2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

paletteciğim geçmiş olsun.inşallah bir an önce evine çıkabilirsin..

nurtencim merhaba.nasılsın.her şey yolunda mı...bak ne diyecem özdilekte çok güzel lohusa pijamaları ve gecelikleri var.ben ordan da aldım.74 den 59 a düşmüş...gecelikler daha da ucuz.cicikom marka..narçiçeği renginde aldım ben kaprili..

kızlar merhabalar...,
ben şuan hastanedeyim.üniversite hastanesindeyim. preeklampsi sebebiyle yatırdırlar. inşallah herşey yoluna girer. dua edin.

Geçmiş olsun canım her şey yolunda gider inşallah .Dualarım seninle Allah yardımcın olsun...

kıslarr benım yıne sag taraf agrıdı ya hıc durmadı hatta arasıra ogne batar gıbı oldu allahdan bebegımd ehareketlı bısey oldu dıye korkmama gerek kalmadı cok sukur gece hıc durmadı ne zaman gecer merak edıyorum ya herkez kendını toplassın ıyıleşsın kıslar aaa dokulmeyın lutfen son 2 ay kaldı belkıde bıraz daha az benım doktor dedı belkı erken gelır kızlara bellı olmaz dedı :) banada demedı kardelen su zaman gel dıye bende unuttum sormayı bı sorun olmazsa bı ay sonra gıderım yıne ya bugun yıne kustum kıslar artık ılaclarmı yapıyo acaba dıye dusunuyorum cunku bazen kusuyorum mıgdem bulanıyo sızdede varmıı domates falan yıyemıyorum ondan cok bulanıyo mesela mıgdem elım ayagım buz su anda nedense

kıslarr hastanede gıymek ıcın terlık aldınızmıı ben ceyoda begendım bı tane vardı kurdalelı cok guzel ama 73 mılyondu ya bıraz pahalı geldıı sımdıde netten bakıyım dedım farklı model varmı dıyee :)

canım, sanırım hamilelikten dolayı böyle şikayetler yaşıyoruz, geçmiş olsun dikkat et kendine.

dün ben de doktora gittim ve senin doktorunla aynı şeyleri söyledi. kızlar biraz aceleci oluyormuş :)) 1800gram olmuş minik prensesim. doğum şekline önceden kesinlikle normal doğum diyen doktorum, duruma bakçaz; bebek iri olursa belki de sezaryen olur dedi. 10 gün sonra da hastaneye gidip çalışabilir raporu alcam.sanki çok halimiz var ya çalışmaya!!! bebeğime bikaç hafta daha fazla bakabilmek için son 3 haftaya kadar çalışçam mecburen.
hastanede giymek için ben de terlik alcam ama öyle tüylü,süslü püslü olmasını istemiyorum. spor ama güzel bi terlik almak istiyorum. beğeneceğim bişey görürsem de kaçırmam.
nette güzel şeyler bulursan linklerini yollar mısın canım?

bu arada palette için çooooook üzüldüm. inşallah bi an önce toparlanır ve kendine gelir....

bu arada bikaç saat içinde annem geliyor, 10 gün sonra taşınacağımız için evi toplamaya,yerleştirmeye vs yardım etçek :)) hem annem geldiği için. hem de kendi evime taşınacağım için çok mutluyummmm

oh masallah canım hadı hayırlısı yenı ev yenı bebek allah herkeze versın canım zor tasınmak ama yardımcınvar allahdan cokta yorma kendını yavas yavas acele edıp yprma kendını sakın canım cıkkat et

ınsallah canım hasta olann arkadaslar hemen ıyılesırler özledık onları valla senın bebegınde masallahaı var canım ben sormustum kılosu normalmı dıye gayt normal ıdeal kılosunda dedı hıc konusmadık dogmu bız bı dahakı gıttıgımde konusuruz herhalde burda konsuuyorum ben oraya gıdınce unutuyorum bebgımı gorunce hersey gıdıyo aklımdan galıba :)
gönul ıremle kardelen nerelerde yaa haftasonu tabee kımse yokk dımıı

bana kalsa durmicam, yapçam işleri ama bi de kasık fııtığı var bende. doğuma kadar riske atmak istemiyorum kendimi de bebeğimi de. eğer ağrılarım şiddetlenirse ameliyat olmak zorundayım çünkü

haftasonunu değerlendiriyorlardır kızlar eminim :) biz de kös kös evde oturalım

bızde dun gezdık ıye bugun evdeyız aksamda mac varmıs fenerın hıc cekılmez yaa

hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun...

