canım şeker olayını hallet eğer hemen mevlidini okutacaksan.geçen hafta sonu ben eminönünde baktım.mehmet efendi kuru kahveciyi geçtikten hemen sonra sol kolunun üzerindeki ilk şekerci var.en güzel orda var şekerler.en pahalısını tanesi 2,5liradan yapıyolar.bana çok uygun geldi.ben lora şekerde sordum en ucuzu bile bundan daha pahalı.kramp olmuyor bende ama rahimde ara ara kasılmalar oluyor.magnezyum kullanıyorum zaten aylardır günde 2 tane..
bu arada kızlar benim kızım bugün çok az hareket etti nedense.birde aşırı bir terleme oldu bende.ecel teri gibi.elimden bile şip şip damladı neden anlamadım.şimdi balkonları yıkadımda buz gibi suyla rahatladım.aşırı ateş basıyor beni..grip mi olacağım acaba..
canım iyiyim ,cinsiyet hala belli değil mayıs ortasında öğrencez inşallah ,Maşşalah sizinkilerin iyi olmasına çaok sevindim ,artık bir sorum bi ihtiyacım olursa ben sorcam size :)))aaa canım benım ben senı cok merak ettım yaa hatırladınmı benı bakıyımm nasılsın ıyımısın cınsıyetı bellımı ufaklıgın hadı hayırlısı canım cok gecmemıs bak allah bı tane daha nasıp etmıs ınsallah kucagına alırsın bızımde 2 ayımız kaldıı dogumaa nasıl olcak bakalımm hersey
teşekkür ederim canım ,inşallah herçey dilediğimiz gibi olur.tabi ki hatırlyoruz seni canım çok sevindim yeni hamileliğine canım allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla alırız bebklerimizi kucağımıza...
evet canım çok beklemedim,baya psikolojim bozulmuştu ,3. bebekti çünkü ,şimdilik iyiyiz ama inşallah böyle devam eder:)evet seni hatırlıyoruz tabi üzücü bir haberdi bizim için ama rabbim şimdi hayırlısını versin çok sevindim bak çok da geçmemiş Allah tamamına erdirsin hepimizi için.
deniz kızı çok güzeller bende öyle aldım , krem biri hatta marka aynı sanrım marlıyn sanırımama sadece pijama aldım bu hfat sonu gecelikte ekleyeceğim sabahlıkla birlikte
bu arada çooook yoruldum bugün yastıklarımı söktüm içlerini boşaltıp makineye attım kılıfları yıkadım,ufaktan evi toparlamaya başladım,yavaş yavaş toplaamalıyım ,yeni evime de gittim zaten aynı sitede yeni evim de,tahmin ettiğimizden çok tadilat var evde bakalım,Allah rast getirsin..mayıs sonuna kadar geçebilelim... yoksa ben fırtlatıvercem bebeği:)
sen kaça alıyorsun bu arada,ben pijamayı ,55 e aldım,ama gecelik ve sabahlık takımını 100 tl diyorlar ...evet benımkılerde o marka :) aynı demek oh ne guzel bende sabahlıkla gecelıgımı cumartesı alcam ınsallah sonr abıde hastane terlıgı alcam o kadar bıtıyo benım eksıklerım buyukler
aynen bende azraya diyorum bak azra 8 hafta daha dur orada bekle ....ınsallah gecersın canım hayırlısıyla aman surda ıkı ay daha tut bebegı yaw
eğer bu hafta gidersek istanbula koyarım inşallah resimleri..canım ben kraft twist aldım 750liraya azcık pahalı oldu ama ben çok beğenmiştim.o yüzden aldım.kendi arabamda var rahatca hep içinde durur.eşimin arabasınında bagajı çok geniş zaten.ama epey iri benim aldığım araba.belki biraz kullanınca bebişde büyüyünce baston tipi alırım bir tane.ya güvenli olsunda ne öenemi var ucuz olsun.zaten 2 yıl kullanıcaz.
valla kıyafet konusunu ben çok abarttım ama bana burda çok hediye gelmez ablamlara teyzemlerede küçük almayın siz büyük alın dedim.bakalım artık.ama ben hepsini yıkayacağım hergün 3 tane giydiririm ne yapayım içimde kalmasın
hadi bekliyoruz canım.
