canım çok teşekkür ederim. beni hastaneden çıkardı doktorum. tansiyon ilacı verdi. haftaya tekrar tahlil yapacak idrardan... bakalım inşallah herşey yolunda gider. hastaneye yatınca beni de aldı bi telaş.. olurda erken doğarsa diye. oda takımını falan,herşeyini alacağım en yakın zamanda. çantamı da hazırlayacağım nasipse..
merhaba kızlar sırf yarın sabahı beklemek istemediğim için magnezyumumu içerken herkezi uyuttuktan sonra topike girdim ,dedim bunlar beni kesin merak etmiştir.... canlarım benim,çok iyiyim Allaha şükür,geçmişi sadece okumakla yetindim,öncelikle sevgili palettenin durumuna üzüldüm ,ama en kısa sürede evine dönmesini diliyorum... neredeyse cuma dan beri giremez oldum, cumartesi sabahtan çıktık evden,anneme gittim akşamında da arkadaşımın kınasına gittim ama 15 dk anca durabildim çok kalablıktı ,durumumu arz ettim ve anneme döndüm ,aynı zmanda da eşim ve ailse cumartesi günü istanbula nişan bohçalarını geri almaya gittiler,aldılar da çok üzüldüm ... neyse geç saatte de kayınvalidemlere geçtim,derken,eve gece geldik.. pazar günüde geç kalktım,ee sonra eşimle temzilik yaptık saolsun o süpürdü ben sildim,akşamında da yine arkadaşımın düğüne gittik... geldik.. eşimden bana pcye oturma fırsatı kalmadı...sonra gece bel ağrısından uyuyamayınca sabahta geç kalktım,eşimde pcyi götürmüş olduğu için yine topike gelemedim ancak girebildim bağışlayın....
bu akşam kızımla kardeşinin cicilerini toparladık yarın makinede yıkayıp kurutup ütüleyecğiz hurca koyacağım ,tabiii hastane çantamızıda hazırlayacağım...aman diyorum bir kenarda dursun ,taşınma telaşesinde n'olur olmaz ... bu arada kızlar benim bebişte az hareket etmeye başladı, birde kasıktan ince bir gerilme hissediyorum,fazla ayakta kalamıyorum,hemen alta baskı yapıyor bebek..bende de meyvaya eğilim var hatta dün akşam yemeğimizi meyva salatasıyla geçiştirdik,taş gibi şişti midemiz meyvadanBalık yağınızı günde kaç kapsül yada tatlı kaşığı içiyorsunuz kızlar...hepinizi çoook öpüyorummm kızlar
KıZlar iyi geceler hepinize ben hastanede yatıyorum.kendinize iyi bakın.
herkese selam güzel hamileler;
gündüz okulda olduğum için bazen boş bir dersimde yada bir arada forumu açıp hızlı hızlı yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak hiç vaktim olmuyor,oğlumda akşam eve geldiğimde beni hiç bırakmıyor,çok özlüyor bende onu çok özlüyorum,devamlı evde kardeşinden bahsetmeye başladı,anne sen okuldayken kardeşim beni özlemişmidir diye sorular soruyor,şuan sanki çok sevecek gibi duruyor ama doğunca görücez artık durumu..
ne güzel sizler alışverişinizi tamamlamışsınız.Ben daha birkaç parça şey aldım,bu haftasonu büyük bir alışveriş yapmayı düşünüyorum.
İlk bebekte insan gerçekten almaya doyamıyor,ben ilk hamileliğimde sürekli birşeyler alırdım,hatta oyuncak olayını bile abartmıştık.1 yaşına kadar olan oyuncaklardan bile doldurmuştum evi..sizleri okudumda devamlı birşeyler alıyorum diye yazmışsınız çok zevkli gerçekten,insan aldıkça nasıl mutlu oluyor dimi..
Mehtapcım; süt sağma makinesinden bahsetmişsin bir yazında,ben avent aldım ve de çok memnun kaldım,aventin ürünleri süper gerçekten,ama elektrikli değil manuel olandan kesinlikle tavsiye ederim.Gerçi okula başladığımda birde başka markanın elektriklisini almıştım ama aventten daha çok süt sağıyordum ona devam ettim.süt sağma aleti sadece çalışanlar için değil bebeğiniz az emdiğinde göğüslerinizi boşaltmak içinde çok işe yarıyor.
Birde lansinoh göğüs ucu kremi çok güzel.ben geçen doğumda doğuma gitmeden önce sürdüm ve de 1 ay boyunca sürmüştüm,çok şükür göğüs ucumla ilgili hiçbir problem yaşamadım.Mehtap jokerden çok uyguna almışsın gerçekten çok iyi yapmışsın.e-bebekte en küçük boyu 22 falandı çünkü..lansinohun göğüs pedleride çok güzel.
