ben oglusumun ısmını mete koymak ıstyrm esım sırf bu mete yuzunden koymamakta ınat edıyr benı delırtıyor
lohusayken dahada kotuymus canım depresyona bıle gırıyormus ınsan ama ıns bız tadını cıkarırız bebkler ılk yıl cok cabuk buyuyorlar ben bebısın her anının tadını cıkarmak ıstyrm ama uykusuz geceler ve annelıgı basarabılcek mıyım dusuncesıyle ınsan stres olup nedensız aglıyrms bırde etrafındakı kalabalıgın etkısı var tabı
bende kısa programda atacagım ama yınede hepsı mınıcık ayrı ayrı atsak cok zaman alacak ben nasıl kurutacagım dıye bıle dusunuyrm mandal asmak ıstemıyrm dıger turlude ucar dıye korkuyrm tecrubelı anneler fıkırlerınızı beklıyrz
Mete çok güzel bir isim kardeşim koydu bebeğine o koymasaydı bende istiyordum Mete yi..Bizde şu an Emre ye karar verdik bakalım.Ama öğretmen olunca bilirsin isimler hep okuldaki öğrencileri hatırlatıyor, o yüzden isim bulmak zor oluor.
sen izne çıktın demekki..ne güzel bundan sonra hamileliğinin keyfini çıkar.Adapazarında nereye gidiyosun dr a benim kardeşimde 4 ay önce doğum yaptı,Özel Altınova hastanesinde,çok memnun kalmıştı..
kızlar benim sırtım yine başladı ağrımaya uzanayım en iyisi hepinizi çok öpüyorum yine böyle güzel sohbetlerde görüşmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın.....
sorma sevdıgım bırcok ısmı ogrencıler yuzunden elıyorm bana onları hatırlatsın ıstemıyrm ozellıkle yaramazları evet canım ızıne cıktım artık zorlanıyrdm belım agrıyordu ve cok gerılıyrdm zaten dogum sonrasınada aktarmaya degmıyrdu cogu yıne tatılın ıcıne denk gelıyordu bende ayrıldım
altınova ıı orda samı kemık var ıı bır doktormus ama benım dr ertan celık dogum evınde calısyr dogumda orda olacak ama hala teredudutlerım var bakalım hayırlısı demek teyze oldun teyzelıkte super bır duygu benım ablamda hamıle sımdı aramızda 3 ay var annecım yandı bır benım bır onun yanında bkalım bu yaz nasıl olacak
ay valla deli edecek bu kadınlar kulübü beni.sadece bu sitede bilgisyar ağır çalışıyor geç açılıyor sayfalar.
kızlar bugün yine bebişe bişeyler aldım.sevi bebenin yastığını ve battaniye aldım çok şık.pembiş pembiş bi görseniz.kendime tac aldım o da pembe.bi banyo takımı kaldı kızımın .haftayada evi boyatıyoruz inşallah.sonra eşimle çarşıda buluştuk yemek yedik ve komşuya kehve içmeye çıktık.kocamı yatırdım şimdi.bende yeni başladığım puzzlemın yanına gidicem size yazdıktan sonra.puzzle çok sardı beni yaaa..çok zevkli bu defa 1000 parçaya başladım.ablama yapıyorum.
ohh bu akşam forum havasında maşallah.hep böyle olsa barii.
palettecim geçmiş olsun umarım doğuma kadar bir daha hastanede yatmazsın canım.
serapf sanad ageçmiş olsun hayatıminşallah erken doğum olmaz.sıkma ama canını ve bize canlı yayın yap sık sık..
mehtap senın dedıgın marka pşjama takımından bende aldım kaprılı olanından cok rahat ve guzel senın geldı mı pıjaman ve gecelığın ?ohhh alısverısı bıtırdın ben bebıse kıyafet almaya son verdım en son gıttıgımızde kılosu 2 hafta onde masallah ırı bır bebek olursa aldıgım 0-3 aylıklar hep kucuk gelecek o yuzden karar veremıyrm sımdı atesolcer falan bakacagım hangı marka almayı dusunuyorsunuz?
