hımm bordo beyazben kendi evime geçince mutfağımı bordo-beyz yaptırcam mesela. çok şık bence.
evet çokm duygusalım.... yavrum yazık sonra pişman olmuş oyun arasında ben annemi özledim demiş aradılar konuştuk annem yarın görüeşeceğiz dedim tamam anne seni seviyorum dedi... sonra bende ona çanta aldım ,yumak aldım şiş aldım (benimkileri bıraksın diye) aradım sevindi yavrum:)ah canım yaaa nasıl duygusalız bu aralar sanırım ondan oluyo. kızın sen yanında değilken hiç bir yere gitmediyse şimdi hiç itiraz dahi etmeden gitmesi elbette dokunur. ben olsam benim de içim burkulurdu ama en büyük derdimiz o olsun :)))
evet canım kayınvalidem iyi niyetli ve bu durumda bile yanımdan ayrılmıyorlar... saolsunlar ben biraz sakin kafa kalayım sakimlikle karar vereyimn diye kızı alıp götürdü...bu yaştan sonra neler düşündüryorlar insanasen zaten çok sabırlı ve anlık da olsa iyi düşünen birisin canım aranı bozmazsın kayınvalidenle. kayınlavileden de şimdi diğer elti adayının yaptıklarından sonra sana sarılır daha çok, bu durum senin de lehine olur yani :))) şu zor zamanlarından her gün geldiğine göre zaten o da çok iyi niyetli biri ki seni hiç bir zaman zorda bırakmaz.
eşim koruyo tabi kızını, kız çocuk delisi zaten şimdiden kız isteme sahneleri falan olunca dizilerde gözleri dolmaya başladı yazık :) inşallah normal doğum yaparız yaaa. elde ayakta uyuşma olmamamsı iyiymiş olursa bazı kötü şeylerin habercisi miymişm neymiş olmaz inş. ama benim iki gündür yataktan kalktığım an ellerimi sıkıyorum yumruk şeklinde bi ağrı oluyo. ağır bişey elime aldığımda yani tencere zorlandım bugün. annen bel ağrısını kendisine bahene etmiş artık işine gelmeyen her durumda onu kullanır, içinden gelse ne olursa olsun koştururdu zaten aman boşver canım..... hahahaa üvey olduğunu mu düşündün bu yaştan snra :) benim annem de ablama biraz daha düşkündür sanırım ilk çocuk diye tam anlayamadım.
Gönülcüm sen hangi detarjanı kullanıcaksın bebek için ben internetten biraz araştırdım granül sabul öneriyolar genelde ama üç seçenek ağırlıklı olarak önerilmiş. 1-granül sabun, 2-dalin sıvı deterjan, 3-omo baby, ben evde kendim omo kulllanıyorum normal bebek için de omo baby mi alsam diyorum ama aklım karıştı yine de sen tecrübelerinle kafamızın karışıklığını giderir misin :)
geldik şekerim ne yapıyorsun ben köpek gibi yoruldum yatmam gerekl ama topike gelmek istedim:..OoOoOoOo hadi bayanlar hepinizi foruma bekliyoruz :)
nerelerdesiniz kıslar lütfen geliverin artık topiğeeee......
hımm bordo beyaz
evet çokm duygusalım.... yavrum yazık sonra pişman olmuş oyun arasında ben annemi özledim demiş aradılar konuştuk annem yarın görüeşeceğiz dedim tamam anne seni seviyorum dedi... sonra bende ona çanta aldım ,yumak aldım şiş aldım (benimkileri bıraksın diye) aradım sevindi yavrum:)
evet canım kayınvalidem iyi niyetli ve bu durumda bile yanımdan ayrılmıyorlar... saolsunlar ben biraz sakin kafa kalayım sakimlikle karar vereyimn diye kızı alıp götürdü...bu yaştan sonra neler düşündüryorlar insanavalla eşine üzüldüm kız daha şimdiden başlamış bile duygusallaşmaya... bu arada deterjan ,bende omo kullandım,yıkadıktan sonra kes,nlikle koku olmuyor içinde ,ve yumuşacık oluyor herşey... ama biraz kokulu olsun dersen hacışakir var.... ama bence omo....
geldik şekerim ne yapıyorsun ben köpek gibi yoruldum yatmam gerekl ama topike gelmek istedim:..
oyyy kıyamam ben İremciğe nasıl bağlı annesi sana bak oyunda bile unutmuyor seni. hahaaa örgü mü örecekmiş minnoş yaaa kazak örsün kardeşine
Dimi yaaa omo iyidir. Tamam canım benim sağol.
