canım geçmiş olsun. şekerin sınırda çıkmış. çok ciddi bi sorun gözükmüyo. ama yorulduğuna yazık olmuş. böbreklerde de problem yokmuş, ne güzel. sen bi güzel dinlen en iyisi.merhaba kızlar cok yorgunum ve geceden hıc uykumu alamadım sabahtan berı de hastanelerde kosturuyorum doktora gıttıkce habıre bırseyler cıkıyor bobregımde kı buyume ıcın dr ürologa yonlendırdı o da hamılelıkte olabılıyr ama ıdrar tahlılınıde gormem lazım dedı sonucları gosterdım böbrekle ılgılı bır sorun yok ama sekerın yuksek bır daha aclık seker kontrolu yaptır dedı saglık ocagına gıttım yaptırdım 141 cıktı o da doktoruna gotur sana dıyet verır dedı doktoruma gıttım o da normal dedı ordan oraya canım cıktı bu kacıncı kosturuyorum kosturuyrm sonuc olarak normal cıkıyor bu elbette guzel bırsey ama bu sonuca ulasıncaya kadar canım cıkıyor bugun o ıgrenc seyı tekrar ıctıgıme mı ac kaldıgıma mı yoksa o kadar gıttıgıme mı yanayım. esıme artık dr a falan gıtmeyecegım dıyorum gıttıkce bırseyler cıkıyor az kaldı zaten bebıslerımızı sag salım alabılsek bır kucagımıza
doktorumla geçen kontrolümüzde konuştm.özellikle sordum, gecenin bi yarısı bile olsa doğumuma gelcek misiniz dedim :)) gelcem dedi, içim rahatladı.
ben bi inceleyeyim senin aldığın arabayı. benim için önemli olan hafif olması,arkaya tamamen yatması. arabamızın bagajı küçük. ona sığmasını istiyorum. bi de çift yönlü olursa ne alaaa:)) bunların hepsini bir arada bulacağımız arabaların fiyatları çooook pahalı. onlara bakamıyorum bile, ne de olsa alamıycam.
geçenlerde arkadaşım epidural sezeryan oldu ve o kadar memnun ki halinden. ama o kendisi seçti doğum yöntemini. kısmet ...o zaman bi gelsin bakalım.
doğuma kadar çatlağı olmayıp doğumdan sonra çatladık diyenleri okudum forumda. bana çok ilginç geliyo bu durum. inşallah öyle olmaz :) gerçi benim annem çok feci çatlamış. çok şaşırıyor benim çhenüz çatlamadığıma. gerçi daha önümüzde zaman var....
hamilelikte iştahım arttı ama kendime engel oluyorum canım, o bakımdan dedim beneğer dikkat etmezsem 20kg ile tamamlarım kesin
lite way konusunda tek bir tereddütüm var. o da ön tekerleklerinin birer tane olması, yani çiftli değil. ve yaşadığım ilçenin yolları çok yokuş+engebeli. denge ve manevra konusunda bizi zorlar mı acaba?? ne dersin? sırf o yüzden ikinci bi seçenek olarak multiwayi ekledim listeme.
saol cnm.ben eşim gelmeden önce bişeyler atıştırmıştım. o yedi yemeğini, işe gitti. ben de kızımın kıyafetlerini astım geldiiiiiiiim
merhaba kızlar cok yorgunum ve geceden hıc uykumu alamadım sabahtan berı de hastanelerde kosturuyorum doktora gıttıkce habıre bırseyler cıkıyor bobregımde kı buyume ıcın dr ürologa yonlendırdı o da hamılelıkte olabılıyr ama ıdrar tahlılınıde gormem lazım dedı sonucları gosterdım böbrekle ılgılı bır sorun yok ama sekerın yuksek bır daha aclık seker kontrolu yaptır dedı saglık ocagına gıttım yaptırdım 141 cıktı o da doktoruna gotur sana dıyet verır dedı doktoruma gıttım o da normal dedı ordan oraya canım cıktı bu kacıncı kosturuyorum kosturuyrm sonuc olarak normal cıkıyor bu elbette guzel bırsey ama bu sonuca ulasıncaya kadar canım cıkıyor bugun o ıgrenc seyı tekrar ıctıgıme mı ac kaldıgıma mı yoksa o kadar gıttıgıme mı yanayım. esıme artık dr a falan gıtmeyecegım dıyorum gıttıkce bırseyler cıkıyor az kaldı zaten bebıslerımızı sag salım alabılsek bır kucagımıza
ayyy bilmemek ne kadar kötü bişey. keşke bebek arabasını erkenden alabilsem, yazın dışarı çıkarken ne güzel olurdu... ben internetten alcam bebek arabasını, o yüzden yorumlarınız benim için çok önemli. neyse ki ben sonradan alcam. doğumdan sonra bile fikirlerinizi alabilirimgelirler tabi canım eğer tatilde olmazlarsa o tarihte inşallah. benim doktorum da gece gündüz son ses açık benim telefonum ne zaman çalarsa hastanedeyim diyo. şansımıza inşalah yolunda gider herşey.
