gaviscon bebişlere bile kullanılıyor canım güvenle iç,şifa olsun.yerim ben onunn kesesini yaa.bebişi görünce bize de haber ver.dualarım seninle.inşallah hiç sorun yaşamadan alırsın kucağına.tatlım gaviscon adlı bi şurup var.rahat rahat içebilirsin bende hamileliğimin ilk başlarında içiyodum.kuzenimde hem başında hem de sonunda lıkır lıkır içiyodu düşün.zaten A grubu bi ilaç rahtlıkla içebilirsin..
bu gün doktora gittim canım dediğin gaviscon şurubu verdi.bende de talcid vardı iyiki içmemişim doktor ilk 3 ayda hamileler için uygun değil dedi.bu arada ben bu gün bebeğimin kesesini gördüm ama kendisini görebilmem için doktor 10 gün sonra gel geç döllenme olmuş dedi.kesesi bile beni mutlu etmeye yetti şu anda daha 4,5 haftalıkmış.çok mutluyum çokkkk
evet canım hatırladım.şimdi oldu.gel bir gün bana yakınız nasıl olsa..mehtap canım ben adapazarında oturuyrm daha once konusmstuk seninle hatta adacenterı falan sormustun yakınız yanı senınle
tatlım gaviscon adlı bi şurup var.rahat rahat içebilirsin bende hamileliğimin ilk başlarında içiyodum.kuzenimde hem başında hem de sonunda lıkır lıkır içiyodu düşün.zaten A grubu bi ilaç rahtlıkla içebilirsin..
bu gün doktora gittim canım dediğin gaviscon şurubu verdi.bende de talcid vardı iyiki içmemişim doktor ilk 3 ayda hamileler için uygun değil dedi.bu arada ben bu gün bebeğimin kesesini gördüm ama kendisini görebilmem için doktor 10 gün sonra gel geç döllenme olmuş dedi.kesesi bile beni mutlu etmeye yetti şu anda daha 4,5 haftalıkmış.çok mutluyum çokkkk
canım yaaa daha minicikler Allahım sağlıkla doğumlarını ve hayırlısı ile yetiştirmemizi nasip eder inşallah. ben hamilelik testini yapıp pozitif çıktığı zaman doktora gitmiştim keseyi bile görememiştik o gün, bir hafta sonra yeniden gittiğimde kese görünmüştü ve beni o kadar çok mutlu etmişti ki o minicik kese.... hatta forumda bile paylaşmıştım tahmin edebiliyorum şu an ki duygularını. keseyi görmeden önce insan korkuyor çünkü dış gebelik bilmem ne bir sürü telaşe işte... Allah mutluluklarımızı daim etsin inşallah hepimizin. ama en zevkli zamanlar da cinsiyet öğrenildikten sonra başlıyor bir alışveriş heyecanı sarıyor alışveriş canavarına dönüşüyoruz tamamen eskiden hep kendim için bakardım vitrinlere şimdi ise kızım için bakıyorum kendim koca göbekli oldum zaten bu halimle bişey almak istemiyorum doğum bi geçsin de hayırlısıyla sonra yine bakarız kendimize güzel ciciler de :))))
gaviscon bebişlere bile kullanılıyor canım güvenle iç,şifa olsun.yerim ben onunn kesesini yaa.bebişi görünce bize de haber ver.dualarım seninle.inşallah hiç sorun yaşamadan alırsın kucağına.
