2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

valla eminönündeki mağazaya sordum KURAN I siz alırsanız olur dediler.birde burdaki lora şekere soracağım.bence şeker koymaktansa daha güzel olur.hem hep en yüksekte durur:)
oo bu nedirki canım.daha yaşadıklarımı anlatsam.bana sormadan eve yemeğe akrabalarını bile çağırırdı.düşün yorgun argın işten gelmişim bir bakarım masaya fazla serviz açmış hayırdır anne derdim akşama yeğenlerimi çağırdım derdi ben dumur tabii.susardım ayy demekki beni samimi görüyor rahat ediyor evimde derdim ama şimdi şimdi anlıyorum.tartışmamızın sebebide daha 3 aylık hamileydim işte.hatırlıyosanız ben ilk 5 ay çok çektim sürekli kusma ve hastanede geçirdim çok kilo verdim bu bana bakmaya hiç gelmedi kaç kere çağırdığımız halde.eşimde annesine tepki koyduki eşim çok düşkündür annesine.bunun üstüne geldi ama bir gör eşim evde yokken yüzüme bakmadı 1 kase çorba vermediği gibi odamda yatıyorum bi sabah tlfnla konuşuyor bindinizmi falan diye.doğruldum gittim hayırdır kim yolda dedim.eltimi çağırmış 2 çocuğu ile.anne dedim ben neyim bu evde akşama misafir geliyor benin evime haberim yok dedim üstelik 2 küçük çocuklu birini kaldıracak hal varmı bende bana bakacağına onları neden çağırddın halimi görmüyomusun dedim.bana sen kimsinki oğlumun evi istediğimi çağırırım diyince tepem attı bende tartıştım.bide eltimi hiç sevmez haa.ertesi gün apar topar döndüler eşimlede 1ay kadar aram bozuldu yüzüme dediki oğlum senin yüzünden beni aramadı bende senin aranı bozmaya geldim zaten dedi.sağolsun bozduda.ama yinede laf etmedim seslenmedim yine ayağına gittim konuştum eşim için anne olduğu için.şimdide aramız iyi de değil kötüde.önceden kızım diye 2 güne 1 arardı şimdi araşmıyoruz.eşimde beni haklı görüyor artık.insanları ancak böyle zamanlarda anlıyosun ben iyiyken iyiydi.ama azcık diş gösterince gösterdi yüzünü..off aklıma geldi valla nasıl ağlıyorum şuan..

ohh iyi yaptın canım güle güle giyin.valla ağrın bence bebiş büyüdüğü için oluyodur takma kafana canım..

aysozg cum senı cok ıyı anlıyorum boyle ınsanlar kendılerı mutlu olmadıkları ıcın baskalarının mutlulugunuda ıstemezler hesı aynı ya farklı olan öpsun basına koysun :) her gıtmede bı laf sokar laf soyler begenmez yapmaz anca dır dır ınsanın basını yer demezler oglumla gelınım mutlu olsun ben susayım dıye hamdaysa mutsuz olsunlar ne olcak falan derler allah yardım etsın cnım ben gıtmıyorum bı aydır am ao gelıyo yınede bı laf sokuyo ben dogum olunca annem burda olcak ınsallah o zaman hergun gelmesın dıye dua edıyorum ya mevlutumde neler olcak dusunmek bıle ıstemıyorum

herkese slm bugün doktoruma tekrar gittim idrarda keton oranım pozitif çıkmıştı tekrar tahlil yaptırdım o düzelmiş bu seferde kum döküyosun dedi neden hamileyken buluyo bizi bu hastalıklar sağ böbreğim çok ağrıyor bugün ne yapsam acaba bilmiyorum doktor bol su iç dedi bakalım geçecekmi

Son düzenleme:

yemek ve su içme konusunda sıkıntı mı yaşıyosun ki keton çıkmış idrarında?
böbrek taşı düşürmenin de tam zamanı geçmiş olsun demekten başka bişey gelmiyor elimden.
bir deee bol bol su içççç

ah canım benim yaa neler çekmişsin sen öyle. tam bir cadı kaynanaymış seninki de... en güzeli böyle seyrek görüşmek canım boşver varlıkları rahatsız eden insanlar hayatımızda mümkün olduğun ca az olsunlar daha iyi. eşinle aranı açmaya geldim demesi benim bile tepemi attırdı oğlu mutsuz olunca o mutlu mu olacakmış. yine iyi dayanmışsın canım eşinle ara sıra tartıştık diyorsun ya bence hala bile o zamanlarda yaşadıklarının etkisi çok büyüktür. Aağlama canım boşver ne üüzleceksin sen bebeğinle mutlu olmayı düşün sadece...

çok geçmiş olsun canım ya evet sanırım bütün hastalıklar belalar gelip hamilelikte bizi buluyor. ama suyu bolca iç geçer çok kişide oluyomuş hamilelikte ve tek çözüm bol su içmek.