Ben bugün pek bişey yapmadım genelde evde yattım sırtım o kadar ağrıyo ki istesem de yapamadım bişey. pazar- pazartesi günü epey yoğujn geçti benim de temizlikle ama mahfetti işte sırtımı. bize ne yapsak dokunuyo anacım ama yapmadan da oluyo mu işte olmuyo ne yazık ki....
merhaba herkeze günaydınlar olsun.....bende şimdi eşimi kayınvalidemi ve kızımı uğurladım,ama neden bilmiyorum kızımın beni bırakıp babannesinin elinden tutup gitmesi bana koydu.... ağlamak geldi içimden ve ağlıyorum kızım ilk göz ağrım 3,5 yaşında artık büyüor kendisi karar verebiliyor... bu da beni çok duygulandırdı....kızlar birşey daha soracağım... benim bugün mutfak ve banyo rengine karar vermem şart.. ve karar veremiyorum ,alında ilk ve tek kararım,mutfağı üstü siyah altı beyaz membran arada kırmızı siyah beyaz gri tonları taşıyan mozaik yaptırmaktı ama 2-3 ayrı mutfakçı siyahın ve membranın çok sağlıklı olmadığını söylediler.... neyse akrilik yaptırmaya karar verdim o da parlak ,ama renk kararı benim aklımı karıştırdı,evimin salonuda kahverengi ,bej ve turkuaz renkleri hakim ,yatak odam bordo ve krem,ama mutfağıma kararsız kaldım,acaba mutfağı ,bordo krem mi,ceviz(abanoz) kremmi yaptırsam ...
maşallah canım epey büyümüş.bakalım benim kızım kaç kilo oldu.yarın 8.30 da kontrolüm var.ilk defa bu kadar heyecanlıyım doktora gitmezden önce.normalde randevu günlerini geciktirmeye çalışan ben şimdi ilk defa yarın olsa diyorum.ne güzel ya doktorlarınız doğum hakkında konuşmaya başlamaış.geçen ay kontrole gitttiğimde doktor bey doğum ne zaman gibi olur diye sordum verdiği cevap:acele etmeyin zamanı gelince olur,oldu.içimden yapma yaa dedim:)benim de 28 mayıstan önce kontrole gitmem lazım.kuzenimin düğünü var bursada bakalım gitmeme izin verecekmi.slm kızlar;
akşam oğlumu uyuturken bende onunla uykuya daldım ve az önce uyandım,şimdide bu saatte uyanık, cin gibiyim,ama evin sessiz sakin oluşunu fırsat bilerek hem nete takıldım hemde kafamı dinliyorum.
bende pazatesi günü dr a gittim arkadaşlar.bebeğim 30+2 de 1581gr olmuş.Dr normal dedi..duruş pozisyonu ayaklar aşağıda kafa yukarıda ters duruyormuş,bir-iki hafta içinde dönebilirmiş,herşey yolunda giderse haziran sonu 25-30arası alırız dedi.br dahaki kontrolümde dr um yurtdışına çıkacağı için mayıs 28 de kısmetse. yine bol sıvı almayı ihmal etme dedi.
Gönülcüm Allah kolaylık versin sana.inşallah içine tam sinen şeyler yaptırırsın yeni evine..bebeğinde kısmetiyle geliyor demekki,yeni bebek yeni ev..bende Kerem doğduğunda ev almıştık,4 aylıkken taşınmıştık,evin bütün yapılacak işlerini,banyo,mutfak minicik bebeğimide alarak dükkan dükkan gezerek halletmiştik bizde.her gittiğim yerde uygun bir yer bulup emzirirdim..
