2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

günaydım canım.sen de erkencisin.ben her gün böyleyim ama 10 gibi bazen tekrar yatıyorum yoksa gün bitmiyor.evimi toparlıyorum her gün mutlaka banyomu temizliyorum sonra cuupp yatağa.bugünde öyle yapıcam sanırım.dün ben konferanstaydım eşim iş yemeğinde.sonra o da geldi yanıma.yoğun bi akşam geçirdik yani.eve de gelince bi güzel tartıştık bende uyumadım eşimle:)sabah barıştık tabii. canım merak etme doğumsancısı öyle tüm gücüyle başlamaz azar azar saatlerce süren bişey normalinde ben arkadaşlardan öyle gördüm.düşünsene arkadaşımın birinin gece 12 de başlıyor sancısı taa sabaha kadar eşine haber bile vermiyor sabah 8 gibi kalkınca eşine diyor hadi artık gidelim diye.inşallah bizimde öyle olur.ayy öbür türlü olsa ben ne yaparım eşimin işleri hep istanbulda her gün izmitten kalkıp istanbula gidiyor gelmesi zaten sıkıntı.ama 112 yi ararız zaten benim hastanem çok yakın kendi arabamla giderim ya da bi komşuyu çağırırım ama inşallah sakin doğumlarımız olur.dün hürremi izleyememiştim bugün onu izlemem lazım tek izlediğim dizi.

hadi inşallah bol muhabbetli bir gün olur...

günaydın kızlar....arada bir girip topiği okudum ama uzun zamandır yazamıyorum, ev toplama telaşımız var. yakında kendi evimizr taşıncaz. bi bakayım geçmişte neler var.....

benim bebeğim bikaç hafta önden gidiyomuş doktorun söylediğine göre.28+1 de 1670 gramdı kızım. ben 1 tane 5li, bir tane 7li, bir tane de 10lu hastane çıkışı aldım.yani yenidoğan kıyafeti olarak bir tek bunlar var. gerisi hep 0-3 aylık grup.çok da fazla bişey almamaya gayret ettim, ne olur ne olmaz diye. bilmiyorum doğru mu yaptım.
ben 3,5 kg eşim de 4kg doğmuş. bakalım bizim bebiş ne olcak. minyon tipliyim ve bebiş kilolu olursa doktorum normal doğum yapman uygun olmaz dedi. o yüzden 3000-3300gr civarında olmasını çok istiyorum.

canımmm, güle güle kullanın. güzel günlerde kullanın. hepsi birbirinden güzel....

önerilerin için tşk.ler cnm. mutlaka dikkate alcam.çok hevesleniyorum bir an önce onun kıyafetlerini,odasını hazırlamak için...
ben de bebişin kıyafetlerini yıkamak istiyorum ama evimize taşınmadan yıkasam ütülesem sonra bi çantaya kaldırsam, diğer eve geçtiğimde içime sinmez yeni baştan yıkar ütülerim gibime geliyor.
ama en azından hastane çantamı hazırlasam iyi olur diyorum.ne olur ne olmaz..... ama böyle yarım yamalak yıkamak-ütülemek-hazırlık yapmak çok can sıkıcı.

ayyy inşallah hamiledir kardeşin....

[/COLOR]

bende çok sık kramp olmuyor. şimdiye kadar 3-4 kere oldu.üstelik gece kramp girdi sesimi bile çıkaramadım eşimi uyandırmamak için :) benim de belimde ve bacağımda oluyor daha çok.

benim de dün kontrolüm vardı sağlık ocağında. kızımın pıt pıtlarını duydum :)
aşını oldun mu? kolunda ağrı vs var mı?
canım, çooooook geçmiş olsun. allah bidaha yaşatmasın. sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inş. iyi olduğuna sevindim

bence arada bir kaçamak yapmanın zararı yok. ben dün akşam arkadaşlardaydım.bi güzel yedim içtim, şiştimmmmm pişman mıyım? hayır...olcak o kadar

maşallah bebişine canım. benim de doktorum aynı şeyleri söyledi...hepsi normalmiş :) dayanması zor olsa da ...

