modele göre değişiyo biliyosun güzel bi model bul ence ondan sonra rengine karra verirsn
merhaba kızlar soyle bır gecmısı okudum cok uykum var ben yatıyrm hepınıze ıı geceler
slm kızlar ..... geçmişe göz attım serap iyi olmana çok sevindim.... denikızı bebeğine maşallah diyorum,ama tabi doktorunun dediği kuşumun üstündeki ağrı ,1 aydır var bende hatta sabahları kalkınca oluyor genellikle elimle dokunduğumda dövülmüş gibi acıyor..ilginç.... benim koca da bir maç bir hürrem gezinip duruyor hürremde maşallah biz bir taneyi doğurana kadar 3.ye hamile kaldı
hürrem hamarat maşllah:)bende anneme anwayın bebe deterjanını sipariş vermesini söyledim çok ii oldugunu söylüyorlar başka ne alabilirizki deterjan olarak birde ıslak mendil kullanacakmısınız kızlar
selam kızlarr:)) bu konuyu ben açmıştım hamileykene ama maalesef sonlandı(
ama şimdi tekrar hamileyim ,bu defada şubat hamişi oldumşu an 3 ayım doldu....umarım hepiniz sağlıklı bi gebelik geçiriyosunuzdur ,ve hepimiz konunun ennn başındada dilediğim gibi sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz...
evet cnm biraz pahalı ama annem mesela onun bulaşık deterjanını kullanıyo makine için olnanını yarım koyuyorum o bile pırıl prıl yıkıyor dedi ayrıca bitkisel bi ürün olduğu için içime siner diye düşündüm ne bileyim karar vermek cok zor. ıslak mendil bende iilk basta kullanmıycam su ve pamukla temizliycem birde ince tülbent falan alıcam ama 2 aydan sonra kullanırız heralde
aynen valla şaştım bende:)bende dıyorum hurrem köpek gıbı doguruyo ya bu naısl bsıey anlamadım :)
aaaa çok sevindim Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin canımmmmselam kızlarr:)) bu konuyu ben açmıştım hamileykene ama maalesef sonlandı(
ama şimdi tekrar hamileyim ,bu defada şubat hamişi oldumşu an 3 ayım doldu....umarım hepiniz sağlıklı bi gebelik geçiriyosunuzdur ,ve hepimiz konunun ennn başındada dilediğim gibi sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz...
kız ben varım ama kocam ve kızım sıkıştırıyor kaldıracaklar şimdi beni....kımsecıkler kalmamıs yıne bı basıma kaldım ya :)
benim bebek canımı yaka yaka tepikler oldu bugünmaşallah Azra'a 1500 grm olmuştur heralde artık... geçen hafat perşenbe 1300 grmdı
selam kızlarr:)) bu konuyu ben açmıştım hamileykene ama maalesef sonlandı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?