hamile kalmadan önce günde 1-2 bardak su içerdim :) şimdi ise 2litreden aşağı su içmiyorum. ve dediğin gibi gece yatmadan önce kendimi tutmaya çalışıyorum ben de. üstelik içtiğim diğer içecekleri de saymıyorum. bu arada günde 2 fincan çay içiyorum. zaten birçok şeyi kısıtladım, bari o kadarını yapayım di mi? kahvaltının tadı çıkmıyor yoksa :))
çok şekerrsiniz çok büyük değil göbüşün iyi gidiyo çok kilo almamışsın demek oluyo bu dimi
çok sağol canımmtam 6 hafta oldu tartıya çıkmayalı bilmiyorum ne kadar aldım acaba yarın doktor kontrolüm var orda öğrenicem inşallah... en çok da miniğimi merak ediyorum o ne kadar oldu acaba çok fena tekmeliyo güçlendi sanırım artık elektrik çarpıyo gibi bi his oluyo karnımda tekme attığında. hele bazen ayağıyla mı yapıyo eliyle mi bilemiyorum ama karnımı kocaman şişiriyo hayretle izliyorum ben de....
kardelencım masallah gıbegıne hakktten erkek karnı gıbı he san abı suprız olmasın sakın ama dedıgın gıbı eskıdenmı o yanılmalar sımdıkıler yanılmazlar ınsallah bend eyenı geldım arkadasımdan bırazdan esım gelcek cıkıcaz bebegımın alısverısını yapmaya karfura gıtcez yarında 12.30da randevumuz ama hala agrı gecmedı hıc karnımın sag tarafında arkadasım dedı acaba bebek o tarafdamı ordamı yatıyo ondan olabılırmı acaba ya ınsallah gecer dıye ümıt edıyorum hepımız dogacak olan bebeıslerımıze odaklanalım kıslar dıs etkenlerden koruyalım kendımızı ve onlar ıcın uzulmeyelım yanı degmez anca kendımızı yerız bu sekılde aramayın sormayın gıtmeyın ıst ebu kadar basıt ben artık oyle karar aldım :)
banada sanki takla atar gibi geliyo resmen uçan tekme atıyor benimkide:))))
sağol canım benim oh ohhh bebişin de eksiklerini bitiriyosun yavaş yavaş, gerçi eksik bitmez ama yine de büyük bişeyimiz kalmadı pek. ay randevularımız aynı gün seninle demek yarın benim de 10.15 te kontrolüm var. gerçi senin bebiş benimkinden bir hafta önde daha iri çıkar aynı hafta olsaydı kıyaslardık :) gönülle kıyaslıyoduk eskiden ama onun bebiş maşallah solladı gitti bizi :97: yarın doktora sor bakalım canım neden olurmuş öyle tek tarafta arı benim genelde ikisinde birden oluyo olunca ama haftaya da kesin benim başlar gör bak tam haftalarında tutuyo bu ağrılar sancılar. ben pek kayınvalidemi takmıyorum çok şükür o da sizin anlattıklarınızın yanında melek kalıyor zaten ama ben yine de mesafe koyuyorum ilk günden beri araya, bana pek bişey söyleyemiyor genelde eşime söyler ben ondan duyarım. sen gitme bence de cadoloz karı kalsın bi başına o ona layık.
küçükken atabiliyolar takla ama hala atabilirler mi acaba baya da büyüdüler yerleri daraldı diyolar ama yine de belli olmaz bunlara :) eşime de şikayet ediyorum be arada senin kızın bana hızlı tekme atıyo artık bak kızıyorum haaa diye gülüyo
sorma canım ya eksıkler bıtmıyo aramızda bı hafta var am abazen gerıden gıdıyo benım bakıyım yarın kac haftalık cıkıcak gecenkı doktorla dedıklerı bır olcakmı farklı bısey dıycekmı bunu merak edıyorum canım ınsallah hayırlısıyla bı sorun cıkmaz bende bılerek erken saatte almadım kocişim rahat uyusun dıye adamın hafta sonu erken kalkmasın barı :) benım kaynana kesın yarın gelır ne aldın gecelık nerde bakıyım dıye :) meraklı sey cıkıyorum sımdı canlarım yazısırız aksam kaybolmayın bı yere hee :)
bnımde esım soruyo kızım tekmelıyomu dıye evet dıyorum hemde cok sonra aferım benım kızıma tekmele kızım annenı dıyo :)
tabiii babalara bişey olduğu yok ki gerçi biz de ne olursa olsun çok şikayetçi değiliz orası da ayrıonların herşeyi güzel geliyo bize şimdiden
tabıkı canım daha yenı geldık alısverısı yaptık sonra bıde yemek yedık dısarda sımdı gırdık ıcerı ayaklarım agrıdı kızımın butun eksıkelrı bıttı sımdılık ıkı tane bıberon aldım bırısı cam bırısı normal bırı su ıcın bırsı mama bı tane önluk aldım banyo sungerını aldım kuvete koymak ıcın kovasını tasını aldık kremı sabunu sampuanı pudrası deterjanı kendıme bı tane cıkonun gogus pedını aldım bu kadar sey aldık sımdılık canım ayaklarım cok agrıdı gezerken ya sız nerelerdesınız bakıyımm
valla şekerim sabır olarak görmeyin,doğumdan sonra gözünüz hep hamişlere takılacak ve diyeceksiniz keşke içimde olsaydı da hareket etseydisonunda sen de kavuştun yani göbüşüne evet benim de iki hafta içinde aniden çıkmıştı ben bile şaşıp kalmıştım. büyüyolar artık minnoşlarımız ya kendilerini göstermye başladılar. ben göbeğim ilk çıkmaya başladığında biraz kötü hissetmiştim kendimi ama artık o kadar alıştım ki göbeğimi seviyorum şimdi bana kötü görünmüyo da hiç ama gerçekten de hareketlerimizi çok kısıtlıyor birz daha sabır geçicek hepsi inşallah.