kıslarr sabahlıgımla gecelıgım krem rengı dıyorumkı hastanede gıyecegım pjama takımını ne renk alsam tacım kırmızı acaba kırmızımı alsam pembemı alsam karar veremedım yaa
pijama takımında da renkten çok kullanışlı olması önemli bence. önden düğmeli olması....vs
adettendir diye kırmızı taç al diyor çevremdekiler ama ben pembe almayı düşünüyorum canım

canım, tebrik ederim, gözün aydın. bundan önce benim de bir düşüğüm oldu. ama şimdi küçük prensesime kavuşmama az kaldı....... sağlıcakla kucağımıza alırız hepimiz inş....
benim bebek canımı yaka yaka tepikler oldu bugün maşallah Azra'a 1500 grm olmuştur heralde artık... geçen hafat perşenbe 1300 grmdı
maşallah kızına.artık büyüdüler ya, hareketleri de çok net hissediliyo. bazen ani hareketler yapınca korkuyorum bile :))
ben de bu haftasonu kontrole gitçem. doktorumuz çağırmadı ama izin konusunu konuşmak istiyorum. bu arada kızımı da görürüm hem :)))

benim de aklımda hep bu var. tıpkı filmlerdeki gibi gecenin bi yarısı sancı gelirse...naparım bilmem. içime de nedense öyle doğuyor....hayırlısı neyse o olsun.

evet seni hatırlıyoruz tabi üzücü bir haberdi bizim için ama rabbim şimdi hayırlısını versin çok sevindim bak çok da geçmemiş Allah tamamına erdirsin hepimizi için.

bende yıkamak istiyorumda fırsat bulamadım bir türlü bide havalar ısınsın diye bekliyorum

ben hepsini yıkamadım zaten canım. sadece hastane çantasına koyacaklarımı yıkadım. ama bana kalsa hepsini halletçem bi günde :))

bi bakmışın sen de yıkamışsın cicilerini, hiç belli olmaz

merhaba kızlaarrr bugün içim içime sığmoyor çok ama çok mutluyum bizim kiracılar evi boşalttılar yani bu da demek oluyorki mayıs sonuna kadar evime geçebileceğim inşallah ... ağırlığımın yarısı gitti,şimdi benim de ev toplama telaşem başladı....

canım benim bunu stres yapma ,çünkü inana öyle olmuyor aysozgun dediği gibi o önceden uyarı veriyor zaten,pat diye olmuyor şu ana kadar gördüğüm en kısa doğum 3 saatti baştan sona.... o da ablam:):) ve geceydi:)
günaydın kızlar....arada bir girip topiği okudum ama uzun zamandır yazamıyorum, ev toplama telaşımız var. yakında kendi evimizr taşıncaz. bi bakayım geçmişte neler var.....
ohh ohhh ne güzel telaşe kız aynen bende kendi evime geçeceğim artık bendede ufaktan telaşe var
canım iyi yapmışsın az cici almakla çünkü çok hediye geliyor.... yıkamaya gelincede ben yıkadım ütüledim hurca koydum üstüne bir poşet geçirdim, hastane çantamıda aynı şekilde hazırladım çantamın üstünede bir poşet geçirdim ,evime geçince tık tık tık diye yerleştireceğim...

bende yıkamak istiyorumda fırsat bulamadım bir türlü bide havalar ısınsın diye bekliyorum
havalara bakma canım evde kurut en kötüsü...

