dedıgın gıbı yerken ıı ama sonra cıkıyor acısı..ama az kaldı yaz meyvelerı cıkıyoor cok mutluyum tek tek hepsıne kavusuyoruz ...yemek cesıdı bıle cogaldı..bak yıne ıstahım acıldı:)
bende gorunce sasırdım sevındırık oldum forumumuz costu bugunumarım bundan sonra hep boyle oluruz
kızlar ben artık evdeyım ve cook mutluyum artık dınlenıcem evde keyıf yapacagım yarın cantamı da hazırlayayım dıyorum.kızlar bebegınkıyafatlerınıde renklerıne gore ayırıp mı yıkayacagız o zaman az az kac makıne olur nasıl etsek kı
kıslar ya ben bu günlerde aşırı duygusalaştım eşim işe giderken sabah arkasından bakarken bile gözlerim doluyo annemi arıyorum telefona konuşurken neredeyseağlıycak duruma geliyorum şu 11880 reklamı çıkıyo ya yeşil ayıcıklı onu bile izlerken gözlerim doluyo yeğenim burdayken çok dikkatini çekiyodu teyze oyuncak nasıl konuşuyo diye bana soruyodu kulağını kim ısırkmış onun diyodu. off napcaz böyle siz de böyle misiniz yoksa???
canım kitabın yazarı kim bende alayım eşim meraklandı da.o da istiyomuş.
kıslar ya ben bu günlerde aşırı duygusalaştım eşim işe giderken sabah arkasından bakarken bile gözlerim doluyo annemi arıyorum telefona konuşurken neredeyseağlıycak duruma geliyorum şu 11880 reklamı çıkıyo ya yeşil ayıcıklı onu bile izlerken gözlerim doluyo yeğenim burdayken çok dikkatini çekiyodu teyze oyuncak nasıl konuşuyo diye bana soruyodu kulağını kim ısırkmış onun diyodu. off napcaz böyle siz de böyle misiniz yoksa???
kızlar ben artık evdeyım ve cook mutluyum artık dınlenıcem evde keyıf yapacagım yarın cantamı da hazırlayayım dıyorum.kızlar bebegınkıyafatlerınıde renklerıne gore ayırıp mı yıkayacagız o zaman az az kac makıne olur nasıl etsek kı
aynen canım bende senın gıbıyım gecenlerde kalktım esım gunaydın dedı sarılarak nasıl ıclı ıclı aglıyrm ah ah ne olacak bızım halımız buarada mete cok iclı soyluyr sarkıda guzelmıs
o konuda bend ebılgı almak ıstıyorum kıslar nasıl yıkıycaz renk vermezler ınsallah gercı ben 15 dk lık programda yıkamayı dusunuyorum oyle ıkı saat zedelenmesın bebegımın kıyafetlerı :)
o konuda bend ebılgı almak ıstıyorum kıslar nasıl yıkıycaz renk vermezler ınsallah gercı ben 15 dk lık programda yıkamayı dusunuyorum oyle ıkı saat zedelenmesın bebegımın kıyafetlerı :)
aynen canım bende senın gıbıyım gecenlerde kalktım esım gunaydın dedı sarılarak nasıl ıclı ıclı aglıyrm ah ah ne olacak bızım halımız buarada mete cok iclı soyluyr sarkıda guzelmıs
al benden de o kadar.. ben geçen haftalarda haberlerde bir ülkede en çirkin köpek yarışması düzenlenmiş seçilen o köpeği görünce ay yazık dedim ve gözlerim doldu,düşünün saçma sapan birşeye bile ağlıyorum ..ah bu hormonlar daha bizi bayağı ağlatacak..loğusalıkta çok duygusal geçiyor çünkü..
bende meteye hayranım ya o bakısları gozlerı konusması falan manyak cocuk bende pek yok sımdılık duygısallık benım aklıma hep dogum yaptıkdan sonra kızımı kucagıma alınca naısl olurm dıye dusununce gozlerım doluyo o zaman nasıl oluruz acaba ben cok agalrım mınıgımı kucagıma alıncaa
bende kısa programda atacagım ama yınede hepsı mınıcık ayrı ayrı atsak cok zaman alacak ben nasıl kurutacagım dıye bıle dusunuyrm mandal asmak ıstemıyrm dıger turlude ucar dıye korkuyrm tecrubelı anneler fıkırlerınızı beklıyrz
ben oglusumun ısmını mete koymak ıstyrm esım sırf bu mete yuzunden koymamakta ınat edıyr benı delırtıyor
ay ben doğumdan sonra geçer sanıyodum lohuayken de mi eyvah eyvah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?