İyi geceler bayanlar ah herkesin bi derdi ağrısı var artık umarım çok fazla canımız yanmadan doğumlarımızı gerçekleşririz. bugün eşimle temizlik yaptık ama baya derinlemesine yaptık bu sefer perdeleri de yıkadık ohhh ev mis gibi kokuyo heryer hijyen öyle mutlu oluyorum ki evim tertemiz olunca. ama iki gün sonra yine hertaraf pismiş hissi gelir bana neden böyle oluyo bilemiyorum sürekli temizlesek de hep kirli gibi geliyo hiç tatmin olamiyorum temizlikten bu aralar yandık ki ne yandık bebekler olunca hele hijyen takıntımız da artacak. zaten bugün o kadar çok yoruldum ki sırtmın ağrsından zor duruyorum şimdi yatıp güzelce dinleneyim hepinize iyi geceler...... yarın bol muhabbetlerde görüşmek üzere :)
ay agrı deme canım ya benım bı haftadır agrıyo haal gecmedı ve normalmıs ssankı banada ogneler batıyo bı anda yatamıyorumda sola yatarsam bebek o tarafa gelıyo hem daha cok agrıyo e sag tarafımda uyuyamıyorum duz yatammıyorum ne yapcam yanı bılmıyorum gayet normalmıs canım agrı dun ben sormustum doktora agrılar basladıkca ınsanı tekaş sarıyo acaba olcakmı dıye sanada oluyomu :)
nurtencim merhaba.nasılsın.her şey yolunda mı...bak ne diyecem özdilekte çok güzel lohusa pijamaları ve gecelikleri var.ben ordan da aldım.74 den 59 a düşmüş...gecelikler daha da ucuz.cicikom marka..narçiçeği renginde aldım ben kaprili..
evet şekerim en çok ona seviniyorum herşeyim termtemiz yepyeni olacak...kendimi yormamak istesemde malesef yoruluyorum,zaten çabucak yorulur oldum,ama ben başında olmassam olmuyor içime sinmiyor...:44:canım benim sizizn bana en büyük yardımınız bu güzel dualarınız eksik etmemeniz...ohh ne güzel her şeyin tertemiz olacak.yeni ev yeni eşyalar perdeler tertemiz ohhh:)Rabbim sağlıkla huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.ama kendini yorma bak canım malum zaten bir tehliken var.tetiklemesin sonra.sana yardıma gelelim şekerim.körler sağırlar birbirini ağırlar olur o zaman bizimki:)
bu işlerin içinde çok giremeyeceksin topiğe desene.olsun yinede maşallah her gün giriyosun az da olsa.habersiz bırakma da bizi..ben çok merak ediyorum bakalım kim önce alacak bebişi kucağına...bu sen olma tabii.herkes tam vaktinde alsın inşallah..canım pijama ihtiyacın daha varsa özdileğe bak bursada derim çok güzellleri var ve hakikatende çok güzel indirimde..
54:
oyy ooyy maşallah bebeğine 1400grm olmuş demek ,çok güzel gidiyor meleğin Allah nazarlardan saklaısn annesi o ,gerdiği poposunu bol bol ısır annesi doğunca:)valla içimizde hissetmek aslında çok güzel bişey. dayımın gelininin bebeği yaşına girecek mayıs 13 te geçen gün konuşuyoduk seni böyle görünce hamilelik günlerim aklıma geliyo özeniyorum dedi :) karnının içinde hareketeri falan çok değişik bi duygu diyo o da. ayyy kıskanırız dimi yaa biri kucağına falan alınca hele ilk zamanlarda napcaz bilmem şimdi hep bizimleler iyiyiz tabi... sonra pskolojimiz bozulmasın bizden başkaları da alıyo diyo.
Sağol canım benim yaaa... yerine iyi yerleşti valla sanırım rahatı yerindekarnımı delecek gibi tekmeliyo artık sıpa.