GÖNÜLCÜÜÜMM ÇOK SEVİNDİM HAYATIM.HADİ HAYIRLISI AMA YORMA KENDİNİ..
AY KIZLAR NASILSA KİMSE GİRMİYOR DİYE BUGÜN GİRMEDİM COŞMUŞUNUZ MAŞALLAH OKU OKU ÖLDÜM.BENDE KALKTIM ACIKMIŞIM GİTTİM MARKETE BİŞEYLER ALDIM KENDİME BİŞEYLER YAPTIM YEDİM ÇOK YEMİŞİM HERALDEKİ AŞIRI ÇARPINTIM VAR.OTURDUĞUM YERDE YORULUYORUM İNANIN.MEYVE DE ALDIM OHH ÖLÜYORUM BU ARALAR MEVSİM MEYVELERİNE YAA..DAHA YEMEK YAPMADIM.FIRINDA BİŞEYLER YAPACAM ZATEN.EŞİM GEÇ GELİR İSTANBULDA VE TEE KARŞI TARAFTA TÜYAPTA FUAR VAR YİNE ORDA.BU DEFA BENİ GÖTÜRMEDİ ARTIK GEZEMEZSİN DİYE
AY MAŞALLAH 1600 KG DEMEK CANIM .BAKALIM BENİM KIZIM KAÇ KİLO OLDU 5 MAYISTA RANDEVUM.SABAHTAN ALACAM BU DEFA.NEYSE ÇIKAYIM BEN.BENDE YIKAMAK İSTİYORUM CİCİLERİNİ AMA EV BOYANSIN ODASI GELSİN ÖYLE YAPICAM.BİR GÜNDE HALLEDERİM ZATEN.BU ARADA BEN ODASINI ÇİLEKTEN ALMIŞTIM YA KIZLAR.ÇİLEK MOBİLYALARINDA BOYA KULLANMADIĞI İÇİN KOKU OLMUYORMUŞ.HAKİKATENDE ÖYLE.GÖNÜLDE BİLİYODU ÖYLEMİ GÖNÜLCÜM.
KENDİ EVİNE GEÇECEK ARKADAŞLAR HAYIRLISIYLA GEÇİN.İNSANIN KENDİ EVİ GİBİ YOK.ÇOK GÜZEL Bİ DUYGU.ALLAH BORÇLARINI ÖDEMEYİ NASİP ETSİN.BİZ BİTİRDİK O İŞELERİ.DARISI HERKESE OLSUN..
BU ARADA KIZLAR KIZIMIZA BİREYSEL EMEKLİLİK YAPTIRMAYA KARAR VERDİK.ONA GELEN ALTINLARIDA BOZDURUP KENDİ HESABIMA KOYACAĞIM.SONRA KIZIMA VERCEĞİM .BU ARADA BAYANLAR EŞLERİNİZDEN DOĞUM HEDİYESİ NE İSTEMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ..BEN KARARIMI VERDİM BAKALIM.ASLINDA ASLA ALTIN TAKMAM GELİNLİK BİLEZİKLERİMİ BİLE BİR KERE TAKMADAN BOZDURDUM BİKAÇTANE KALIM BİLEZİK BIRAKTIM O KADAR AMA ŞİMDİ ALTIN TAKI İSTEDİM.ASLINDA AMACIM KENDİME DEĞİL.İLERİDE KIZIM EVLENİRKEN O BİLEZİĞİ ALIP ONA TAKMAK.EN AZ 50GR OLSUN DEDİM EŞİME:)BAKALIM ALIRSA
Eki Görüntüle 186224 Eki Görüntüle 186226 Eki Görüntüle 186228 Eki Görüntüle 186229 bakın kıslar bı tanede gecelık aldım fazladan pembe
sagol canım benım ne zaman cıkcıan hastaneden ya burda marlyn dıye bı magza var malı cok kalıtelı herzaman ordan alırım bıraz pahalı ama guzel seyelrı var ordan aldım canım umranıyeden sımdı cıkıyorum mısafır gelcekmıs caya yapıyım bıseyler kıslar
aynen ya oku oku zamanım geçtine çok yazmışınız bugün bende emin önündeyim hafta sonu inşallah şeker olayını halletmem lazım eveeeeeet çok az kaldı heyecan bastı valla
hepsi çok güzel valla çok beğendim zevkli hatunsun canım:))))
bende dayımın kızı ev almıştı dua okuttu ordaydım kramplar beni mahvediyor sizdede varmı
aaaa bu arada gönülcüm kiracıların çıkmış olmasına sevindim hadi tatlı telaş bunlar hayırlısıyla taşın artık canım:)))
benimki şaka zaten ne istersin diye sordu bende ortaya attım bi laf alırsa tabii:)aynen odaya her gün çiçek gelmeli zaten kaldığım sürece:)eve de geldiğimde şöyle kırmızı güllerle yatağıma beni yatırmazsa sıkarım ümüğünü:)şaka bi yana sağ salim bebişlerimizle eve dönelimde gerisi laf canımeğer bu hafta gidersek istanbula koyarım inşallah resimleri..