bu araba tek ynlü canım diğer özellikleri karşılıyor ama çift yön olayını ben çözdüm aldığım oto koltuğu arabaya monte edilebiliyo ben ön barlı modelini alım ama ön bar yoksa monde edemezsin.
epidural sezaryen benim de zaman zaman aklımı çeliyo hem doğum zsmanı sürpriz olmaz gününün bellş olması da bi yandan avantaj tabi. ama yine de eğer doktorum normal önerirse dinliycem. eşim direk sezaryen olsa daha iyi olmaz mı diyo korkuyo biraz doğumdan o da napsın. benim kuzenim de doğumdan önce çok az çatlağı vardı doğumdan bi çıktım bir sürü çatlak çıktı ortaya diyo. bakalım doğumdan sonra ne durumda olcaz:)
ben de genelde engel oluyorum kendime yemek konusunda balık yağı hapına başladığımdan beri hele nasıl açıldı iştahım ama yine de aşırıya kaçmıyorum.
ön tekerlerinin tek olması manevralar için çok daha iyi canım ablamın bebek arabasının ön tekerli çift ve manevralarda daha fazla zorluyor.
kıslarr sabahlıgımla gecelıgım krem rengı dıyorumkı hastanede gıyecegım pjama takımını ne renk alsam tacım kırmızı acaba kırmızımı alsam pembemı alsam karar veremedım yaa
slm kızlar ..... geçmişe göz attım serap iyi olmana çok sevindim.... denikızı bebeğine maşallah diyorum,ama tabi doktorunun dediği kuşumun üstündeki ağrı ,1 aydır var bende hatta sabahları kalkınca oluyor genellikle elimle dokunduğumda dövülmüş gibi acıyor..ilginç.... benim koca da bir maç bir hürrem gezinip duruyor hürremde maşallah biz bir taneyi doğurana kadar 3.ye hamile kaldı
selam kızlarr:)) bu konuyu ben açmıştım hamileykene ama maalesef sonlandı(
ama şimdi tekrar hamileyim ,bu defada şubat hamişi oldumşu an 3 ayım doldu....umarım hepiniz sağlıklı bi gebelik geçiriyosunuzdur ,ve hepimiz konunun ennn başındada dilediğim gibi sağlıklı bi şekilde bebişlerimize kavuşuruz...
hürrem hamarat maşllah:)bende anneme anwayın bebe deterjanını sipariş vermesini söyledim çok ii oldugunu söylüyorlar başka ne alabilirizki deterjan olarak birde ıslak mendil kullanacakmısınız kızlar
benim bebek canımı yaka yaka tepikler oldu bugünmaşallah Azra'a 1500 grm olmuştur heralde artık... geçen hafat perşenbe 1300 grmdı
sayenizde acayip gaza geldim kızlar, hastane çantasına koyacağım kıyafetleri yıkanıyor şu anda bebişimin
merhaba kızlar cok yorgunum ve geceden hıc uykumu alamadım sabahtan berı de hastanelerde kosturuyorum doktora gıttıkce habıre bırseyler cıkıyor bobregımde kı buyume ıcın dr ürologa yonlendırdı o da hamılelıkte olabılıyr ama ıdrar tahlılınıde gormem lazım dedı sonucları gosterdım böbrekle ılgılı bır sorun yok ama sekerın yuksek bır daha aclık seker kontrolu yaptır dedı saglık ocagına gıttım yaptırdım 141 cıktı o da doktoruna gotur sana dıyet verır dedı doktoruma gıttım o da normal dedı ordan oraya canım cıktı bu kacıncı kosturuyorum kosturuyrm sonuc olarak normal cıkıyor bu elbette guzel bırsey ama bu sonuca ulasıncaya kadar canım cıkıyor bugun o ıgrenc seyı tekrar ıctıgıme mı ac kaldıgıma mı yoksa o kadar gıttıgıme mı yanayım. esıme artık dr a falan gıtmeyecegım dıyorum gıttıkce bırseyler cıkıyor az kaldı zaten bebıslerımızı sag salım alabılsek bır kucagımıza
anaaaaaaaaaaammm bunda aradığım biçok özellik var. eee peki kullanan olmuş mu çevrende? yorumlar nasıl?