Benim evde tartım yok o yüzden kontrolden kontrole tartılıyorum evde olsaydı kesin ben de her gün tepesinde olurdum :)))
canım biraz önce geldik biz de kontrolden 1400 gr olmuş minnoşum. 18 inde 1000 gr dı 12 günde 400 gr iyi almış sanki. ben de tartıldım tabi.... 52 kilo çıktım, ben bile bu kadar az beklemiyordum onca yediklerim nereye gidio bilemedim gece gündüz hiç ağzım boş durmuyo ki. abur cubur da yiyorum bu aralar normalde huyum değildir ama hamilelikte canım çekiyo çikolata cips falan dayanamıyorum. ama 7 ayı bitirmeme rağmen toplamda 4 kilo almışım doktor iyi dedi ama ben bilemedim az mı aldım acaba gerçi beeğin gelişimi çok iyiymiş o yüzden pek takmadım kendi kilomu. hayırlısı inşallah doktor baktı hiç çatlağın da yok bak şanslısın dedi ben de yağ aldım kullanıyorum dedim kullan diyo ne istersen kullan :))) bebeğin boyu da yaklaşık 38 cm imiş. ama geçenki renkli ultrasondan sonra bu ultrason beni hiç sarmadı yaa... cinsiyetine yine baktı hala kız orijinal kız bu sonadan değişenlerden değil dedi.
o nasıl soru yaaww sezeryan istiyorum desen sezeryana alacak demekki:44bi de dokto bana sordu nasıl doğum istiyorsun diye ben de bilmem ki dedim herşey yolunda giderse normal olsun isterim tabi ama akslik olursa duruma göre sizin önerinizi dinleriz dedim. bebek pozisyonunu almış şu an normal doğum gibi görünüyo hayırlısı dedi. başı aşağıya doğruydu ve bacakları neredeyse başına değecek gibi C harfi gibi duruyo çok ilginç ya ben dedim arada bir karnımın burasından çıkıntı yapıyo diye orda poposu var bebek gerildikçe şişirir orayı normal dedi.
inşallah canım ağzın bal yesin emi...inşallah bebeğin en aızndan yeni eve taşındıktan sonra gelir canım o telaş içinde bebeğin sakince bekler. sen de çok fazla yormamaya çalış kendini ki sonra tüm işlerin birden kalır bakv ona göre haaa :) tehdit edeyim seni biraz kork hahaha....
ahh canım yaa çok haklısın bende kendi anneme kızıyorum ,benim annem benim mevlüt şekerleriminyapımına yardım ediyor,neymiş efendim kayınvalidem yapmıyormuş,o enayimiymiş yapacakmış,öyleyse yapma anne istemiyorum ben kendim yaparım dedim...kızlar merhaba nasılsınız bakalım benim kayınvalide ve kardeşi geldi dün bütün gün ayaktaydım tabi yoruldum bugunde sabah işe geldim off ya daha nekadr çekicem bu işşi bilmiyorum amam 15 gün sonra ayrılıyorum onlarda haftaya gider inş.bütün gün eltimle beni kıyasladılar biz seni çok seviyoruz sen bizim kızmızsın falan da filanda tabi buardaa eltimi yere yere bi kaldılar benim arkamdanda böle konuşuyorlardır diye inanasım gelmşiyo .dün onlara neden izmirde doğum yapmaya karra verdiğimiz anlatım ama inanmadılar bence annesinin yanında yapacak işte diye bellliki kızmışlar birara eşimle dışarı çıktılar bende mutfaktaydım bi geldim lohusalık falan bii konuşuyolar ben gelince kestiler gelde kötü düşünme günahlarını almak istemiyorum ama off ya sinir oldum bozuldum tabi .birde getirdklerini görünce kızdım zaten kayınvalidem 2 sey örmüş 1 tanede incecik 2 yaç jile almış teyze 6 7 tane örmüş onun ördüklerini beğendim gerçi bana bi gecelik bi tane tşört getirmiş eşimede bi pijama takımı yani beklediğim gibi bebişe bişi yok annemim yaptıkları onlarınkini kaç kat geçti bende annemim yaptıklarını gösterdim aldıklarını gösterdim bi bukadarda evde car dedim hiç bişey diyemdiler daha bizde yaparız falan dediler sinir seyler insan özenmezmi ya annem izmirde mevlüt okutacak bende mersine sizie geldiğim zaman ordadad istiyorum okutmak hem size de daha kolay olur herkes toplu gelir gider dedim ya evvet yaparız falan amam yarım agızla söylediler annem mevlüt sekerlerini bile yaptırdı dedimde azını acıp bi aalh razı olsun demediler tabi onunda işk torunu özeniyodur dediler sadece gelde siznir olma işte gelde yanlış anlama offf düşünemek istemiyorum baksanıza bu gazla amma yazmısım surdaki kimin kayınvalideden acısı yokki benim olmucak demi neyse bebişlerimiz büyüsünde ii olsunda başka bişi istemiyorum pzatesi kontrolum var bakalım bizim meleğeimiz nekadr oldu çok özledim kzımı sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum hadi kenidinize ii bakın ben yine arda girmeye çalışırım havadisleri yazarım daha bi günmde bukadar kızdıysam sonrasını düşünmek istemiyorum
canımm ALlah yardımcın olsun Acil şifalar diliyorumkızlar merhabalar...,
ben şuan hastanedeyim.üniversite hastanesindeyim. preeklampsi sebebiyle yatırdırlar. inşallah herşey yoluna girer. dua edin.
