2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yapabilecek miyim yeterince iyi bir anne olabilecek miyim diye düşüncler bende de var sürekli. inşallah başarıcaz canım. bebek ağladıkça biz de ağlarız kesin :)

bende kısa programda 30 derecede anway in deterjanı ile yıkayacağım 30 derecede renkler karışmazki birbirine..

kızlar benim sırtım yine başladı ağrımaya uzanayım en iyisi hepinizi çok öpüyorum yine böyle güzel sohbetlerde görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın.....

sorma sevdıgım bırcok ısmı ogrencıler yuzunden elıyorm bana onları hatırlatsın ıstemıyrm ozellıkle yaramazları evet canım ızıne cıktım artık zorlanıyrdm belım agrıyordu ve cok gerılıyrdm zaten dogum sonrasınada aktarmaya degmıyrdu cogu yıne tatılın ıcıne denk gelıyordu bende ayrıldım
altınova ıı orda samı kemık var ıı bır doktormus ama benım dr ertan celık dogum evınde calısyr dogumda orda olacak ama hala teredudutlerım var bakalım hayırlısı demek teyze oldun teyzelıkte super bır duygu benım ablamda hamıle sımdı aramızda 3 ay var annecım yandı bır benım bır onun yanında bkalım bu yaz nasıl olacak

ay valla deli edecek bu kadınlar kulübü beni.sadece bu sitede bilgisyar ağır çalışıyor geç açılıyor sayfalar.
kızlar bugün yine bebişe bişeyler aldım.sevi bebenin yastığını ve battaniye aldım çok şık.pembiş pembiş bi görseniz.kendime tac aldım o da pembe.bi banyo takımı kaldı kızımın .haftayada evi boyatıyoruz inşallah.sonra eşimle çarşıda buluştuk yemek yedik ve komşuya kehve içmeye çıktık.kocamı yatırdım şimdi.bende yeni başladığım puzzlemın yanına gidicem size yazdıktan sonra.puzzle çok sardı beni yaaa..çok zevkli bu defa 1000 parçaya başladım.ablama yapıyorum.
ohh bu akşam forum havasında maşallah.hep böyle olsa barii.
palettecim geçmiş olsun umarım doğuma kadar bir daha hastanede yatmazsın canım.
serapf sanad ageçmiş olsun hayatıminşallah erken doğum olmaz.sıkma ama canını ve bize canlı yayın yap sık sık..

Mehtap cım senin kullandığın balık yağı ne markaydı.yazabilirmisin.doğru dürüst balık yiyemedim zaten son iki ay kullanayım bende..

kızlar benim sırtım yine başladı ağrımaya uzanayım en iyisi hepinizi çok öpüyorum yine böyle güzel sohbetlerde görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın.....

uzan canım dınlen bızde senı optuk ıı geceler benım kocıs tv karsısında uyuyup kaldı bende onu kaldırayım yatalım barı ıı geceler kızlar yarın gorusuruz bır gun daha gectı safak azalıyor

evet canım.Sami Kemik yaptırdı doğumunu ço memnundu kardeşim,teyze olmakta çok güzel gerçekten yeğenim 4 aylık çok tatlı darısı bizlere inşallah...annende çifte torun bakacak desene hemde çifte mutluluk..

mehtap senın dedıgın marka pşjama takımından bende aldım kaprılı olanından cok rahat ve guzel senın geldı mı pıjaman ve gecelığın ?ohhh alısverısı bıtırdın ben bebıse kıyafet almaya son verdım en son gıttıgımızde kılosu 2 hafta onde masallah ırı bır bebek olursa aldıgım 0-3 aylıklar hep kucuk gelecek o yuzden karar veremıyrm sımdı atesolcer falan bakacagım hangı marka almayı dusunuyorsunuz?

güle güle kullansın ayşe bebek aldıklarını canım..Sevi bebeğin yastığı bende de var.Alt açması da var günlük onun..sen çok sabırlı birisin demek,,puzzle yapmak çokn sabır gerektiren bir iş gerçekten, ne güzel maşallah diyeyim nazar değmesin.english home da güzel banyo takımları vardı,ben ordan aldım..

benim geçen hamileliğimdede senin gibiydi,bebek 2 hafta önden gidiyordu hep, ve doğduğundada 54 cm di bebeğim hiç 0-3 aylık giydiremedim ben.hepsi yıkanmış ütülenmiş kaldı,3-6 aylıkları giydi hep,sende 3-6 aylık buluındur mutlaka,iri olacak seninde bebeğin,bu bebeğimde benim normal tam haftasında,bebekler anne babanın doğum kilosuna çekiyorlar.ben 4750 doğmuşum düşünün hemde normal doğum tabi..

