valla eminönündeki mağazaya sordum KURAN I siz alırsanız olur dediler.birde burdaki lora şekere soracağım.bence şeker koymaktansa daha güzel olur.hem hep en yüksekte durur:)aaa çok orjinal bi fikir cnm ya... var mı öyle bir imkan? ben de şeker değil de şöyle minik el kitaplarından falan mı versek,hadislerin yazılı olduğu diyordum. gerçekten güzel fikir. tabii alanların abdestli olması lazım:))gelenler yamulup gitmesin sonra dimi
oo bu nedirki canım.daha yaşadıklarımı anlatsam.bana sormadan eve yemeğe akrabalarını bile çağırırdı.düşün yorgun argın işten gelmişim bir bakarım masaya fazla serviz açmış hayırdır anne derdim akşama yeğenlerimi çağırdım derdi ben dumur tabii.susardım ayy demekki beni samimi görüyor rahat ediyor evimde derdim ama şimdi şimdi anlıyorum.tartışmamızın sebebide daha 3 aylık hamileydim işte.hatırlıyosanız ben ilk 5 ay çok çektim sürekli kusma ve hastanede geçirdim çok kilo verdim bu bana bakmaya hiç gelmedi kaç kere çağırdığımız halde.eşimde annesine tepki koyduki eşim çok düşkündür annesine.bunun üstüne geldi ama bir gör eşim evde yokken yüzüme bakmadı 1 kase çorba vermediği gibi odamda yatıyorum bi sabah tlfnla konuşuyor bindinizmi falan diye.doğruldum gittim hayırdır kim yolda dedim.eltimi çağırmış 2 çocuğu ile.anne dedim ben neyim bu evde akşama misafir geliyor benin evime haberim yok dedim üstelik 2 küçük çocuklu birini kaldıracak hal varmı bende bana bakacağına onları neden çağırddın halimi görmüyomusun dedim.bana sen kimsinki oğlumun evi istediğimi çağırırım diyince tepem attı bende tartıştım.bide eltimi hiç sevmez haa.ertesi gün apar topar döndüler eşimlede 1ay kadar aram bozuldu yüzüme dediki oğlum senin yüzünden beni aramadı bende senin aranı bozmaya geldim zaten dedi.sağolsun bozduda.ama yinede laf etmedim seslenmedim yine ayağına gittim konuştum eşim için anne olduğu için.şimdide aramız iyi de değil kötüde.önceden kızım diye 2 güne 1 arardı şimdi araşmıyoruz.eşimde beni haklı görüyor artık.insanları ancak böyle zamanlarda anlıyosun ben iyiyken iyiydi.ama azcık diş gösterince gösterdi yüzünü..off aklıma geldi valla nasıl ağlıyorum şuan..Herkese günaydınlar,
Ay inanmıyorum ya her ay szin evinizde ne işleri varmış hem de 10 gün mü yuhhhh yaniiii... peygamber sabri varmış canım sende benimkiler doğumda geldiklerinde bile 2-3 hafta içinde geri gitmeleri için dua ediyorum inan ki rüyalarıma giriyo napcaz diyeen güzeli az görüşmek yoksa illaki bi tatsızlık yaşanıyor. biz eşimle ortalama ayda bir gidiyoruz istanbula ama iki gün kalıyoruz onda da bir gün annemde bir gün kayınvalidemde ve gezmelerimizi de ekleyince pek kimseyle kalmıyouz aslında öyle.
misafir ağırlamak gerçektenzor iş canım ya Allah kolaylık versin artık her iş eskisinden 10 kat yoruyor bizi sanki yani ben öyle hissediyorum....