canım kısa programda yıkayacağım ve kurutma makinem var benim.inanın çok memnunum.çamaşır mak.kadar gerekliymiş.ondada kısa programda kuruturum.o konuda bend ebılgı almak ıstıyorum kıslar nasıl yıkıycaz renk vermezler ınsallah gercı ben 15 dk lık programda yıkamayı dusunuyorum oyle ıkı saat zedelenmesın bebegımın kıyafetlerı :)
renkliler ve beyzlar altında 2 grup yapıcam.ve kesinlikle çamaşır torbası alıp içinde kısa programda yıkayacağım.belki yarın alırım bak çamaşır torbasını.sonrada kurutma mak. atarım.iyice dezenfekte olur sonrada ütülerim.bende kısa programda atacagım ama yınede hepsı mınıcık ayrı ayrı atsak cok zaman alacak ben nasıl kurutacagım dıye bıle dusunuyrm mandal asmak ıstemıyrm dıger turlude ucar dıye korkuyrm tecrubelı anneler fıkırlerınızı beklıyrz
kesinlikle tavsiye ederim.bak bugün 3 makine çamaşır yıkadım hepsini kuruttum kaldırdım.ortada çamaşır yok tozu yok ohh ne rahat.üstelik nasıl dezenfekte ediyor bir bilseniz..geçenlerde inik bebeği olan bir arkadaşıma gitmiştim doğumdan sonra kurutma makinası aldım çok ihtiyaç oluyo dedi. ben zaten dışarıya asmayı kesinlikle düşünmüyorum benim boş bir odada askılığım var ona asarım miniğinkileri...
canım bana birol bey önermişti zaten.seven seas pulse omega3 adı.ama bu markanın 2 çeşiti var sadece omega 3 olanı al tamammı.Mehtap cım senin kullandığın balık yağı ne markaydı.yazabilirmisin.doğru dürüst balık yiyemedim zaten son iki ay kullanayım bende..
canım benim geceliğim gelmedi aradım konuştum pijamam hazırmış ama geceliği ellerinde yokmuş onu bekliyolarmış bende ikisini bir gönderin o zaman dedim.domino mağazasından aldım nette.googleye yaz çıkar.fiyatlar çok uygun orda.kaça aldın canım..mehtap senın dedıgın marka pşjama takımından bende aldım kaprılı olanından cok rahat ve guzel senın geldı mı pıjaman ve gecelığın ?ohhh alısverısı bıtırdın ben bebıse kıyafet almaya son verdım en son gıttıgımızde kılosu 2 hafta onde masallah ırı bır bebek olursa aldıgım 0-3 aylıklar hep kucuk gelecek o yuzden karar veremıyrm sımdı atesolcer falan bakacagım hangı marka almayı dusunuyorsunuz?
güle güle kullansın ayşe bebek aldıklarını canım..Sevi bebeğin yastığı bende de var.Alt açması da var günlük onun..sen çok sabırlı birisin demek,,puzzle yapmak çokn sabır gerektiren bir iş gerçekten, ne güzel maşallah diyeyim nazar değmesin.english home da güzel banyo takımları vardı,ben ordan aldım..
mrb kızlar aranızda yeniyim ekim hamilesiyim şuan 30 haftalık oldu kızım uzun zamandır kafama takılan bişey var sizinle paylaşmak istedim hamilelik boyunca çok fazla gribal enfeksiyon geçirdim bu bebeğimi etkilemişmidir yada nasıl etkiler ...
çok geçmiş olsun serapçığım seni en iyi anlayanlardanım,ilk gebelikte yaşadım ben bunları ,Allah yardımcın olsun inşallah....KıZlar iyi geceler hepinize ben hastanede yatıyorum.kendinize iyi bakın.
