2010 ekim hamişleri :)) burada buluşalım, konuşalım, paylaşalım:))

ay sonunda bıttı eskılerı okumaktan gozlerım agrıdı aaaa bayagı yorucu gecmıs gununuz kıslar masallah benımde oyle gectı ya öldum resmen bugun karnım taş gıbıydı sankı ıyıce buyuyo ondanmı acaba kıslar ya sankı patlıycak gıbıydım yarın doktora gıdecek arkadaslar bakalım bebegınız kac kılo olmss ıyıce azalıyo gunler bızde bugun 31 hafta olduk teyzelerı ksıım hala aynı hızda tekmelıyo benı zilli bende dah acantamı hazırlamadım bı fırsat bulamıyorum ya evını tasıyanlar yenıleyenler hepınıze allah yardım etsın yormayın kendınızıı GÖNULIREMCIM allah kızını nazardan saklasın masallah senıde kardesınıde sevıyo ınsallah kıskanmaz ufaklıgıı

benımde erkek olsaydıı esım cengızhan ıstıyodu kendı adı cengız oglunun cengızhan dıyoduu ama kısmet olmadı bana kaldı isim konusu bızde melısa koycaz ınsallah herkeze oyle dıyoruz artık :) he bugun sabah 10da uyandırıldımm kıslar ya gece zaten uyuyamadım hıc aradı kaynana hadı gel kahvaltıya yegenlerımd egelcek deıd bende gelemem cok uykum var dedım gel beklıyoruz anane var ayıp gelırkende onu bunu al dıye emır verdı neyse gıttım yaptık kahvaltı sonra dedım ben cıkıcam dısarı arkadasıma gıtcem oda dıyo ne gıtmesı otur anane borek yapıcak ona yardım et sende bsıeyler yap bos durma dedı neyse gıtmedım dedı kek yap onu bunu yap karnımda tas gıbıydı zaten zor duruyodum yınede yaptım sonra yere fırını koymus davul fırın cocuklar vardı dıyo kaldır onu ordan yancak cocuklar dedım o agır ben naısl kaldırayım nolcak sankı kaldır dıyo bend ehıc ellemedım sınırlendım oturdum bı daha hıc kalkmadım :) kadın resmen otur ıs yap dıyo ya mılletınkı gelır yemegını yapar eder oturtur benımkıde bana yap dıyo cok sınırlendım anane gıdene kadar boyle gecıcek gunler gelemem desemde laf soyluyo hemen kaynana katlanmak zor gelıyo artık

nerelerdeydin canım izne ayrıldın daha sık girersin dedik ama hiç girmez oldun foruma

canım benım esımın kardesı geldı gunduzlerı bırlıkte ıs yaptık sagolsun bana cok yardımcı oldu aksamlarıda esımın bılg ısı vardı pek gıremedım ara ara okudum yazdıklarınızı bugunumde bebısın kıyafetlerını utuledım yerlestıreyım derken oyle gectı
kızlar benım gobek ıyıce gerıldı saka maka az kaldı doguma zaman gecıyor mınıcık mıs kokulu bebıslerımızı alacagız kucagımıza .bugun utu yaparken hep oglusumun uzerınde dusundum..

kızlar arada bır kasılmalarımda oluyor sızde de var mı?

bugünüm bebişin kıyafetlerini ütülemekle geçti ayyyy farkında değilim çok yoruldum ben ya

bende canım bugun bebısımın kıyafetlerını utuledım mınık mınık ama bayag bır zaman alıyor artık cok cabuk yoruluyoruz ben yere falan egıldıgımde patates cuvalı gıbı yıgılıyorum zor kalkıyorum ama az kaldı zor da olsa bugunlerın kıymetını bılelm ıcımızde kıpır kıpır mınısler ve zaman cabuk gecıyor

canım yavas yavas bıtırıyrsun ıslerını cok yorma kendını bır bıttı mı rahatlarsın sonra hersey mıs gıbı olacak ve zamanı geldıgınde bebıs de gelecek hersey tamamlanacak mehtap senle benım dogum haftam yakın ve forumda doguma en yakın ılk bız gozukuyoruz bakalım ılk haber kımden gelecek?

