2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım geçmiş olsun. şekerin sınırda çıkmış. çok ciddi bi sorun gözükmüyo. ama yorulduğuna yazık olmuş. böbreklerde de problem yokmuş, ne güzel. sen bi güzel dinlen en iyisi.

gelirler tabi canım eğer tatilde olmazlarsa o tarihte inşallah. benim doktorum da gece gündüz son ses açık benim telefonum ne zaman çalarsa hastanedeyim diyo. şansımıza inşalah yolunda gider herşey.

bu araba tek ynlü canım diğer özellikleri karşılıyor ama çift yön olayını ben çözdüm aldığım oto koltuğu arabaya monte edilebiliyo ben ön barlı modelini alım ama ön bar yoksa monde edemezsin.

epidural sezaryen benim de zaman zaman aklımı çeliyo hem doğum zsmanı sürpriz olmaz gününün bellş olması da bi yandan avantaj tabi. ama yine de eğer doktorum normal önerirse dinliycem. eşim direk sezaryen olsa daha iyi olmaz mı diyo korkuyo biraz doğumdan o da napsın. benim kuzenim de doğumdan önce çok az çatlağı vardı doğumdan bi çıktım bir sürü çatlak çıktı ortaya diyo. bakalım doğumdan sonra ne durumda olcaz:)

ben de genelde engel oluyorum kendime yemek konusunda balık yağı hapına başladığımdan beri hele nasıl açıldı iştahım ama yine de aşırıya kaçmıyorum.

ön tekerlerinin tek olması manevralar için çok daha iyi canım ablamın bebek arabasının ön tekerli çift ve manevralarda daha fazla zorluyor.

neyseki sonuçlar iyi çıkmış canım en azından için rahat şimdi gitmesek kendimize dert ederiz ya bişey olursa diye. yorgunluunu da atarsın inşallah yat dinlen sen bugün. az kaldı sabır kıslarrrrr.....

ayyy bilmemek ne kadar kötü bişey. keşke bebek arabasını erkenden alabilsem, yazın dışarı çıkarken ne güzel olurdu... ben internetten alcam bebek arabasını, o yüzden yorumlarınız benim için çok önemli. neyse ki ben sonradan alcam. doğumdan sonra bile fikirlerinizi alabilirim

kıslarr sabahlıgımla gecelıgım krem rengı dıyorumkı hastanede gıyecegım pjama takımını ne renk alsam tacım kırmızı acaba kırmızımı alsam pembemı alsam karar veremedım yaa

canım benim hastanede kullanacağım pike takımım yeşil... bu sebeple kremli yeşilli bir pijama takımı almayı düşünüyorum. sen de böyle bişey düşünebilirsin. ama evde kullanacağım pike takımım kremli ve kremli lohusa takımı alcam onun için.

bu arada dün lohusa tk larına baktık.. çok cici birtane beğendim ama almadım henüz. bi gezip fikir edineyim. 150 liraydı. pijama ve sabahlığı. çok rahat bi kumaşı vardı. tiril tiril tam yazlık

şu kuş ağrısı bendede var hemde baya canımı yakıyor. doktorum normal dedi. bende telaş yapıyorum acaba kızım yola girdi,doğum başlıcak mı diye.. herkes normal diyor. doğuma hazırlanıyormuşuz kızlar. hadi bakiim az kaldı. yeppaaa

ahh canım yaaa ne kadar sevindim bilemezsin. arada bu topiğe de katıl. ee nede olsa ev sahibisin dimi:)

hürrem hamarat maşllah:)bende anneme anwayın bebe deterjanını sipariş vermesini söyledim çok ii oldugunu söylüyorlar başka ne alabilirizki deterjan olarak birde ıslak mendil kullanacakmısınız kızlar

ben aylar öncesinden aldım deterjanı. 59 civarı birşeydi. ama henüz hiç kullanmadım. sadece kızımın elbiselerini yıkıycam. çok güzel diyorlar. ama şunu diyim . amwayın ürüünlerinde çok kimyasal olmadığı için kokuda olmuyor. ben yumuşatıcısını aldım,sıfır koku...

benim bebek canımı yaka yaka tepikler oldu bugün maşallah Azra'a 1500 grm olmuştur heralde artık... geçen hafat perşenbe 1300 grmdı

maşallah azra kıza... ay bende çok merak ediyorum yaa.. acaba ne kadar oldu minişim..

sayenizde acayip gaza geldim kızlar, hastane çantasına koyacağım kıyafetleri yıkanıyor şu anda bebişimin

banada bi heves geldi.. bi evime gitsem de hazırlasam çantayı

geçmiş olsun canım... bende aynı düşünüyorum her gidişte başka bi rahatsızlık çıkıyor.. sonrada diyorum ki amaaan öncekiler nasıl doğurmuş,biz çok kurcalıyoruz... inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza..

anaaaaaaaaaaammm bunda aradığım biçok özellik var. eee peki kullanan olmuş mu çevrende? yorumlar nasıl?

ben melihanın dediği arabayı bizzat mağazada gördüm canım toplanınca minicik bişey oluyo bagaj sorunu da yaşamazsın. benmi hoşuma gitti şahsen ama markaya güvenemedim aslında lüleburgazda bir çok kişi bu markayı kullanıyor sokakta hep görüyorum yine de amin olamadım işte ama görüntüsü ve özellikleri güzel. mağazadaki satıcı kendisi önermişti bana bu arabayı genelde eczacılar çok alıyo demişti.