neden öylekli ama 15te bir gitmen gerekli artık...ya kıslar ben sormöayı unuttum ne zaman gelcem dıye ya bı dahakı gıtmemde 8.5 aylık oluyorum cunku bı agrım sızım olmazsa bı ay sonra gıderım yanı dımı :)
aaa neden öyle şekerim,delimi ne bu doktorlar artık daha sık çağırmalılar ....ya herkesin doktoru kontrol sürelerini kısalttı benimki bugün yine dedi 5 hafta sonra gel bi aksilik olmadıkça diye şok oldum resmen. ama canım sıkılırsa giderim bir kaç hafta sonra yaa....maşallah miniğine fingirdek kızlar anacım bunlar fıkır fıkırlar bugün benimki de ultrasnda tekmeler atıp durdu doktor da hooop noluyo kız diyo :)
ohh maşallah ne güzel 10 gün demek .... benim daha yeni başlanıyor canım benim neredeyse 1 ayı bulacak evime geçmem ..Anneyle mutlu günler....bu arada bikaç saat içinde annem geliyor, 10 gün sonra taşınacağımız için evi toplamaya,yerleştirmeye vs yardım etçek :)) hem annem geldiği için. hem de kendi evime taşınacağım için çok mutluyummmm
canım benim zor durumlar ,aynen bende ilk gebeliğimde yaşamıştım bunları,bu cimcimelerde ki acalecilik varya ,bende her gün diyorum aman bebeğim dur orada ,az kaldı biraz daha dayan.....kızlar aklıma ne geldi töbe töbe kim ilk anne olucak diye allah sağlıkla versin vaktinlede valla ben öyle korktumki hemş.kolyeyi yüzüğü çıkarttırdılar kol bandımı bile hazırladılar süreklide damar yolum açıktı.yusuf yusuf oldum.midilat diye ilaç içiyorum.erken doğum yapmamak içinmiş kalp çarpıntısı yapıyo baş ağrısı kızlar af buyrun ama kendimi bok çuvalı gibi hissediyorum.PALETTE tekrar geçmiş olsun canm 32 haftalık olana kadar sıkıcaz 36 37 görsek şükür aslında ne kadar tutabilirlerse kız bizimkilerin ne acelesi var öyle yaa sıcak sıcak dursunlar işte.kendine iyi bak canm .
canım seni telaşlandırmak için demiyorum ama bu haftalarda kusmak iyi değilmiş.doktoruna sordun mu.bi sor istersen.kıslarr benım yıne sag taraf agrıdı ya hıc durmadı hatta arasıra ogne batar gıbı oldu allahdan bebegımd ehareketlı bısey oldu dıye korkmama gerek kalmadı cok sukur gece hıc durmadı ne zaman gecer merak edıyorum ya herkez kendını toplassın ıyıleşsın kıslar aaa dokulmeyın lutfen son 2 ay kaldı belkıde bıraz daha az benım doktor dedı belkı erken gelır kızlara bellı olmaz dedı :) banada demedı kardelen su zaman gel dıye bende unuttum sormayı bı sorun olmazsa bı ay sonra gıderım yıne ya bugun yıne kustum kıslar artık ılaclarmı yapıyo acaba dıye dusunuyorum cunku bazen kusuyorum mıgdem bulanıyo sızdede varmıı domates falan yıyemıyorum ondan cok bulanıyo mesela mıgdem elım ayagım buz su anda nedense
canım, sanırım hamilelikten dolayı böyle şikayetler yaşıyoruz, geçmiş olsun dikkat et kendine.