canımben sabahlık gecelık 100 mılyon pjama takımı 55 ve tek gecelık 40 mılyon hepsını aldım :) begendıgınız ıcın tesekkurler umranıye carsıda canım carsıdakı kolezyonu gecınce nisa cantacı var hemen onun yanında ufak bı yer malı cok kalıtelı canım tavsıye ederım cekme falan yapmıyo hem yazlıklar cok ınce sıkmaz yanı yazın rahat ederız bende evı toplıyım bıraz yıne gıtcem arkadasıma :)
bıde kıslar benım dun askamdan berı karnımın sag tarafında bı agrı var ya neden olabılır acaba bu arada yarın 12.30da randevu aldım doktorumdan pazartesıye alcaktımda esım zor ızın alıyo ıs yerınden o yuzden mecbur yarına aldım
herkese slm bugün doktoruma tekrar gittim idrarda keton oranım pozitif çıkmıştı tekrar tahlil yaptırdım o düzelmiş bu seferde kum döküyosun dedi neden hamileyken buluyo bizi bu hastalıklar sağ böbreğim çok ağrıyor bugün ne yapsam acaba bilmiyorum doktor bol su iç dedi bakalım geçecekmi
oo bu nedirki canım.daha yaşadıklarımı anlatsam.bana sormadan eve yemeğe akrabalarını bile çağırırdı.düşün yorgun argın işten gelmişim bir bakarım masaya fazla serviz açmış hayırdır anne derdim akşama yeğenlerimi çağırdım derdi ben dumur tabii.susardım ayy demekki beni samimi görüyor rahat ediyor evimde derdim ama şimdi şimdi anlıyorum.tartışmamızın sebebide daha 3 aylık hamileydim işte.hatırlıyosanız ben ilk 5 ay çok çektim sürekli kusma ve hastanede geçirdim çok kilo verdim bu bana bakmaya hiç gelmedi kaç kere çağırdığımız halde.eşimde annesine tepki koyduki eşim çok düşkündür annesine.bunun üstüne geldi ama bir gör eşim evde yokken yüzüme bakmadı 1 kase çorba vermediği gibi odamda yatıyorum bi sabah tlfnla konuşuyor bindinizmi falan diye.doğruldum gittim hayırdır kim yolda dedim.eltimi çağırmış 2 çocuğu ile.anne dedim ben neyim bu evde akşama misafir geliyor benin evime haberim yok dedim üstelik 2 küçük çocuklu birini kaldıracak hal varmı bende bana bakacağına onları neden çağırddın halimi görmüyomusun dedim.bana sen kimsinki oğlumun evi istediğimi çağırırım diyince tepem attı bende tartıştım.bide eltimi hiç sevmez haa.ertesi gün apar topar döndüler eşimlede 1ay kadar aram bozuldu yüzüme dediki oğlum senin yüzünden beni aramadı bende senin aranı bozmaya geldim zaten dedi.sağolsun bozduda.ama yinede laf etmedim seslenmedim yine ayağına gittim konuştum eşim için anne olduğu için.şimdide aramız iyi de değil kötüde.önceden kızım diye 2 güne 1 arardı şimdi araşmıyoruz.eşimde beni haklı görüyor artık.insanları ancak böyle zamanlarda anlıyosun ben iyiyken iyiydi.ama azcık diş gösterince gösterdi yüzünü..off aklıma geldi valla nasıl ağlıyorum şuan..
herkese slm bugün doktoruma tekrar gittim idrarda keton oranım pozitif çıkmıştı tekrar tahlil yaptırdım o düzelmiş bu seferde kum döküyosun dedi neden hamileyken buluyo bizi bu hastalıklar sağ böbreğim çok ağrıyor bugün ne yapsam acaba bilmiyorum doktor bol su iç dedi bakalım geçecekmi
Ayyy bu yaşananları okudukça çıldırasım geliyor. Bir insan bile bile bunu nasıl yapar yaa?Aklım almıyor. Gerçi akıl yaşta değil, baştadır diye boşuna dememişler. Olgunluktan bihaber, nerde nasıl davranacağını bilemeyen ve ömrünü böyle geçiren bir sürü insan var çevremizde malesef....oo bu nedirki canım.daha yaşadıklarımı anlatsam.bana sormadan eve yemeğe akrabalarını bile çağırırdı.düşün yorgun argın işten gelmişim bir bakarım masaya fazla serviz açmış hayırdır anne derdim akşama yeğenlerimi çağırdım derdi ben dumur tabii.susardım ayy demekki beni samimi görüyor rahat ediyor evimde derdim ama şimdi şimdi anlıyorum.tartışmamızın sebebide daha 3 aylık hamileydim işte.hatırlıyosanız ben ilk 5 ay çok çektim sürekli kusma ve hastanede geçirdim çok kilo verdim bu bana bakmaya hiç gelmedi kaç kere çağırdığımız halde.eşimde annesine tepki koyduki eşim çok düşkündür annesine.bunun üstüne geldi ama bir gör eşim evde yokken yüzüme bakmadı 1 kase çorba vermediği gibi odamda yatıyorum bi sabah tlfnla konuşuyor bindinizmi falan diye.doğruldum gittim hayırdır kim yolda dedim.eltimi çağırmış 2 çocuğu ile.anne dedim ben neyim bu evde akşama misafir geliyor benin evime haberim yok dedim üstelik 2 küçük çocuklu birini kaldıracak hal varmı bende bana bakacağına onları neden çağırddın halimi görmüyomusun dedim.bana sen kimsinki oğlumun evi istediğimi çağırırım diyince tepem attı bende tartıştım.bide eltimi hiç sevmez haa.ertesi gün apar topar döndüler eşimlede 1ay kadar aram bozuldu yüzüme dediki oğlum senin yüzünden beni aramadı bende senin aranı bozmaya geldim zaten dedi.sağolsun bozduda.ama yinede laf etmedim seslenmedim yine ayağına gittim konuştum eşim için anne olduğu için.şimdide aramız iyi de değil kötüde.önceden kızım diye 2 güne 1 arardı şimdi araşmıyoruz.eşimde beni haklı görüyor artık.insanları ancak böyle zamanlarda anlıyosun ben iyiyken iyiydi.ama azcık diş gösterince gösterdi yüzünü..off aklıma geldi valla nasıl ağlıyorum şuan..