ıyı dıleklerın ıcın cok sagol canım Allah sanada en kısa zamanda nasıp eder ıns ve guzel haberını burada bızımle paylasırsın hersey dıledıgın gıbı olsun

offf aynı sorun bızde de var canım.. hala ısıme karar veremedık benım ıstedıklerımı esım begenmıyor ıonunkılerıde ben .. bır ara yagız dedık bakımlı hayvan anlamıda varmıs vaz gectık uras dedık daha dogrusu esım dedı ama kıme soyledıysem cok da olumlu bır tepkı almadım merıc dusunuyoruz ama boyle coskun su ısımlerını tasımak zor oluyormus baskada bır anlamı yok zaten sonuc sıfır yanı belkı çağan olabılır sende paylaş belkı bırbırımıze yardımcı olabılırz cok guzel kız ısımlerı var ama erkek ismi bulmak zor

yakında bir arkadaşımın oğlu olmuştu adını miraç koymuşlar benim çok hoşuma gitti şahsen. hem anlamı da güzel...

Herkeze günaydınnn.Umarım bizler ve bebişlerimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur..Arkadaşlar iyi kötü hepimiz çantamızı hazırladık sayılır da aklıma şey geldi hani doğum öncesi ebeye bebek kıyafeti vereceğiz ya onları ayrı bir şekilde mi çantaya yerleştirmek lazım acaba .Çünkü ayırmazsak şayet tüm çanta allak bullak olacak yakınlarımız da olsa yanımızda yine sonuç çok değişmeyecek gibi geliyor bana.Aslında en güzele ebeye verilecek kıyafetlerin ayrılması ben öyle yapmayı düşünüyorum fakat doğum için ayıracağım kıyafetlerin hangisi olacağı konusunda kararsızım.Sizce ne yapalım?

canım çok gecmış olsun bende bu tapikten 6 haftalıkken ayrılmak zorunda kaldım allahım yıne o guzel ve hayırlı duyguyu nasip ettı yolumuza devam edıyoruz 2 ay da olsa olsunn sanada ınşşş nasip ederrr

:) teşekkür ederim canım. ve sana da geçmiş olsun. senin adına da çok sevindim.:) inşallah bu sefer, diğer hamilelerle birlikte rüyalarında değil de gerçekten o eşi benzeri olmayan melek kokusuyla dolup taşar evin. sen beklememişsin hamile kalmak için. ben biraz beklemek zorunda kaldım. kendimi hazır hissedemedim, bi daha yaşanırsa diye korktum. ama Allah'ım o duyguyu yine içime vermeye başladı inceden. artık istiyorum. bakalım kısmet...

hatırlıyorum seni canım Allah'tan herşeyin hayırlııs inşallah kendini de hazır hissediyorsun madem yeni bir bebiş neden olmasın. hadi bakalım haberlerini bekliyoruz artık...

inşallah. bakalım kısmet. hayırlı zamanda, hayırlı ve sağlıklı evlat versin rabbim.