canım kiracılarınızın çıktığına çok sevindim. aşağı yukarı aynı zamanlarda taşıncaz desene. biz de 15-20 güne kadar taşınmayı düşünüyoruz. haftasonu annem gelcek memleketten yardım etçek bana. daha çooook iş varrrr
bazen az eşya aldığıma üzülüyorum ama böyle tecrübelli annelerin youmları sayesinde rahatlıyorum. canım ben diğer eşyalarını yıkayıp ütülemek istemiyorum, çünkü eve taşınınca kızımın mobilyaları gelcek. ve mobilya kokusu çıksın odadan, biraz havalansın diye düşünüyorum.
gerçi oda takımı almadık, 3 kapılı bi dolap ve şifonyer aldık hepsi bu. ama bu kadarı bile fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. bu arada park yatağını da aldık, kraft.tan. :)) yavaş yavaş bitiyo hazırlıklarımız.

:) aynen canım her sabah 7.45 te ben de eşimle uyanıyorum 9-10 gibi de yeniden yatıp uyuyorum bugün de öyle oldu daha az önce uyandım. dediğin gibi yoksa gün hiç bitmiyor. o kadar iş yapmamıza rağmen yine bitmiyor gün. evet sancının saatlerce sürdüğünü falan duymuştum ben de ama ya olmazsa diye de korkuyorum ablamın sabaha karşı 5 te tutmuştu sancısı 7 de bebek dğdu diye aradı annem. ayy inşallah arkadaşının ki gibi olur yaa ben gece sabaha kadar beklemem gerçi zamanı geldiğinde sancm olursa hemen uyandırırım eşimi. aman kendin gitmeye kalkma canım ne olur ne olmz. ben izledim dün akşam diziyi güzel oldu.

3 kapılı dolap ve şifonyer yeterde artar bile canım ilerde bir de 90*200 karyola yanlarada korkuluk eklersin al sana genç odası haklısın canım benim mobilyalarda gelecek ,yapılıyor şu anda,aynen bende biraz kokusu çıksın diye beklerim.... ama benim durumum sizden farklı biraz benim bebek erken gelebilir.. ben hazırlıklı olmak zorundayım....

valla bu aralar be de 10-10-30da kalkıyorum ... gece uyuyamıyorum çünkü artık rüyamda doğum yapar oldum...bildiğim bir senaryo olduğu için yaşıyorum geceleri,şu bel ağrılarıda cabası... eşimin horlaması mı desem iremin itiklemeleri azranın tepiklerimi desem bilemiyorum ama sen merak etme canım illa ki insan anlıyor doğumun geleceğini 1 gün önceden,çünkü nişan denen parça geliyor ,sakız gibi kanlı bir parça olluyor,ve sonrasında da adet sancısını andıran hafif buruk bir ağrı... anlarsın rahat ol canım....

oy maşallah bebeişine baya önden gidiyor belli canım :) benim 27+5 te tam 1000 gr çıkmıştı ve tam olması gereken kilosunda demişti doktor. eve gelince ablamın ultrason kağıtlarından hamileliğinde aynı haftadaki bebeğin kilosuna bakalım dedik onun 28+2 de 1200 gr çıkmış ve doktoru ortalama 100 gr kadar önde gidiyor demiş o tam 4 kilo doğurdu. seninki sanmıyorum 3 kilo doğmaz bu gidişle iyi ilerliyor maşallah yine de belli olmaz tabi ama doktorlar daha iyi biliyolar ablama da daha o haftalarda 4 ü geçerse normal doğum yapmamız iyi olmaz demiş ama tam 4 olunda yine normal doğum yapmıştı. umarım herşey gönlüne göre olur canım.

ayy evet ya inşallah hamiledir o kadar çok istiyorum ki dün de yapmış bir test yine silik çıkmış cumartesi günü doktora gidecekmiş bakalım dua ediyorum devamlı onun için de.

valla bizim gelinimiz de 2 saatin içinde doğum yapmıştı. hem de ilk doğum :S
Güya ilk doğumda açılma geç olur derler. Demek ki belli olmuyor bu işler.....
aaa öyle mi? kaçırmışım demek ki önceki yazdıklarını. rabbim hayırlısını versin canım, inşallah zamanında gelir bebeğin.

