2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

valla bi bayanın en rahat yemek yiyebildiği dönem hamileliktir derler güyaaa!!! yalanmış. eskiden daha çok yiyordum yemine derim :)) sonuçta diyette de değiliz. genelde bebeğe yarayacak şeyleri yiyorum ama arada bir de canımın çektiği yiyecekleri de hiç düşünmeden mideme indiriyorum. ooohh yarasın

kızlar bişey daha sorcam.
ben bebek arabasını ben eylül gibi alcam. çünkü maddi anlamda epey sıkışık durumdayız. o zamana kadar ana kucağı/oto koltuğu kullanırım, idare ederim diyorum.
aslında bana kalsa iyi bişey alırım ama bebeğe kvalidem bakçakve asla malın kıymetini bilmezler. ben 700 tl.lik bi araba alsam, bikaç kullanımda mahvederler, biliyorum. küçük bi ilçede yaşıyorum, internetten sipariş vereceğim için bebek arabasının teknik servisini de burada bulamam ve ben resmen çıldırırım o zaman.
işte bu yüzden istesem de istemesem de ortalama bişey almak durumunda hissediyorum kendimi. aklımda chicco lite way veya chicco multiway var. sizin fikirlerinizi de almak isterim bu konuda.

oh ohhhhh inan kendim kadar sevindim canım artık tadilata hemen başlar yerleşirsiniz yeni tertemiz evinize.... ev toplamak da çok zor ama yorme çok fazla kendini nolursun.

mümkün olduğunca doğumu düşünmemeye çalışıyorum aslında ama durup durup en kötü sahneler aklına geliyo insanın. Allahım yardım etsin inşallah hepimizi ay bir kaç ay sonra buradan doğum haberlerimizi paylaşcaz inşallah

pazartesi günü bebek mağazasına gitmiştik eşimle satıcı çok hoş sohbet biriydi benim de biz kızım var bir yaşına girecek dedi inanın aldığımız minik eşyaların çoğunu ambalajını açmadan geri koyduk mağazaya, biz bu işi yapmamıza rağmen o kadar çok hediye geldi ki dedi. bize de uyarıd bulundu aldığınız eşyaların hepsini yıkamayın eğer hiç kullanılmadan kalan eşyalar olursa geri alır size uygun daha büyük kıyafetler veya başka br ihtiyacınızı veririz dedi. satmakla tecrübe edilemiyormuş kullnırken edindik aslında tüm tecrübeyi dedi ve çok da hoşumuza gitti böyle konuşması eşim de tamam mağazamızı bulduk bundan sonra buraya geliriz kıyafet için dedi.

kızlar, eşim yemeğe geliyomuş. ben çıkıyorum şimdilik ama gelirim birazdan. gitmeyin bi yereeeeeeeeeeee :)))

darksoulriver cim 70 mılyonluk bebek arabası bana gorede pahalı yanı ben buldum kendıme baby2 go proton hem cıft taraf hem tek elle kapanıyo dıger ozellıklerıde var ygun bısey baksan senın ıcınde ıyı olur tabıkı canım o baktıklarında guzel begenıyorum ben onları ama bulundugun yerde yokmu oyle satan gıdıpde baksan

iyiymiş valla canım o kadar belirti olacaksa eğer zaten ben nişanı görünce yollamam eşimi işe falan izin alsın madem. ay tecrübeli insanlarla konuşmak nasıl da rahatlatıyo ama senin bile rüyalarına girdiğine göre çok da kolay bişey değil bu doğum :)

hayılısı olsun canım evet bazıları inatla doktor istemediği halde normal olacak diye tutturuyolarmış öyle yapmamak lazım ben de doktor ne önerirse onu diniycem. büyükler illaki tuttururlar normal lsun diye ama doktorumdan başka kimseyi dinlemeye de niyetim yok. ablam 4 kilo doğurdu ama onda bile vakum kullanmışlar bebeğin başı nasıl elips şeklindeydi bir ayda ancak düzeldi öyle şeylerden de korkuyorum yazık vakum bebeklerin beynine çok zararlıymış. doğru ultrasonun d ayanılma payı var ama hayırlısı inşallah bakalım.