eşin bileziğini alır canım alır... 50 gr ne ki dimi:) ben birşey istemedim alabilecek durumu varsa zaten alır. ama şöööyle güzel bir demet gülle gelmezse hastaneye kafasını kırarım
ayy misafir deme bana.benim de sürekli yatılı misafirim oluyor.bak bu hafta sonuda yeğenimle kız aerkadaşı geliyor.hadii gidince nevresimlerini yıka ütüle artık ağır geliyor ama Allah gelenden etsin.kaynana daha başka tabii.beninkiler çok sık gelirlerdi hemen hemen her ay gelirler hayatımın orta yerine een az 10 olmak koşuluyla kamp kurarlardı ve 10 gün boyunca benim evdeki varlığımı umursamazlardı.yapılacak yemeğe bile sevgili kaynanam karar veirdi düşünün ama seslenmezdim hoşgörürdüm.çünkü kadını severdim.ama şimdi anladımki bu kadaın benim verdiğim değeri haketmiyor bende ona göre davranmaya başladım ve artık sık sık gelip gidemiyolar.kızlar maşallah nekadr cok yazmıssınız onları okuma vaktimi aldı bugun eşimin doğum günüydü işten cıkınca alışveriş yaptım eve geldim üstümü degiştirip eşimi yemmege götürdüm malum dogum günü cocugunu ihmal etmek olmaz buarda yarın kvalidemler geliyo onlar için tekrar alışveriş yaptık esimle eve gelip onları yerleştirdim evib ugun temizlemiştim sabahta kalkınca yemekleri hazırlıcam ve onları karsılamaya havaalınına gidicez .
yeni evine tasınacak olan arkadslar hayırlısı olsun güle güle oturun inş denizkızı aldıkları çok güzel cnm zevkli birisin belli çok hoşuma gittiler bakalım bende izmire gidince bakıcm ve bebğin esyakrınıda ozman yıkıcam siz hazırlıklaarı bitirdiniz ben evimde hiç hazırlık yapmadım burda yapmıcam dogumu idye ben gidince esim evi boyatacak gelince annemle çabucak yerleştiririz heralde sizleri böle görünce ben ne kadr rahatbi insanım diye kzıyorum kendime amma yapacagım bişey yok hazırlayıp gidemem burda gelne kadr batar cünkü en iisi gelinceyapmak diye düşündüm ama izmirdegidnce orda annemim yatak odasını hazılıcaz bana. bakalım yatagını falan orda bırakmıştım zaten bakalım hayırlısı ile kucagımıza alalımda gerisi olur heralde hadi öptüm hepinizi
canım sen git bana da fikir ver bende önümüzdeki hafta eminönüne gidicem nasipse..
benimki şaka zaten ne istersin diye sordu bende ortaya attım bi laf alırsa tabii:)aynen odaya her gün çiçek gelmeli zaten kaldığım sürece:)eve de geldiğimde şöyle kırmızı güllerle yatağıma beni yatırmazsa sıkarım ümüğünü:)şaka bi yana sağ salim bebişlerimizle eve dönelimde gerisi laf canım
ayy misafir deme bana.benim de sürekli yatılı misafirim oluyor.bak bu hafta sonuda yeğenimle kız aerkadaşı geliyor.hadii gidince nevresimlerini yıka ütüle artık ağır geliyor ama Allah gelenden etsin.kaynana daha başka tabii.beninkiler çok sık gelirlerdi hemen hemen her ay gelirler hayatımın orta yerine een az 10 olmak koşuluyla kamp kurarlardı ve 10 gün boyunca benim evdeki varlığımı umursamazlardı.yapılacak yemeğe bile sevgili kaynanam karar veirdi düşünün ama seslenmezdim hoşgörürdüm.çünkü kadını severdim.ama şimdi anladımki bu kadaın benim verdiğim değeri haketmiyor bende ona göre davranmaya başladım ve artık sık sık gelip gidemiyolar.