canımben sabahlık gecelık 100 mılyon pjama takımı 55 ve tek gecelık 40 mılyon hepsını aldım :) begendıgınız ıcın tesekkurler umranıye carsıda canım carsıdakı kolezyonu gecınce nisa cantacı var hemen onun yanında ufak bı yer malı cok kalıtelı canım tavsıye ederım cekme falan yapmıyo hem yazlıklar cok ınce sıkmaz yanı yazın rahat ederız bende evı toplıyım bıraz yıne gıtcem arkadasıma :)
bıde kıslar benım dun askamdan berı karnımın sag tarafında bı agrı var ya neden olabılır acaba bu arada yarın 12.30da randevu aldım doktorumdan pazartesıye alcaktımda esım zor ızın alıyo ıs yerınden o yuzden mecbur yarına aldım
canım benim ketona takma kafayı benim hep 4 pozitif çıkardı ketonum.açlık ve susuz kaldığını gösteriyomuş evet doğru çok kusuyordum ve aç yaşıyordum ama hala pozitif çıkıyor.artık üzülmüyorum bende.zaten kiloda almıyorum belki bu yüzdendir.kum dökme olayına gelince aynısını bende yaşadım sen su iç bol bol.bir de kalsiyum ve magnezyum kullanıyosan tetikleyebiliyor eğer doktorunda öngörürse bırak bu ilaçları aynı şey kuzenimin hamileliğindede olmuştu çünkü.herkese slm bugün doktoruma tekrar gittim idrarda keton oranım pozitif çıkmıştı tekrar tahlil yaptırdım o düzelmiş bu seferde kum döküyosun dedi neden hamileyken buluyo bizi bu hastalıklar sağ böbreğim çok ağrıyor bugün ne yapsam acaba bilmiyorum doktor bol su iç dedi bakalım geçecekmi
aynen canım artık takmıyorum kafaya.eşimle çok şükür mutlu ve huzurluyum.kendi düşünsün sonuçta 2 oğlundan başka kimsesi yok ve ilerisini düşünse iyi olacak.şimdi çok genç ya umrunda değil.daha 50 yaşında kayınvalidem.ben sadece eşim arada kaldığı için üzülüyorum..ama ben yapmam gereken her şeyi yaptım eşimde farkında çok şükür.bizim en büyük sorunumuzun sebebi sık görüşmek oldu.ne yapayım gelme denmiyor daha 1 aylık evli bile değildim gelmişlerdi düşün artık.neyse canım ben yaradana haval ediyorum..ah canım benim yaa neler çekmişsin sen öyle. tam bir cadı kaynanaymış seninki de... en güzeli böyle seyrek görüşmek canım boşver varlıkları rahatsız eden insanlar hayatımızda mümkün olduğun ca az olsunlar daha iyi. eşinle aranı açmaya geldim demesi benim bile tepemi attırdı oğlu mutsuz olunca o mutlu mu olacakmış. yine iyi dayanmışsın canım eşinle ara sıra tartıştık diyorsun ya bence hala bile o zamanlarda yaşadıklarının etkisi çok büyüktür. Aağlama canım boşver ne üüzleceksin sen bebeğinle mutlu olmayı düşün sadece...