sğl cnm inş dediğin gibi şifa olur:)tabii haber veririm canım.önlem amaçlı 20 gün boyunca progestan kullanıcam inşallah yine hüsran yaşamamda alırım kucağıma bebeğimi
canım yaaa daha minicikler Allahım sağlıkla doğumlarını ve hayırlısı ile yetiştirmemizi nasip eder inşallah. ben hamilelik testini yapıp pozitif çıktığı zaman doktora gitmiştim keseyi bile görememiştik o gün, bir hafta sonra yeniden gittiğimde kese görünmüştü ve beni o kadar çok mutlu etmişti ki o minicik kese.... hatta forumda bile paylaşmıştım tahmin edebiliyorum şu an ki duygularını. keseyi görmeden önce insan korkuyor çünkü dış gebelik bilmem ne bir sürü telaşe işte... Allah mutluluklarımızı daim etsin inşallah hepimizin. ama en zevkli zamanlar da cinsiyet öğrenildikten sonra başlıyor bir alışveriş heyecanı sarıyor alışveriş canavarına dönüşüyoruz tamamen eskiden hep kendim için bakardım vitrinlere şimdi ise kızım için bakıyorum kendim koca göbekli oldum zaten bu halimle bişey almak istemiyorum doğum bi geçsin de hayırlısıyla sonra yine bakarız kendimize güzel ciciler de :))))
amin canım amin.Allah herkese tattırsın bu mutluluğu.doktor muayene ederken hem heycan hem korku birleşti dizlerim nasıl titredi.kadıncağız önce terapi uyguladı sakinleştirdi sonra muayene etti:)çok güzel duygular bunlar..inş bi kaç ay sonra bende öğrenirimde sizler gibi alışveriş canavarı olurum.heyecanla bekliyorum o günleri görmeyi:)
kımsecıkler gırmemıs yıne yaa esımle yuruyuse gıttık geldık gelırken bana taç aldı kendısı begendı sade bu taç kurdalelı bende dedım bı ıkı ıncıyle suslerım ben onu :) nerelerdesınız yaaa
sorma canım yaa giriyorum bakıyorum kimse yazmamış aynen çıkıyorum ben de artık. ohh ne iyi etmişsiniz canım yürüyüşler çok iyi gelir doğuma da faydalı diyolar zaten ben bu akşam bi yere çıkamadım eşimin uzun zamandır arkadaşlarına sözü vardı bu akşama yapmışlar planı ben bütün gün evde sıkıldım onu bekledim o ise geldiğinde bana demesin mi bu akşam arkadaşlarla sözleştik diye aslında bolzuldum da ama bişey de demek istemedim sık yaptıkarı bişey değil evlendiğimizden beri bu üçüncü oluyor. ben artık istanbula taşınmak istiyorum yaa orda en azından annemler var sıkılınca çıkar anneme ablama arkadaşlarıma giderim burada gidecek hiç kimsem de yok çok sıkılıyorum offfff patlıycam nerdeyse... bugün kitap okudum ben de bol bol eşim ankaradan almıştı kız çocuk nasıl yetiştirilir adında bir kitap çok hoşuma da gitti hemen bitmesin diye de ara verdim :)[/QUOT
tasının canım sızde ıstanbula ne guzel olur heryere yaın olursun ıste ama oyle bı ımkan varmı yada senmı oyle olsun ıstıyosun canım hayırlısı keske tasınsanız ne guzel olurrr son gunlere dogru ımse gırmez herhalde yaa
sorma canım yaa giriyorum bakıyorum kimse yazmamış aynen çıkıyorum ben de artık. ohh ne iyi etmişsiniz canım yürüyüşler çok iyi gelir doğuma da faydalı diyolar zaten ben bu akşam bi yere çıkamadım eşimin uzun zamandır arkadaşlarına sözü vardı bu akşama yapmışlar planı ben bütün gün evde sıkıldım onu bekledim o ise geldiğinde bana demesin mi bu akşam arkadaşlarla sözleştik diye aslında bolzuldum da ama bişey de demek istemedim sık yaptıkarı bişey değil evlendiğimizden beri bu üçüncü oluyor. ben artık istanbula taşınmak istiyorum yaa orda en azından annemler var sıkılınca çıkar anneme ablama arkadaşlarıma giderim burada gidecek hiç kimsem de yok çok sıkılıyorum offfff patlıycam nerdeyse... bugün kitap okudum ben de bol bol eşim ankaradan almıştı kız çocuk nasıl yetiştirilir adında bir kitap çok hoşuma da gitti hemen bitmesin diye de ara verdim :)[/QUOT
