Eki Görüntüle 185134 Eki Görüntüle 185137 Eki Görüntüle 185138 Eki Görüntüle 185135 Eki Görüntüle 185136 kızlar bebişimin arabası bikaç kıyafeti kapı süsü sepeti ve ilk oyuncağı..
merhaba kızlar herkese gunaydın hepımız ıı bırgun gecırırız ıns
gunaydın canım...kardesınden hayırlı haberlerı beklıyoruz dualarım onunla.....umarım 2011 de hem anne hem teyze olursun super duygular bunlar
çok teşekkür ederim canım cumartesi doktora gidecekmiş bakalım inşallah sonuç güzel olur. ben alışverişi bitirdim ama yıkama için erken gibi geliyo bekliycem bir ay daha...
selamm kıslarr napıyosunuz bakım ay gece bı gram uyuyamadım ya cok kotu agrıdı gece belım delı olcaktım agrıdan saglık ocagından aradılar 2 cı tetenoz ası zamanım gelmıs onu olmay agıtcem 1.30da sonra arkadasıma gıtcem sız neler yapıyosunuz bugunn
AYSOZG um bebegının esyları guzelmıs canım gule gule kullansın ınsallah
kıslar ben cıkıyorum kızımı cok merak edıyorum ya yakınımda baska bı hastane var ona gıdıyım muayne olıyım :) pazartesıde esımle kendı doktoruma gıderım sonrada saglık ocagına gıtcem aşı olmaya ordan arkadasıma gecerım
canım belki kaprilisinden bende alırım ama ben kaprili pijamayı pek sevmem normaldede.ben ateş ölçeri braun 4520 markasından aldım 120tl.ama nette daha ucuzada buldum aynı marka.ben çok araştırmıştım herkes bu markayı söyleyince aldık haftasonu eşimle joker mağazasından.güzel kapı falanda var.tavsiye ederim.mehtap senın dedıgın marka pşjama takımından bende aldım kaprılı olanından cok rahat ve guzel senın geldı mı pıjaman ve gecelığın ?ohhh alısverısı bıtırdın ben bebıse kıyafet almaya son verdım en son gıttıgımızde kılosu 2 hafta onde masallah ırı bır bebek olursa aldıgım 0-3 aylıklar hep kucuk gelecek o yuzden karar veremıyrm sımdı atesolcer falan bakacagım hangı marka almayı dusunuyorsunuz?
sağol canım inşallah kullanmayı da nasip eder rabbim.english home dan kuzenim sağolsun havlusunu falan almış.tek eksiğim banyo küveti maşrabası ve kovası kaldı.zaten onuda normal alıcam öyle pahalıya gerek yok.nurtencim izmitte sanat sokağından yukarı doğru çıkarken alpay bebe mağazası var bak oraya çok güzel şeyler var canım..güle güle kullansın ayşe bebek aldıklarını canım..Sevi bebeğin yastığı bende de var.Alt açması da var günlük onun..sen çok sabırlı birisin demek,,puzzle yapmak çokn sabır gerektiren bir iş gerçekten, ne güzel maşallah diyeyim nazar değmesin.english home da güzel banyo takımları vardı,ben ordan aldım..
hayırlıolsun sende yaz artık topiğe canım.inşallah bişey olmaz merak etme.aylık kontrollerinde doktorun bilgi veriyodur zaten değilmimrb kızlar aranızda yeniyim ekim hamilesiyim şuan 30 haftalık oldu kızım uzun zamandır kafama takılan bişey var sizinle paylaşmak istedim hamilelik boyunca çok fazla gribal enfeksiyon geçirdim bu bebeğimi etkilemişmidir yada nasıl etkiler ...