dün ben de doktora gittim ve senin doktorunla aynı şeyleri söyledi. kızlar biraz aceleci oluyormuş :)) 1800gram olmuş minik prensesim. doğum şekline önceden kesinlikle normal doğum diyen doktorum, duruma bakçaz; bebek iri olursa belki de sezaryen olur dedi. 10 gün sonra da hastaneye gidip çalışabilir raporu alcam.sanki çok halimiz var ya çalışmaya!!! bebeğime bikaç hafta daha fazla bakabilmek için son 3 haftaya kadar çalışçam mecburen.
hastanede giymek için ben de terlik alcam ama öyle tüylü,süslü püslü olmasını istemiyorum. spor ama güzel bi terlik almak istiyorum. beğeneceğim bişey görürsem de kaçırmam.
nette güzel şeyler bulursan linklerini yollar mısın canım?
bu arada palette için çooooook üzüldüm. inşallah bi an önce toparlanır ve kendine gelir....
maşallah canım tombiş olacak gibi bebiş.ben de terlik alacağım.pijamalarım pembe olduğu için beyaz renkte rahat spor bişey olsun istiyorum.ceyo ve muya ya bakıcam zaten..
hadi hayırlısı canım.insanın kendi evş gibi yok valla.Allah herkese yaşatsın inşallah.annenin gelmesi de iyi olmuş..kolay gelsin canım..bu arada bikaç saat içinde annem geliyor, 10 gün sonra taşınacağımız için evi toplamaya,yerleştirmeye vs yardım etçek :)) hem annem geldiği için. hem de kendi evime taşınacağım için çok mutluyummmm
canım mevlit şekerlerinin resmini bekliyoruz ama..bende dün eminönüne gittim mevlüt şekerlerimi sepetimi aldım ama çok yoruldum kızlar kalabalıktı baya neyse kafamda çok büyümüştü halletim kurtuldum benimde sağ tarafım çok ağrıyo dik duramıyorum böbreğimmi kasığımmı nedense bir ağrı var sağımda:84:
hepinizden ben öndeyim galiba.kızım sürpriz yapmazsa en önce ben olurum sanki.ama ne bileyim yine de belli olmaz.pek nazlı benim kızım bekletedebilir hanfendi:)kızlar aklıma ne geldi töbe töbe kim ilk anne olucak diye allah sağlıkla versin vaktinlede valla ben öyle korktumki hemş.kolyeyi yüzüğü çıkarttırdılar kol bandımı bile hazırladılar süreklide damar yolum açıktı.yusuf yusuf oldum.midilat diye ilaç içiyorum.erken doğum yapmamak içinmiş kalp çarpıntısı yapıyo baş ağrısı kızlar af buyrun ama kendimi bok çuvalı gibi hissediyorum.PALETTE tekrar geçmiş olsun canm 32 haftalık olana kadar sıkıcaz 36 37 görsek şükür aslında ne kadar tutabilirlerse kız bizimkilerin ne acelesi var öyle yaa sıcak sıcak dursunlar işte.kendine iyi bak canm .
şu kaynanan ve eşinin akrabası yokmu,sinir ediyolar beni haa.ayy hiç mi düşünce yok bu insanlarda kadın hamile ne işimiz var diye..bende cok ypruldum kıslar ya yemege mısafırım vardı esımın halası oglu falan geldı kaynanamalrda geldı yemek ıs derken dus aldım sımdı gırdım yataga rahatlıyım dıye bakalım bu gece uyuyabılecekmıyım agrılar devam edıyo halaa