iyi uygun sayılır aldıkların.... güle güle giy canım...canımben sabahlık gecelık 100 mılyon pjama takımı 55 ve tek gecelık 40 mılyon hepsını aldım :) begendıgınız ıcın tesekkurler umranıye carsıda canım carsıdakı kolezyonu gecınce nisa cantacı var hemen onun yanında ufak bı yer malı cok kalıtelı canım tavsıye ederım cekme falan yapmıyo hem yazlıklar cok ınce sıkmaz yanı yazın rahat ederız bende evı toplıyım bıraz yıne gıtcem arkadasıma :)
bıde kıslar benım dun askamdan berı karnımın sag tarafında bı agrı var ya neden olabılır acaba bu arada yarın 12.30da randevu aldım doktorumdan pazartesıye alcaktımda esım zor ızın alıyo ıs yerınden o yuzden mecbur yarına aldım
canım benim yazdıkalrını okyunca inan çok üzüldüm neyseki annesine aşırı düşknün olupta haklı tarfaı göremeyen bir eşin yok...nemutlu ki o da senin yanında boşver ,araşmayın ,mesafe her zaman iyidir bence.... Sen zaten yakın zamanda kimseyi düşünemeyecek durumda olacaksın bebeiş senin çoook vaktini alacakoo bu nedirki canım.daha yaşadıklarımı anlatsam.bana sormadan eve yemeğe akrabalarını bile çağırırdı.düşün yorgun argın işten gelmişim bir bakarım masaya fazla serviz açmış hayırdır anne derdim akşama yeğenlerimi çağırdım derdi ben dumur tabii.susardım ayy demekki beni samimi görüyor rahat ediyor evimde derdim ama şimdi şimdi anlıyorum.tartışmamızın sebebide daha 3 aylık hamileydim işte.hatırlıyosanız ben ilk 5 ay çok çektim sürekli kusma ve hastanede geçirdim çok kilo verdim bu bana bakmaya hiç gelmedi kaç kere çağırdığımız halde.eşimde annesine tepki koyduki eşim çok düşkündür annesine.bunun üstüne geldi ama bir gör eşim evde yokken yüzüme bakmadı 1 kase çorba vermediği gibi odamda yatıyorum bi sabah tlfnla konuşuyor bindinizmi falan diye.doğruldum gittim hayırdır kim yolda dedim.eltimi çağırmış 2 çocuğu ile.anne dedim ben neyim bu evde akşama misafir geliyor benin evime haberim yok dedim üstelik 2 küçük çocuklu birini kaldıracak hal varmı bende bana bakacağına onları neden çağırddın halimi görmüyomusun dedim.bana sen kimsinki oğlumun evi istediğimi çağırırım diyince tepem attı bende tartıştım.bide eltimi hiç sevmez haa.ertesi gün apar topar döndüler eşimlede 1ay kadar aram bozuldu yüzüme dediki oğlum senin yüzünden beni aramadı bende senin aranı bozmaya geldim zaten dedi.sağolsun bozduda.ama yinede laf etmedim seslenmedim yine ayağına gittim konuştum eşim için anne olduğu için.şimdide aramız iyi de değil kötüde.önceden kızım diye 2 güne 1 arardı şimdi araşmıyoruz.eşimde beni haklı görüyor artık.insanları ancak böyle zamanlarda anlıyosun ben iyiyken iyiydi.ama azcık diş gösterince gösterdi yüzünü..off aklıma geldi valla nasıl ağlıyorum şuan..