Herkese bu saatte güzel uykular diliyorum,rüyanızda mis kokulu bebişlerinizi görün.........
badilarini güle güle giy annesi...huu kıslarr napıyosunuz ben daha yenı geldım eve esımın ananesı geldı kaynanamdaydık artık gıdene kadar bırsuru mısafır gelır benıde cagırırlar onlar yzuunden ıkı gundur arkadasıma gıdemıyorum ya :) aysozg cum ben renklılerle beyazları ayırdım ıkı kademe yaptım 15 dk ık programda 40 derecede yıkadım gayet temız ve guzel oldular yerlestırdımde sımdı eve gelırken lc waıkıkıye gıttık 4 tane badı aldım kısa kollu :) onunde bebek falan var loadıng yazıyo bı tanesınde dıgerınde kedıler var bı tanesınde bebek var dıgerıde rengarenk b tişort sımdı bıraz evımı toplıyım yarın ne olur ne olmaz dıye ayrıcaa GÖNULCUM mutfak ıcın karar vermıssındır coktan ama bende borda krem falan tercıh ederdım bordo turunde mutfaga bayılıyorum ya ısterdım benımkıd eoyle olsunn kardelenın dedıgı gıbı cok guzel oluyo bence ama kalıtesınden anlamam osmana bıle hıc bakamadım yaa bıde kıslar bu konu onemlı benım ıcın dun gece 12 gıbı basım cok dondu 5 dk kafamı kaldıramadım gozumun onu donuyodu bu aksamda oldu bı ıkı defa neden acaba merak ettım
yaa bak şu veledlerin yaptığına sallamıyorlar artık bizi kendi kararlarını kendileri veriyorlar...gönülcüm benim oğlanda beni dün bıraktı gitti kuzenleri burda diye babaennesinde yattı ama bugün uykusuzluktan dökülüyo bende uyuyamadım sabaha kadar onu özledim eşimde ne olmuş yatarsa yatsın diyo bu konuda anlaşamıyoruz onunla bende çok düşkünüm oğluma gidince içime oturdu bir izin bile almadı benden...
maşallah bebeğine kilosu gayet iyi Allah nazarlardanm saklasın...senin sezeryan oluğu için 38. haftada alacaklar o halde.... hayırlsısı olsun.... dilerim benim bebekte vaktini bekler yoksa mahfolurum .Aynen bende senin gibi elimde bebek emzire emzire dükkanları gezmek istemediğim için acele ettim bu dar zamana sıkıştırdım tadilatı Allahım Yardım etsin... ama dün aldığım tarihe göre biz 28 mayıstan önce geçemeyeceğiz yeni evimizeslm kızlar;
akşam oğlumu uyuturken bende onunla uykuya daldım ve az önce uyandım,şimdide bu saatte uyanık, cin gibiyim,ama evin sessiz sakin oluşunu fırsat bilerek hem nete takıldım hemde kafamı dinliyorum.
bende pazatesi günü dr a gittim arkadaşlar.bebeğim 30+2 de 1581gr olmuş.Dr normal dedi..duruş pozisyonu ayaklar aşağıda kafa yukarıda ters duruyormuş,bir-iki hafta içinde dönebilirmiş,herşey yolunda giderse haziran sonu 25-30arası alırız dedi.br dahaki kontrolümde dr um yurtdışına çıkacağı için mayıs 28 de kısmetse. yine bol sıvı almayı ihmal etme dedi.
Gönülcüm Allah kolaylık versin sana.inşallah içine tam sinen şeyler yaptırırsın yeni evine..bebeğinde kısmetiyle geliyor demekki,yeni bebek yeni ev..bende Kerem doğduğunda ev almıştık,4 aylıkken taşınmıştık,evin bütün yapılacak işlerini,banyo,mutfak minicik bebeğimide alarak dükkan dükkan gezerek halletmiştik bizde.her gittiğim yerde uygun bir yer bulup emzirirdim..
