2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

oh maşallah canım sen de çok güzel su içiyormuşsun... günde iki fincan çaydan bişe olmz canım o kadar da olmadan ölelim mi dimi :)

çok şekerrsiniz çok büyük değil göbüşün iyi gidiyo çok kilo almamışsın demek oluyo bu dimi

çok sağol canımm tam 6 hafta oldu tartıya çıkmayalı bilmiyorum ne kadar aldım acaba yarın doktor kontrolüm var orda öğrenicem inşallah... en çok da miniğimi merak ediyorum o ne kadar oldu acaba çok fena tekmeliyo güçlendi sanırım artık elektrik çarpıyo gibi bi his oluyo karnımda tekme attığında. hele bazen ayağıyla mı yapıyo eliyle mi bilemiyorum ama karnımı kocaman şişiriyo hayretle izliyorum ben de....

kardelencım masallah gıbegıne hakktten erkek karnı gıbı he san abı suprız olmasın sakın ama dedıgın gıbı eskıdenmı o yanılmalar sımdıkıler yanılmazlar ınsallah bend eyenı geldım arkadasımdan bırazdan esım gelcek cıkıcaz bebegımın alısverısını yapmaya karfura gıtcez yarında 12.30da randevumuz ama hala agrı gecmedı hıc karnımın sag tarafında arkadasım dedı acaba bebek o tarafdamı ordamı yatıyo ondan olabılırmı acaba ya ınsallah gecer dıye ümıt edıyorum hepımız dogacak olan bebeıslerımıze odaklanalım kıslar dıs etkenlerden koruyalım kendımızı ve onlar ıcın uzulmeyelım yanı degmez anca kendımızı yerız bu sekılde aramayın sormayın gıtmeyın ıst ebu kadar basıt ben artık oyle karar aldım :)

banada sanki takla atar gibi geliyo resmen uçan tekme atıyor benimkide:))))

sağol canım benim oh ohhh bebişin de eksiklerini bitiriyosun yavaş yavaş, gerçi eksik bitmez ama yine de büyük bişeyimiz kalmadı pek. ay randevularımız aynı gün seninle demek yarın benim de 10.15 te kontrolüm var. gerçi senin bebiş benimkinden bir hafta önde daha iri çıkar aynı hafta olsaydı kıyaslardık :) gönülle kıyaslıyoduk eskiden ama onun bebiş maşallah solladı gitti bizi :97: yarın doktora sor bakalım canım neden olurmuş öyle tek tarafta arı benim genelde ikisinde birden oluyo olunca ama haftaya da kesin benim başlar gör bak tam haftalarında tutuyo bu ağrılar sancılar. ben pek kayınvalidemi takmıyorum çok şükür o da sizin anlattıklarınızın yanında melek kalıyor zaten ama ben yine de mesafe koyuyorum ilk günden beri araya, bana pek bişey söyleyemiyor genelde eşime söyler ben ondan duyarım. sen gitme bence de cadoloz karı kalsın bi başına o ona layık.

banada sanki takla atar gibi geliyo resmen uçan tekme atıyor benimkide:))))

küçükken atabiliyolar takla ama hala atabilirler mi acaba baya da büyüdüler yerleri daraldı diyolar ama yine de belli olmaz bunlara :) eşime de şikayet ediyorum be arada senin kızın bana hızlı tekme atıyo artık bak kızıyorum haaa diye gülüyo

sorma canım ya eksıkler bıtmıyo aramızda bı hafta var am abazen gerıden gıdıyo benım bakıyım yarın kac haftalık cıkıcak gecenkı doktorla dedıklerı bır olcakmı farklı bısey dıycekmı bunu merak edıyorum canım ınsallah hayırlısıyla bı sorun cıkmaz bende bılerek erken saatte almadım kocişim rahat uyusun dıye adamın hafta sonu erken kalkmasın barı :) benım kaynana kesın yarın gelır ne aldın gecelık nerde bakıyım dıye :) meraklı sey cıkıyorum sımdı canlarım yazısırız aksam kaybolmayın bı yere hee :)

bnımde esım soruyo kızım tekmelıyomu dıye evet dıyorum hemde cok sonra aferım benım kızıma tekmele kızım annenı dıyo :)

canım bana kalsa ben de öğleden sonraya almak istedim randevuyu ama doktorumuz 12 ye kadar çalışacak 30 nisanda dediler o saate verdiler işte kısmet. hadi gell de anlat bakalım neler aldınız minnoş kızınıza....

