2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

canım doktorların hepsi ayrı bi alem ama çok şükür iyiler yaa.... seninki de zamanı gelince konuşur bence bebeğin dönmesini falan bekliyo olabilir, mutlaka bir bildiği vardır sen kafana takma bunları gerçekten de zamanı gelince olucak aslında verilen tarihler de çok tutacağını sanmıyorum ben sezaryen dışındakiler tabiii... bence izin verir canım bursa çok uzak sayılmaz ayrıca millet nerelere gidiyo doğum ayınca bile...

ayy aynen ben de dün meliha gibi lcw dan kendime badi aldım aynılarından:)zaten tüm hamilelerde aynısı var kızılay dağıtmış gibi:)ama inanın hem ucuz hemde kaliteli penyesi.ve ben çok seviyorum bebişli beişli giymeyi.bence al kendine içinde kalır bak sonra.çok şirin oluyor herkes sana bakıp gülümsüyor.birde şey alacam.pınar altuğda görmüştüm.beyaz bir badi karın kısmında bi daire ve kaç ay olduğunu gösteren yapışkan sayılar var.bir an önce alayım ne kaldıki demi:)

senin aldığın deterjan da iyidir canım ama ben onu nerden getirticem falan burda satan bi tanıdığım da yok zaten ben her yerde rahatça bulabileceim bişey olsun istiyorum ki zaten kendim de evde omo kullanıyorum ve çok memnun olduğum için baby si de iyidir diye düşünüyorum. bu zamanlarda düğünlere gitmek de dert kıyaft konusunda güzel abiyeler var ama dediğin gibi çok pahalı hamilelerin herşeyinde olduğpu gibi. ay başlanmış iş bitmiş iştir der annem hemencik yapar onlar sen artık takma kafana hava da kötü olsun nolcak ki iç cepheler sonuçta kağısını kapatırsın camını açarsın havalanır.

ayyyy bu fayans kırma işinden çok korkuyoum ben kendi evimize gçince ben de kırdırıp yenisini yaptırmak istiyorum ama kayınvalidem hep muhalefet kütahya porselenden en pahalısından aldık yaptırdık biz onları batırmayın falan dedi sinir oldum ama bişey de diyemedim zamanı gelsin de bakarız bakalım dedim. mutfağı mesela teeee tavana kadar mavi fayans yapmışlar tüm duvarları yuh yani sadece tezgah arkası fayans olsun istiyorum ben de kafalarına göre yapmasalarmış hayret bişey. eşim de annesiyle benim aramda kalıyo kime ne diyceni şaşırıyo yazık ona da. ama ben de gönlüme göre olsun kendi evim istiyorum. artık nasılsa bi çözüm yolu bulmak lazım.

ah canım ya senin bu tempon bu zmaandaki hamilelelere göre değil hiç. şu iş de bittsin de sonra yavaş yavaş yap diğer işlerini birden çok yüklenirsen gereğinden fazla şikayet yaşarsın. Allah kolaylık versin.

sen de güle güle giy canım cicilerini :) alalım valla içimzde ne var ne yoksa sonra aklımızdan hiç çıkmaz ay keşke demeyelim :)

Anammmmm herkes burdaymış ne güzelll
Ben bikaç gündür okuyup çıkıyorum. Ev toplama derdindeyim, sağolsun annem de geldi yardım ediyor bana. Haftaya taşıncaz kısmetse.
Az önce de okuldan geldim, öğle arası bi bakayım dedim size. Nasılsınız görüşmeyeli kızlar?

nerelerdeydin canım izne ayrıldın daha sık girersin dedik ama hiç girmez oldun foruma

boyacıların yemeklerini verdim.yediler bulaşıkları makinye koydum kendimede bir bardak çay doldurdum uzattım ayaklarımı ohh:)keyifdeyim artık.yeter.akşam kocam ben hallederim elini bişeye sürme dedi.daha boyamaya devam ediyolar ama az kaldı bence bitirirler akşama varmadan.ama güzel oldu canım.kardelencim ismin neydi unuttum yaa.çok unutkanım ben bu aralar.bide bebişin adı ne olacaktı.bi liste yapalımmı.facede vardın demi canım..

merhaba kızlar burada halen daha yazdığınıza göre hepinizin hamileliği sağlıklı bi şekilde sürüyor demektir. :)) Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazar değmesin.