canım benim saol ama uğradım oluyor bu malesef....çok şükür gelmişsin canım gözümüz yollarda kalmışdı. ama epey yoğun geçmiş haklısın. ben balık yağını iki günde bir alıyorum aşırı iştah açıyor çünkü çok fazla almak istemiyorum.günde bir yazıyor üzerinde ama kendim azaltmak istedim. fazla ayakta kalınca bende de kasıklarda acı hissi oluyor ve çok feci sırt ağrısı tabi... bu sırt ağrıları beni öldürdü zaten kaç zamandır çekiyorum. umarım bir daha arayı bu kadar açmazsın canım ben de seni öpüyorum :)
ah canım eksik olmayın...aslında çok güzel düşünüyorsun kurulunca halletmek en güzeli ama şimdiden yaparsak rahat ederiz diye düşünüyorum benvalla merak etmiştim ben canım.neyse iyi olmana sevindim.iyi oldu yoğunluk önemli değil.bende kızımın odası kurulmadan kıyafetlerini yıkamak istemiyorum.odası gelsinki ütüleyip ütüleyip yerlerine koyup asayım istiyorum ama aslında bu işi halletsem sonra işim kolaylaşır.kendi dolabıma asıp yerleştirirm sonra gelincede odasına koyarım.ben asılacak kıyafetlerini ütüledikten sonra ortaboy çöp poşetleri geçiricem askının üstünden tozlanmasın diye.kuru temizlemeye ütü verince öyle poşet geçiriyolar ya o mantıkla.hem uzun süre temiz kalır.dolbın içinde de olsa tozlanabilir bebişimin cicileri.tenine toz değsin istemem:)bide dolabıniçine kapitone yeptırsammı diye düşünüyorum ama emin değilim.bu arada lohusa yatağım için yaptıracağım pike takımını ablam yaptıracakmış.o masraftanda kurtuldum:)350lira istemişlerdi.ne güzel eşleriniz var yaaa bzimki hiç yapmaz süpürge falan.su verde balkonları yıkayım diyorum onu bile zor veriyor inanın.kadın çağır beni karıştırma diyorr:)ben balık hapını günde 1 kere alıyorum canım..
..
canım çok teşekkür ederim...GÖNÜLİREM tekrardan hosgeldın gozumuz yollarda kaldı özledık ya kımsecıklerde gırmez olmstu zatı bende cuma gunu alcam dalının deterjanını cumaretsı falan yıkarım bende belkı zaman yaklastıka ınsanı dah acok heyecan basıyo ya bend ebugun arkadasımla pjama gecelık falan bakıcam carsıya cıkıcam bulurum ınsallah ya ordan yıne ıdıl bebeye gıderım bakınıyım bıraz daha balık yagına gelınce ben zor ıcıyorum ya nerdeyse bı ayda 5 tane anca ıctım ya ıcıyorum sonra agzımdan kokusu gelıyo mıgdemı bulandırıyo sımdı bı tane daha aldım zorla :) yemegımı yaptım evımı topladım rahatım aksama kadar erkenden yemek yapınca ne guzel oluyo ya ınsan rahat rahat ıstedıgını yapıyoo
yaa hayatta neler oluyor canım ,insan o yıllarda tahmin bile edemez bunları...ablam hamile iken ona pembe-beyaz boyuna ince çizgili, kolları fırfırlı, şirin bir hamilelik gömleği almıştım geçen gittiğimde çıkardı toplamda 3 kez bile giymedim istersen sen de kullanabilirsin, zaten para verip alma böyle şeyler çok fazla kullanılmadan rafa kaldırılıyor dedi ben de aldım yıkadım ütüledim astım dolaba henüz çok büyük geliyor ama son zamanlarda giyebilirim belki yaza da uygun tiril tiril bişey... insanın hiç aklına gelmez böyle bişey küçükken brbirimizin kıyaftlerini giyerdik o aklıma geldi duygulandım...
inşallah canım .... ee haklı olarak telaş yaşayacaksın bencede artık sende hazır tut cicileri...Allah rast getirsin canım....canım çok teşekkür ederim. beni hastaneden çıkardı doktorum. tansiyon ilacı verdi. haftaya tekrar tahlil yapacak idrardan... bakalım inşallah herşey yolunda gider. hastaneye yatınca beni de aldı bi telaş.. olurda erken doğarsa diye. oda takımını falan,herşeyini alacağım en yakın zamanda. çantamı da hazırlayacağım nasipse..
canım İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz....kızlar iyi akşamlar hastaneden canlı yayın yapıyorum artık .kanamam oldu evde çok yoğun bi şekilde hemen hastaneye geldim. şimdi herkes burda kanamam pıhtılaşsın diye bekliyoruz durum iyiye gidiyo.hepinizi seviyorum.kendinize iyi bakın.sağol dua edin erken doğum riskim vardı kanamam iyimiş ayıptır söylemesi parça kan geldi. şimdi hemşirem geldi.bye.
nurtencim ,aynen benim kızımda senin oğluşun gibi konuşuyor bebişle hatta benim kız biraz zillidir,iki kolunda toplam 10 adet bilezik var ve diyorki ''anne bu kolumdakileri kardeşime takarız,diğerlerinide ben takarımmm:):90:'' bunun gibi bir çok benzetme umarım doğumdan sonrada tepikleri bunun gibi olmasada buna yakın olur...çok normal canım.Artık bebeklerimiz büyüdükleri için midemize baskı yapıyorlar ve mide hacmi küçülüyor,buda bize gaz sancısı olarak yansıyor,karnımız şu an iyice yukarı çıkıyor çünkü..az ve sık yemek en iyisi..bende çok iştahlıyım ama yedikten sonra kötü oluyorum hep..
