2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

evet formun boyle kalabalık olması cok guzel ama aksam saatlerındede boyle olsun gec saatte degıll :) hstts gnduzde boyle olsunn hep boyle olsun yaw

aynen yaz meyvelerine bayılıyorum yaaa hepsi çıksa da bol bol yesek ooohhh..... ay maşallah diyelim de nazar değmesin bu akşamki gibi olsun hep.

kızlar ben artık evdeyım ve cook mutluyum artık dınlenıcem evde keyıf yapacagım yarın cantamı da hazırlayayım dıyorum.kızlar bebegın kıyafatlerınıde renklerıne gore ayırıp mı yıkayacagız o zaman az az kac makıne olur nasıl etsek kı

o konuda bend ebılgı almak ıstıyorum kıslar nasıl yıkıycaz renk vermezler ınsallah gercı ben 15 dk lık programda yıkamayı dusunuyorum oyle ıkı saat zedelenmesın bebegımın kıyafetlerı :)

aynen canım bende senın gıbıyım gecenlerde kalktım esım gunaydın dedı sarılarak nasıl ıclı ıclı aglıyrm ah ah ne olacak bızım halımız buarada mete cok iclı soyluyr sarkıda guzelmıs

canım kitabın yazarı kim bende alayım eşim meraklandı da.o da istiyomuş.

canım kitabın yazarı Psikolog Fatih R. CİVELEKOĞLU - "Bebeklikten Ergenliğe Başarılı, Mutlu, Huzurlu Kız Çocuğu Nasıl Yetiştirilir?" ben beğendim şahsen herşey var içinde bi kere okumakta fayda var. ben bugün okuduklarımın özetini geçtim eşime o da iyiymiş bu kitap dedi :)

al benden de o kadar.. ben geçen haftalarda haberlerde bir ülkede en çirkin köpek yarışması düzenlenmiş seçilen o köpeği görünce ay yazık dedim ve gözlerim doldu,düşünün saçma sapan birşeye bile ağlıyorum ..ah bu hormonlar daha bizi bayağı ağlatacak..loğusalıkta çok duygusal geçiyor çünkü..

ay ne güzel sonunda sen de evdesin artık istediğin kadar uyuyup istediğiin yaparsın rahat rahat. evde olmak ayrı bi güzel hamilelikte... renkli ve beyazları ayırsak yeter sadece sanırım.

aynen canım bende senın gıbıyım gecenlerde kalktım esım gunaydın dedı sarılarak nasıl ıclı ıclı aglıyrm ah ah ne olacak bızım halımız buarada mete cok iclı soyluyr sarkıda guzelmıs

bende meteye hayranım ya o bakısları gozlerı konusması falan manyak cocuk bende pek yok sımdılık duygısallık benım aklıma hep dogum yaptıkdan sonra kızımı kucagıma alınca naısl olurm dıye dusununce gozlerım doluyo o zaman nasıl oluruz acaba ben cok agalrım mınıgımı kucagıma alıncaa

o konuda bend ebılgı almak ıstıyorum kıslar nasıl yıkıycaz renk vermezler ınsallah gercı ben 15 dk lık programda yıkamayı dusunuyorum oyle ıkı saat zedelenmesın bebegımın kıyafetlerı :)

bende kısa programda atacagım ama yınede hepsı mınıcık ayrı ayrı atsak cok zaman alacak ben nasıl kurutacagım dıye bıle dusunuyrm mandal asmak ıstemıyrm dıger turlude ucar dıye korkuyrm tecrubelı anneler fıkırlerınızı beklıyrz

ben de merak ediyorum acaba ne olacak sonumuz anneme ve eşime aşırı bağlandım her saniye yanımda olsunlar istiyorm. mete yavrum yıkıldı yaaa

ay ben doğumdan sonra geçer sanıyodum lohuayken de mi eyvah eyvah.....

nurtencim bende tavsiyelerinize uyup pompa almaya karar vermiştim lakin kuzenim de yeni doğum yaptı ben veririm sen alma dedi.elektirkliymiş onunkide.o masraftan da kurtuldum yani:)valla sorma sürekli bişeyler alıp duruyorum bu kız pahalıya patladı bize:)ilk bebk olunca belkide ondan.ayy doymuyorum millet alma artık hediyede gelir desede duramıyorum.canım ben sezeryan olmak istemiyorum çünkü sezeryandan çok korkuyorum ama bakalım doktorum ne diyecek.o karar versin istiyorumbirol bey daha çok normal doğum taraftarıymış duyduğuma göre.senin bi bilgin var mı canım malum velin ya:)[/QUOTE]

ne güzel kuzeninden alıcaksan hiç gerek pompa almana..bende oğlumdan sonra bir arkadaşıma vermiştim pompayı onuda büyüttü,şimdi üçüncü bebeğe yarayacak kısmetse..Eğer herşey yolunda gidrse Birol Beyde normal doğum yaptırır ama özel hastane dr ları kendilerine bırakıldığında sezeryanı tercih ediyorlar genelde..Sağlıkjla gelsinlerde gerçi..

kıslar sohbet cok guzel ama cıkmak zorudnayım yataga gecıyoruz bız :) hadı sıze ıı sohbetlerr optum hepınızı yarın gorusuruz canlarımm

o anı ben de çok hayal ediyorum ayyyyyy ne güzel yaaa...

geçenlerde inik bebeği olan bir arkadaşıma gitmiştim doğumdan sonra kurutma makinası aldım çok ihtiyaç oluyo dedi. ben zaten dışarıya asmayı kesinlikle düşünmüyorum benim boş bir odada askılığım var ona asarım miniğinkileri...

ben oglusumun ısmını mete koymak ıstyrm esım sırf bu mete yuzunden koymamakta ınat edıyr benı delırtıyor

Mete çok güzel bir isim kardeşim koydu bebeğine o koymasaydı bende istiyordum Mete yi..Bizde şu an Emre ye karar verdik bakalım.Ama öğretmen olunca bilirsin isimler hep okuldaki öğrencileri hatırlatıyor, o yüzden isim bulmak zor oluor.
sen izne çıktın demekki..ne güzel bundan sonra hamileliğinin keyfini çıkar.Adapazarında nereye gidiyosun dr a benim kardeşimde 4 ay önce doğum yaptı,Özel Altınova hastanesinde,çok memnun kalmıştı..

ay ben doğumdan sonra geçer sanıyodum lohuayken de mi eyvah eyvah.....

lohusayken dahada kotuymus canım depresyona bıle gırıyormus ınsan ama ıns bız tadını cıkarırız bebkler ılk yıl cok cabuk buyuyorlar ben bebısın her anının tadını cıkarmak ıstyrm ama uykusuz geceler ve annelıgı basarabılcek mıyım dusuncesıyle ınsan stres olup nedensız aglıyrms bırde etrafındakı kalabalıgın etkısı var tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…