tabiii babalara bişey olduğu yok ki gerçi biz de ne olursa olsun çok şikayetçi değiliz orası da ayrı onların herşeyi güzel geliyo bize şimdiden

tabıkı canım daha yenı geldık alısverısı yaptık sonra bıde yemek yedık dısarda sımdı gırdık ıcerı ayaklarım agrıdı kızımın butun eksıkelrı bıttı sımdılık ıkı tane bıberon aldım bırısı cam bırısı normal bırı su ıcın bırsı mama bı tane önluk aldım banyo sungerını aldım kuvete koymak ıcın kovasını tasını aldık kremı sabunu sampuanı pudrası deterjanı kendıme bı tane cıkonun gogus pedını aldım bu kadar sey aldık sımdılık canım ayaklarım cok agrıdı gezerken ya sız nerelerdesınız bakıyımm

sımdı kremlerını flan yertestırdım renklılerı beyazları ayırdım once elımde bı sudan gecırcem sonra makınaya atcam mınıgımın kıyafetlerını 15 dk lık programda

oh canım benim afiyet olsun. eksikler tamamlandıkça insanın üzerinden büyük bi yük kalkıyo. ben buradaki markatlerde gönlüme göre göğüs pedi bulamadım ya bak benim o eksik daha bi de saç bandanam :) istanbula gittiğimde bakıcam artık onlara da kısmetse. yat dinlen sen şimdi canım ayaklarını kaldır iyi gelir. biz de eşimin bi akrabasına gittik 3.5 yaşında kızları var çok şirin bişey ama bu akşam çok huysuzdu canımızı sıktı biraz erken kalktık ordan.

kızlar size iyi geceler demeden yatmak istemedim.daha yeni geldik eve.akşam yemekten sonra eşimle özdileğe gittik.gezdik biraz.gezerken çok güzel lohusa pijamaları gördüm.aslında hem gecelik hem de pijama siperişi vermiştim ama şimdi giyinmek için bitane daha kaprili pijama takımı aldım.74 liradan 59 düşmüş çok şirin bişey.eşimin tşirtlerini giyiyorum hep artık bunu g,yerim penyeside çok güzel doğumdan sonrada kullanırım.çok şık ve sevimli pijamalar var özdilekte.ordanda eşimin halasına gittik.halası ve dayısı evli eşimin.ikisinide çok severim güzel sohbet ettik çayımızı böreğimizi yedik geldik eve.yarın misafirim var yeğenimle kız arkadaşı geliyorlar.işte öyle.sabah görüşürüz inşallah....

valla şekerim sabır olarak görmeyin,doğumdan sonra gözünüz hep hamişlere takılacak ve diyeceksiniz keşke içimde olsaydı da hareket etseydi(bizracık kıskanacağız bebeği etrafımızdakilerden)
iyi uygun sayılır aldıkların.... güle güle giy canım... canım benim birazda kasların gerilmesiyle ilgili bu tip ağrılar karnımız büyüyor.. ve hatta benim çatladı .... zaten çatlaklarım vardı onların üzerinden yukarıya doğru uamaya başladı yarıklarinşallah güzel haberle bekliyoruz....

canım benim yazdıkalrını okyunca inan çok üzüldüm neyseki annesine aşırı düşknün olupta haklı tarfaı göremeyen bir eşin yok...nemutlu ki o da senin yanında boşver ,araşmayın ,mesafe her zaman iyidir bence.... Sen zaten yakın zamanda kimseyi düşünemeyecek durumda olacaksın bebeiş senin çoook vaktini alacak
canım geçecek ama geçmesinin tek yolu bol bol su içmek Allah yardımcın olsun....
kızlar göbüşüme bakın :) biraz önce çektim...
Eki Görüntüle 187062

kız maşallah yerim ben o fındıkı annesinde nasılda yer etmiş kendine Allah nazarlardan saklasın onu annesi...hiç kilo almamaışsın sadece göbüş var:)

kız 6 hafta nasıl dayandın ,ben her gün çıkıyorum maşallah ona inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bakalım kaç grm olmuş fındık....

valla nasıl oldu bende anlamadım ben de şaşırdım bebişin kilosuna ,1000 grm bekliyordum ben ,1300 grm çıktı maşallah ama hep böyle devam etsin inşallah:):)

valla iyi indirime denk gelmişsin canım güle güle kullan böreğide yemişsin ohhh afiyet olsun...