Herkese bu saatte güzel uykular diliyorum,rüyanızda mis kokulu bebişlerinizi görün.........
canım sabırsızlıkla bekliyoruz haberlerini kaç kg olmuş acaba.....maşallah canım epey büyümüş.bakalım benim kızım kaç kilo oldu.yarın 8.30 da kontrolüm var.ilk defa bu kadar heyecanlıyım doktora gitmezden önce.normalde randevu günlerini geciktirmeye çalışan ben şimdi ilk defa yarın olsa diyorum.ne güzel ya doktorlarınız doğum hakkında konuşmaya başlamaış.geçen ay kontrole gitttiğimde doktor bey doğum ne zaman gibi olur diye sordum verdiği cevap:acele etmeyin zamanı gelince olur,oldu.içimden yapma yaa dedim:)benim de 28 mayıstan önce kontrole gitmem lazım.kuzenimin düğünü var bursada bakalım gitmeme izin verecekmi.
amway evet gereçekten kaliteli olduğu için pahalı biraz.... bence doktorun izin vermez canım sen kendie boşuna elbiseyi dert etme .... 3 saatlik yol belki ama ,tehlikeli......ben senin yerinde olsaydım... hamile abiyesi değil göğüsten aşağı dökümlü dizlerde açık renk bir abiye alıp daha sonrada giyerdim... senin tenine beyaz yada krem çok hoş gider bence....günaydın kızlar.dün öğleden itibaren topiğe fgiremedim.işlerimi halledip dışarı çıktım.dün kızımın çamaşırlarını yıkamak için çamaşır torbası buldum.sevi bebenin varmış.şimdilik 2 tane aldım.yerini öğrendim nasıl olsa eskidikçe alırım artık.
deterjan işini konuşmuşunuz dün.valla ben Amway in bebek deterjanını aldım.hekes onu önerdi.pahalı biraz ama kendim Amway in satış temsilciliğini yaptığım için getirttim.kuzenimede almıştım o çok memnun.bir de aynı bebiş bebiş kokuyor.
GÖNÜLCÜM evet 28 mayısta bursadayım Allah izin verirse.kuznimin düğünü var ama doktorum bakalım gidebilirsin diyecekmi.aslında çok yakın ama doğuma az kaldığı için insan tedirgin oluyor yakın bile olsa.ve asıl sorun ne giyeceğim.hamile abiyeleri çok pahalı. yakın kuzeniminde düğünü şık olmam lazım.bakalım ne yapıcam.
evett işler başladı.boyacılar geldi az önce.salondan başladılar.şansıma hava da kötü.güya havanın ısınmasını bekledik ama gel gör ki bugün soğuk hava ama mecbur artık.cumartesi günüde kızımın odası gelecek inşallah.o akşam eşimle sileriz mobilyaları.sonra kıyafetlerini yavaş yavaş halletmeye çalışırım.
hadi bakalım dün gibi olmasın bugün bol bol yazışalım.
amway evet gereçekten kaliteli olduğu için pahalı biraz.... bence doktorun izin vermez canım sen kendie boşuna elbiseyi dert etme .... 3 saatlik yol belki ama ,tehlikeli......ben senin yerinde olsaydım... hamile abiyesi değil göğüsten aşağı dökümlü dizlerde açık renk bir abiye alıp daha sonrada giyerdim... senin tenine beyaz yada krem çok hoş gider bence....
