ohh ne güzel her şeyin tertemiz olacak.yeni ev yeni eşyalar perdeler tertemiz ohhh:)Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.ama kendini yorma bak canım malum zaten bir tehliken var.tetiklemesin sonra.sana yardıma gelelim şekerim.körler sağırlar birbirini ağırlar olur o zaman bizimki:)
bu işlerin içinde çok giremeyeceksin topiğe desene.olsun yinede maşallah her gün giriyosun az da olsa.habersiz bırakma da bizi..ben çok merak ediyorum bakalım kim önce alacak bebişi kucağına...bu sen olma tabii.herkes tam vaktinde alsın inşallah..canım pijama ihtiyacın daha varsa özdileğe bak bursada derim çok güzellleri var ve hakikatende çok güzel indirimde..
bu arada kızlar,kardelencim ve deniz kızı gidin gelin hemen yazın bebişlerimiz nasılmış kilosu sağlığı boyu posu ne alemdeymiş.iyi haberlerinizi bekliyorum inşallah.
eşimle kahvaltımı yaptım şimdi hoop tekrar yatağa.önce kitabımı okurum sonra uyurum yine.öğleden sonrada misafirlerim gelir zaten.yemeklerim hazır ama eşim akşam dışarı gideriz sen balık yemiyosun yine dedi.bakalım artık.evimde tertemiz.iş yok rahatca uyurum bende.zten gelenler 20 yaşında genç çiftler:)uyanınca yine gelirim ama kızlar lütfen bugün doktora gidenler hemen yazın..hepinizi çok öpüyorum tatlı arkadaşlarım...
bende taşınacağımız için yavaş yavaş toparlanmaya başladım ,şunu yıka bunu ütüle bunun yerini değiştir derken işlerin içinde gömülüp gidiyorum....İnaşallah bebeğim vaktiyle gelir,yoksa mafolurum.... öpüyorum.... hayırlı geceler....
oyy maşallah annesi iyibakmışın minişimize.çok şükür senin iyi haberlerini aldık sıra melihada canım.sen çok zayıfmışın canım yaa.bende zayıfımdır ama yok senin kadar değilim ben.evlendiğimde 50 kgdım düşün yani..doktor sağlıklısın dediyse sorun yok.boşver kiloyu önemli olan bebiş.ayy benimde kontrol günüm yaklaştı bakalım bizimki ne kadar olmuş.perşembe günü beninde sabah 8,5 ta:)canım bebişin ismi ne olacaktı bu arada.valla içimizde hissetmek aslında çok güzel bişey. dayımın gelininin bebeği yaşına girecek mayıs 13 te geçen gün konuşuyoduk seni böyle görünce hamilelik günlerim aklıma geliyo özeniyorum dedi :) karnının içinde hareketeri falan çok değişik bi duygu diyo o da. ayyy kıskanırız dimi yaa biri kucağına falan alınca hele ilk zamanlarda napcaz bilmem şimdi hep bizimleler iyiyiz tabi... sonra pskolojimiz bozulmasın bizden başkaları da alıyo diyo.
Sağol canım benim yaaa... yerine iyi yerleşti valla sanırım rahatı yerindekarnımı delecek gibi tekmeliyo artık sıpa.
Benim evde tartım yok o yüzden kontrolden kontrole tartılıyorum evde olsaydı kesin ben de her gün tepesinde olurdum :)))
canım biraz önce geldik biz de kontrolden 1400 gr olmuş minnoşum. 18 inde 1000 gr dı 12 günde 400 gr iyi almış sanki. ben de tartıldım tabi.... 52 kilo çıktım, ben bile bu kadar az beklemiyordum onca yediklerim nereye gidio bilemedim gece gündüz hiç ağzım boş durmuyo ki. abur cubur da yiyorum bu aralar normalde huyum değildir ama hamilelikte canım çekiyo çikolata cips falan dayanamıyorum. ama 7 ayı bitirmeme rağmen toplamda 4 kilo almışım doktor iyi dedi ama ben bilemedim az mı aldım acaba gerçi beeğin gelişimi çok iyiymiş o yüzden pek takmadım kendi kilomu. hayırlısı inşallah doktor baktı hiç çatlağın da yok bak şanslısın dedi ben de yağ aldım kullanıyorum dedim kullan diyo ne istersen kullan :))) bebeğin boyu da yaklaşık 38 cm imiş. ama geçenki renkli ultrasondan sonra bu ultrason beni hiç sarmadı yaa... cinsiyetine yine baktı hala kız orijinal kız bu sonadan değişenlerden değil dedi.