.benim doğum şeklim belli sezeryan olacak ilk doğumda plesenta aşağıda olduğu için mecbur sezeryan olduğu için ..epudral olmuştum bayılmadan herşeyi canlı yaşamak ta çok güzel.bebeğin ilk çıkışı ağlayışı harika bir duygu kızlar.sizlerin bellimi yada nasıl olmasını istiyorsunuz.Eğer bir pro0blem yoksa normal doğum gibisi yok tabiki ama..
kızlar iyi akşamlar hastaneden canlı yayın yapıyorum artık .kanamam oldu evde çok yoğun bi şekilde hemen hastaneye geldim. şimdi herkes burda kanamam pıhtılaşsın diye bekliyoruz durum iyiye gidiyo.hepinizi seviyorum.kendinize iyi bakın.sağol dua edin erken doğum riskim vardı kanamam iyimiş ayıptır söylemesi parça kan geldi. şimdi hemşirem geldi.bye.
canım çok teşekkür ederim. beni hastaneden çıkardı doktorum. tansiyon ilacı verdi. haftaya tekrar tahlil yapacak idrardan... bakalım inşallah herşey yolunda gider. hastaneye yatınca beni de aldı bi telaş.. olurda erken doğarsa diye. oda takımını falan,herşeyini alacağım en yakın zamanda. çantamı da hazırlayacağım nasipse..
inşallah bundan sonra çıkmaz tansiyonun da 38-39 lara kadar bebeğin seninle kalır canım..dediğin gibi hastane çantasını 7.aydan sonra yavaş yavaş hazırlamak lazım..
kızlar iyi akşamlar hastaneden canlı yayın yapıyorum artık .kanamam oldu evde çok yoğun bi şekilde hemen hastaneye geldim. şimdi herkes burda kanamam pıhtılaşsın diye bekliyoruz durum iyiye gidiyo.hepinizi seviyorum.kendinize iyi bakın.sağol dua edin erken doğum riskim vardı kanamam iyimiş ayıptır söylemesi parça kan geldi. şimdi hemşirem geldi.bye.
palette nasılsın çıktınmı hastaneden tansiyon durumu nasıl?
merhaba kızlar ne yapıyosunuz? ya ben aksamları cok kotu oluyrm gaz sancısı cekıyrm mıdem nasıl sısıyor yedıklerıme dıkket etsem bıle oluyr sızde nasıl durumlar?
nurtenkeremm masallah dokturmusun sendee :) bence sımdılık erken sut sagma makınası ıcın dıye dusunuyorum eger lazım olursa son anda zaten eczanelerde bıle satılıyo kı genelde butun hastanelerının yanında bulunur eczane ama tabıkı kıslara kalmıs yanı bende bu hafta sonu yapıcam buyuk alısverısımı ınsallah cuma aksamı cumartesı falan pazartesıde fındıgımı gormeye gıtcez ınsallah kılosu falan nasıl acaba merakım hep onda
OSMAN ayda 10 mılyar alıyomus dıye duymustum artık dogrumu yalanmı bılmıyorumda artık hıc bı fılım sarmıyo benı bazen hurremı begenıyorum bıde ferıhayı sevıyorum :)
merhaba kızlar ne yapıyosunuz? ya ben aksamları cok kotu oluyrm gaz sancısı cekıyrm mıdem nasıl sısıyor yedıklerıme dıkket etsem bıle oluyr sızde nasıl durumlar?
canım çok sağol daha iyiyim.. hastaneden çıktım. tansiyon ilacı kullanmaya başladım sabah akşam. sadece kasıklarımda baskı var, doktorum normal dedi. bebek büyüdüğü için kasıklarım ağrırmış.. onun dışında bir problem yok. sen de iyisindir inşallah
canım çok sağol daha iyiyim.. hastaneden çıktım. tansiyon ilacı kullanmaya başladım sabah akşam. sadece kasıklarımda baskı var, doktorum normal dedi. bebek büyüdüğü için kasıklarım ağrırmış.. onun dışında bir problem yok. sen de iyisindir inşallah
ne aylığı canım haftada yani bölüm başı alıyo diye okumuştum bi gazetede...
sen bacak kadar osmana bak ya kerata heh bıde montunu aldı cıkıyo dısarı bacaksız
çok normal canım.Artık bebeklerimiz büyüdükleri için midemize baskı yapıyorlar ve mide hacmi küçülüyor,buda bize gaz sancısı olarak yansıyor,karnımız şu an iyice yukarı çıkıyor çünkü..az ve sık yemek en iyisi..bende çok iştahlıyım ama yedikten sonra kötü oluyorum hep..