canım ne 3 saatliği kız.bizim evin önünden mudanyadaki teyzemin evine tam 1saat 25 dakikada varıyoruz.aslında uçuyoruz desem daha doğru olur:)ama zaten 150 km.yakın bursa.dediğin gibi bakarım o zaman elbislere canım.valla iyi fikir verdin.zaten üst tarafım aynı kilo almadım.zaten beyaz çok istiyorum.inşallah bulurum.bak heveslendim şimdi:)sana da kolay gelsin canım ama bı kırılma değiştirme işlerinde sen gitme bence.en azından senlik bir iş yokken evde dinlenmene bak.ayakta kalma.kaç gündür ayaktayım dün gece resmen sancım oldu.ödüm patladı hemen sen geldin aklıma.dedim off gönülden bile erken doğurucam dedim.daha 32+0 oldum bugün yani 33.haftama yeni girdm bugün itibariyle..Allah korusun inşallah vaktinde doğurucaz.biz de senin iyi haberlerini bekleiyoruz.ne diyecek bakalım doktorun.senin kızın mı şişman benimki mi acaba:)
mehtapcım kolay gelsin,boya işine girdiniz demek,sen yorma sakın kendini,anladığım kadarıyla çok titiz birisin duramıyorsun ama artık ağırlaştık tatlım sık sık kasılmalar yaşayabiliriz.inşallah çok yorulmadan halledresiniz boyayı..ne güzel mis gibi eve gelecek bebeğin..
sevi bebenin çamaşır torbasını nereden aldın canım,ben geçen sefer hamileliğimde mother care den bulmuştum,bugün çarşıya çıkıp bende alayım.
kızlar bu havalardan herhalde kendimi acaip yorgun halsiz hissediyorum,havalar da bir düzgün gidemedi,tam hastalık havası,bugünde yağdı yağacak sanki..
kızlar dr kontrollerinizi bekliyorum.biz bu sefer yüzünü göremedik kapattı yüzünü hep dr çok uğraştı beni oturtup tekrar yatırdı ama dizleriyle kapattı hep..
sevgiler hepinize...
aynen bebeğim bana çok düşükündür geceleri bile yanımda yatmak için ağlıyor...bana sarılıp meleğim meleğimsin sen benim ikinizide çok seviyorum anne kardeşimide çok seviyorum diyerek karnımı öpüp okşuyor...offf şu sırt ağrıları.... benim çatılarım çok ağrıyor geceleri mesela sağa sola dönerken çok zorlanıyorum... öff temzilik gına geldi ama dediğin gibi içimize sinmiyor,mutfak ve banyoyada karar verdim,:) banyoyuda beyaz ve kırmızı:):) işte böyle.... inşallah herşey vaktiyle olsun.. Allah yardım etsin....
YouTube - Andrea (SAHARA) - Izlaji me - HD - Balkanik Music kızlar bu şarkı beni çok neşelendiriyor anlamını her nekadar bilmesemde......
huu kıslarr napıyosunuz ben daha yenı geldım eve esımın ananesı geldı kaynanamdaydık artık gıdene kadar bırsuru mısafır gelır benıde cagırırlar onlar yzuunden ıkı gundur arkadasıma gıdemıyorum ya :) aysozg cum ben renklılerle beyazları ayırdım ıkı kademe yaptım 15 dk ık programda 40 derecede yıkadım gayet temız ve guzel oldular yerlestırdımde sımdı eve gelırken lc waıkıkıye gıttık 4 tane badı aldım kısa kollu :) onunde bebek falan var loadıng yazıyo bı tanesınde dıgerınde kedıler var bı tanesınde bebek var dıgerıde rengarenk b tişort sımdı bıraz evımı toplıyım yarın ne olur ne olmaz dıye ayrıcaa GÖNULCUM mutfak ıcın karar vermıssındır coktan ama bende borda krem falan tercıh ederdım bordo turunde mutfaga bayılıyorum ya ısterdım benımkıd eoyle olsunn kardelenın dedıgı gıbı cok guzel oluyo bence ama kalıtesınden anlamam osmana bıle hıc bakamadım yaa bıde kıslar bu konu onemlı benım ıcın dun gece 12 gıbı basım cok dondu 5 dk kafamı kaldıramadım gozumun onu donuyodu bu aksamda oldu bı ıkı defa neden acaba merak ettım
aynen bayıldım bu halsizliğime iyi geldi.hiç halim yok canım yaa.tüm enerjim alınmış gibi.midem bulanıyor değişik kasılmalarım var.korkuyorum inan.boya var şuan.ve bir o kadar iş.işçilere yemek yapıyorum bi yandan bu halimle.off çok yordum kendimi.inşallah bişey olmaz..ohhh şarkı da epey hareketliymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?