2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

yok allaha sukur canım ıyım allah dan kızarıklık falanda olmadı hala bıtıremeıdm utuyu ya yavas yavas yapıyorum heryerını utuluyorum kendımınkıne bu kadar ozen gostermıyorum ya :) sen nağpıyon canım dınlenebıldınmı

ayy o minicik şeyleri ütülemek de özen ister zaten canım klay gelsin. ben bugün 11 e kadar yattım dinlendi m:)

çok çok geçmiş olsun bebeğe bişey olmamıştır dökülen yerlerde kardelenin dediği gibi mağazalrda olan şeyler sana bişey olmasın önemli olan bu dimi

çok çok geçmiş olsun bebeğe bişey olmamıştır dökülen yerlerde kardelenin dediği gibi mağazalrda olan şeyler sana bişey olmasın önemli olan bu dimi

sagol canım allah razı olsun bugun kımsecıkler gırmemıs ya bend e yenı geldım eve kocısımı beklıyorum dısarı yemege cıkıcaz yemek yapmadım gezmekten :) hemde yoruldum cok guzel bı hava vardı burda ınsallah boyle gıder evım serın bıraz allahdan dısarıya gore sız nerelerdesınızz kıslarr

slm kızlar bayadır giremiyoruum nete en son cinsiyet mevzusunda kalmışım ben :) herkes iyidir umarım az kaldı bebişlerimizi görmeye bu gün bende bebişimin adına ninni indirdim onu dinletiyorum sizede tavsiye ederim belki biliyorsunuzdur ama ben yinede linki vereyim bilmeyenler için...
http://www.meyrafanclub.com/forum/showthread.php?p=5359#post5359"

evet hava çok güzeldi bugün bende oğlumun kıyafetlerini yıkadım kurumadılar daha sonraütülerim dışaıyada çıkamadım bu yüzden

ayy kızlar ölüyorum yorgunluktan.çarşamba boya yapılacak ben ev temizledim.hem süpürdüm hem sildim deli gibi.sonra eşim geldi yemek yedik.salonu topladık o hala yapıyor ben dinleniyorum.çok yoruldum ama.olsun tertemiz olacak bundan sonrada boya işi falan yok.bu boya silinebiliyor rahatca.bende gündüz kızımın odası toparlamıştım zaten.bu arada bebişlerin çamaşırlarını yıkayan arkadaşlar.renkleri nasıl ayarladınız.ben 3 gruba ayırdım renkli açık renkli ve beyazlar.yumuşatıcı koymadınız demi.dolabını yatağını sabun tozuyla silin arkadaşlar.bir de bişey daha sorucam yatak bariyerleri var ya onlara koruyucu kılıf takılıyor hani.işte onlara bebek temas etmeyecek ama yinede yıkayayım demi..akıl verin bana.
ayy kızlar bu arada bugün 3lü pijama takımım ve geceliğim geldi.çok güzelller.ikisi 100liraya mal oldu.piyasadan alsaydım aynısı 150lira tutuyodu..iyi oldu valla.hem çok şirim hem çok cici ben de kızımda pembe pembe olucaz inşallah..odasınıda pazar gününe istiycez.ayy çok heyecanlı yaa.boya çarşamba biter zaten.perşembe cuma kurur.c.tesi eşimle sadece kızımın odasının kaba temizliğini yapıcaz.sonra pazar odası gelir.p.teside kadın temizliğe gelir ve biter inşallah..

oh masallah canım bıtmıs nerdeyse ıslerın bu hafta sonu bıtıyo ne guzel nasıl boya aldınız canım boyanın markası falan ansıl saten boyamı tıner bazlı falan sılınenler cok guzel oluyo benım kaynanamında oyle hıc boyatmıyo habıre sılıyo bısey olunca bende aksam kuzenımle konustum gelcenmı dıye bılmıyorum falan dedı mırın kırın yaptı ınsallah gelır ya bend ebu ay sonu boyatcam ınsallah eger geloırse gelemzse ne yapıcam bılmıyorumm allah yardım etsın canım bıtmıs ıslerın en guzel temız temız otur sen artık dınlen

