2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım çok teşekkür ederim. beni hastaneden çıkardı doktorum. tansiyon ilacı verdi. haftaya tekrar tahlil yapacak idrardan... bakalım inşallah herşey yolunda gider. hastaneye yatınca beni de aldı bi telaş.. olurda erken doğarsa diye. oda takımını falan,herşeyini alacağım en yakın zamanda. çantamı da hazırlayacağım nasipse..

KıZlar iyi geceler hepinize ben hastanede yatıyorum.kendinize iyi bakın.

canım geçmiş olsun neyin var. ben de daha dün çıktım hastaneden. çok zordur bilirim Allah kolaylık versin... inşallah biran önce çıkarsın

kardeş sevilmez mi hiç en çok kavga edenleri bile bir hafta birbirinden ayrı tut özledim diye ağlamaya başlıyolar:) hakikaten almaya doyamıyorum ben de elzem şeyleri aldım ben de artık oyuncak bile aldım bi sürü hala da gözüm vitrinlerde Allah gözümüzü doyursun bu ne hevestir böyle.

nurtenkeremm masallah dokturmusun sendee :) bence sımdılık erken sut sagma makınası ıcın dıye dusunuyorum eger lazım olursa son anda zaten eczanelerde bıle satılıyo kı genelde butun hastanelerının yanında bulunur eczane ama tabıkı kıslara kalmıs yanı bende bu hafta sonu yapıcam buyuk alısverısımı ınsallah cuma aksamı cumartesı falan pazartesıde fındıgımı gormeye gıtcez ınsallah kılosu falan nasıl acaba merakım hep onda

OSMAN ayda 10 mılyar alıyomus dıye duymustum artık dogrumu yalanmı bılmıyorumda artık hıc bı fılım sarmıyo benı bazen hurremı begenıyorum bıde ferıhayı sevıyorum :)

gecmıs olsun canım ınsallah bıter kanaman bıseyın olmaz dıkkat et kendıne canm benım allaha emanet olun

merhaba kızlar ne yapıyosunuz? ya ben aksamları cok kotu oluyrm gaz sancısı cekıyrm mıdem nasıl sısıyor yedıklerıme dıkket etsem bıle oluyr sızde nasıl durumlar?

ah canım ya çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum dualarımız seninle umarım erken dğum vs olmaz zamanında ve sağlıkla doğar miniğin...

palette nasılsın çıktınmı hastaneden tansiyon durumu nasıl?

canım çok sağol daha iyiyim.. hastaneden çıktım. tansiyon ilacı kullanmaya başladım sabah akşam. sadece kasıklarımda baskı var, doktorum normal dedi. bebek büyüdüğü için kasıklarım ağrırmış.. onun dışında bir problem yok. sen de iyisindir inşallah

merhaba kızlar ne yapıyosunuz? ya ben aksamları cok kotu oluyrm gaz sancısı cekıyrm mıdem nasıl sısıyor yedıklerıme dıkket etsem bıle oluyr sızde nasıl durumlar?

yedıkelrıne dıkkat et canım ben dıkkat edıyorum gaz yapıcı seylerı pek yemıyorum ama gazdan duramıyorum :) nadıren yıyorum ve gunde bı tane maden suyu ıcıyorum cok ıyı gelıyo bana şişligimi alıyo send eıcsen rahatlarsın belkı canım

ne aylığı canım haftada yani bölüm başı alıyo diye okumuştum bi gazetede...

çok normal canım.Artık bebeklerimiz büyüdükleri için midemize baskı yapıyorlar ve mide hacmi küçülüyor,buda bize gaz sancısı olarak yansıyor,karnımız şu an iyice yukarı çıkıyor çünkü..az ve sık yemek en iyisi..bende çok iştahlıyım ama yedikten sonra kötü oluyorum hep..

dıkkat et canım kendıne ..bendeyarın saglık ocagına gıdıp olctureyım tansıyonumu benım dr hıc olcmuyr bugun sag bobregımdekı buyume ıcın üroloğa gıttım bende .doktor hamılelıkte olabılır takıp edecegız dedı

herseyın ıyıye gıtmesıne sevındım canım dıkkat et kendıne bızı habersız bırakma

dıkkat et canım kendıne ..bendeyarın saglık ocagına gıdıp olctureyım tansıyonumu benım dr hıc olcmuyr bugun sag bobregımdekı buyume ıcın üroloğa gıttım bende .doktor hamılelıkte olabılır takıp edecegız dedı

herseyın ıyıye gıtmesıne sevındım canım dıkkat et kendıne bızı habersız bırakma

geçmiş olsun canım,inşallah bebeğin tam vaktinde doğar,moralini çok iyi tut,bol bol dinlen..

dedıgın gıbı yerken ıı ama sonra cıkıyor acısı..ama az kaldı yaz meyvelerı cıkıyoor cok mutluyum tek tek hepsıne kavusuyoruz ...yemek cesıdı bıle cogaldı..bak yıne ıstahım acıldı:)

oh kıslar ne güzel kalabalıklaştık bu akşam

bende gorunce sasırdım sevındırık oldum forumumuz costu bugunumarım bundan sonra hep boyle oluruz

kıslar ya ben bu günlerde aşırı duygusalaştım eşim işe giderken sabah arkasından bakarken bile gözlerim doluyo annemi arıyorum telefona konuşurken neredeyseağlıycak duruma geliyorum şu 11880 reklamı çıkıyo ya yeşil ayıcıklı onu bile izlerken gözlerim doluyo yeğenim burdayken çok dikkatini çekiyodu teyze oyuncak nasıl konuşuyo diye bana soruyodu kulağını kim ısırkmış onun diyodu. off napcaz böyle siz de böyle misiniz yoksa???

ohh hadi hayırlı olsun canım.bende yenice girdim eve.saat 5 gibi çarşıya çıktım.ablama kargo yollayacaktım onu yolladım.ohh lohusa yatağımı yaptıracak ablam.ben kaniçelerimi gönderdim o pike takımı yaptıracak.sonra ona mayo ve bikini almıştım onlarıda yolladım.sonra kızımın puzzlenı bitirmiştim 2 günde onu da çerçeveletmeye verdim.sonrada kızıma sevibebenin yastığını aldım bir de battaniye aldım çok güzel.duramıyorum ya almadan..
canım kitabın yazarı kim bende alayım eşim meraklandı da.o da istiyomuş.

nurtencim bende tavsiyelerinize uyup pompa almaya karar vermiştim lakin kuzenim de yeni doğum yaptı ben veririm sen alma dedi.elektirkliymiş onunkide.o masraftan da kurtuldum yani:)valla sorma sürekli bişeyler alıp duruyorum bu kız pahalıya patladı bize:)ilk bebk olunca belkide ondan.ayy doymuyorum millet alma artık hediyede gelir desede duramıyorum.canım ben sezeryan olmak istemiyorum çünkü sezeryandan çok korkuyorum ama bakalım doktorum ne diyecek.o karar versin istiyorumbirol bey daha çok normal doğum taraftarıymış duyduğuma göre.senin bi bilgin var mı canım malum velin ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…