şimdi o arabayı da ekledim listeme :)) sağolun kızlar önerileriniz için.ben melihanın dediği arabayı bizzat mağazada gördüm canım toplanınca minicik bişey oluyo bagaj sorunu da yaşamazsın. benmi hoşuma gitti şahsen ama markaya güvenemedim aslında lüleburgazda bir çok kişi bu markayı kullanıyor sokakta hep görüyorum yine de amin olamadım işte ama görüntüsü ve özellikleri güzel. mağazadaki satıcı kendisi önermişti bana bu arabayı genelde eczacılar çok alıyo demişti.
kızlarrr...
maşallah diyorum başka birşey demiyorum... oku oku canım çıktı. çoğu sayfaları okuyamadım bile. bu ne hız.. herkesi aldı bi telaş demi
bende başladım telaşlanmaya.. daha hiçbişey hazır değil ya... haftaya istanbula gidicez inşallah.. herşeyi tamamlıyıp döncez evimize.. bebişimizin dolabını yatağını falan da alıcaz.ayy çok heyecanlandım ben yaa... çok az kaldı kızlar çoook ... inşallah mutlu sona sağ salim ulaşırız:))
bende de telaş var. sanki hiçbişey yetişmicekmiş gibi geliyo bazen. aldığınız şeylerin resimlerini eklemeyi unutma canımmm
ev işleriyle ilgileneyim biraz. akşam yemeğini de yapayım. görüşürüz yine. öpüldünüz hepinizzzzz
canım ben kraft twist aldım 750liraya azcık pahalı oldu ama ben çok beğenmiştim.o yüzden aldım.kendi arabamda var rahatca hep içinde durur.eşimin arabasınında bagajı çok geniş zaten.ama epey iri benim aldığım araba.belki biraz kullanınca bebişde büyüyünce baston tipi alırım bir tane.ya güvenli olsunda ne öenemi var ucuz olsun.zaten 2 yıl kullanıcaz.
valla bi bayanın en rahat yemek yiyebildiği dönem hamileliktir derler güyaaa!!! yalanmış. eskiden daha çok yiyordum yemine derim :)) sonuçta diyette de değiliz. genelde bebeğe yarayacak şeyleri yiyorum ama arada bir de canımın çektiği yiyecekleri de hiç düşünmeden mideme indiriyorum. ooohh yarasın
kızlar bişey daha sorcam.
ben bebek arabasını ben eylül gibi alcam. çünkü maddi anlamda epey sıkışık durumdayız. o zamana kadar ana kucağı/oto koltuğu kullanırım, idare ederim diyorum.
aslında bana kalsa iyi bişey alırım ama bebeğe kvalidem bakçakve asla malın kıymetini bilmezler. ben 700 tl.lik bi araba alsam, bikaç kullanımda mahvederler, biliyorum. küçük bi ilçede yaşıyorum, internetten sipariş vereceğim için bebek arabasının teknik servisini de burada bulamam ve ben resmen çıldırırım o zaman.
işte bu yüzden istesem de istemesem de ortalama bişey almak durumunda hissediyorum kendimi. aklımda chicco lite way veya chicco multiway var. sizin fikirlerinizi de almak isterim bu konuda.
valla kıyafet konusunu ben çok abarttım ama bana burda çok hediye gelmez ablamlara teyzemlerede küçük almayın siz büyük alın dedim.bakalım artık.ama ben hepsini yıkayacağım hergün 3 tane giydiririm ne yapayım içimde kalmasınoh ohhhhh inan kendim kadar sevindim canım artık tadilata hemen başlar yerleşirsiniz yeni tertemiz evinize.... ev toplamak da çok zor ama yorme çok fazla kendini nolursun.