merhaba herkeze günaydınlar olsun..... bende şimdi eşimi kayınvalidemi ve kızımı uğurladım,ama neden bilmiyorum kızımın beni bırakıp babannesinin elinden tutup gitmesi bana koydu.... ağlamak geldi içimden ve ağlıyorumkızım ilk göz ağrım 3,5 yaşında artık büyüor kendisi karar verebiliyor... bu da beni çok duygulandırdı....kızlar birşey daha soracağım... benim bugün mutfak ve banyo rengine karar vermem şart.. ve karar veremiyorum ,alında ilk ve tek kararım,mutfağı üstü siyah altı beyaz membran arada kırmızı siyah beyaz gri tonları taşıyan mozaik yaptırmaktı ama 2-3 ayrı mutfakçı siyahın ve membranın çok sağlıklı olmadığını söylediler.... neyse akrilik yaptırmaya karar verdim o da parlak ,ama renk kararı benim aklımı karıştırdı,evimin salonuda kahverengi ,bej ve turkuaz renkleri hakim ,yatak odam bordo ve krem,ama mutfağıma kararsız kaldım,acaba mutfağı ,bordo krem mi,ceviz(abanoz) kremmi yaptırsam ...

canım biticek bu hafta ama beni de bitirecek.canım polisanın sedefli boyası var.uygulaması zor zahmetli biraz ama değiyor doğrusu.çünkü alçı boyalar silinebilir deselerde silindiğinde bez izi kalıyor ve en ufak parmak izini bile belli ediyor.ben sevemedim o boyaları ama bu hem parlak hem değişik renkleri var hem de silinmesi hiçbir izi lekeyi belli etmemesi harika.ama en az 2 boyacı olması gerekiyor.biri normal rulo ile boyuyor diğeri arkadan dekolu fırçayla şekil veriyor.sanki boya değil de duvar kağıdı gibi duruyor.hoş yani.ne yap et boyat canım bebişden önce.bebişe seneye falan hiç yaptıramzsın.kuzenin gelmezse başka birini tutun.gerçekten bebiş öncesi iyi lur tatlım.haftaya dinlenme zamanı.ama haziran başında yine temizlik var.bu defada bebiş öncesi genel temizlik:)mutfak dolapları var o zamanda.aslında temiz ama ben yinede silinsin istiyorum.işimiz bitmez biz kadınların.canım çamaşırları nasıl yıkadın.renklerini nasıl ayarladın ve kaç dakikalık programda yıkadın.ben bugün çamaşır torbası alacağım öyle yıkayacağım.sonrada kurutma makinasında kurutup öyle ütüleyeceğim.aynı gün bitiririm zaten..

günaydın canım.ee daha büyüdükce neler neler görücez.ağlama annecik diğer kızın seninle.canım siyah yaptırmadığına çok iyi yapıyosun çünkü çok leke gözteriyor.kullanan tüm arkadaşlarım çok pişman.bence abanoz yaptır hem çok şık hem kullanışlı..mutfakda iz belli etmeyen leke göztermeyen ahşap olması inan çok önemli.ev temiz olsa bile dolapta en ufacık bir leke pis gösteriyor.kullanışlı olsun ..gönülcüm perşembe kontrolüm var.kızım epey büyümüştür heralde..

herkese günaydın.yine erkenciyim ben.dün de erkenden kalktım ama tekrar uyumuştum bugün uyumayacağım.işim var.ev temiz ama salon taşınmış gibi dün her şeyi çıkardık perdeleri fon perdelerini,storlar.mobilyaları ortaya topladık güzelce poşetledik.kızımın odasını da boşalttık.parkelere boya damlamasın diye yerleride poşetle kapladık.iyi oldu.bende çamaşır yıkayıp banyo yapıp çarşıya gidicem.saçlarımı kestiricem epilasyona gidicem ve çamaşır yıkama torbası alacam nerde satılır bilmem ama.ama önce yemek yapmam lazım.yarın boyacılar için.onların yanında uğraşamam şimdi.akşamda eşimin saz kursuna gidicem eşimle.bol bol yazın bakalım..

aaa aman şekerim beniim kaynanayla aramı iyi tutmam gerek valla aramız bozulursa ben mahfolurum o benim en büyük destekçim... benim annemden daha çok düşünüyor evime daha çok gelip gidiyor... annemle aynı mahallaede oturuyorlar ama kayınvalidem daha çok bende Allah razı olsun ondan,annemide takmıyorum,ablamıda ikisde kendi aleminde mutlu olsunlar,kayınvalidem saolsun, o da giderse Allah bana sağlık güç versin nediyelim... ahh bir yapılsa resimleri mutlaka yüklerim çok içime sinecek olunca da herşeyi temiz temiz...