Ayyy bu yaşananları okudukça çıldırasım geliyor. Bir insan bile bile bunu nasıl yapar yaa?Aklım almıyor. Gerçi akıl yaşta değil, baştadır diye boşuna dememişler. Olgunluktan bihaber, nerde nasıl davranacağını bilemeyen ve ömrünü böyle geçiren bir sürü insan var çevremizde malesef....
Benimki de seninkinden pek farklı sayılmaz. Açık açık "ben kaynanayım, karışırım her şeye" diyor ve işin içinden çıkıyor
kızlar göbüşüme bakın :) biraz önce çektim...
Eki Görüntüle 187062
benim annem de k.valide ama gerçekten geliniyle arası çok iyi. hatta gelinin onca olumsuz davranışlarına ağmen. annem kendisine almaz, onlara alır her şeyi....benim annemde kayınvalide ama inan hep önceliği gelinidir.bize dökmediği dili gelinine döker.benimkide başta iyiydi ama ben iyi olunca iyiymiş bunu anladım.azıcık laf söyleyince gördük yüzünü.ohh kaynanayım de geç.ayy nasıl bir cesaret bu bilemiyorum..Allah ıslah etsin diyecem.ama yine de saygıda kusur etmem edemem terbiyeme görgüme yakışmaz.nihayetinde eşimin annesi.ama mesafeyi koydum artık..
tütütütü maşallah canım. çok hoş görünüyorsunkızlar göbüşüme bakın :) biraz önce çektim...
Eki Görüntüle 187062
anne karnındaki bebeğin vücudunun %90'ından fazlası sudan oluşuyor canım. yani demek istediğim şu içmen bile bebeğin büyümesine katkı sağlıyor. hem sana hem bebişine zarar veriyorsun su içmeyerek. eğer su mideni bulandırıyorsa, ayran ve limonata tavsiye ederim böylece vücudunun sıvı ihtiyacını karşılamış olursunBide içebilsem suyu midem almıyo ama mecbur içicem herhalde
maşallah canım.göbüşlerimizin ebatları da şekilleri de benziyor.benim karnım da böyle sivri.herkes erkek karnı gibi diyor bakalım kızım bizi şaşırtacakmı..
benim annem de k.valide ama gerçekten geliniyle arası çok iyi. hatta gelinin onca olumsuz davranışlarına ağmen. annem kendisine almaz, onlara alır her şeyi....
ben de saygısızlık etmem edemem asla. ama mesafe koymanın zamanı geldi de geçiyor bile. yoksa yakında tepeme çıkçak ve psikolojim bozulcak
hele şu hijyen konusu aklıma geldikçe deliresim geliyo, offfffff
tütütütü maşallah canım. çok hoş görünüyorsun
anne karnındaki bebeğin vücudunun %90'ından fazlası sudan oluşuyor canım. yani demek istediğim şu içmen bile bebeğin büyümesine katkı sağlıyor. hem sana hem bebişine zarar veriyorsun su içmeyerek. eğer su mideni bulandırıyorsa, ayran ve limonata tavsiye ederim böylece vücudunun sıvı ihtiyacını karşılamış olursun
benim annemin hiç oğlu yok olsa nasıl kaynana olurdu acaba
çok teşekkürler canımdaha 2 ay var doğuma bakalım nasıl tamamlıycaz.
ben çok fazla su içiyorum gece yatmadan önce içmemek için kendimi tutmaya çalışyıorum gece çok uyanmamak için ama mümkün değil dayanamıyorum. bence de kızlar bol bol içelim suları ağrılara bile iyi geliyomuş.
benim annem de k.valide ama gerçekten geliniyle arası çok iyi. hatta gelinin onca olumsuz davranışlarına ağmen. annem kendisine almaz, onlara alır her şeyi....
ben de saygısızlık etmem edemem asla. ama mesafe koymanın zamanı geldi de geçiyor bile. yoksa yakında tepeme çıkçak ve psikolojim bozulcak
hele şu hijyen konusu aklıma geldikçe deliresim geliyo, offfffff
tütütütü maşallah canım. çok hoş görünüyorsun
anne karnındaki bebeğin vücudunun %90'ından fazlası sudan oluşuyor canım. yani demek istediğim şu içmen bile bebeğin büyümesine katkı sağlıyor. hem sana hem bebişine zarar veriyorsun su içmeyerek. eğer su mideni bulandırıyorsa, ayran ve limonata tavsiye ederim böylece vücudunun sıvı ihtiyacını karşılamış olursun
kızlar göbüşüme bakın :) biraz önce çektim...
Eki Görüntüle 187062
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?