32.haftadan sonra risk yok dediler. birkaç hafta daha sabretmem lazım. dualarınızda eksik etmeyin inşallah. hepinizi öpüyorum.. Allaha emanet olun

hepinize çok teşekkür ediyorum.Allah hepinizden razı olsun...

32.haftadan sonra risk yok dediler. birkaç hafta daha sabretmem lazım. dualarınızda eksik etmeyin inşallah. hepinizi öpüyorum.. Allaha emanet olun

çok geçmiş olsun valla hepimizde rahatsızlıklar başladı Allah yardımcımız olsun...

bende dün eminönüne gittim mevlüt şekerlerimi sepetimi aldım ama çok yoruldum kızlar kalabalıktı baya neyse kafamda çok büyümüştü halletim kurtuldum benimde sağ tarafım çok ağrıyo dik duramıyorum böbreğimmi kasığımmı nedense bir ağrı var sağımda:84:

Son düzenleme:
kızlar aklıma ne geldi töbe töbe kim ilk anne olucak diye allah sağlıkla versin vaktinlede valla ben öyle korktumki hemş.kolyeyi yüzüğü çıkarttırdılar kol bandımı bile hazırladılar süreklide damar yolum açıktı.yusuf yusuf oldum.midilat diye ilaç içiyorum.erken doğum yapmamak içinmiş kalp çarpıntısı yapıyo baş ağrısı kızlar af buyrun ama kendimi bok çuvalı gibi hissediyorum.PALETTE tekrar geçmiş olsun canm 32 haftalık olana kadar sıkıcaz 36 37 görsek şükür aslında ne kadar tutabilirlerse kız bizimkilerin ne acelesi var öyle yaa sıcak sıcak dursunlar işte.kendine iyi bak canm .

hastanedekılermı yaptı onu canım ala ala erken olma rıskı falanmı varmıs acaba sorsaydın hemen yaptınız dıye sen bol bolş dua et canım hayırlısıyla saglıklı olsun dıye ınsallah bı kac hafta daha duru bebegın karnında belkıde annesını cok ozledı ıcerde cıkıp gormek ıstıyoo :)

ay agrı deme canım ya benım bı haftadır agrıyo haal gecmedı ve normalmıs ssankı banada ogneler batıyo bı anda yatamıyorumda sola yatarsam bebek o tarafa gelıyo hem daha cok agrıyo e sag tarafımda uyuyamıyorum duz yatammıyorum ne yapcam yanı bılmıyorum gayet normalmıs canım agrı dun ben sormustum doktora agrılar basladıkca ınsanı tekaş sarıyo acaba olcakmı dıye sanada oluyomu :)

bende cok ypruldum kıslar ya yemege mısafırım vardı esımın halası oglu falan geldı kaynanamalrda geldı yemek ıs derken dus aldım sımdı gırdım yataga rahatlıyım dıye bakalım bu gece uyuyabılecekmıyım agrılar devam edıyo halaa

İyi geceler bayanlar ah herkesin bi derdi ağrısı var artık umarım çok fazla canımız yanmadan doğumlarımızı gerçekleşririz. bugün eşimle temizlik yaptık ama baya derinlemesine yaptık bu sefer perdeleri de yıkadık ohhh ev mis gibi kokuyo heryer hijyen öyle mutlu oluyorum ki evim tertemiz olunca. ama iki gün sonra yine hertaraf pismiş hissi gelir bana neden böyle oluyo bilemiyorum sürekli temizlesek de hep kirli gibi geliyo hiç tatmin olamiyorum temizlikten bu aralar yandık ki ne yandık bebekler olunca hele hijyen takıntımız da artacak. zaten bugün o kadar çok yoruldum ki sırtmın ağrsından zor duruyorum şimdi yatıp güzelce dinleneyim hepinize iyi geceler...... yarın bol muhabbetlerde görüşmek üzere :)

ıyı geceler canım sende ne yordun ama bu kadar kendını yazık gunah aaaaaa gercı bend eyoruldum mısafırım vardı yıne 6.30da haber verdıler 7de geldıler yemege yanı tmızlık hıc bıtmez canım temızledıkce kırlenır bence toz alsan hergun yıne toz oluyo ya sankı hıc alınmamıs gıbı allah hepımıze yardım etsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…