.
canım geçecek ama geçmesinin tek yolu bol bol su içmek Allah yardımcın olsun....herkese slm bugün doktoruma tekrar gittim idrarda keton oranım pozitif çıkmıştı tekrar tahlil yaptırdım o düzelmiş bu seferde kum döküyosun dedi neden hamileyken buluyo bizi bu hastalıklar sağ böbreğim çok ağrıyor bugün ne yapsam acaba bilmiyorum doktor bol su iç dedi bakalım geçecekmi
kızlar göbüşüme bakın :) biraz önce çektim...
Eki Görüntüle 187062
kız 6 hafta nasıl dayandın ,ben her gün çıkıyorumçok sağol canımmtam 6 hafta oldu tartıya çıkmayalı bilmiyorum ne kadar aldım acaba yarın doktor kontrolüm var orda öğrenicem inşallah... en çok da miniğimi merak ediyorum o ne kadar oldu acaba çok fena tekmeliyo güçlendi sanırım artık elektrik çarpıyo gibi bi his oluyo karnımda tekme attığında. hele bazen ayağıyla mı yapıyo eliyle mi bilemiyorum ama karnımı kocaman şişiriyo hayretle izliyorum ben de....
valla nasıl oldu bende anlamadım ben de şaşırdım bebişin kilosuna ,1000 grm bekliyordum ben ,1300 grm çıktı maşallah ama hep böyle devam etsin inşallah:):)sağol canım benim oh ohhh bebişin de eksiklerini bitiriyosun yavaş yavaş, gerçi eksik bitmez ama yine de büyük bişeyimiz kalmadı pek. ay randevularımız aynı gün seninle demek yarın benim de 10.15 te kontrolüm var. gerçi senin bebiş benimkinden bir hafta önde daha iri çıkar aynı hafta olsaydı kıyaslardık :) gönülle kıyaslıyoduk eskiden ama onun bebiş maşallah solladı gitti bizi :97: yarın doktora sor bakalım canım neden olurmuş öyle tek tarafta arı benim genelde ikisinde birden oluyo olunca ama haftaya da kesin benim başlar gör bak tam haftalarında tutuyo bu ağrılar sancılar. ben pek kayınvalidemi takmıyorum çok şükür o da sizin anlattıklarınızın yanında melek kalıyor zaten ama ben yine de mesafe koyuyorum ilk günden beri araya, bana pek bişey söyleyemiyor genelde eşime söyler ben ondan duyarım. sen gitme bence de cadoloz karı kalsın bi başına o ona layık.
kızlar size iyi geceler demeden yatmak istemedim.daha yeni geldik eve.akşam yemekten sonra eşimle özdileğe gittik.gezdik biraz.gezerken çok güzel lohusa pijamaları gördüm.aslında hem gecelik hem de pijama siperişi vermiştim ama şimdi giyinmek için bitane daha kaprili pijama takımı aldım.74 liradan 59 düşmüş çok şirin bişey.eşimin tşirtlerini giyiyorum hep artık bunu g,yerim penyeside çok güzel doğumdan sonrada kullanırım.çok şık ve sevimli pijamalar var özdilekte.ordanda eşimin halasına gittik.halası ve dayısı evli eşimin.ikisinide çok severim güzel sohbet ettik çayımızı böreğimizi yedik geldik eve.yarın misafirim var yeğenimle kız arkadaşı geliyorlar.işte öyle.sabah görüşürüz inşallah....
bende taşınacağımız için yavaş yavaş toparlanmaya başladım ,şunu yıka bunu ütüle bunun yerini değiştir derken işlerin içinde gömülüp gidiyorum....İnaşallah bebeğim vaktiyle gelir,yoksa mafolurum.... öpüyorum.... hayırlı geceler....
valla şekerim sabır olarak görmeyin,doğumdan sonra gözünüz hep hamişlere takılacak ve diyeceksiniz keşke içimde olsaydı da hareket etseydi(bizracık kıskanacağız bebeği etrafımızdakilerden )
kız maşallah yerim ben o fındıkı annesinde nasılda yer etmiş kendine Allah nazarlardan saklasın onu annesi...hiç kilo almamaışsın sadece göbüş var:)
kız 6 hafta nasıl dayandın ,ben her gün çıkıyorummaşallah ona inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bakalım kaç grm olmuş fındık....
valla nasıl oldu bende anlamadım ben de şaşırdım bebişin kilosuna ,1000 grm bekliyordum ben ,1300 grm çıktı maşallah ama hep böyle devam etsin inşallah:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?