2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

slm kızlar ..... geçmişe göz attım serap iyi olmana çok sevindim.... denikızı bebeğine maşallah diyorum,ama tabi doktorunun dediği kuşumun üstündeki ağrı ,1 aydır var bende hatta sabahları kalkınca oluyor genellikle elimle dokunduğumda dövülmüş gibi acıyor..ilginç.... benim koca da bir maç bir hürrem gezinip duruyor hürremde maşallah biz bir taneyi doğurana kadar 3.ye hamile kaldı

evet canım ıste o agrılar normalmıs kadın dedı oranın agrısından oraya dokunamıycaksın bıle o kadar cok agrıycak ynaı dedı kasılmalar olcak bel sırt agrıları olcak bunların hepsı normal artık doguma hazılrıyo vucudunuz kendınızı dedı

hürrem hamarat maşllah:)bende anneme anwayın bebe deterjanını sipariş vermesini söyledim çok ii oldugunu söylüyorlar başka ne alabilirizki deterjan olarak birde ıslak mendil kullanacakmısınız kızlar

selam kızlarr:)) bu konuyu ben açmıştım hamileykene ama maalesef sonlandı (
ama şimdi tekrar hamileyim ,bu defada şubat hamişi oldum şu an 3 ayım doldu....umarım hepiniz sağlıklı bi gebelik geçiriyosunuzdur ,ve hepimiz konunun ennn başındada dilediğim gibi sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz...

hürrem hamarat maşllah:)bende anneme anwayın bebe deterjanını sipariş vermesini söyledim çok ii oldugunu söylüyorlar başka ne alabilirizki deterjan olarak birde ıslak mendil kullanacakmısınız kızlar

benım kuzen anwayde calısıyo dedıkı baan 2.5 kılosu 59 mılyonmus dedım cok pahalı ya ben dalınınkını alcam canım sımdılık karfurda 6 kılosu 10 mılyondu ındırımdeydı ıslak mendıl ıcın organık yenı dogmus bbekler ıcın olanı cıkmıs ama ben nıveanınkını aldım gece gunduzunu ıkı tane onu begenıyorum bıd eılk aylarda bebegınıze ıslak mendıl kullanmayın ınce tülbent gıbı bıseyle temızleyın daha saglıklı dıyolar

aaa canım benım ben senı cok merak ettım yaa hatırladınmı benı bakıyımm nasılsın ıyımısın cınsıyetı bellımı ufaklıgın hadı hayırlısı canım cok gecmemıs bak allah bı tane daha nasıp etmıs ınsallah kucagına alırsın bızımde 2 ayımız kaldıı dogumaa nasıl olcak bakalımm hersey

evet cnm biraz pahalı ama annem mesela onun bulaşık deterjanını kullanıyo makine için olnanını yarım koyuyorum o bile pırıl prıl yıkıyor dedi ayrıca bitkisel bi ürün olduğu için içime siner diye düşündüm ne bileyim karar vermek cok zor. ıslak mendil bende iilk basta kullanmıycam su ve pamukla temizliycem birde ince tülbent falan alıcam ama 2 aydan sonra kullanırız heralde

evet canım o anway cok guzel bılıyorum ben onceden kullanmıstım bulasık deterjanında ben sımdılık dalın dusunuyorum canım bı ara dedıgın gıbı alıcam tulbent kucuk kare kare kesıp kenarlarını dıkıcem ıplerı sarkmasın dıye onlarla temızlemek dah aguzel olur sadece bı yere falan gıdınce ıslak mendılle temızlerım dıye dusunuyorum

bende dıyorum hurrem köpek gıbı doguruyo ya bu naısl bsıey anlamadım :)
aynen valla şaştım bende:)

aaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin canımmmm
kımsecıkler kalmamıs yıne bı basıma kaldım ya :)
kız ben varım ama kocam ve kızım sıkıştırıyor kaldıracaklar şimdi beni....

nere kaldırıyolar ya diren kalkma :) dıyorum ama bızımkıde yatalım der bırazdan saat gecıyo ıyıce mac ızlıyo dıye ses cıkarmadım bende bıtıyo oda

benim bebek canımı yaka yaka tepikler oldu bugün maşallah Azra'a 1500 grm olmuştur heralde artık... geçen hafat perşenbe 1300 grmdı

benim bebek canımı yaka yaka tepikler oldu bugün maşallah Azra'a 1500 grm olmuştur heralde artık... geçen hafat perşenbe 1300 grmdı

oh masallah benımkı daha yenı 1375 kılo ya bakalım pazartesı kendı doktorum kac kılo dıycek sımdı cıkıyorum ksıalr ben hadı hayırlı geceler optum hepınızıı

tabi ki hatırlyoruz seni canım çok sevindim yeni hamileliğine canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırız bebklerimizi kucağımıza...

Günaydın herkese bol muhabbetli bir gün diliyorum kıslar.....

Dün epey canım sıkıldı evde akşam eşim gelince dışarıya çıkalım yoksa patlıycam dediim o da sağolsun tamam dedi çıktık hem gezdik hem yemek yedik biraz daha iyiyim zaman azaldıkça sanırım ben iyice strs olmaya başladım ya kıslar eşlerimiz işteyken tutarsa bu doğum sancısı napcaz hiç aklımdan çıkaramıorum bunu ben yaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…