2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

bende o taraflara bakıcaktım sağol bende de ateş basması gece yatarken oluyor sıkıntı basıyor konuşurken nefesim bile yetmiyor bana hayırlısıyla bi keçse artık....

Son düzenleme:
canım iyiyim ,cinsiyet hala belli değil mayıs ortasında öğrencez inşallah ,Maşşalah sizinkilerin iyi olmasına çaok sevindim ,artık bir sorum bi ihtiyacım olursa ben sorcam size :)))

tabi ki hatırlyoruz seni canım çok sevindim yeni hamileliğine canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırız bebklerimizi kucağımıza...
teşekkür ederim canım ,inşallah herçey dilediğimiz gibi olur.

evet seni hatırlıyoruz tabi üzücü bir haberdi bizim için ama rabbim şimdi hayırlısını versin çok sevindim bak çok da geçmemiş Allah tamamına erdirsin hepimizi için.
evet canım çok beklemedim,baya psikolojim bozulmuştu ,3. bebekti çünkü ,şimdilik iyiyiz ama inşallah böyle devam eder:)

teşekkürler kızlarr:)))

ay daha yenı otrudum ksıalr pc basına yıne yıne yıne kımse yok yaw evet pembesı ıcımı gosterıyo ama bsıey olmaz canım bı gunluk bısey evdeykende ıcıne askılı gıyerım normaldede herseyın altına askılı gıyıorum zaten belkı hastanede bıle gıyerım :) pembe bı askılı alırım gorunmez pembe pjama 55 mılyon pembe gecelık 40 mılyon sabahlıkla gecelıkte 110 mılyon canım e bıraz pahalı oldu

deniz kızı çok güzeller bende öyle aldım , krem biri hatta marka aynı sanrım marlıyn sanırım ama sadece pijama aldım bu hfat sonu gecelikte ekleyeceğim sabahlıkla birlikte

bu arada çooook yoruldum bugün yastıklarımı söktüm içlerini boşaltıp makineye attım kılıfları yıkadım,ufaktan evi toparlamaya başladım,yavaş yavaş toplaamalıyım ,yeni evime de gittim zaten aynı sitede yeni evim de,tahmin ettiğimizden çok tadilat var evde bakalım,Allah rast getirsin..mayıs sonuna kadar geçebilelim... yoksa ben fırtlatıvercem bebeği:)

deniz kızı çok güzeller bende öyle aldım , krem biri hatta marka aynı sanrım marlıyn sanırım ama sadece pijama aldım bu hfat sonu gecelikte ekleyeceğim sabahlıkla birlikte

evet benımkılerde o marka :) aynı demek oh ne guzel bende sabahlıkla gecelıgımı cumartesı alcam ınsallah sonr abıde hastane terlıgı alcam o kadar bıtıyo benım eksıklerım buyukler

ınsallah gecersın canım hayırlısıyla aman surda ıkı ay daha tut bebegı yaw

evet benımkılerde o marka :) aynı demek oh ne guzel bende sabahlıkla gecelıgımı cumartesı alcam ınsallah sonr abıde hastane terlıgı alcam o kadar bıtıyo benım eksıklerım buyukler
sen kaça alıyorsun bu arada,ben pijamayı ,55 e aldım,ama gecelik ve sabahlık takımını 100 tl diyorlar ...
ınsallah gecersın canım hayırlısıyla aman surda ıkı ay daha tut bebegı yaw
aynen bende azraya diyorum bak azra 8 hafta daha dur orada bekle ....

eğer bu hafta gidersek istanbula koyarım inşallah resimleri..
eşin bileziğini alır canım alır... 50 gr ne ki dimi:) ben birşey istemedim alabilecek durumu varsa zaten alır. ama şöööyle güzel bir demet gülle gelmezse hastaneye kafasını kırarım

canım ümraniyede tam olarak nerede? abim orda oturuyor ya haftaya gelicem nasipse ümraniyeye eğer çeşit çoksa oraya da giderim

canım sen git bana da fikir ver bende önümüzdeki hafta eminönüne gidicem nasipse..

kızlar maşallah nekadr cok yazmıssınız onları okuma vaktimi aldı bugun eşimin doğum günüydü işten cıkınca alışveriş yaptım eve geldim üstümü degiştirip eşimi yemmege götürdüm malum dogum günü cocugunu ihmal etmek olmaz buarda yarın kvalidemler geliyo onlar için tekrar alışveriş yaptık esimle eve gelip onları yerleştirdim evib ugun temizlemiştim sabahta kalkınca yemekleri hazırlıcam ve onları karsılamaya havaalınına gidicez .
yeni evine tasınacak olan arkadslar hayırlısı olsun güle güle oturun inş denizkızı aldıkları çok güzel cnm zevkli birisin belli çok hoşuma gittiler bakalım bende izmire gidince bakıcm ve bebğin esyakrınıda ozman yıkıcam siz hazırlıklaarı bitirdiniz ben evimde hiç hazırlık yapmadım burda yapmıcam dogumu idye ben gidince esim evi boyatacak gelince annemle çabucak yerleştiririz heralde sizleri böle görünce ben ne kadr rahatbi insanım diye kzıyorum kendime amma yapacagım bişey yok hazırlayıp gidemem burda gelne kadr batar cünkü en iisi gelinceyapmak diye düşündüm ama izmirdegidnce orda annemim yatak odasını hazılıcaz bana. bakalım yatagını falan orda bırakmıştım zaten bakalım hayırlısı ile kucagımıza alalımda gerisi olur heralde hadi öptüm hepinizi