inşallah normal doğum olur ama 36.haftada karar veriyomuş doktorlar.çatı muayenesi yaptıktan sonra normal mi sezeryan mı olacağını söylüyolarmış.bende normal olsun isterim ama yok sezeryan olsun derse kabul ederim.sonuçta o daha iyi bilir.bi de dokto bana sordu nasıl doğum istiyorsun diye ben de bilmem ki dedim herşey yolunda giderse normal olsun isterim tabi ama akslik olursa duruma göre sizin önerinizi dinleriz dedim. bebek pozisyonunu almış şu an normal doğum gibi görünüyo hayırlısı dedi. başı aşağıya doğruydu ve bacakları neredeyse başına değecek gibi C harfi gibi duruyo çok ilginç ya ben dedim arada bir karnımın burasından çıkıntı yapıyo diye orda poposu var bebek gerildikçe şişirir orayı normal dedi.
sağol canım aldım valla çok güzel.evet zevkimiz uyuşuyor anladığım kadarıyla seninle..canım planlı düzenli tertipliyimdir evet ama biraz aşırı bu da beni çok yoruyor inan.keşke bu kadar olmasydım ama işte içten gelen bir dürtü.her gün küvet temizlenirmi ama ben yapmazsam rahat edemiyorum.her gün balkon yıkıyorum kışın bile.canıma yazık ama söz geçiremiyorum kendime.bu arada benim misafirler erkenden geldiler.gittim arabayla aldım onları.şimdi dışarı çıktılar genç çiftler:)aman iyi oldu bende yalnız kaldım hiç misafir ağırlayacak zamanımda değ ilim ama ne yapayım işte mecbur.ayy bide görseniz normalde 1 gün kalacaklar diye biliyoruma ama ikiside dünyanın valizini getirmişler yoksaaa aman yarabbiii:)canım benim güle güle kullan aldığın cicileri eminik ki çok şirin hoş şeyler almışsındır zevkimiz de uyuyo seninle. haberleri paylaştım canım çok şükür şimdilik yolunda gidiyor herşey inşallah hepimiz zamanında ve sağlıkla doğuracağız bebeklerimizi. oh evin yemeğin herşein hazır nasıl planlı düzenli hatunsun
kızlar merhaba nasılsınız bakalım benim kayınvalide ve kardeşi geldi dün bütün gün ayaktaydım tabi yoruldum bugunde sabah işe geldim off ya daha nekadr çekicem bu işşi bilmiyorum amam 15 gün sonra ayrılıyorum onlarda haftaya gider inş.bütün gün eltimle beni kıyasladılar biz seni çok seviyoruz sen bizim kızmızsın falan da filanda tabi buardaa eltimi yere yere bi kaldılar benim arkamdanda böle konuşuyorlardır diye inanasım gelmşiyo .dün onlara neden izmirde doğum yapmaya karra verdiğimiz anlatım ama inanmadılar bence annesinin yanında yapacak işte diye bellliki kızmışlar birara eşimle dışarı çıktılar bende mutfaktaydım bi geldim lohusalık falan bii konuşuyolar ben gelince kestiler gelde kötü düşünme günahlarını almak istemiyorum ama off ya sinir oldum bozuldum tabi .birde getirdklerini görünce kızdım zaten kayınvalidem 2 sey örmüş 1 tanede incecik 2 yaç jile almış teyze 6 7 tane örmüş onun ördüklerini beğendim gerçi bana bi gecelik bi tane tşört getirmiş eşimede bi pijama takımı yani beklediğim gibi bebişe bişi yok annemim yaptıkları onlarınkini kaç kat geçti bende annemim yaptıklarını gösterdim aldıklarını gösterdim bi