çatlak henüz bende de yok sürekli yağlanıyorum da. geçen annem burdayken gösterdim hamillşkte de çatlak oluyo mu yoksa doğumdan sınra mı çıkıyo ortaya diye sordum hamilelikte de ortaya çıkıyo dedi baktı şu an yok sende bişey dedi.

kan testi şimdi yapılsa bile iki gün sonra tekrar edilmesi sonucunda artışa göre hamile olup olmadığını söyleyebiliriz demişler o zaman kadar zaten netleşir gerek yok demişler o da o yzden kan teti yaptırmamış. ben de hiç yaptırmamıştım kanda geelik testi kendim idrar testi yaptım bi de hastanede idrar testi yapıldı sonra ultrasonda kese göründü zaten. bakalım cumartesi gitsin doktora ne olacak paylaşırım sizlerle de...

benim hamilelik öncesi hiç ama hiç iştahım yoktu hamilelikle birlikte epey açıldı demek ben genellemeye uyuyorum :)

chicco nun lite way modelini beğendim ve aldım canım ben. çok da beğeniyorum evin içinde kullandım denemek için çok güzel kullanılıyor ani dönüşleri falan çok iyi. hem hafif de üçüncü katta ve asansörsüz evde yaşıyoruz indir kaldır zor olur diye bu modeli tercih etmiştik biz.

ah be canım bi gecelik ve pijama bile ne olay oldu yahu :))) al da kurtul sen en iyisi yoksa her gün dert olacak sana....

ah be canım bi gecelik ve pijama bile ne olay oldu yahu :))) al da kurtul sen en iyisi yoksa her gün dert olacak sana....

b sorma canım y ne alsma bı bahane zaten kadında eşım taç almıstı o begendı bende kırmadım aldım kırmızı dıyo bula bula bunumu buldunuz dedım bende bunu begendık aldık esımde sen karısma begendık bız dedı daha sesı cıkmadı sıkılıyorum artık ben aramıyorum gıtmıyorum ama o gelıyo ya cat kapı ne yapsam kurtulusum yok 1 ay olcak gıtmıyorum evıne

tabi yapılana alınana laf etmek kolay bi işin ucundan tuttuğu yok sadece laf yapıyo boş ve gereksiz insan yaa.....

tabi yapılana alınana laf etmek kolay bi işin ucundan tuttuğu yok sadece laf yapıyo boş ve gereksiz insan yaa.....

anen oyle canım onu yap bunu yap benım evımde bana emır verıyo artık tınlamıycam dıyorum ama olmuyo ıste ya gecen halıma kuzenının kızı cay doktu sıldım dıyo yarında bunu tersınden sil bana soyluyo ben nasıl cevıreyım halıyıda sıleyım dımı dusuncesız

doktorumla geçen kontrolümüzde konuştm.özellikle sordum, gecenin bi yarısı bile olsa doğumuma gelcek misiniz dedim :)) gelcem dedi, içim rahatladı.
bana kaynana demeeeeeee demeeeeeeeeee!!!! ayyy, düşündükçe uyuz oluyorum. senin anlattıklarını sanki ben yaşıyorum, sanki benimki çok iyiymiş gibi :)))
pijamanın resimlerini de eklersen sevinirim canım, fikir almak açısından iyi olur. ben 2 tane gecelik aldım, bi tane de pijama takımı almayı düşünüyorum sabahlıklı. sadece doğumda değil, doğumdan sonra evde de giyerim aldıklarımı. raahat ederim böylece.
ben bi inceleyeyim senin aldığın arabayı. benim için önemli olan hafif olması,arkaya tamamen yatması. arabamızın bagajı küçük. ona sığmasını istiyorum. bi de çift yönlü olursa ne alaaa:)) bunların hepsini bir arada bulacağımız arabaların fiyatları çooook pahalı. onlara bakamıyorum bile, ne de olsa alamıycam.
geçenlerde arkadaşım epidural sezeryan oldu ve o kadar memnun ki halinden. ama o kendisi seçti doğum yöntemini. kısmet ...o zaman bi gelsin bakalım.
doğuma kadar çatlağı olmayıp doğumdan sonra çatladık diyenleri okudum forumda. bana çok ilginç geliyo bu durum. inşallah öyle olmaz :) gerçi benim annem çok feci çatlamış. çok şaşırıyor benim çhenüz çatlamadığıma. gerçi daha önümüzde zaman var....

hamilelikte iştahım arttı ama kendime engel oluyorum canım, o bakımdan dedim ben eğer dikkat etmezsem 20kg ile tamamlarım kesin
lite way konusunda tek bir tereddütüm var. o da ön tekerleklerinin birer tane olması, yani çiftli değil. ve yaşadığım ilçenin yolları çok yokuş+engebeli. denge ve manevra konusunda bizi zorlar mı acaba?? ne dersin? sırf o yüzden ikinci bi seçenek olarak multiwayi ekledim listeme.
afiyet olsun size şekerim bekleriz...
saol cnm.ben eşim gelmeden önce bişeyler atıştırmıştım. o yedi yemeğini, işe gitti. ben de kızımın kıyafetlerini astım geldiiiiiiiim