ohh ne güzel güle güle oturun canım.ohh ne iyi eşleriniz var.valla benimki yapmaz.şuan evimde her yer her yerde.malum haftasonu misafirim vardı.ayy bu gençler çok rahatlar valla hiç düşünmüyolar beni.o kadar kirlendiki ev anlatamam.çarşamba boyaya başlanıyor ama ben yinede bugün silip süpürücem.olmaz böyle oturamam valla hafta sonuna kadar.boya çarşamba başlar o günde biter aslında.sadece 2 oda.salon ve kızımın odası.hele kızımın odasında 2 duvar var.bir duvar tamamen pencere diğerinide dolap yaptırmıştım.orası kolay.hem bomboş o oda ama asıl iş salonda.neyse tertemiz olacak nihayetinde..İyi geceler bayanlar ah herkesin bi derdi ağrısı var artık umarım çok fazla canımız yanmadan doğumlarımızı gerçekleşririz. bugün eşimle temizlik yaptık ama baya derinlemesine yaptık bu sefer perdeleri de yıkadık ohhh ev mis gibi kokuyo heryer hijyen öyle mutlu oluyorum ki evim tertemiz olunca. ama iki gün sonra yine hertaraf pismiş hissi gelir bana neden böyle oluyo bilemiyorum sürekli temizlesek de hep kirli gibi geliyo hiç tatmin olamiyorum temizlikten bu aralar yandık ki ne yandık bebekler olunca hele hijyen takıntımız da artacak. zaten bugün o kadar çok yoruldum ki sırtmın ağrsından zor duruyorum şimdi yatıp güzelce dinleneyim hepinize iyi geceler...... yarın bol muhabbetlerde görüşmek üzere :)
haberlerini bekliyorum öncelikle.hayırlı olsun canım.valla çınladı kulaklarım demek sendin:)güzel değil mi ben beğeniyorum hele tahtada getirince daha keyifli yiyorum ama bitiremiyorum:)ben bez almadım ama 1 numara alacağım 1 paket.stoklamanın gereği yok.her yerde her zaman var çünkü..aynen alışveriş kısmı çok güzel ama benim eksik bitti.bi banyo küveti kaldı onu da en son alırım artık..canım şimdi gördüm yazdığını.evet tatlım bizde bugün özdilekteydik..bende logusa takımı aldım,gecelik ve sabahlıklı birde kaprili bir takım aldım.çok çeşit vardı gerçekten.Sonrada yemeğe senden özenip etli pideciye gittik,hatta eşime söyledim,kulaklarını çınlatmışmdır.bugün bebek bezi bile aldım.prima premium care.2 numara aldım.oğlumdada hastaneye giderken 2 numara almıştım.1 numara çok küçük,inşallah zamanında doğarlarda tabi.. dolphindeki kanz dan da bir hastane çıkışı aldım çok güzel .
bebeklere bişeyler almak ne kadar zevkli değil mi..
ben yarın dr a gidicem,aslında dört hafta olmadı ama bu sefer dayanamadım gelişimini çok merak ediyorum..yarın haber veririm sizlere güzel hamileler...........
ohh ayy ne zevkli demi.bayılıyorum yeni şeylere.maşallah kaynanana.benimkide önceden öyleydi ama sonradan bozuldu:)annene de takma kafayı bazen düşüncesizlik ediyolar işte.kaynana yapsa nasıl kızarız annemiz olunca sineye çekiyoruz işte.yeni evine geçince resimler isteriz ona göre:)merhaba kızlar hafta sonunu yoğun geçridik ,evin boya rengine karar verdik,fayansçı gezdik,kendime gecelik sabahlık takım aradım buldum aldım...yeni perdelrime karar verdik siperiş verdik... daha halılar var duvar kağıdı var mutfak ve banyocu var.. yani koşouşturmacayla geçiyor günler bugünde yeni evimin ufaktan tadilatına başlandı tüm gün oaradaydık Allah tan yeni evimle şuanki evim aynı sitede de arada dinlenmek için kaçıyorum... saolsun Kayınvalidemde bana yardım ediyor hatta mümkün mertebe benim yorulmamamı sağlamaya çalışıyor,şuanda da bende kalıyor... topike fazla uğramayamamaya başaldım bağışlayın ama aklım hep hizde Allaha emanet olun dua edin işlerimiz rast gitsin ki bende bir an önce evime yerleşeyim.....