bizim doğumuz yaza geldiği için kaprili almak en iyisi..hangi markanın o pijamalar..

mrb kızlar aranızda yeniyim ekim hamilesiyim şuan 30 haftalık oldu kızım uzun zamandır kafama takılan bişey var sizinle paylaşmak istedim hamilelik boyunca çok fazla gribal enfeksiyon geçirdim bu bebeğimi etkilemişmidir yada nasıl etkiler ...

o konuda bend ebılgı almak ıstıyorum kıslar nasıl yıkıycaz renk vermezler ınsallah gercı ben 15 dk lık programda yıkamayı dusunuyorum oyle ıkı saat zedelenmesın bebegımın kıyafetlerı :)
canım kısa programda yıkayacağım ve kurutma makinem var benim.inanın çok memnunum.çamaşır mak.kadar gerekliymiş.ondada kısa programda kuruturum.
renkliler ve beyzlar altında 2 grup yapıcam.ve kesinlikle çamaşır torbası alıp içinde kısa programda yıkayacağım.belki yarın alırım bak çamaşır torbasını.sonrada kurutma mak. atarım.iyice dezenfekte olur sonrada ütülerim.
kesinlikle tavsiye ederim.bak bugün 3 makine çamaşır yıkadım hepsini kuruttum kaldırdım.ortada çamaşır yok tozu yok ohh ne rahat.üstelik nasıl dezenfekte ediyor bir bilseniz..
Mehtap cım senin kullandığın balık yağı ne markaydı.yazabilirmisin.doğru dürüst balık yiyemedim zaten son iki ay kullanayım bende..
canım bana birol bey önermişti zaten.seven seas pulse omega3 adı.ama bu markanın 2 çeşiti var sadece omega 3 olanı al tamammı.
canım benim geceliğim gelmedi aradım konuştum pijamam hazırmış ama geceliği ellerinde yokmuş onu bekliyolarmış bende ikisini bir gönderin o zaman dedim.domino mağazasından aldım nette.googleye yaz çıkar.fiyatlar çok uygun orda.kaça aldın canım..

aslında sabırlı değilimdir ama deşarj ediyor beni nurtencim.rahatlıyorum.yarın puzzle alınca resmini çeker koyarım topiğe.kızıma yaptım çünküü

merhaba canım..inşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın..bende uzun zamandır grip olmamama rağmen bu hamilelikte 2 kez grip oldum,ama ilaç kullanmadım tabi,sadece parol alıp bol ıhlamur limon falan içtim.bebekler bizim bağışıklığımızı düşürdükleri için oluyor,bu dönemde daha dikkatli olmak gerekiyor tabi..dr uma sormuştum bende seni çok kötü ateşler içinde yatağa düşürmediyse gribin bir sorun olmaz demişti..

ağrıdayım ve sınıf öğremeniyim nekadar dikkat etsemde çocuklardan aldım mikrobu ilaç almadım ama
yinede sıksık yakalandım biraz zor oldu hamileliğim riskli gebelikti ilk ikisini kaybettim buna çok özen gösterdim inşallah sağlıklı olur hepimizin bebekleri

herkeze tekrar merhaba kızlar ... eşimin işlerinin yoğunluğu nedeniyle evde tek internet aracımız olan laptopa oturma fırsatım kalmıyor malesef 2 gündür pcyi işe götürmek zorunda kalıyor hatta yarında götürecekmiş,bu nedenle çok yorgun olmama rağmen bu saatte topike geldim... sabah 8de kalkmıştım bebeişin cicilerini makineye attım yıkadım...sonra ütü yaptım derken dışarı çıktım kzımla akşam 5te eve girebildim ,onu uyuttum ardından yemek faslı v.s. öyle bir geçer zamanki ve sonra bebeğin kurumuş olan cicilerine ütü derken 12'den 2 ye kadar ütü yaptım,yorgunluktan öldüm ama çok zevkli bebeişimin cicilerini ütülemek.... balık yağını ben yeterli içiyormuşum çok mutlu oldum,içtiğim ilaçlar şunlar sabah aç gynoferon,kahvaltıdan sonra magnorm,akşam yatmadan magnorm ve marincap.. yeter dimi.... hepiniz Allaha emanet olun.... sevgiler....