bende taşınacağımız için yavaş yavaş toparlanmaya başladım ,şunu yıka bunu ütüle bunun yerini değiştir derken işlerin içinde gömülüp gidiyorum....İnaşallah bebeğim vaktiyle gelir,yoksa mafolurum.... öpüyorum.... hayırlı geceler....

ohh ne güzel her şeyin tertemiz olacak.yeni ev yeni eşyalar perdeler tertemiz ohhh:)Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.ama kendini yorma bak canım malum zaten bir tehliken var.tetiklemesin sonra.sana yardıma gelelim şekerim.körler sağırlar birbirini ağırlar olur o zaman bizimki:)
bu işlerin içinde çok giremeyeceksin topiğe desene.olsun yinede maşallah her gün giriyosun az da olsa.habersiz bırakma da bizi..ben çok merak ediyorum bakalım kim önce alacak bebişi kucağına...bu sen olma tabii.herkes tam vaktinde alsın inşallah..canım pijama ihtiyacın daha varsa özdileğe bak bursada derim çok güzellleri var ve hakikatende çok güzel indirimde..
bu arada kızlar,kardelencim ve deniz kızı gidin gelin hemen yazın bebişlerimiz nasılmış kilosu sağlığı boyu posu ne alemdeymiş.iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.
eşimle kahvaltımı yaptım şimdi hoop tekrar yatağa.önce kitabımı okurum sonra uyurum yine.öğleden sonrada misafirlerim gelir zaten.yemeklerim hazır ama eşim akşam dışarı gideriz sen balık yemiyosun yine dedi.bakalım artık.evimde tertemiz.iş yok rahatca uyurum bende.zten gelenler 20 yaşında genç çiftler:)uyanınca yine gelirim ama kızlar lütfen bugün doktora gidenler hemen yazın..hepinizi çok öpüyorum tatlı arkadaşlarım...

valla içimizde hissetmek aslında çok güzel bişey. dayımın gelininin bebeği yaşına girecek mayıs 13 te geçen gün konuşuyoduk seni böyle görünce hamilelik günlerim aklıma geliyo özeniyorum dedi :) karnının içinde hareketeri falan çok değişik bi duygu diyo o da. ayyy kıskanırız dimi yaa biri kucağına falan alınca hele ilk zamanlarda napcaz bilmem şimdi hep bizimleler iyiyiz tabi... sonra pskolojimiz bozulmasın bizden başkaları da alıyo diyo.

Sağol canım benim yaaa... yerine iyi yerleşti valla sanırım rahatı yerindekarnımı delecek gibi tekmeliyo artık sıpa.

Benim evde tartım yok o yüzden kontrolden kontrole tartılıyorum evde olsaydı kesin ben de her gün tepesinde olurdum :)))

canım biraz önce geldik biz de kontrolden 1400 gr olmuş minnoşum. 18 inde 1000 gr dı 12 günde 400 gr iyi almış sanki. ben de tartıldım tabi.... 52 kilo çıktım, ben bile bu kadar az beklemiyordum onca yediklerim nereye gidio bilemedim gece gündüz hiç ağzım boş durmuyo ki. abur cubur da yiyorum bu aralar normalde huyum değildir ama hamilelikte canım çekiyo çikolata cips falan dayanamıyorum. ama 7 ayı bitirmeme rağmen toplamda 4 kilo almışım doktor iyi dedi ama ben bilemedim az mı aldım acaba gerçi beeğin gelişimi çok iyiymiş o yüzden pek takmadım kendi kilomu. hayırlısı inşallah doktor baktı hiç çatlağın da yok bak şanslısın dedi ben de yağ aldım kullanıyorum dedim kullan diyo ne istersen kullan :))) bebeğin boyu da yaklaşık 38 cm imiş. ama geçenki renkli ultrasondan sonra bu ultrason beni hiç sarmadı yaa... cinsiyetine yine baktı hala kız orijinal kız bu sonadan değişenlerden değil dedi.

bi de dokto bana sordu nasıl doğum istiyorsun diye ben de bilmem ki dedim herşey yolunda giderse normal olsun isterim tabi ama akslik olursa duruma göre sizin önerinizi dinleriz dedim. bebek pozisyonunu almış şu an normal doğum gibi görünüyo hayırlısı dedi. başı aşağıya doğruydu ve bacakları neredeyse başına değecek gibi C harfi gibi duruyo çok ilginç ya ben dedim arada bir karnımın burasından çıkıntı yapıyo diye orda poposu var bebek gerildikçe şişirir orayı normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…