ıyı geceler canım sende ne yordun ama bu kadar kendını yazık gunah aaaaaa gercı bend eyoruldum mısafırım vardı yıne 6.30da haber verdıler 7de geldıler yemege yanı tmızlık hıc bıtmez canım temızledıkce kırlenır bence toz alsan hergun yıne toz oluyo ya sankı hıc alınmamıs gıbı allah hepımıze yardım etsın artık
yormasaydın kendini bu kadar valla yap yap gene aynı tas aynı hamam bide evde dağıtan bir afacan varsa hiç yaptığın temizlik işe yaramıyo ama temizlik güzel şey hadi uyku zamanı bende uyusam iyi olur ağrım var geçmiyo yarın görüşmek üzere:)
oyy ooyy maşallah bebeğine 1400grm olmuş demek ,çok güzel gidiyor meleğin Allah nazarlardan saklaısn annesi o ,gerdiği poposunu bol bol ısır annesi doğunca:)
o nasıl soru yaaww sezeryan istiyorum desen sezeryana alacak demekki:44opsunu yeyeim ben onu:)
inşallah canım ağzın bal yesin emi...et et canım çok haklısın.... :18:
ahh canım yaa çok haklısın bende kendi anneme kızıyorum ,benim annem benim mevlüt şekerleriminyapımına yardım ediyor,neymiş efendim kayınvalidem yapmıyormuş,o enayimiymiş yapacakmış,öyleyse yapma anne istemiyorum ben kendim yaparım dedim...geçen günde bana diyorki benim öz annem kızım bu bebeğe pek bişey yapamayacağım,bir altın alırım sadece ....(ne demek yaa görev olarakmı görüyor kendi annem bunu nasıl söyler bana) bende aman anne altın da kalsın öyleyse dedim ben kimseden altınmış oymuş buymuş beklemiyorum zaten dedim... inana varya kayınvalidem annemden daha hevesli ve bana desetekçi,bak ben ev tadilatı yaptırıyorum kayınvalidem yanımda... bu durumlar ne yalan söyleyeyeim annem özde olsa beni annemden :soğutmaya başladı...:59
canımm ALlah yardımcın olsun Acil şifalar diliyorum
neden öylekli ama 15te bir gitmen gerekli artık...bence sen doktorunla konuş canım.....
aaa neden öyle şekerim,delimi ne bu doktorlar artık daha sık çağırmalılar ....
ohh maşallah ne güzel 10 gün demek .... benim daha yeni başlanıyor canım benim neredeyse 1 ayı bulacak evime geçmem ..Anneyle mutlu günler....
canım benim zor durumlar ,aynen bende ilk gebeliğimde yaşamıştım bunları,bu cimcimelerde ki acalecilik varya ,bende her gün diyorum aman bebeğim dur orada ,az kaldı biraz daha dayan.....
merhaba kızlar hafta sonunu yoğun geçridik ,evin boya rengine karar verdik,fayansçı gezdik,kendime gecelik sabahlık takım aradım buldum aldım...yeni perdelrime karar verdik siperiş verdik... daha halılar var duvar kağıdı var mutfak ve banyocu var.. yani koşouşturmacayla geçiyor günler bugünde yeni evimin ufaktan tadilatına başlandı tüm gün oaradaydık Allah tan yeni evimle şuanki evim aynı sitede de arada dinlenmek için kaçıyorum... saolsun Kayınvalidemde bana yardım ediyor hatta mümkün mertebe benim yorulmamamı sağlamaya çalışıyor,şuanda da bende kalıyor... topike fazla uğramayamamaya başaldım bağışlayın ama aklım hep hizde Allaha emanet olun dua edin işlerimiz rast gitsin ki bende bir an önce evime yerleşeyim.....
hepinizden ben öndeyim galiba.kızım sürpriz yapmazsa en önce ben olurum sanki.ama ne bileyim yine de belli olmaz.pek nazlı benim kızım bekletedebilir hanfendi:)
ohh ne güzel güle güle oturun canım.ohh ne iyi eşleriniz var.valla benimki yapmaz.şuan evimde her yer her yerde.malum haftasonu misafirim vardı.ayy bu gençler çok rahatlar valla hiç düşünmüyolar beni.o kadar kirlendiki ev anlatamam.çarşamba boyaya başlanıyor ama ben yinede bugün silip süpürücem.olmaz böyle oturamam valla hafta sonuna kadar.boya çarşamba başlar o günde biter aslında.sadece 2 oda.salon ve kızımın odası.hele kızımın odasında 2 duvar var.bir duvar tamamen pencere diğerinide dolap yaptırmıştım.orası kolay.hem bomboş o oda ama asıl iş salonda.neyse tertemiz olacak nihayetinde..