KıZlar iyi geceler hepinize ben hastanede yatıyorum.kendinize iyi bakın.
çok geçmiş olsun serapçığım seni en iyi anlayanlardanım,ilk gebelikte yaşadım ben bunları ,Allah yardımcın olsun inşallah....
canım benim saol ama uğradım oluyor bu malesef.... sırt ağrıları evet mahfediyor insanı ,eşine masaj yaptır canım...
ah canım eksik olmayın...aslında çok güzel düşünüyorsun kurulunca halletmek en güzeli ama şimdiden yaparsak rahat ederiz diye düşünüyorum ben ayrıca çöp poşeti yerine acaba hurçamı koysan diyorum sonuçta poşette plastiksi bir malezeme kıyafette koku bırakabilir... benim şimdiden yapma nedenim malum,1 ay içinde taşınacağım,onşar hazır dursun n'olur olmaz .... valla ben de eşimi yardıma şöyle ikna ediyorum bak haytaım bana yardım edersen 80 tl cebine kalır ona göre ,senden tek üstediğim süpürmen gerisini ben hallederim diyorumo da tabi hemen yapıyor....

canım çok teşekkür ederim...evet şaka maka zaman yaklaştı sayılır....:18:yavaş yavaş toparlanmak gerek...balık yağını gece yatarken içiyorum kokmasın diye ...tavsiye ederim....
yaa hayatta neler oluyor canım ,insan o yıllarda tahmin bile edemez bunları...
inşallah canım .... ee haklı olarak telaş yaşayacaksın bencede artık sende hazır tut cicileri...Allah rast getirsin canım....
canım İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz....
nurtencim ,aynen benim kızımda senin oğluşun gibi konuşuyor bebişle hatta benim kız biraz zillidir,iki kolunda toplam 10 adet bilezik var ve diyorki ''anne bu kolumdakileri kardeşime takarız,diğerlerinide ben takarımmm:):90:'' bunun gibi bir çok benzetme umarım doğumdan sonrada tepikleri bunun gibi olmasada buna yakın olur...

ayy sorma o duygusal yoğunluk bende de var sevincimde bile ağlar oldum

ohh nihayet gözün aydın canım bol istirahatler dileriz sana ve bebeişine, KIZLAR DİKKATLİ OLUN KOYU PEMBE ,MAVİ ,ÖZELLİKLE KIRMIZI RENKTE OLAN CİCİLERİ ÖNCE ILIK SUDA BİR YIKATIN ELİNİZDE SIKTIRIN RENK SALIP SALMADIĞINI TEST EDİN ONDAN SONRA ATIN MAKİNEYE.. RENKLİLER İLE BEYAZ VE BEYAZA YAKIN TONLARDA OLANLARI 2 MAKİNE YAPIN...
OHH maşallah kızımızın her birşeyi var, hepsi çok ciciler, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin....

Günaydın herkeslere,
Gece doğru düzgün uyuyamama rağmen sabah erkenden kalktım yine topiktyim. kıslar dün gece 12.08 di kardeşim aradı hyırdır inşallah diye açtım telefonu, evleneli neredeyse iki yıl oluyor ve ilk baştan beri istedikleri halde bebekleri olmuyordu, dün gece bir test yapmış ve ikinci çizgi silik olarak çıkmış onun da aklına ilk bana sormak gelmiş. benim ilk testim de çok silik çıkmıştı onu söyledim sabah ilk idarı ile testi tekrarlamasını ve kan testi yaptırmasını da önerdim şimdi de sabırsızlıkla onun aramasını bekliyorum gece ben bile onun heyecanından uyuyamadım kesin o da uyuyamamıştır. kıslar sizler de dua edin ne olur kızıma bir kuzen gelsin küçük teyzesinden. hamilelerin duaları kabul olur derler.

merhaba kızlar herkese gunaydın hepımız ıı bırgun gecırırız ıns

haluk bayram pijamaları canım ıkı yanı dugmelı cok rahat

canım benım ablam da senın gıbı cok hasta oldu doktor bır sorun olmaz demıs ablam anaokul ogrt cocuklardan sık sık bulastı uzun bır sure atlatamadı mecburen antıbıyotık bıle kullandı kafana takma saglıkla al kucagına bebısını ıns

gunaydın canım...kardesınden hayırlı haberlerı beklıyoruz dualarım onunla.....umarım 2011 de hem anne hem teyze olursun super duygular bunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…