bukadarda evde car dedim hiç bişey diyemdiler daha bizde yaparız falan dediler sinir seyler insan özenmezmi ya annem izmirde mevlüt okutacak bende mersine sizie geldiğim zaman ordadad istiyorum okutmak hem size de daha kolay olur herkes toplu gelir gider dedim ya evvet yaparız falan amam yarım agızla söylediler annem mevlüt sekerlerini bile yaptırdı dedimde azını acıp bi aalh razı olsun demediler tabi onunda işk torunu özeniyodur dediler sadece gelde siznir olma işte gelde yanlış anlama offf düşünemek istemiyorum baksanıza bu gazla amma yazmısım surdaki kimin kayınvalideden acısı yokki benim olmucak demi neyse bebişlerimiz büyüsünde ii olsunda başka bişi istemiyorum pzatesi kontrolum var bakalım bizim meleğeimiz nekadr oldu çok özledim kzımı sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum hadi kenidinize ii bakın ben yine arda girmeye çalışırım havadisleri yazarım daha bi günmde bukadar kızdıysam sonrasını düşünmek istemiyorum
canım hoşgeldiniz o zaman.çok sevindim bak sen tombişe nasıl da büyümüş.çok şükür gözün aydın.selam kıslarr geldık doktordan gezmeden anca bebegım tam haftasındaymıs 1500 kılo olmus herseyı normal basının yönude duzelmıs cok asagıda degıl artık korkulcak bısey yok duzene gırmıs suyu falan normal dedı bend ehamılelıgım boyunca 9 kkılo almısım 61 le gıtmıstım 70 cıktım dedı bı 4 kılo daha alırsın dedı ınsallah gecmem yanı herseyın ıyı olmasına sevındık allaha sukur karnımdakı agrıyı sordum dedı gayet normal artık karnın gerılıyo kalcıyumu falan ıhmaln etme ılaclarını ıc dedı bel agrısıda normal dedı
KARDELENCIM senın ıcınde sevındım allaha sukur bebeklerımız cok ıyı kılosunada gayet normal ıdeal kıloda dedı senınkıde oyledır canım bıde dogsalar ya
tuncaylıncım senı gayet ıyı anlıyorum sabır lazım artık ypıcak bısey yok ınsanalrı degıstıremıyoruz allah hepımıze yardım etsın ne desek hıc bsıey degısmeyecek
canım hoşgeldiniz o zaman.çok sevindim bak sen tombişe nasıl da büyümüş.çok şükür gözün aydın.
sagol teyzesı sen nasılsın canım nasıl gıdıyoo ne zaman gıtcen en doktoraa daha varmıı
iyiyim canım bende.misafirlerim var yeğenim ve kız arkadaşı.bende kalacaklar hafta sonubebişimle oturuyoz evimizde.ben perşembe gidicem canım.perşembe sabah erkenden randevum.az kaldı yani.ilk defa bu kadar hevesliyim gitmeye.bakalım artık kaç haftada çağıracak.en son 29 haftamda gitmiştim 3 hafta sonra demişti hep 1 ayderdi.şimdi 15 güne mi indirir bilemiyorum.bakalım benim kızım kaç kilo olmuş..çok fingirdek ama yaa hiç durmuyor ve sürekli sağ tarafıma toplanıyor.bu aralar çok uykum geliyor sende de varmı canım yaa..
kızlar merhabalar...,
ben şuan hastanedeyim.üniversite hastanesindeyim. preeklampsi sebebiyle yatırdırlar. inşallah herşey yoluna girer. dua edin.
kızlar merhabalar...,
ben şuan hastanedeyim.üniversite hastanesindeyim. preeklampsi sebebiyle yatırdırlar. inşallah herşey yoluna girer. dua edin.