tasının canım sızde ıstanbula ne guzel olur heryere yaın olursun ıste ama oyle bı ımkan varmı yada senmı oyle olsun ıstıyosun canım hayırlısı keske tasınsanız ne guzel olurrr son gunlere dogru ımse gırmez herhalde yaa
inşallah en kısa sürede taşınırız canım ama şu an değil eşimin çalıştığı kurum özelleşince istanbula tayin isteyecek inşallah o zmaan gelicez şimdilik özelleştirme sürecinin tamamlanmasını bekliyoruz ne yazık ki iki yıldır hep muallakta...haklıısn sanırım son zamanlarda kimseyi bulamıycaz topikte
sen de şu ana öyle bir geçer zaman ki dizisini izliyorsun değil mi ne kadar olaylı bir bölüm olmuş :)
evet canım bı yandan ona bakıyorum bı yanda mıllıyetı okuyorum zaman gecırıyorum oyle canım bu duygusal bu bolum bıraz ya bu arada aylının amca kızına sınır oldum ya hemen yuzugu taktı adama yanasıyo pıs kıs
ay zaten bu dizide bi şu ali kaptan bi karolin bi mesude bi de onun cadoloz annesi çok sinirimi bozuyo ayyyy bi de incinin kocası uyuz
ıncının kocası canım pıs adam senın dedıklerınede sınır oluyorum canım uyuz ınsanlar ya bı artık osmanda sarmıyo eskısı kadar ılgı cekıcı degıl cocuk zaten tarıhı gecmıss galıbee :)
canım çok teşekkür ederim. beni hastaneden çıkardı doktorum. tansiyon ilacı verdi. haftaya tekrar tahlil yapacak idrardan... bakalım inşallah herşey yolunda gider. hastaneye yatınca beni de aldı bi telaş.. olurda erken doğarsa diye. oda takımını falan,herşeyini alacağım en yakın zamanda. çantamı da hazırlayacağım nasipse..
merhaba kızlar sırf yarın sabahı beklemek istemediğim için magnezyumumu içerken herkezi uyuttuktan sonra topike girdim ,dedim bunlar beni kesin merak etmiştir.... canlarım benim,çok iyiyim Allaha şükür,geçmişi sadece okumakla yetindim,öncelikle sevgili palettenin durumuna üzüldüm ,ama en kısa sürede evine dönmesini diliyorum... neredeyse cuma dan beri giremez oldum, cumartesi sabahtan çıktık evden,anneme gittim akşamında da arkadaşımın kınasına gittim ama 15 dk anca durabildim çok kalablıktı ,durumumu arz ettim ve anneme döndüm ,aynı zmanda da eşim ve ailse cumartesi günü istanbula nişan bohçalarını geri almaya gittiler,aldılar da çok üzüldüm ... neyse geç saatte de kayınvalidemlere geçtim,derken,eve gece geldik.. pazar günüde geç kalktım,ee sonra eşimle temzilik yaptık saolsun o süpürdü ben sildim,akşamında da yine arkadaşımın düğüne gittik... geldik.. eşimden bana pcye oturma fırsatı kalmadı...sonra gece bel ağrısından uyuyamayınca sabahta geç kalktım,eşimde pcyi götürmüş olduğu için yine topike gelemedim ancak girebildim bağışlayın....
bu akşam kızımla kardeşinin cicilerini toparladık yarın makinede yıkayıp kurutup ütüleyecğiz hurca koyacağım ,tabiii hastane çantamızıda hazırlayacağım...aman diyorum bir kenarda dursun ,taşınma telaşesinde n'olur olmaz ... bu arada kızlar benim bebişte az hareket etmeye başladı, birde kasıktan ince bir gerilme hissediyorum,fazla ayakta kalamıyorum,hemen alta baskı yapıyor bebek..bende de meyvaya eğilim var hatta dün akşam yemeğimizi meyva salatasıyla geçiştirdik,taş gibi şişti midemiz meyvadanBalık yağınızı günde kaç kapsül yada tatlı kaşığı içiyorsunuz kızlar...hepinizi çoook öpüyorummm kızlar
KıZlar iyi geceler hepinize ben hastanede yatıyorum.kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?