benimki şaka zaten ne istersin diye sordu bende ortaya attım bi laf alırsa tabii:)aynen odaya her gün çiçek gelmeli zaten kaldığım sürece:)eve de geldiğimde şöyle kırmızı güllerle yatağıma beni yatırmazsa sıkarım ümüğünü:)şaka bi yana sağ salim bebişlerimizle eve dönelimde gerisi laf canım
ayy misafir deme bana.benim de sürekli yatılı misafirim oluyor.bak bu hafta sonuda yeğenimle kız aerkadaşı geliyor.hadii gidince nevresimlerini yıka ütüle artık ağır geliyor ama Allah gelenden etsin.kaynana daha başka tabii.beninkiler çok sık gelirlerdi hemen hemen her ay gelirler hayatımın orta yerine een az 10 olmak koşuluyla kamp kurarlardı ve 10 gün boyunca benim evdeki varlığımı umursamazlardı.yapılacak yemeğe bile sevgili kaynanam karar veirdi düşünün ama seslenmezdim hoşgörürdüm.çünkü kadını severdim.ama şimdi anladımki bu kadaın benim verdiğim değeri haketmiyor bende ona göre davranmaya başladım ve artık sık sık gelip gidemiyolar.
canım sen git bana da fikir ver bende önümüzdeki hafta eminönüne gidicem nasipse..

valla eminönü ucuz canım bende geçen haftasonu ordaydım ama öyle aman aman aşırı mağazalar yok.ben daha çok bekliyodum ama 3-4 tane.en güzelide o ilk baştaki zaten.bakalım bende şekerlerimi orda yaptırmayı düşünüyorum ama içine badem şekeri değilde küçük KURAN-I KERİM koydurmayı planlıyorum.eşimin fikri.hem herkesin evine KURAN girmiş olur hem de kimse atamaz kızımın şekerini:)yaparız tabii dediler.kargoylada gönderiyolarmış.50 tane yaptırsam yetecek bana ama burda lora şekerede soracam..

Herkese günaydınlar,
Ay inanmıyorum ya her ay szin evinizde ne işleri varmış hem de 10 gün mü yuhhhh yaniiii... peygamber sabri varmış canım sende benimkiler doğumda geldiklerinde bile 2-3 hafta içinde geri gitmeleri için dua ediyorum inan ki rüyalarıma giriyo napcaz diye en güzeli az görüşmek yoksa illaki bi tatsızlık yaşanıyor. biz eşimle ortalama ayda bir gidiyoruz istanbula ama iki gün kalıyoruz onda da bir gün annemde bir gün kayınvalidemde ve gezmelerimizi de ekleyince pek kimseyle kalmıyouz aslında öyle.

misafir ağırlamak gerçektenzor iş canım ya Allah kolaylık versin artık her iş eskisinden 10 kat yoruyor bizi sanki yani ben öyle hissediyorum....

aaa çok orjinal bi fikir cnm ya... var mı öyle bir imkan? ben de şeker değil de şöyle minik el kitaplarından falan mı versek,hadislerin yazılı olduğu diyordum. gerçekten güzel fikir. tabii alanların abdestli olması lazım:))gelenler yamulup gitmesin sonra dimi

ben de çok ağırlaşmaya başladım. bir de hani göbişim çıkmıo diodum ya. artık benim de bi göbişim varrr bir iki haftada çıkıverdi. ne oldu anlayamadım. o da hareketlerimi çok sınırladı. bir de kilo alımı artınca duba gibi kalıyorum öylece:))

günaydın kızlar ,yine geç kalktım....işlerim var ALlaha emanet olun koıcaman öpüyorummm......

sonunda sen de kavuştun yani göbüşüne evet benim de iki hafta içinde aniden çıkmıştı ben bile şaşıp kalmıştım. büyüyolar artık minnoşlarımız ya kendilerini göstermye başladılar. ben göbeğim ilk çıkmaya başladığında biraz kötü hissetmiştim kendimi ama artık o kadar alıştım ki göbeğimi seviyorum şimdi bana kötü görünmüyo da hiç ama gerçekten de hareketlerimizi çok kısıtlıyor birz daha sabır geçicek hepsi inşallah.

canımben sabahlık gecelık 100 mılyon pjama takımı 55 ve tek gecelık 40 mılyon hepsını aldım :) begendıgınız ıcın tesekkurler umranıye carsıda canım carsıdakı kolezyonu gecınce nisa cantacı var hemen onun yanında ufak bı yer malı cok kalıtelı canım tavsıye ederım cekme falan yapmıyo hem yazlıklar cok ınce sıkmaz yanı yazın rahat ederız bende evı toplıyım bıraz yıne gıtcem arkadasıma :)

bıde kıslar benım dun askamdan berı karnımın sag tarafında bı agrı var ya neden olabılır acaba bu arada yarın 12.30da randevu aldım doktorumdan pazartesıye alcaktımda esım zor ızın alıyo ıs yerınden o yuzden mecbur yarına aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…