günaydın kızlar.ben yine erkenden açtım gözlerimi.eşim giderken uyandım ve uyuyamadım hala da.kalktım bende.zaten işim çok ,evi toparlamam lazım.hafta sonu yatılı misafirim vardı.canım çıktı valla.gençler yoruyor insanı.c.tesi yemeği dışarıda yedik pazar günü de evde ama yinede yoruldum valla.evim berbat ne güzel tertemiz düzenliydi am şuan fena.1 günde kalsalar yattıkları nevresimleri ve yorganları yıkamam lazım.dün yorganları yıkadım bugünde nevresimleri.silip süpürücem hem bugün.aslında sadece süpürsem de olacak.çarşamba günü boyacılar gelecek zaten ama ayy yok dayanamam çarşambaya kadar.ayy ne çok iş çıkacak kızlar.boya bitecek temizlik başlayacak.kadın gelecek zaten sonrada bebişimin odası.sonra onun eşyalarını yıka ütüle yerleştir.valla gözümde büyüyor.dün kızımın kıyafetlerini ayırdık eşimle.beyazlar açık renkliler ve koyu renkliler olarak.öyle 3 makine onlar bir de kabanıdır battaniyesidir onlar da bi makine.yün işleri ablam ve annem getirince artık yıkarım.zaten mayısın 28inde bursada kuzenimin düğünü var o zaman getirecekler.onları da o zaman yıkarım zaten.tam iş bitecek haziran başında yine mutfak dolaplarını falan yaptırıcam.yine halıları yıkamaya göndericem.doğumdan önce temiz olsun.şimdi sildiricem halıları bu boya işinde.yıkatmadan içime sinmez ama..işte öyle kızlar..kendinize iyi bakın.bol bol yazın..
aysozg cüm sende yorma kendını ya bu ne azim bak son aylar yavas yavas ısını yap otur dınlen yap bend eboyatmak ıstıyorum kuzenım var boyacı ama samsunda mayıs sonu gel dedım cok yogunum bılmıyorum dedı o olsaydı ucuza boyatırdım :) buralardada boyacı varmı yokmu hıc bılmıyrum ya bızım evı yapan adama sorcam boyarmı dıye benımd ebu ay sonu halılarla boya ısını haletmem lazım aslında gorumcemın cocukalrı sagolsun kalemle cızmısler bı kac yerı duvarı pis ellerını surmusler hep o yuzden daha 1 senelık boya hemen kırlendı
canım ben dedim kusma iyi değilmiş diye ama sen doktoruna sor eğer öyle çok olmuyorsa yediğindendibide bebiş büyüdü ya o yüzden mideni ekşitiyordur ve kusuyor olabilirsin.benim dediğim çok kusuyorsan eğer.neyse takma kafana.ayy sorma ben sıfır evime taşınırken yapılan boyayı beğenmemiştim.eşimde inşaat mühendisi olunca boyacılarını çağırdı taşınmadan boyatmıştım hemen.1 sene sonra sedefli boyaya kafayı taktım çünkü alçı boyalar su bazlıda olsa silinmiyor iz kalıyordu.geçen yıl yine çağırdım boyacıları sedefli boya yaptırmıştım ama salon ve çocuk odası kalsın demiştim.keşke boyatsaymısım şimdi zor olacak işte.bebiş gelmeden boyatayım yine dedim çarşamba gelecekler inşallah.2 oda ama yinede ev dağılacak ister istemez.çok şükür ki dolap içlerim baza altım kanepelerin sandıklarını düzenlemiş ve temizlemiştim daha yenilerde.1 ay bile olmadı işte.artık ellemem oraları.çekmeceler de temiz düzenli zaten.boyacı gidince süpürülüp temizlenecek sadece.gözümde büyüyen kızımın odası.odası gelecek yerleştir kıyafetlerini yıka ütüle ama hepsi 1 haftada biter nasıl olsa.Allah sağlık versin de yapalım.kadın da gelecek.haziran başı gibide mutfak dolaplarımı sildiricem geçenlerde ben silmiştim zaten.ama doğumdan önce olsun istiyorum.halılarıda gönderirim hem.halılarımda yıkanalı 2 ay oldu ama ben yinede doğumdan önce göndericem..bebişimin kıyafetlerini ayırdım renklerine göre de çok abartmışım melihacım kıyafet konusunu.artık almam valla.çoğunu giyemez bile belki..bu arada kızımın mobilyasını ve odasının temizliğini sabun tozuyla yapıcam.kimyasal kullanmak istemiyorum.size de tavsiye ederim..evi yerleştirdim bir de süpürüp silersem tamamdır..ama önce dinleneceğim...midem bulandı eğilmekten..
kıslar demeyı unuttum sabah esımle kahvaltı yaparken bı anda daldım bı bardak cayı karnımdan asagı dokuldu karnım yandı bıraz bebegıme bsıey olmamıstır dımı sımdı acımıyo yanık yok gecelıgımden gectı hemen karnıma esım panık oldu :) esım benım derdımde bende gecelıkle masa ortusune cay dokuldu dıye uzuluyorum sabah sabah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?