çok az zamanınız kaldı... o tatlı heyecanla geçirilen tüm hazırlıklar tamamdır, eminim :) ne yazık ki ben sizi 3 aylıkken yarı yolda bırakmak zorunda kaldım.. hatırlarsınız. artık ruhumun da bedenimin de yeni bi bebek istediğini hissediyorum. kim bilir belki de 2011 haziran ayı hamişleri diye bi başlık da ben açarım... :)

hepinizi ve sizden göbek bağıyla koparılan ama o bağın çukurluğunu hayatı boyunca taşıyacak olan meleklerinizi öpüyorum. dualarım sizinle.

canım çok gecmış olsun bende bu tapikten 6 haftalıkken ayrılmak zorunda kaldım allahım yıne o guzel ve hayırlı duyguyu nasip ettı yolumuza devam edıyoruz 2 ay da olsa olsunn sanada ınşşş nasip ederrr

hadi yaa hakikaten siz uçarak gelmişsiniz maşallah:) o zaman doktorun izin verir sana:):)valla bizim düğün olacaktı ya iptal oldu hani... ben orada giyeceğim abiyeyi bu şekilde düşünmüştüm... gitmiyorum fazla zatdn boşuna yorulmaya gerek yok işi kayınpedrim ve eşim yapıyor diye mecburen uğruyorum sadece....aynen dün gece benimde bebek vajinadan itledi... çok korktum bende...rahmimde sık sık kasılmaya başladı resmen karnım taş kesiliyor...yarın göreceğiz bakalım tontişimi kaç kg olmuş:)
aynen bu hava tam hasta olma havası ben bu havalarda kafamı kaldıramazdım zaten .. şimdide hamilelik etkisiyle ruh gibi dolanıyorum....
ay canım Allah gönlüne göre versin... ben iremi doğurduktan sonra zırt pırt herkez kafasına göre alıyor yanımdan diye ,içimden ''kızım bana bağlı olsun ,herkeze gitmesin benimle olmaktan zzevk alsın''diye dua ettim:) bazen pişman oluyorum bu duamdan ama neyse
ohhh şarkı da epey hareketliymiş :)
aynen her sabah bunu dinlerim,ve dans ederim irem ve azrada bana eşilk ederler

aynen cnaım havalardan etkileniyoruz...inşallah canımAllah sizi korusun...
sende kırdırma canım ben heryerini değil peteğin geçeceği yeri krıdırıyorum üstüne yapıştırma yaptıracağım... sende öyle yaptır:):)

ohh ne güzel haftaya geçiyorsun demek benim mayıs 30 dan önce mümkün değil malesef mutfakçı 25 gün verdi....:44:

ne kadar güzel yazmışsın çok duygusalllaştırdın beni,canım inşallah haziran hamişi olursun...
canım çok gecmış olsun bende bu tapikten 6 haftalıkken ayrılmak zorunda kaldım allahım yıne o guzel ve hayırlı duyguyu nasip ettı yolumuza devam edıyoruz 2 ay da olsa olsunn sanada ınşşş nasip ederrr
amin maşallah Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin inşallah..

kızlar hala da oğluşuma paşama isim bulamadım esime söylüyorum dalga geçiyor adama
eymen diyorum deymen benim gamlı yaslı ...... diye şarkı söylüyor.adama rüzgar ve poyraz diyorum olmaz diyor
oğluşum en sonunda isimsiz kalacak acil yardım edinde oğluşum isimsiz kalmasın teyzeleri

dinlen tabi canım zaten yeterince iş yapmışsın bugün akşam biraz da eşin yapıversin. Resmiye ben canım varı face de :)

hatırlıyorum seni canım Allah'tan herşeyin hayırlııs inşallah kendini de hazır hissediyorsun madem yeni bir bebiş neden olmasın. hadi bakalım haberlerini bekliyoruz artık...

zor da olsa ben de çok isterim bana çok bağlı olmasını inşallah olur daa....

üzerine yapıştırma yapılınca düşme zdeğil mi canım nasıl yapıyolar alttakileri çiziyolar mı???

tabi sizin tercihlerinizi hiç bilemiyorum canım ama bizim erkek olsaydı eğer aklımızda üç isim vardı arda, tuna ve bora...

ah canım yaa bebişin adına henüz karar vermedik ki biz en son pelin demiştik ama pek ısınamadık da o isme şimdi aklımızd üç isim var, esin, ezgi ve ipek. ben en çok ipek ismini istiyorum ama eşimin uzaktan bir akrabası doğum yapmış geçen ay bebeğin ismini ipek koymuşlar o yüzden o biraz takıntılı ama ben onlar koymadan önce de düşünüyordum şimdi başkası koyunca benim hakkım olmayacak değil ya bakalım net bişey olunca yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…