mümkün olduğunca doğumu düşünmemeye çalışıyorum aslında ama durup durup en kötü sahneler aklına geliyo insanın. Allahım yardım etsin inşallah hepimizi ay bir kaç ay sonra buradan doğum haberlerimizi paylaşcaz inşallah
pazartesi günü bebek mağazasına gitmiştik eşimle satıcı çok hoş sohbet biriydi benim de biz kızım var bir yaşına girecek dedi inanın aldığımız minik eşyaların çoğunu ambalajını açmadan geri koyduk mağazaya, biz bu işi yapmamıza rağmen o kadar çok hediye geldi ki dedi. bize de uyarıd bulundu aldığınız eşyaların hepsini yıkamayın eğer hiç kullanılmadan kalan eşyalar olursa geri alır size uygun daha büyük kıyafetler veya başka br ihtiyacınızı veririz dedi. satmakla tecrübe edilemiyormuş kullnırken edindik aslında tüm tecrübeyi dedi ve çok da hoşumuza gitti böyle konuşması eşim de tamam mağazamızı bulduk bundan sonra buraya geliriz kıyafet için dedi.
hadi bekliyoruz canım.inşallah canım ... çeker koyarım resimleri... bende çıkayım dinleneyim biraz. hepinizi öptüm allaha emanet olun
Eki Görüntüle 186224 Eki Görüntüle 186226 Eki Görüntüle 186228 Eki Görüntüle 186229 bakın kıslar bı tanede gecelık aldım fazladan pembe
güle güle kullan canım benim böyle pijma gecelik takımlarım çeyizden var zaten hiç kullanmadım bile duruyolar öylece. doğum için daha günlük şeyler alıyorum ben hastanede babalarımız falan gelecekler ben giyemem ki bunları....
Eki Görüntüle 186224 Eki Görüntüle 186226 Eki Görüntüle 186228 Eki Görüntüle 186229 bakın kıslar bı tanede gecelık aldım fazladan pembe
pamuk prenses nerden aldın çok beyendim güle güle kullan ben hala hastanedeyim.
pjama takımını hastanede gecelıgı krem olanınıda mevlutee gıymek ıcın aldım canım ben normal gunluk alsaydım kaynanam bı ton laf yapardı o gunluklerden eve alırım normal pjamalardan pembeyıde evde kımse yokken gıyerım sagol canımcım hastaneye benım bı babam bıde esımın babası gelır baska gelen olmaz erkek zatı ılk gunu belkı hastanede pembe gecelıgı gıyerım cıkarken pjamamı gıyerım dıye dusunuyorum
kızlarrr...
maşallah diyorum başka birşey demiyorum... oku oku canım çıktı. çoğu sayfaları okuyamadım bile. bu ne hız.. herkesi aldı bi telaş demi
bende başladım telaşlanmaya.. daha hiçbişey hazır değil ya... haftaya istanbula gidicez inşallah.. herşeyi tamamlıyıp döncez evimize.. bebişimizin dolabını yatağını falan da alıcaz.ayy çok heyecanlandım ben yaa... çok az kaldı kızlar çoook ... inşallah mutlu sona sağ salim ulaşırız:))
güle güle kullan canım.ben mevlitte normal kıyafet giyeceğim.benimde çeyizimde vardı böyle gecelikler ama bende günlük şeyler tercih ediyorum.ama güzelmiş.çok pahalıdır şimdi bunlarda..Eki Görüntüle 186224 Eki Görüntüle 186226 Eki Görüntüle 186228 Eki Görüntüle 186229 bakın kıslar bı tanede gecelık aldım fazladan pembe
aynen canım bende daha günlük ve sevimli şeylerden yanayım.giyemiyorum bende böyle pijamaları daha paketleriyle duruyolar..güle güle kullan canım benim böyle pijma gecelik takımlarım çeyizden var zaten hiç kullanmadım bile duruyolar öylece. doğum için daha günlük şeyler alıyorum ben hastanede babalarımız falan gelecekler ben giyemem ki bunları....
canım halamı yaa.kanaman durmuştu ama şimdi neden ordasınki.neyse daha iyi boşver sürekli kontrol altında olman daha iyi..pamuk prenses nerden aldın çok beyendim güle güle kullan ben hala hastanedeyim.
aynen ya oku oku zamanım geçtine çok yazmışınız bugün bende emin önündeyim hafta sonu inşallah şeker olayını halletmem lazım eveeeeeet çok az kaldı heyecan bastı valla
..
hepsi çok güzel valla çok beğendim zevkli hatunsun canım:))))
bende dayımın kızı ev almıştı dua okuttu ordaydım kramplar beni mahvediyor sizdede varmı
aaaa bu arada gönülcüm kiracıların çıkmış olmasına sevindim hadi tatlı telaş bunlar hayırlısıyla taşın artık canım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?