oh kıslar ne güzel kalabalıklaştık bu akşam
ohh hadi hayırlı olsun canım.bende yenice girdim eve.saat 5 gibi çarşıya çıktım.ablama kargo yollayacaktım onu yolladım.ohh lohusa yatağımı yaptıracak ablam.ben kaniçelerimi gönderdim o pike takımı yaptıracak.sonra ona mayo ve bikini almıştım onlarıda yolladım.sonra kızımın puzzlenı bitirmiştim 2 günde onu da çerçeveletmeye verdim.sonrada kızıma sevibebenin yastığını aldım bir de battaniye aldım çok güzel.duramıyorum ya almadan..huhu SERAPF neyın var canım gecmıs olsun ne oldu sana bakıyım . bende sımdı carsıdan geldım sonunda begendım bı gecelık takımı ayırttım kaporasını verdım cumartesı gıdıp alcaz bı pjama takımım kaldı onuda begendım orda bakalım olursa onu alırım yıne kızıma banyo kuvetı aldım bıde yıne 3 6 aylık cıtcıtlı badı aldım 3 tane bırısı fb lı :) dolandık arkadasla yenı geldım eve yoruldum sız nerelerdesınız napıyosunuz bakıyımm
canım kitabın yazarı kim bende alayım eşim meraklandı da.o da istiyomuş.sorma canım yaa giriyorum bakıyorum kimse yazmamış aynen çıkıyorum ben de artık. ohh ne iyi etmişsiniz canım yürüyüşler çok iyi gelir doğuma da faydalı diyolar zaten ben bu akşam bi yere çıkamadım eşimin uzun zamandır arkadaşlarına sözü vardı bu akşama yapmışlar planı ben bütün gün evde sıkıldım onu bekledim o ise geldiğinde bana demesin mi bu akşam arkadaşlarla sözleştik diye aslında bolzuldum da ama bişey de demek istemedim sık yaptıkarı bişey değil evlendiğimizden beri bu üçüncü oluyor. ben artık istanbula taşınmak istiyorum yaa orda en azından annemler var sıkılınca çıkar anneme ablama arkadaşlarıma giderim burada gidecek hiç kimsem de yok çok sıkılıyorum offfff patlıycam nerdeyse... bugün kitap okudum ben de bol bol eşim ankaradan almıştı kız çocuk nasıl yetiştirilir adında bir kitap çok hoşuma da gitti hemen bitmesin diye de ara verdim :)
herkese selam güzel hamileler;
gündüz okulda olduğum için bazen boş bir dersimde yada bir arada forumu açıp hızlı hızlı yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak hiç vaktim olmuyor,oğlumda akşam eve geldiğimde beni hiç bırakmıyor,çok özlüyor bende onu çok özlüyorum,devamlı evde kardeşinden bahsetmeye başladı,anne sen okuldayken kardeşim beni özlemişmidir diye sorular soruyor,şuan sanki çok sevecek gibi duruyor ama doğunca görücez artık durumu..
ne güzel sizler alışverişinizi tamamlamışsınız.Ben daha birkaç parça şey aldım,bu haftasonu büyük bir alışveriş yapmayı düşünüyorum.
İlk bebekte insan gerçekten almaya doyamıyor,ben ilk hamileliğimde sürekli birşeyler alırdım,hatta oyuncak olayını bile abartmıştık.1 yaşına kadar olan oyuncaklardan bile doldurmuştum evi..sizleri okudumda devamlı birşeyler alıyorum diye yazmışsınız çok zevkli gerçekten,insan aldıkça nasıl mutlu oluyor dimi..
Mehtapcım; süt sağma makinesinden bahsetmişsin bir yazında,ben avent aldım ve de çok memnun kaldım,aventin ürünleri süper gerçekten,ama elektrikli değil manuel olandan kesinlikle tavsiye ederim.Gerçi okula başladığımda birde başka markanın elektriklisini almıştım ama aventten daha çok süt sağıyordum ona devam ettim.süt sağma aleti sadece çalışanlar için değil bebeğiniz az emdiğinde göğüslerinizi boşaltmak içinde çok işe yarıyor.
Birde lansinoh göğüs ucu kremi çok güzel.ben geçen doğumda doğuma gitmeden önce sürdüm ve de 1 ay boyunca sürmüştüm,çok şükür göğüs ucumla ilgili hiçbir problem yaşamadım.Mehtap jokerden çok uyguna almışsın gerçekten çok iyi yapmışsın.e-bebekte en küçük boyu 22 falandı çünkü..lansinohun göğüs pedleride çok güzel.
.benim doğum şeklim belli sezeryan olacak ilk doğumda plesenta aşağıda olduğu için mecbur sezeryan olduğu için ..epudral olmuştum bayılmadan herşeyi canlı yaşamak ta çok güzel.bebeğin ilk çıkışı ağlayışı harika bir duygu kızlar.sizlerin bellimi yada nasıl olmasını istiyorsunuz.Eğer bir pro0blem yoksa normal doğum gibisi yok tabiki ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?