28inde düğünmü var ne güzel :) bursadasınız yanii:):)

eşine bak şimdiden kızını korumaya başlamış bile :)hımm güzel bende bir an hastanın isteğine göre doğum şekline karar verecekama yanılmışımo elde ayakta uyuşma hissi bendede yok...valla annemin yaptıklarına bende şaşırıyorum annemim belinde 10 adet platin var belinden rahatsız tamamda işine geldiğinde ,beli ağrımıyor gelmediğinde ağrıyor...buna kızıyorum.... yani ben ondan altın istemedimki ,destek m orel versin sadece...Allahtan kayınvalidem düşünceli bir kadın yaşıda genç 62 doğumlu anneden ziyade abla gibi ... başlarda bazı şeylerine kızıyordum ama zaman geçtikçe kayınvalidem çıtanın üsütne çıkıyor benim kalbimde...
evet zorlayacak ama zevk veriyor evim için birşeyler yapmak... bir an önce yapmak...aman senin doğumdan 5-6 ay sonra olsun inşallah....

canım çok teşekkürler...annem evet çok yanlış düşünüyor...benim annemin hevesi işine geldiği yerde ....bazen üveymiyim diye aklıma geliyor,saçmalama diyorum bu mümkün değil sima olarak hem babamdan hemde annemden almışım ...biyoloji bunu ıspatlayıyor...
banada doktor hazıran sonuna dogru olabılır dedı ama kız bunlar bellı olmaz yınede erkende gelebılır dedı
aman aman de ki o bebişe'' bakma sen doktora kızım sen haziran sonunu doldur'':):)
aman canım ,kimseye bişey olmazda sana acısı yeter valla... bebeğide merak etme o tam 7 tabaka altta ....
valla şekerim,renklileri,kırmızılı olanları elimde bir test ettim bakalım boya salıcakmı diye ,salmayınca ,battaniyeler dahil renkli ve beyaz diye 2 makine yapıp yıkadım....hadi bakalım seninde telaşen başlıyor ALlah rast getirsin cacnım benim....
evet mutfakçılarda öyle demişti,bende abanoza takıldım ağırlıkta ,ama evimin heryerinde kahve tonlarının olması hoş olurmu bilemiyorum:44:,evet benimde perşembe kontrolüm var saat13_30da bakalım benimki ne alemde:):)seninki 2 kg olmuştur bence:)

maşallah şekerim bugünde programlısın ALlah rast getirsin işlerinizi,şimdiki boyacılar damlatmıyorlar ama yinede riske etmemek gerek öyle değilmi eşin çalsın sen söyle şekerim:) keyifli günler sizinle olsun....

ben kendi evime geçince mutfağımı bordo-beyz yaptırcam mesela. çok şık bence.

ah canım yaaa nasıl duygusalız bu aralar sanırım ondan oluyo. kızın sen yanında değilken hiç bir yere gitmediyse şimdi hiç itiraz dahi etmeden gitmesi elbette dokunur. ben olsam benim de içim burkulurdu ama en büyük derdimiz o olsun :)))

sen zaten çok sabırlı ve anlık da olsa iyi düşünen birisin canım aranı bozmazsın kayınvalidenle. kayınlavileden de şimdi diğer elti adayının yaptıklarından sonra sana sarılır daha çok, bu durum senin de lehine olur yani :))) şu zor zamanlarından her gün geldiğine göre zaten o da çok iyi niyetli biri ki seni hiç bir zaman zorda bırakmaz.

eşim koruyo tabi kızını, kız çocuk delisi zaten şimdiden kız isteme sahneleri falan olunca dizilerde gözleri dolmaya başladı yazık :) inşallah normal doğum yaparız yaaa. elde ayakta uyuşma olmamamsı iyiymiş olursa bazı kötü şeylerin habercisi miymişm neymiş olmaz inş. ama benim iki gündür yataktan kalktığım an ellerimi sıkıyorum yumruk şeklinde bi ağrı oluyo. ağır bişey elime aldığımda yani tencere zorlandım bugün. annen bel ağrısını kendisine bahene etmiş artık işine gelmeyen her durumda onu kullanır, içinden gelse ne olursa olsun koştururdu zaten aman boşver canım..... hahahaa üvey olduğunu mu düşündün bu yaştan snra :) benim annem de ablama biraz daha düşkündür sanırım ilk çocuk diye tam anlayamadım.

Gönülcüm sen hangi detarjanı kullanıcaksın bebek için ben internetten biraz araştırdım granül sabul öneriyolar genelde ama üç seçenek ağırlıklı olarak önerilmiş. 1-granül sabun, 2-dalin sıvı deterjan, 3-omo baby, ben evde kendim omo kulllanıyorum normal bebek için de omo baby mi alsam diyorum ama aklım karıştı yine de sen tecrübelerinle kafamızın karışıklığını giderir misin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…