selam kıslarr geldık doktordan gezmeden anca bebegım tam haftasındaymıs 1500 kılo olmus herseyı normal basının yönude duzelmıs cok asagıda degıl artık korkulcak bısey yok duzene gırmıs suyu falan normal dedı bend ehamılelıgım boyunca 9 kkılo almısım 61 le gıtmıstım 70 cıktım dedı bı 4 kılo daha alırsın dedı ınsallah gecmem yanı herseyın ıyı olmasına sevındık allaha sukur karnımdakı agrıyı sordum dedı gayet normal artık karnın gerılıyo kalcıyumu falan ıhmaln etme ılaclarını ıc dedı bel agrısıda normal dedı
KARDELENCIM senın ıcınde sevındım allaha sukur bebeklerımız cok ıyı kılosunada gayet normal ıdeal kıloda dedı senınkıde oyledır canım bıde dogsalar ya
oyy maşallah annesi iyibakmışın minişimize.çok şükür senin iyi haberlerini aldık sıra melihada canım.sen çok zayıfmışın canım yaa.bende zayıfımdır ama yok senin kadar değilim ben.evlendiğimde 50 kgdım düşün yani..doktor sağlıklısın dediyse sorun yok.boşver kiloyu önemli olan bebiş.ayy benimde kontrol günüm yaklaştı bakalım bizimki ne kadar olmuş.perşembe günü beninde sabah 8,5 ta:)canım bebişin ismi ne olacaktı bu arada.
inşallah normal doğum olur ama 36.haftada karar veriyomuş doktorlar.çatı muayenesi yaptıktan sonra normal mi sezeryan mı olacağını söylüyolarmış.bende normal olsun isterim ama yok sezeryan olsun derse kabul ederim.sonuçta o daha iyi bilir.
sağol canım aldım valla çok güzel.evet zevkimiz uyuşuyor anladığım kadarıyla seninle..canım planlı düzenli tertipliyimdir evet ama biraz aşırı bu da beni çok yoruyor inan.keşke bu kadar olmasydım ama işte içten gelen bir dürtü.her gün küvet temizlenirmi ama ben yapmazsam rahat edemiyorum.her gün balkon yıkıyorum kışın bile.canıma yazık ama söz geçiremiyorum kendime.bu arada benim misafirler erkenden geldiler.gittim arabayla aldım onları.şimdi dışarı çıktılar genç çiftler:)aman iyi oldu bende yalnız kaldım hiç misafir ağırlayacak zamanımda değ ilim ama ne yapayım işte mecbur.ayy bide görseniz normalde 1 gün kalacaklar diye biliyoruma ama ikiside dünyanın valizini getirmişler yoksaaa aman yarabbiii:)
bizimkide ben geleceğim doğumuna ben giydiricem kızımı ben kucağımda eve getireceğim diyince tepem atmıştı.kendinizi şatrlamayın annem ve ablam gelmeyi düşünüyolar yine gelecekseniz buyrun ama 1-2 günlüğüne gelir gidersiniz sonra gelirsiniz dedim.hem hastanede ebeler hemşireler giydiriyor evimizede eşim ben ve bebişimiz yani üçümüz çekirdek ailemizle gelmeye karar verdik dedim.kendime doğurdum bebişi kendi kucağımda geitirim dedim şakaya vurarak.bozuldu kaldı.deli yaa o kadar 4 ay süründüm hastanelerde yattım gel diye yalvardım gelmedinde doğumuma neden çağırayım seni ee kadın.üstelik kayınpederimde gelir lohusa lohusa nasıl rahat edeyim ben onun yanında..
iyiyim canım bende.misafirlerim var yeğenim ve kız arkadaşı.bende kalacaklar hafta sonubebişimle oturuyoz evimizde.ben perşembe gidicem canım.perşembe sabah erkenden randevum.az kaldı yani.ilk defa bu kadar hevesliyim gitmeye.bakalım artık kaç haftada çağıracak.en son 29 haftamda gitmiştim 3 hafta sonra demişti hep 1 ayderdi.şimdi 15 güne mi indirir bilemiyorum.bakalım benim kızım kaç kilo olmuş..çok fingirdek ama yaa hiç durmuyor ve sürekli sağ tarafıma toplanıyor.bu aralar çok uykum geliyor sende de varmı canım yaa..
evet canım uyku bendede var am agece uyuyamadıgım ıcın var bıde benımde sag tarafıma toplanıyo bebek bu yuzden agrıyo dedı bugun poposu var o tarafda oda agrı yapar dedı ay hayırlısıyla dogsalar ya geldım arkadasımdan yıne ordaydım cok tatlı bebegı ya anneler gunund emevlut yapıcak belkı oda
kızlar merhabalar...,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?