2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım benim güle güle kullan aldığın cicileri eminik ki çok şirin hoş şeyler almışsındır zevkimiz de uyuyo seninle. haberleri paylaştım canım çok şükür şimdilik yolunda gidiyor herşey inşallah hepimiz zamanında ve sağlıkla doğuracağız bebeklerimizi. oh evin yemeğin herşein hazır nasıl planlı düzenli hatunsun

inşallah bebeğin en aızndan yeni eve taşındıktan sonra gelir canım o telaş içinde bebeğin sakince bekler. sen de çok fazla yormamaya çalış kendini ki sonra tüm işlerin birden kalır bakv ona göre haaa :) tehdit edeyim seni biraz kork hahaha....

kızlar merhaba nasılsınız bakalım benim kayınvalide ve kardeşi geldi dün bütün gün ayaktaydım tabi yoruldum bugunde sabah işe geldim off ya daha nekadr çekicem bu işşi bilmiyorum amam 15 gün sonra ayrılıyorum onlarda haftaya gider inş.bütün gün eltimle beni kıyasladılar biz seni çok seviyoruz sen bizim kızmızsın falan da filanda tabi buardaa eltimi yere yere bi kaldılar benim arkamdanda böle konuşuyorlardır diye inanasım gelmşiyo .dün onlara neden izmirde doğum yapmaya karra verdiğimiz anlatım ama inanmadılar bence annesinin yanında yapacak işte diye bellliki kızmışlar birara eşimle dışarı çıktılar bende mutfaktaydım bi geldim lohusalık falan bii konuşuyolar ben gelince kestiler gelde kötü düşünme günahlarını almak istemiyorum ama off ya sinir oldum bozuldum tabi .birde getirdklerini görünce kızdım zaten kayınvalidem 2 sey örmüş 1 tanede incecik 2 yaç jile almış teyze 6 7 tane örmüş onun ördüklerini beğendim gerçi bana bi gecelik bi tane tşört getirmiş eşimede bi pijama takımı yani beklediğim gibi bebişe bişi yok annemim yaptıkları onlarınkini kaç kat geçti bende annemim yaptıklarını gösterdim aldıklarını gösterdim bi bukadarda evde car dedim hiç bişey diyemdiler daha bizde yaparız falan dediler sinir seyler insan özenmezmi ya annem izmirde mevlüt okutacak bende mersine sizie geldiğim zaman ordadad istiyorum okutmak hem size de daha kolay olur herkes toplu gelir gider dedim ya evvet yaparız falan amam yarım agızla söylediler annem mevlüt sekerlerini bile yaptırdı dedimde azını acıp bi aalh razı olsun demediler tabi onunda işk torunu özeniyodur dediler sadece gelde siznir olma işte gelde yanlış anlama offf düşünemek istemiyorum baksanıza bu gazla amma yazmısım surdaki kimin kayınvalideden acısı yokki benim olmucak demi neyse bebişlerimiz büyüsünde ii olsunda başka bişi istemiyorum pzatesi kontrolum var bakalım bizim meleğeimiz nekadr oldu çok özledim kzımı sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum hadi kenidinize ii bakın ben yine arda girmeye çalışırım havadisleri yazarım daha bi günmde bukadar kızdıysam sonrasını düşünmek istemiyorum

selam kıslarr geldık doktordan gezmeden anca bebegım tam haftasındaymıs 1500 kılo olmus herseyı normal basının yönude duzelmıs cok asagıda degıl artık korkulcak bısey yok duzene gırmıs suyu falan normal dedı bend ehamılelıgım boyunca 9 kkılo almısım 61 le gıtmıstım 70 cıktım dedı bı 4 kılo daha alırsın dedı ınsallah gecmem yanı herseyın ıyı olmasına sevındık allaha sukur karnımdakı agrıyı sordum dedı gayet normal artık karnın gerılıyo kalcıyumu falan ıhmaln etme ılaclarını ıc dedı bel agrısıda normal dedı
KARDELENCIM senın ıcınde sevındım allaha sukur bebeklerımız cok ıyı kılosunada gayet normal ıdeal kıloda dedı senınkıde oyledır canım bıde dogsalar ya

tuncaylıncım senı gayet ıyı anlıyorum sabır lazım artık ypıcak bısey yok ınsanalrı degıstıremıyoruz allah hepımıze yardım etsın ne desek hıc bsıey degısmeyecek