ayy hadi hayırlısı canım.iyi haberlerini ver bizede.Günaydın herkeslere,
Gece doğru düzgün uyuyamama rağmen sabah erkenden kalktım yine topiktyim. kıslar dün gece 12.08 di kardeşim aradı hyırdır inşallah diye açtım telefonu, evleneli neredeyse iki yıl oluyor ve ilk baştan beri istedikleri halde bebekleri olmuyordu, dün gece bir test yapmış ve ikinci çizgi silik olarak çıkmış onun da aklına ilk bana sormak gelmiş. benim ilk testim de çok silik çıkmıştı onu söyledim sabah ilk idarı ile testi tekrarlamasını ve kan testi yaptırmasını da önerdim şimdi de sabırsızlıkla onun aramasını bekliyorum gece ben bile onun heyecanından uyuyamadım kesin o da uyuyamamıştır. kıslar sizler de dua edin ne olur kızıma bir kuzen gelsin küçük teyzesinden. hamilelerin duaları kabul olur derler.
al benden de o kadar canım ya hiç uyuyamadım dün gece çok kötü geçti karnıma sancılar falan girdi ara sıra çok da korktum erken doğum olayından zaten çok korkuyorum ama çok şükür geçti sabah uyumuşum. ayy nolcak halimiz balkalım. sende bel, bende sırt ağrısı çekip duruyoruz ne zamandır. sırt ağrısı yine hiç bişey değilmiş dedim dün gece ki kasık sancılardan sonra. ikisi de canını acıtıyo ama kasık sancıları korkutuyo da. oh sen her gün arkadaşına gidip stres atıyosun ben nolcam yaaa
ayy hadi hayırlısı canım.iyi haberlerini ver bizede.
canım aynı haftada benimde kasık sancım olmuştu çok korkmuştuk eşimle.ama korkma bence normal ağrılar bunlar.
kızlar merhaba anca yazdım bende.sabah eşimi yolladım basit bi kahvaltı yaptım tekrar yattım.geç kalktım tabii.iyi oldu ama dinlenmişim.acıktım ve kendime yemek yaptım yedim şimdi afiyetle.akşam eşim yok yemeği varmış eşsiz tabii:)bende konferansa gidicem akşam zaten.peygamber efendimiz ile ilgili.yemekten sonra eşimde oraya gelecek zaten.ayy kızlar anneme ev almıştık büyük ablamla ben kaloriferli sıfır daire artık yaşları epey olduğu için şuanki evimizde rahat edemiyolardı ev dubleksti çünkü.şimdi düz ayak güzel bir eve taşınıyolar.ablamın biri orda taşınmasına yardım ediyor diğer ablamda hafta sonu gidecek.biz evi aldık diğer ablam sıfır yatak odası takımı aldı abimin biride salon takımı aldı.beyaz eşyelerınıda geçen yıl ablamla almıştık ben buzdolabını ablamda bulaşık makinasını almıştı.her şeyi yeni olacak çok mutluyum rahat edecek.Allah sağlıkla oturmayı nasip eder inşallah.aklım hep evde şuan orda olmayı isterdim ama malum:)artık kızımla bayramda gideriz inşallah..
size bişey soracam kızlar pizza falan yiyomusunuz.benim canım çok istiyor arada yiyorumda ama yeme diyolar..ne yapsakki.
kızlar iyi haberler var öncelikle çok sağolun sizin yazdıklarınız çok moral oluyo valla. hastaneden yarın çıkıcam inş. kanamam durdu kalp çarpıntım vardı o biraz devam ediyo ayak ağrım falan ama önemli olan kanama durdu.yarın inş. çıkıcam dr beni hiç yalnız bırakmıyo trafik oluyo diye adam motorsikletle geliyo.bu akşamda gelicek muhabbette.moral veriyo.bende naz yapıyom iştehepinizi seviyorum.sağolun.
oh ohh ne güzel haberler böyle inşallah problemsiz çıkarsınız hastaneden de bundan sonra bir daha kötü bir olay yaşamazsınız. ben dün gece kasık sancısı oldu da aklım çıktı korkudan kanama seni kim bilir nasıl korkutmuştur canım yaaa kıyamam...
iiakşamlar kızlar yeni oturdum bende bilg basına eşim mac izliyo bende bakınıyorum öle denizkızı bende krem rengi almıştım pijammatakıma annem pembe almıs bend ehastaneye lila almayı düşünüyorum birde dogumdsn sonra giymek icin kaprili bi takım alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?