şimdi o arabayı da ekledim listeme :)) sağolun kızlar önerileriniz için.

kızlarrr...

maşallah diyorum başka birşey demiyorum... oku oku canım çıktı. çoğu sayfaları okuyamadım bile. bu ne hız.. herkesi aldı bi telaş demi

bende başladım telaşlanmaya.. daha hiçbişey hazır değil ya... haftaya istanbula gidicez inşallah.. herşeyi tamamlıyıp döncez evimize.. bebişimizin dolabını yatağını falan da alıcaz.ayy çok heyecanlandım ben yaa... çok az kaldı kızlar çoook ... inşallah mutlu sona sağ salim ulaşırız:))

bende de telaş var. sanki hiçbişey yetişmicekmiş gibi geliyo bazen. aldığınız şeylerin resimlerini eklemeyi unutma canımmm

ev işleriyle ilgileneyim biraz. akşam yemeğini de yapayım. görüşürüz yine. öpüldünüz hepinizzzzz

inşallah canım ... çeker koyarım resimleri... bende çıkayım dinleneyim biraz. hepinizi öptüm allaha emanet olun

canım ben kraft twist aldım 750liraya azcık pahalı oldu ama ben çok beğenmiştim.o yüzden aldım.kendi arabamda var rahatca hep içinde durur.eşimin arabasınında bagajı çok geniş zaten.ama epey iri benim aldığım araba.belki biraz kullanınca bebişde büyüyünce baston tipi alırım bir tane.ya güvenli olsunda ne öenemi var ucuz olsun.zaten 2 yıl kullanıcaz.

valla kıyafet konusunu ben çok abarttım ama bana burda çok hediye gelmez ablamlara teyzemlerede küçük almayın siz büyük alın dedim.bakalım artık.ama ben hepsini yıkayacağım hergün 3 tane giydiririm ne yapayım içimde kalmasın
inşallah canım ... çeker koyarım resimleri... bende çıkayım dinleneyim biraz. hepinizi öptüm allaha emanet olun
hadi bekliyoruz canım.

GÖNÜLCÜÜÜMM ÇOK SEVİNDİM HAYATIM.HADİ HAYIRLISI AMA YORMA KENDİNİ..
AY KIZLAR NASILSA KİMSE GİRMİYOR DİYE BUGÜN GİRMEDİM COŞMUŞUNUZ MAŞALLAH OKU OKU ÖLDÜM.BENDE KALKTIM ACIKMIŞIM GİTTİM MARKETE BİŞEYLER ALDIM KENDİME BİŞEYLER YAPTIM YEDİM ÇOK YEMİŞİM HERALDEKİ AŞIRI ÇARPINTIM VAR.OTURDUĞUM YERDE YORULUYORUM İNANIN.MEYVE DE ALDIM OHH ÖLÜYORUM BU ARALAR MEVSİM MEYVELERİNE YAA..DAHA YEMEK YAPMADIM.FIRINDA BİŞEYLER YAPACAM ZATEN.EŞİM GEÇ GELİR İSTANBULDA VE TEE KARŞI TARAFTA TÜYAPTA FUAR VAR YİNE ORDA.BU DEFA BENİ GÖTÜRMEDİ ARTIK GEZEMEZSİN DİYE
AY MAŞALLAH 1600 KG DEMEK CANIM .BAKALIM BENİM KIZIM KAÇ KİLO OLDU 5 MAYISTA RANDEVUM.SABAHTAN ALACAM BU DEFA.NEYSE ÇIKAYIM BEN.BENDE YIKAMAK İSTİYORUM CİCİLERİNİ AMA EV BOYANSIN ODASI GELSİN ÖYLE YAPICAM.BİR GÜNDE HALLEDERİM ZATEN.BU ARADA BEN ODASINI ÇİLEKTEN ALMIŞTIM YA KIZLAR.ÇİLEK MOBİLYALARINDA BOYA KULLANMADIĞI İÇİN KOKU OLMUYORMUŞ.HAKİKATENDE ÖYLE.GÖNÜLDE BİLİYODU ÖYLEMİ GÖNÜLCÜM.
KENDİ EVİNE GEÇECEK ARKADAŞLAR HAYIRLISIYLA GEÇİN.İNSANIN KENDİ EVİ GİBİ YOK.ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU.ALLAH BORÇLARINI ÖDEMEYİ NASİP ETSİN.BİZ BİTİRDİK O İŞELERİ.DARISI HERKESE OLSUN..