oyy maşallah annesi iyibakmışın minişimize.çok şükür senin iyi haberlerini aldık sıra melihada canım.sen çok zayıfmışın canım yaa.bende zayıfımdır ama yok senin kadar değilim ben.evlendiğimde 50 kgdım düşün yani..doktor sağlıklısın dediyse sorun yok.boşver kiloyu önemli olan bebiş.ayy benimde kontrol günüm yaklaştı bakalım bizimki ne kadar olmuş.perşembe günü beninde sabah 8,5 ta:)canım bebişin ismi ne olacaktı bu arada.
inşallah normal doğum olur ama 36.haftada karar veriyomuş doktorlar.çatı muayenesi yaptıktan sonra normal mi sezeryan mı olacağını söylüyolarmış.bende normal olsun isterim ama yok sezeryan olsun derse kabul ederim.sonuçta o daha iyi bilir.
sağol canım aldım valla çok güzel.evet zevkimiz uyuşuyor anladığım kadarıyla seninle..canım planlı düzenli tertipliyimdir evet ama biraz aşırı bu da beni çok yoruyor inan.keşke bu kadar olmasydım ama işte içten gelen bir dürtü.her gün küvet temizlenirmi ama ben yapmazsam rahat edemiyorum.her gün balkon yıkıyorum kışın bile.canıma yazık ama söz geçiremiyorum kendime.bu arada benim misafirler erkenden geldiler.gittim arabayla aldım onları.şimdi dışarı çıktılar genç çiftler:)aman iyi oldu bende yalnız kaldım hiç misafir ağırlayacak zamanımda değ ilim ama ne yapayım işte mecbur.ayy bide görseniz normalde 1 gün kalacaklar diye biliyoruma ama ikiside dünyanın valizini getirmişler yoksaaa aman yarabbiii:)

ay canım ayy.ne olursa olsun ne kadar iyide olsa kayınvalide işte.illa gösteriyolar bir yerde kaynanalıklarını.hem o ne ki bozulursa bozulsun istersen şamda doğurursun demi.kızım nerde rahat edeceksen diyeceğine bide tripler bozulmalar.zaten onlar yapınca abartırlar annelerimiz yapınca ilk torun ya son torun yaa diye bahane bulurlar sevimsizler.takma kafana duyma bile onları boşver.ayrıca yorulma öyle uzat ayaklarını dinlen.kalksın yapsınlar hanfendiler.boşver mevlit falandaokut deme.aklı yokmu onun.hiç üsteleme.ayy aayyy..bizimkide ben geleceğim doğumuna ben giydiricem kızımı ben kucağımda eve getireceğim diyince tepem atmıştı.kendinizi şatrlamayın annem ve ablam gelmeyi düşünüyolar yine gelecekseniz buyrun ama 1-2 günlüğüne gelir gidersiniz sonra gelirsiniz dedim.hem hastanede ebeler hemşireler giydiriyor evimizede eşim ben ve bebişimiz yani üçümüz çekirdek ailemizle gelmeye karar verdik dedim.kendime doğurdum bebişi kendi kucağımda geitirim dedim şakaya vurarak.bozuldu kaldı.deli yaa o kadar 4 ay süründüm hastanelerde yattım gel diye yalvardım gelmedinde doğumuma neden çağırayım seni ee kadın.üstelik kayınpederimde gelir lohusa lohusa nasıl rahat edeyim ben onun yanında..
aman canım eltin için ne derlerse desinler tek yorum yapma.beni kaynanam doldurdu onun hakkında hiç sevmedim bende eltimi ama sonra anladımki yaptığı oyun.şimdi gavur diye bahsettiği eltim iyi ben kötü oldum.aman aman karşılık verme.kaynanadan dost olmaz.eltine sahip çık derim ben:)ve şunu unutma sana gelip başkasını anlatan başkasına gidincede seni anlatıyodur.ben buna inanırım..

canım hoşgeldiniz o zaman.çok sevindim bak sen tombişe nasıl da büyümüş.çok şükür gözün aydın.

sagol teyzesı sen nasılsın canım nasıl gıdıyoo ne zaman gıtcen en doktoraa daha varmıı

iyiyim canım bende.misafirlerim var yeğenim ve kız arkadaşı.bende kalacaklar hafta sonu bebişimle oturuyoz evimizde.ben perşembe gidicem canım.perşembe sabah erkenden randevum.az kaldı yani.ilk defa bu kadar hevesliyim gitmeye.bakalım artık kaç haftada çağıracak.en son 29 haftamda gitmiştim 3 hafta sonra demişti hep 1 ayderdi.şimdi 15 güne mi indirir bilemiyorum.bakalım benim kızım kaç kilo olmuş..çok fingirdek ama yaa hiç durmuyor ve sürekli sağ tarafıma toplanıyor.bu aralar çok uykum geliyor sende de varmı canım yaa..