evet yaaa o kdar da kaçamaklar yapmazsak nasıl dayanıcaz biz. hatta dışarda yol üzerinde aloş diye minibüste ızgara yapıp satan bi yer var ne kadar hijyeniktir hiç bi fikrim yok ama canım çekti dün akşam eşime dedim gidelim nolur diye gittik fazla yememeye çalıştım yine çeyrek ekmek aldım sadece.

taç ben de bakıyorum devamlı ama içime sinen bişey bulamadım hala kırmızı ve pembe arasında kaldım ben de.

bence de artık izne ayrılmanın zamanı geldi zaten yaz tatili de geliyor...

yanılma payı olsa bile diyorum ki 1400 gr olsa yine de ilerden gidiyor bebiş. bi de ben ufak tefek bi bayanım. bi hamile arkadaşım var, aramızda sadece bi gün var. onun göbüşü benimkinin nerdeyse yarısı:) sanırım bebeğin iri olmasından dolayı böyle bi fark var. doktoruma kalsa 2800-3000 doğsa daha iyi olur ama gidişat öyle gözükmüyo :) doğum konusunda da hakkımızda hayırlısı olsun... ne diyim...
normal doğum yapmayı çooook istiyorum ama ultrasonda 3500gr denilen bebeğin 3800 çıkma ihtimali var. bu da göz ardı edilemez.o yüzden kararı doktoruma bırakçam.
henüz çatlak oluşmadı bende ama kaşıntılarım var az da olsa. siz ne alemdesiniz kızlar? ve toplam 7kg aldım

** bu arada kardeşin neden kan testi yaptırmadı?? ben bile merak ediyorum valla. neyse, yazarsın buraya

Son düzenleme:

benim de aklımda hep bu var. tıpkı filmlerdeki gibi gecenin bi yarısı sancı gelirse...naparım bilmem. içime de nedense öyle doğuyor....hayırlısı neyse o olsun.

gece olunca yine eşlerimiz yanımızda olur ben gündüz yalnızken olursa diye daha çok korkuyorum.gerçi gece de hastanelerde doğru düzgün kimse olmuyo ama Allahtan doktorun evi de bizim ev de hastaneye çok yakın doktoru hemen ararız cepten kısmet bakalım düşünüp kendimizi iyice korkutmayalım bari... Allah yardımcımız olucaktır.

oh masallah kıslar bayagı yazısmıssınız he nazar degmesın ben anca oturdum yemegımı falan yaptım

darksoulriveR cim ınsallah hayırlısıyla tasınırsın sende evıne camasırlarını orda yıka dah aguzel temız temız bende yıkamak ıstıyorumda yarın askam alcam deterjanı o yuzden beklıyorum :)

gönulırem cok sevındım senın adına sonunda yanı dahada mutlu bı hayatın olcak ınsallah kendı evınde kızlarının yenı odalarıyla oh ne guzel ama telas yapma yavas yavas hazırlan kendı eını kendın yerlestır sorna o nerde bu nerde dıye arama ben oyle yapmıstım kımseyı cagırmamıstım sonra ıkı kere ıs cıkar sana :)

bugun bende pjama takımımı almaya gıtcem gecelıgımde cumartesı gelcekmıs bırazda carsıda dolanırım sonra yıne gıderım arkadasıma :) ama önce bı evımı supureyım dun aksam kaynanam geldı gecelıge bakmaya onun kuzenıd egelmıstı 33 yasında bı abla ıyı bırısı o demıs aldık dıye ama halbukı parasının yarısını verdım cumartesı alcam bıde kaynanam arkadasıyla gelmıs saat 6.15de yanı yemek yapıyodum dedı gecelık almıssın getır bakalım bende aldım ama eve getırmedım dedım 10 durdu esım gelınce kalktılar cat kapı geldı manyak kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…