Son düzenleme:
merhaba kızlar cok yorgunum ve geceden hıc uykumu alamadım sabahtan berı de hastanelerde kosturuyorum doktora gıttıkce habıre bırseyler cıkıyor bobregımde kı buyume ıcın dr ürologa yonlendırdı o da hamılelıkte olabılıyr ama ıdrar tahlılınıde gormem lazım dedı sonucları gosterdım böbrekle ılgılı bır sorun yok ama sekerın yuksek bır daha aclık seker kontrolu yaptır dedı saglık ocagına gıttım yaptırdım 141 cıktı o da doktoruna gotur sana dıyet verır dedı doktoruma gıttım o da normal dedı ordan oraya canım cıktı bu kacıncı kosturuyorum kosturuyrm sonuc olarak normal cıkıyor bu elbette guzel bırsey ama bu sonuca ulasıncaya kadar canım cıkıyor bugun o ıgrenc seyı tekrar ıctıgıme mı ac kaldıgıma mı yoksa o kadar gıttıgıme mı yanayım. esıme artık dr a falan gıtmeyecegım dıyorum gıttıkce bırseyler cıkıyor az kaldı zaten bebıslerımızı sag salım alabılsek bır kucagımıza

darksoulriver cim bu dedıgın ozellıkler var benım dedıgım arabada fıatıda heryerde 300 280 cıvarı bısey ben begendım ama almadım daha onu alcam annemı beklıyorum o dedı ben gelınce alcam hedıye dıye bende dah aalmadım yoksa kardelen bana bulmustu bu arabayı 225 mılyona sabah baktım dedım aksama sparıs verelım aksam bı geldım baktım 364 olmustu ya bı kac saatle kacırdık yanı arabayı :)

BABY2GO, | Baby2go Proton( hafif isteyenler iin) - Gri Mavi, | ift Ynl Bebek Arabalar,, | kraft,babymax,chicco,philips avent,maxi cosi,camino,medela,lansinoh,tomy,lindam,oyun park,yrte,fisherprice,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek ara

eşinin tavrı hoşuma gitti, ne güzel işte sana destek oluyor. bu da iyi bişey.
benim kvalidem de her şeye karışır, hatta "ben kaynanayım, tabi ki karışırım" der. :) bi de daha önce de yazmıştım, hijyenik anlamda kesinlikle canımı sıkan bir insan.ama haftada bir görüştüğümüz için, genelde duymazlıktan geliyordum, gülüp geçiyordum. ama yakında aynı apartmana taşıncaz. allahım yardım etsin bana........şimdiden korkular sardı beni. iyiyken kötü olmaktan korkuyorum. eşimin nasıl bir tavır sergileyeceğinden çok da emin değilim.
kısaca, özettle: seni çooooooook iiyi anlıyorum canım

bu arada son 1-2 haftadır duygusalllık hat safhada bende. sona ereceğe de benzemiyo.

gecmıs olsun canım aslında aclık sekerı 141 benım bıldıgım yuksek bıraz cunku 90 la 140 arası dıye bılıyorum ben onu am adoktor dah aıyı bılır tabıkı sen yınede dıkkat et canım yedıkelrıne falan surda ıkı ay kaldı bıraz daha sabır lazım artık allah yardım etsın hepımıze doktora gıdınce ölmeden geldıgıne sükür et ya bazen kuyruk oluyo beklıyosun beklerken hastalanıyo ınsan ben sımdı cıkıyorum kıslar cekerım gecelıgımın resmınıde pjamayıda alır gelırım gosterırım sıze :)

benım esımden allah razı olsun canım baskası olsa naısl davranır bılmıyorum ama benım esım sagolsun benı hıc ezdırmedı hep yanımda hep savunr ama annesı odun kafa hıc tınlamaz o benı savundukca esıme kızar ne tutuyosun karının tarafını ne bıcım erkeksın der ona kızar :) allah yardım etsın canım ya zor valla keske ıyı olsak dıyoruz ama bız ıyı oldukca o bızı ezmeye calısıyo o yuzden gerı cekıldık bızde artık esımde bana destek sagolsun sınırlenınce dıyorum bak dogurmam ıcımde tutarım kızımı dıye :)

anaaaaaaaaaaammm bunda aradığım biçok özellik var. eee peki kullanan olmuş mu çevrende? yorumlar nasıl?

zaten bebek olcak diye tavırları da iyice değişti kadının, allahıım sabııııııııııııır

son cümlene de bayıldım. bazen ben de eşime kızdığımda doğurmicam işte diyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…