ayy sorma o duygusal yoğunluk bende de var sevincimde bile ağlar oldumkıslar ya ben bu günlerde aşırı duygusalaştım eşim işe giderken sabah arkasından bakarken bile gözlerim doluyo annemi arıyorum telefona konuşurken neredeyseağlıycak duruma geliyorum şu 11880 reklamı çıkıyo ya yeşil ayıcıklı onu bile izlerken gözlerim doluyo yeğenim burdayken çok dikkatini çekiyodu teyze oyuncak nasıl konuşuyo diye bana soruyodu kulağını kim ısırkmış onun diyodu. off napcaz böyle siz de böyle misiniz yoksa???
ohh nihayet gözün aydın canım bol istirahatler dileriz sana ve bebeişine, KIZLAR DİKKATLİ OLUN KOYU PEMBE ,MAVİ ,ÖZELLİKLE KIRMIZI RENKTE OLAN CİCİLERİ ÖNCE ILIK SUDA BİR YIKATIN ELİNİZDE SIKTIRIN RENK SALIP SALMADIĞINI TEST EDİN ONDAN SONRA ATIN MAKİNEYE.. RENKLİLER İLE BEYAZ VE BEYAZA YAKIN TONLARDA OLANLARI 2 MAKİNE YAPIN...kızlar ben artık evdeyım ve cook mutluyum artık dınlenıcem evde keyıf yapacagım yarın cantamı da hazırlayayım dıyorum.kızlar bebegınkıyafatlerınıde renklerıne gore ayırıp mı yıkayacagız o zaman az az kac makıne olur nasıl etsek kı
Eki Görüntüle 185134 Eki Görüntüle 185137 Eki Görüntüle 185138 Eki Görüntüle 185135 Eki Görüntüle 185136 kızlar bebişimin arabası bikaç kıyafeti kapı süsü sepeti ve ilk oyuncağı..
benim geçen hamileliğimdede senin gibiydi,bebek 2 hafta önden gidiyordu hep, ve doğduğundada 54 cm di bebeğim hiç 0-3 aylık giydiremedim ben.hepsi yıkanmış ütülenmiş kaldı,3-6 aylıkları giydi hep,sende 3-6 aylık buluındur mutlaka,iri olacak seninde bebeğin,bu bebeğimde benim normal tam haftasında,bebekler anne babanın doğum kilosuna çekiyorlar.ben 4750 doğmuşum düşünün hemde normal doğum tabi..
benımde oyle olacak sanırım ben normal kiloda dogmusum ama esım bayag ırı dogmus sımdı mınık kıyafetlere bakıp gıyemeyecegını dusununce uzuluyrm ama bakalım hayırlsı 3-6 aya agırlık verecegım
bizim doğumuz yaza geldiği için kaprili almak en iyisi..hangi markanın o pijamalar..
mrb kızlar aranızda yeniyim ekim hamilesiyim şuan 30 haftalık oldu kızım uzun zamandır kafama takılan bişey var sizinle paylaşmak istedim hamilelik boyunca çok fazla gribal enfeksiyon geçirdim bu bebeğimi etkilemişmidir yada nasıl etkiler ...
Günaydın herkeslere,
Gece doğru düzgün uyuyamama rağmen sabah erkenden kalktım yine topiktyim. kıslar dün gece 12.08 di kardeşim aradı hyırdır inşallah diye açtım telefonu, evleneli neredeyse iki yıl oluyor ve ilk baştan beri istedikleri halde bebekleri olmuyordu, dün gece bir test yapmış ve ikinci çizgi silik olarak çıkmış onun da aklına ilk bana sormak gelmiş. benim ilk testim de çok silik çıkmıştı onu söyledim sabah ilk idarı ile testi tekrarlamasını ve kan testi yaptırmasını da önerdim şimdi de sabırsızlıkla onun aramasını bekliyorum gece ben bile onun heyecanından uyuyamadım kesin o da uyuyamamıştır. kıslar sizler de dua edin ne olur kızıma bir kuzen gelsin küçük teyzesinden. hamilelerin duaları kabul olur derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?