BU ARADA KIZLAR KIZIMIZA BİREYSEL EMEKLİLİK YAPTIRMAYA KARAR VERDİK.ONA GELEN ALTINLARIDA BOZDURUP KENDİ HESABIMA KOYACAĞIM.SONRA KIZIMA VERCEĞİM .BU ARADA BAYANLAR EŞLERİNİZDEN DOĞUM HEDİYESİ NE İSTEMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ..BEN KARARIMI VERDİM BAKALIM.ASLINDA ASLA ALTIN TAKMAM GELİNLİK BİLEZİKLERİMİ BİLE BİR KERE TAKMADAN BOZDURDUM BİKAÇTANE KALIM BİLEZİK BIRAKTIM O KADAR AMA ŞİMDİ ALTIN TAKI İSTEDİM.ASLINDA AMACIM KENDİME DEĞİL.İLERİDE KIZIM EVLENİRKEN O BİLEZİĞİ ALIP ONA TAKMAK.EN AZ 50GR OLSUN DEDİM EŞİME:)BAKALIM ALIRSA

bend egeldım kıslar AYSOZG masalh canım 50 gram hele bıde altın fıyatları yukselmısken ıyı olur he :) ben ne ıstesem bılmıyorum borcumuz yenı bıttı bıde hepsı degı yarısı o yuzden oyle bısey ısteyemıyorum gumus set ıstedım eger alırsa unutmazsa alısverıs o bu derken para bıtıyo valla adama baskı yapamam gönul ıster hersey olsun ama kısmet ıste canım

pjama takımını hastanede gecelıgı krem olanınıda mevlutee gıymek ıcın aldım canım ben normal gunluk alsaydım kaynanam bı ton laf yapardı o gunluklerden eve alırım normal pjamalardan pembeyıde evde kımse yokken gıyerım sagol canımcım hastaneye benım bı babam bıde esımın babası gelır baska gelen olmaz erkek zatı ılk gunu belkı hastanede pembe gecelıgı gıyerım cıkarken pjamamı gıyerım dıye dusunuyorum

pamuk prenses nerden aldın çok beyendim güle güle kullan ben hala hastanedeyim.

sagol canım benım ne zaman cıkcıan hastaneden ya burda marlyn dıye bı magza var malı cok kalıtelı herzaman ordan alırım bıraz pahalı ama guzel seyelrı var ordan aldım canım umranıyeden sımdı cıkıyorum mısafır gelcekmıs caya yapıyım bıseyler kıslar

hahaahaaa yine mi kaynana yaaa.... pembe pijamanın içi çok görünüyo sanki ondan dedim canım alttaki koltuk açık renk olmasına rağmen onun bile parlaklığı görünüyo o yüzden iç çamaşırı çok beli olacak gibi geldi gerçi sen giyip denemeden almamışsındır. hadi iyi günlerde kullan canımcımmmm....

aynen ya oku oku zamanım geçtine çok yazmışınız bugün bende emin önündeyim hafta sonu inşallah şeker olayını halletmem lazım eveeeeeet çok az kaldı heyecan bastı valla

hepsi çok güzel valla çok beğendim zevkli hatunsun canım:))))

bende dayımın kızı ev almıştı dua okuttu ordaydım kramplar beni mahvediyor sizdede varmı

aaaa bu arada gönülcüm kiracıların çıkmış olmasına sevindim hadi tatlı telaş bunlar hayırlısıyla taşın artık canım:)))

güle güle kullan canım.ben mevlitte normal kıyafet giyeceğim.benimde çeyizimde vardı böyle gecelikler ama bende günlük şeyler tercih ediyorum.ama güzelmiş.çok pahalıdır şimdi bunlarda..
aynen canım bende daha günlük ve sevimli şeylerden yanayım.giyemiyorum bende böyle pijamaları daha paketleriyle duruyolar..
pamuk prenses nerden aldın çok beyendim güle güle kullan ben hala hastanedeyim.
canım halamı yaa.kanaman durmuştu ama şimdi neden ordasınki.neyse daha iyi boşver sürekli kontrol altında olman daha iyi..

canım şeker olayını hallet eğer hemen mevlidini okutacaksan.geçen hafta sonu ben eminönünde baktım.mehmet efendi kuru kahveciyi geçtikten hemen sonra sol kolunun üzerindeki ilk şekerci var.en güzel orda var şekerler.en pahalısını tanesi 2,5liradan yapıyolar.bana çok uygun geldi.ben lora şekerde sordum en ucuzu bile bundan daha pahalı.kramp olmuyor bende ama rahimde ara ara kasılmalar oluyor.magnezyum kullanıyorum zaten aylardır günde 2 tane..
bu arada kızlar benim kızım bugün çok az hareket etti nedense.birde aşırı bir terleme oldu bende.ecel teri gibi.elimden bile şip şip damladı neden anlamadım.şimdi balkonları yıkadımda buz gibi suyla rahatladım.aşırı ateş basıyor beni..grip mi olacağım acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…