canım ben hepsini aynı çantaya koymayı planlıyorum.bebişinkileri üst tarafa koyukmu tamam.zaten doğuma girmeden verirsin tabii sezeryan olursak.ama istersen şey de yapabilirsin.bebişinkileri güzel temiz bir bohçaya yerleştirip ağzını iğnelersin ve çantanın üstüne koyarsın bak ben bçyle yapayım.hastane çıkışı aldıysan onu götür.ben öyle yapıcam.ne kadar sıcak havada da doğursak bebişler üşür o yüzden hastane çıkışının tamamını götürücem ben ama zaten ilk gün hastane kendi hastane çıkışını giydirecek ben eve gelirken pembiş pembiş benim aldığım cicilerini giysin istiyorum bakalım..bu arada tatlım facede varmısın sen.yoksan facede gel grup kurdum ben doğumdan sonrada görüşürüz hem..
canım evet sen 3 ün öndesin benden ama seninle çakışırız gibi geliyor.bakalım kim önce doğuracak:)söylediğiniz isimler güzel lakin meriç ismini taşıyanlar çok yaramaz oluyorlar tatlım eşimin kuzeninin çocuğu tam bir eşkiya:)çağan da söylemesi zor güzel ama.ben derim ki erkek olacak arkadaşlara CAN ismini koyun.inanın hem kısa hem güzel hem anlamı hoş severken CANIM demesi ne güzel ayrıca bizim bebişlerimiz inşallah yurtdışında okuyacaklar gidecek gelecekler inşallah onların dilindede söylemesi kolay bir isim.türkçe karakter olmaması da iyi.ben bu yüzden kızımın adını defne istiyodum hemen hemen her dilde söylenebiliyor ama eşimi AYŞE ismi konusunda kıramadım..türkçe karakteri var ama kısa net diye benim de hoşuma gitti..

kızlar günaydınn..nerdesiniz yahu bakın ben doktordan geldim bile.kızım çok iyi sağlıklı teyzeleri Rabbime şükürler olsunki.boyumuz 44cm olmuş.kilomuzda 2 kilo 76 gram.maşallah gayet normal dedi doktor.artık 2 haftada 1 çağırıyor.36.haftaya kadar 2 haftada 1,sonra sıklaşacak dedi.ama bugün kızım hiç poz vermedi resimsiz döndük.çok hareketli doktora bile baktırmadı kendini.çok sıvı almama rağmen idrarım çok koyu dedim hem idrar tahlili hem de idrar kültürü alalım o zaman dedi.bir de kızlar benim akıntım var artık onu söyledim dayanamdım bir de netten araştırdığım kadarıyla tehlikeli olabiliyormuş.şeffaf değil beyaz renkte hafif kıvamlı ama kokusuz.yinede ondan da kültür örneği aldı ve şimdiden fitil verdi vajinal fitil hiç sevmem:)içeriğinde etkisi yok ancak hamile ve emziren bayanlarda kullanılması önerilmez yazıyor ama doktorum verdiğine göre kullanayım değilmi kızlar.işte böyle.öğleden sonrada gönül gidecek doktora bakalım ona ne diyecek..
kızlar facedeki grubumuzu beğendinizmi iyi oldu değilmi.hem doğumdan sonrada iletişimimizi kesmemiş oluruz.daha düzenleyecğim.üyeler resim falan paylaşsın lütfen.bilgileri paylaşalım.üye olmayan arkadaşlar lütfen sizde face gelin ve gruba üye olunn..

melihacım kaynananı tınlama en güzel günlerimizi stresle geçirmeyelim.elinden geldiği kadar uzak dur yeter.canın iş yapmak istiyorsa yap yoksa kılını oynatma.mecbur değilsin.

oy maşallah Ayşe bebeğe..tombik bir bebek olucak desene..benim Keremde senin bebeğin gibiydi.ultrasonda hep 2 hafta önden gidiyordu,ama bu öyledeğil tam haftasında gidiyor. insan dr a gidince ne kadar rahatlıyor dimi..artık bundan sonra 2 hafta arayla gideriz 36 dan sonrada her hafta nst ye gireriz artık,nst de bebeğin hareketleri,sancı durumu bakılıyor.
kızlar ben ilk doğumumda bebeğin çantasını ayrı,kendi çantamı ayrı hazırlamıştım.Aynı çantada karışıklık olmasın diye.çok iyi olmuştu. 2 gece hastanede kaldım ve bebeğimde 3 takım hastane çıkışı giymişti.Erkek bebek bekleyenler özellikle erkek bebeklerin altını açtığınızda hemen çişlerini etrafa yapıyorlar o yüzden çok kıyafet değiştirmek gerekiyor,haberiniz olsun.bu seferde 3 tane hastane çıkışı koyucam çantaya..
Anway den bebek deterjanımda geldi,bu hafta sonu yıkayıp ütüleyip yerleştiricem bende..
bol enerjili günler hepinize...