valla eminönü ucuz canım bende geçen haftasonu ordaydım ama öyle aman aman aşırı mağazalar yok.ben daha çok bekliyodum ama 3-4 tane.en güzelide o ilk baştaki zaten.bakalım bende şekerlerimi orda yaptırmayı düşünüyorum ama içine badem şekeri değilde küçük KURAN-I KERİM koydurmayı planlıyorum.eşimin fikri.hem herkesin evine KURAN girmiş olur hem de kimse atamaz kızımın şekerini:)yaparız tabii dediler.kargoylada gönderiyolarmış.50 tane yaptırsam yetecek bana ama burda lora şekerede soracam..
benimki şaka zaten ne istersin diye sordu bende ortaya attım bi laf alırsa tabii:)aynen odaya her gün çiçek gelmeli zaten kaldığım sürece:)eve de geldiğimde şöyle kırmızı güllerle yatağıma beni yatırmazsa sıkarım ümüğünü:)şaka bi yana sağ salim bebişlerimizle eve dönelimde gerisi laf canım
ayy misafir deme bana.benim de sürekli yatılı misafirim oluyor.bak bu hafta sonuda yeğenimle kız aerkadaşı geliyor.hadii gidince nevresimlerini yıka ütüle artık ağır geliyor ama Allah gelenden etsin.kaynana daha başka tabii.beninkiler çok sık gelirlerdi hemen hemen her ay gelirler hayatımın orta yerine een az 10 olmak koşuluyla kamp kurarlardı ve 10 gün boyunca benim evdeki varlığımı umursamazlardı.yapılacak yemeğe bile sevgili kaynanam karar veirdi düşünün ama seslenmezdim hoşgörürdüm.çünkü kadını severdim.ama şimdi anladımki bu kadaın benim verdiğim değeri haketmiyor bende ona göre davranmaya başladım ve artık sık sık gelip gidemiyolar.
valla eminönü ucuz canım bende geçen haftasonu ordaydım ama öyle aman aman aşırı mağazalar yok.ben daha çok bekliyodum ama 3-4 tane.en güzelide o ilk baştaki zaten.bakalım bende şekerlerimi orda yaptırmayı düşünüyorum ama içine badem şekeri değilde küçük KURAN-I KERİM koydurmayı planlıyorum.eşimin fikri.hem herkesin evine KURAN girmiş olur hem de kimse atamaz kızımın şekerini:)yaparız tabii dediler.kargoylada gönderiyolarmış.50 tane yaptırsam yetecek bana ama burda lora şekerede soracam..
Herkese günaydınlar,
Ay inanmıyorum ya her ay szin evinizde ne işleri varmış hem de 10 gün mü yuhhhh yaniiii... peygamber sabri varmış canım sende benimkiler doğumda geldiklerinde bile 2-3 hafta içinde geri gitmeleri için dua ediyorum inan ki rüyalarıma giriyo napcaz diyeen güzeli az görüşmek yoksa illaki bi tatsızlık yaşanıyor. biz eşimle ortalama ayda bir gidiyoruz istanbula ama iki gün kalıyoruz onda da bir gün annemde bir gün kayınvalidemde ve gezmelerimizi de ekleyince pek kimseyle kalmıyouz aslında öyle.
misafir ağırlamak gerçektenzor iş canım ya Allah kolaylık versin artık her iş eskisinden 10 kat yoruyor bizi sanki yani ben öyle hissediyorum....
ben de çok ağırlaşmaya başladım. bir de hani göbişim çıkmıo diodum ya. artık benim de bi göbişim varrrbir iki haftada çıkıverdi. ne oldu anlayamadım. o da hareketlerimi çok sınırladı. bir de kilo alımı artınca duba gibi kalıyorum öylece:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?