evet canım uyku bendede var am agece uyuyamadıgım ıcın var bıde benımde sag tarafıma toplanıyo bebek bu yuzden agrıyo dedı bugun poposu var o tarafda oda agrı yapar dedı ay hayırlısıyla dogsalar ya geldım arkadasımdan yıne ordaydım cok tatlı bebegı ya anneler gunund emevlut yapıcak belkı oda

kızlar merhabalar...,
ben şuan hastanedeyim.üniversite hastanesindeyim. preeklampsi sebebiyle yatırdırlar. inşallah herşey yoluna girer. dua edin.

ya kıslar ben sormöayı unuttum ne zaman gelcem dıye ya bı dahakı gıtmemde 8.5 aylık oluyorum cunku bı agrım sızım olmazsa bı ay sonra gıderım yanı dımı :)

palettecim noluyo bize dökülüyoz valla bende dün akşam eve geldim.kayınvalidem yanımda sağolsun.sanada geçmiş olun canm 5 gün kaldım ben inş.önemli değildir tez zamanda çıkarsın.canm benim seni çok iyi anlıyorum morelini yüksek tut canm benim

kıslarr bıseyımız yok derken derken nazarmı olduk ne ya bu ne herkezde bı agrı bı rahatsızlık saglam olanlar dıkkat edelım kendımıze :) hastalarada cok gecmıs olsun canlarım

kızlar merhabalar...,
ben şuan hastanedeyim.üniversite hastanesindeyim. preeklampsi sebebiyle yatırdırlar. inşallah herşey yoluna girer. dua edin.

canım dualarım seninle .eşime de söyledim namazlarından sonra o da edecek ama sen de haberdar et bizi.inşallah tansiyonun da idrarında normale döner.

serapf canım inşallah bir daha sorun yaşamazsın tatlım..

oh ohhh çok güzel canım senin bebişin de çok iyiymiş, yönü de düzelmiş çok şükür artık onu da dert etmene gerek kalmadı. son 12 günde 400 gr almış benim kuzum, haftada 200 gr dan fazla almış yani bundan sonraki haftalarda 230-250 gr alırlarmış ortalama hızla kocaman olucaklar, 10 hafta içinde ortalama 2 kilo alacakalrmış yani... valla artık doktorlara ne desek normal diyolar ben sırt ağrımı söyledim de bana ne dedi, sana iyi bi haber vereyim o halde o ağrı artar ama geçmez bundan sonra olacak o kadar çünkü ağır gebesin artık dedi.gezmene tozmana dikkat et artık pek fazla yorucu işler yapma ayakta durma ama düzenli olarak yürüyüşü ihmal etme dedi. tatile çıkabilirsin ama çok dikkatli olacaksın çok kaliteli güneş kremi kullanıcaksın abartmamak şartıyla yüzebilirsin dedi.

sağol canım benim evet çok şükür yolunda gidiyo herşeylerimiz. evet ya ama benim boyum da kısa canım 1.60 o yüzden 48 kilo bana idealdi zaten hamilelik öncesi de. 48 kilo ile de hamile kalmıştım zaten 52 olmuş şimdi. senin de çok yakınmış tarihin canım ayşe kız kocaman olmuştur son kontrolünden beri epey zaman da geçti. hızlı büyüolar atık.

evet canım kesin karar vermek için ççok erken zaten ama doğıum pozisyonunu aldığını görünce fikrimizi sormak istemiş doktor belki direk sezaryen isteriz die düşündüğünden ama ben gerek olmadıkça keyfi istemem tabi...

çok düzenli olmak insanı erken yaşlandırırmış biliyo musun sürekli takıntı edermiş herşeyi ben yvaş yavaşş bıraktım o huyumu bazen hiç bişeye dokunmadan yatıyorum mesela eskiden hayatta yapamazdım. aman misafirler valiz dolusu eşyayla uzun kalmaya gelmemişlerdir umarım yazık sana da...

ya herkesin doktoru kontrol sürelerini kısalttı benimki bugün yine dedi 5 hafta sonra gel bi aksilik olmadıkça diye şok oldum resmen. ama canım sıkılırsa giderim bir kaç hafta sonra yaa....maşallah miniğine fingirdek kızlar anacım bunlar fıkır fıkırlar bugün benimki de ultrasnda tekmeler atıp durdu doktor da hooop noluyo kız diyo :)

aynen canım ya benimkinin de göbek deliğimin sağ tarafında toplanıyo devamlı doktor da dedi poposu orda diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…