtcıtlı badı aldım 3 tane bırısı fb lı :) dolandık arkadasla yenı geldım eve yoruldum sız nerelerdesınız napıyosunuz bakıyımm

kımsecıkler gırmemıs yıne yaa esımle yuruyuse gıttık geldık gelırken bana taç aldı kendısı begendı sade bu taç kurdalelı bende dedım bı ıkı ıncıyle suslerım ben onu :) nerelerdesınız yaaa

sorma canım yaa giriyorum bakıyorum kimse yazmamış aynen çıkıyorum ben de artık. ohh ne iyi etmişsiniz canım yürüyüşler çok iyi gelir doğuma da faydalı diyolar zaten ben bu akşam bi yere çıkamadım eşimin uzun zamandır arkadaşlarına sözü vardı bu akşama yapmışlar planı ben bütün gün evde sıkıldım onu bekledim o ise geldiğinde bana demesin mi bu akşam arkadaşlarla sözleştik diye aslında bolzuldum da ama bişey de demek istemedim sık yaptıkarı bişey değil evlendiğimizden beri bu üçüncü oluyor. ben artık istanbula taşınmak istiyorum yaa orda en azından annemler var sıkılınca çıkar anneme ablama arkadaşlarıma giderim burada gidecek hiç kimsem de yok çok sıkılıyorum offfff patlıycam nerdeyse... bugün kitap okudum ben de bol bol eşim ankaradan almıştı kız çocuk nasıl yetiştirilir adında bir kitap çok hoşuma da gitti hemen bitmesin diye de ara verdim :)

sen de şu ana öyle bir geçer zaman ki dizisini izliyorsun değil mi ne kadar olaylı bir bölüm olmuş :)

evet canım bı yandan ona bakıyorum bı yanda mıllıyetı okuyorum zaman gecırıyorum oyle canım bu duygusal bu bolum bıraz ya bu arada aylının amca kızına sınır oldum ya hemen yuzugu taktı adama yanasıyo pıs kıs

ay zaten bu dizide bi şu ali kaptan bi karolin bi mesude bi de onun cadoloz annesi çok sinirimi bozuyo ayyyy bi de incinin kocası uyuz

ay zaten bu dizide bi şu ali kaptan bi karolin bi mesude bi de onun cadoloz annesi çok sinirimi bozuyo ayyyy bi de incinin kocası uyuz

ıncının kocası canım pıs adam senın dedıklerınede sınır oluyorum canım uyuz ınsanlar ya bı artık osmanda sarmıyo eskısı kadar ılgı cekıcı degıl cocuk zaten tarıhı gecmıss galıbee :)

herkese selam güzel hamileler;
gündüz okulda olduğum için bazen boş bir dersimde yada bir arada forumu açıp hızlı hızlı yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak hiç vaktim olmuyor,oğlumda akşam eve geldiğimde beni hiç bırakmıyor,çok özlüyor bende onu çok özlüyorum,devamlı evde kardeşinden bahsetmeye başladı,anne sen okuldayken kardeşim beni özlemişmidir diye sorular soruyor,şuan sanki çok sevecek gibi duruyor ama doğunca görücez artık durumu..

ne güzel sizler alışverişinizi tamamlamışsınız.Ben daha birkaç parça şey aldım,bu haftasonu büyük bir alışveriş yapmayı düşünüyorum.

İlk bebekte insan gerçekten almaya doyamıyor,ben ilk hamileliğimde sürekli birşeyler alırdım,hatta oyuncak olayını bile abartmıştık.1 yaşına kadar olan oyuncaklardan bile doldurmuştum evi..sizleri okudumda devamlı birşeyler alıyorum diye yazmışsınız çok zevkli gerçekten,insan aldıkça nasıl mutlu oluyor dimi..

Mehtapcım; süt sağma makinesinden bahsetmişsin bir yazında,ben avent aldım ve de çok memnun kaldım,aventin ürünleri süper gerçekten,ama elektrikli değil manuel olandan kesinlikle tavsiye ederim.Gerçi okula başladığımda birde başka markanın elektriklisini almıştım ama aventten daha çok süt sağıyordum ona devam ettim.süt sağma aleti sadece çalışanlar için değil bebeğiniz az emdiğinde göğüslerinizi boşaltmak içinde çok işe yarıyor.

Birde lansinoh göğüs ucu kremi çok güzel.ben geçen doğumda doğuma gitmeden önce sürdüm ve de 1 ay boyunca sürmüştüm,çok şükür göğüs ucumla ilgili hiçbir problem yaşamadım.Mehtap jokerden çok uyguna almışsın gerçekten çok iyi yapmışsın.e-bebekte en küçük boyu 22 falandı çünkü..lansinohun göğüs pedleride çok güzel.

.benim doğum şeklim belli sezeryan olacak ilk doğumda plesenta aşağıda olduğu için mecbur sezeryan olduğu için ..epudral olmuştum bayılmadan herşeyi canlı yaşamak ta çok güzel.bebeğin ilk çıkışı ağlayışı harika bir duygu kızlar.sizlerin bellimi yada nasıl olmasını istiyorsunuz.Eğer bir pro0blem yoksa normal doğum gibisi yok tabiki ama..

Son düzenleme:
ne güzel forum kalabalık şu an..Keremim erken uyuyunca ne güzel fırsatım oldu benimde..
öyle bir geçerki dizisi çok duygusal kızlar,ben çok ağlıyorum onu izleyince o yüzden izlemiyorum,bebişlerimizde etkilenmesin..

canım çok teşekkür ederim. beni hastaneden çıkardı doktorum. tansiyon ilacı verdi. haftaya tekrar tahlil yapacak idrardan... bakalım inşallah herşey yolunda gider. hastaneye yatınca beni de aldı bi telaş.. olurda erken doğarsa diye. oda takımını falan,herşeyini alacağım en yakın zamanda. çantamı da hazırlayacağım nasipse..

KıZlar iyi geceler hepinize ben hastanede yatıyorum.kendinize iyi bakın.

canım geçmiş olsun neyin var. ben de daha dün çıktım hastaneden. çok zordur bilirim Allah kolaylık versin... inşallah biran önce çıkarsın

kızlar iyi akşamlar hastaneden canlı yayın yapıyorum artık .kanamam oldu evde çok yoğun bi şekilde hemen hastaneye geldim. şimdi herkes burda kanamam pıhtılaşsın diye bekliyoruz durum iyiye gidiyo.hepinizi seviyorum.kendinize iyi bakın.sağol dua edin erken doğum riskim vardı kanamam iyimiş ayıptır söylemesi parça kan geldi. şimdi hemşirem geldi.bye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…