Ayyy bu yaşananları okudukça çıldırasım geliyor. Bir insan bile bile bunu nasıl yapar yaa?Aklım almıyor. Gerçi akıl yaşta değil, baştadır diye boşuna dememişler. Olgunluktan bihaber, nerde nasıl davranacağını bilemeyen ve ömrünü böyle geçiren bir sürü insan var çevremizde malesef....
Benimki de seninkinden pek farklı sayılmaz. Açık açık "ben kaynanayım, karışırım her şeye" diyor ve işin içinden çıkıyor

canım aldıkların hayırlı olsun. ben önden düğmeli 2 tane penye gecelik aldım. bi tane de sabahlıklı pijama takımı alcam. ama penye olsun istiyorum. doğumdan sonra evde de giyerim.
mevlütte şık bi elbise giymek istiyorum ben. allah o günleri görmeyi hepimize nasip eder inş.....

valla her ağrıya normal diyolar bu doktorlar :)) hamileliktendir diyolar :)) umarım bi sorun yoktur ve iyi haberlerle dönersin doktordan

Son düzenleme:
canım benim ketona takma kafayı benim hep 4 pozitif çıkardı ketonum.açlık ve susuz kaldığını gösteriyomuş evet doğru çok kusuyordum ve aç yaşıyordum ama hala pozitif çıkıyor.artık üzülmüyorum bende.zaten kiloda almıyorum belki bu yüzdendir.kum dökme olayına gelince aynısını bende yaşadım sen su iç bol bol.bir de kalsiyum ve magnezyum kullanıyosan tetikleyebiliyor eğer doktorunda öngörürse bırak bu ilaçları aynı şey kuzenimin hamileliğindede olmuştu çünkü.
aynen canım artık takmıyorum kafaya.eşimle çok şükür mutlu ve huzurluyum.kendi düşünsün sonuçta 2 oğlundan başka kimsesi yok ve ilerisini düşünse iyi olacak.şimdi çok genç ya umrunda değil.daha 50 yaşında kayınvalidem.ben sadece eşim arada kaldığı için üzülüyorum..ama ben yapmam gereken her şeyi yaptım eşimde farkında çok şükür.bizim en büyük sorunumuzun sebebi sık görüşmek oldu.ne yapayım gelme denmiyor daha 1 aylık evli bile değildim gelmişlerdi düşün artık.neyse canım ben yaradana haval ediyorum..

benim annemde kayınvalide ama inan hep önceliği gelinidir.bize dökmediği dili gelinine döker.benimkide başta iyiydi ama ben iyi olunca iyiymiş bunu anladım.azıcık laf söyleyince gördük yüzünü.ohh kaynanayım de geç.ayy nasıl bir cesaret bu bilemiyorum..Allah ıslah etsin diyecem.ama yine de saygıda kusur etmem edemem terbiyeme görgüme yakışmaz.nihayetinde eşimin annesi.ama mesafeyi koydum artık..

benim annem de k.valide ama gerçekten geliniyle arası çok iyi. hatta gelinin onca olumsuz davranışlarına ağmen. annem kendisine almaz, onlara alır her şeyi....
ben de saygısızlık etmem edemem asla. ama mesafe koymanın zamanı geldi de geçiyor bile. yoksa yakında tepeme çıkçak ve psikolojim bozulcak
hele şu hijyen konusu aklıma geldikçe deliresim geliyo, offfffff
kızlar göbüşüme bakın :) biraz önce çektim...
Eki Görüntüle 187062
tütütütü maşallah canım. çok hoş görünüyorsun
Bide içebilsem suyu midem almıyo ama mecbur içicem herhalde
anne karnındaki bebeğin vücudunun %90'ından fazlası sudan oluşuyor canım. yani demek istediğim şu içmen bile bebeğin büyümesine katkı sağlıyor. hem sana hem bebişine zarar veriyorsun su içmeyerek. eğer su mideni bulandırıyorsa, ayran ve limonata tavsiye ederim böylece vücudunun sıvı ihtiyacını karşılamış olursun

maşallah canım.göbüşlerimizin ebatları da şekilleri de benziyor.benim karnım da böyle sivri.herkes erkek karnı gibi diyor bakalım kızım bizi şaşırtacakmı..

ay bir de kız beklerken erkek gelmesin hahahaa.... herşeyi de pembiş pembiş aldık gerçi ben farklı üç doktordan kız yorumu aldım artık erkek olursa hepsine dava açarız :) işin şakası bi yana artık ultrason cihazları çok gelişmiş canım yanılmazlar diye umuyorum.

benim annemin hiç oğlu yok olsa nasıl kaynana olurdu acaba

çok teşekkürler canım daha 2 ay var doğuma bakalım nasıl tamamlıycaz.

ben çok fazla su içiyorum gece yatmadan önce içmemek için kendimi tutmaya çalışyıorum gece çok uyanmamak için ama mümkün değil dayanamıyorum. bence de kızlar bol bol içelim suları ağrılara bile iyi geliyomuş.

hamile kalmadan önce günde 1-2 bardak su içerdim :) şimdi ise 2litreden aşağı su içmiyorum. ve dediğin gibi gece yatmadan önce kendimi tutmaya çalışıyorum ben de. üstelik içtiğim diğer içecekleri de saymıyorum. bu arada günde 2 fincan çay içiyorum. zaten birçok şeyi kısıtladım, bari o kadarını yapayım di mi? kahvaltının tadı çıkmıyor yoksa :))

ok zorlada olsa içicem buna mecburum yoksa antibiyotik verir doktor

DARK'çım ne kaynan varmış...harbiden kaynana kayınvalide falan değil......bir insan ben kaynayaım diye her şeyi söyleme lüksünü kendinde nasıl bulur......ben kayınvalidemi ayda yılda bir görüryorum ama şükür aramız çok iyi sever sayar beni.......sende takma ne yaparsa kendine yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…