maşalah tontonuna Allah bağışlasın kucağına almayı nasip etsin canım bendede biraz akıntı oluyo su gibi arada korkuyorum bende doktoruma danışıcam bakalım facedeki grubun adı ne ben bilmiyorum bana yazarmısın tekrar katılırım bende

Arkadaşlar bende bebeğin ve kendi çantamı ayrı hazırladım fakat aklıma şey takıldı.Hani bebek doğduğunda ilk giyeceği kıyafeti yani doğduğu anda hemşirenin giydireceği ilk kıyafetide mi ayırsak acaba diyorum.Mesela işte battaniyesi,zıbını,bir adet bezi gibi falan Acaba onları bebeğin çantasının içine küçük bir bohça içinde falanmı ayırsak demek istemiştim..

sağol canım.kesinlikle danış doktoruna ihmala gelmez.2010 ekim hamileleri.bulamzsan haber ver..

sağol canım.haftasıyla uyumlu hatta azıcık önde gidiyor ama doktor çok tombiş değil gayet normal dedi.ayy çok tombiş olmasın zaten..babasına benzemesin ayy ne o öyle lök diye bir çocuk eşim 4.5kilo doğmuş..:)aldıklarımı giyemez hem..ben de öğleden sonra yıkayacam kıyafetlerini.bende amwayle yıkayacam canım.ama yumuşatıcı koyma olurmu..ben hastaneye 2 takım götürücem zaten 2 takımda hastane veriyor hediye olarak orda giydirdikleri hariç tabii..yeter bencee..

ben oğlumda sezaryan oluğum için annemlere göstermiştim hemşire ne lazımsa almış içinden sen ne varsa koy battaniyesi önlüğü patiği falanda olsun onlar bez koyuyorlar bi kaç takım hastane çıkışı koyucam bende ben bir valize koyucam hepsini en üste bebişinkiler çünkü amelitatan önce bebekler çıkıyo ay o günlere gittim heyacan bastı valla

Maşallah canım Ayşe'ye biraz önden gidiyo ama çok da değil mesela benim sdürekli takip ettiğim tabloya baktığım zaman orda 32 haftanın sonunda ortalama 1700 gr yazıyor. ama her bebeğin durumu farklı elbette bu sadece ortalam değerlerin yazıldığı bi tablo sonuçta. sağlıklı olsunlar da eksik çıksa kilosu daha kötü bişey. bugünlerde hafif bir akıntı bende de var ama doktora gittiğim gün bişey yoktu o yüzden yok dedim. neyse şu an zaten çok az bi akıntı var eğer artış olursa gideriz hastaneye. doktorun önerdiyse bi bildiği vardır mutlaka ama hamilelelre önerilmez yazması biraz iç gıcıklayıcı değil mi... aaaa gönülün bugüne miydi ya kontrolü 10 u gibi kalmış aklımda hadi bakalım sıra onda ondan haberler nsaıl gelecek bakalım minnoşu ne durumdaymış...

valla kızlar pes hiç girmemişsiniz yazmamışsınız bende diyorum ayy kaç sayfa ilerlemiştir şimdi diye bi girdim şok tek sayfa ilerlememiş.ben de komşudaydım ama yinede az da olsa yazdım.gönül yok meliha yok kardelen 1 kere yazmış.kızlaarr haziran 2011 annelerine bi gelin okumaya yetişemiyosun düşünün artık.aynı zamanda açılan 2 topik ama onlar 8000lerde nerdeyse.biz tembeliz valla.millet işten bile yazıyor onlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…